Hálószoba
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek


✥ Today at 6:21 pm ✥

✥ Yesterday at 9:11 pm ✥

✥ Yesterday at 9:05 pm ✥


✥ Vas. Aug. 12, 2018 10:59 pm ✥

✥ Vas. Aug. 12, 2018 9:24 pm ✥

✥ Vas. Aug. 12, 2018 8:53 pm ✥

✥ Vas. Aug. 12, 2018 4:09 pm ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 4:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Forrás: googleA hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 31, 2018 10:17 pm-kor.
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2251
● ● Reag szám :
1467
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 5:12 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Ma sem unatkoztam, a munkaidő a szokásos gyorsaságában telt. Fáradt vagyok és legszívesebben lefeküdnék aludni. Vagy mondjuk egy pohár bor társaságában befeküdnék a kádba. Ez a legjobb ötlet. Meg is tervezem, mit hogy fogok csinálni, és egészen addig ez az elképzelésem, amíg meg nem látom a megbeszélt esti programról szóló üzenetet. Basszus.
Sóhajtva öltözök át, fésülködök meg és hagyom magam mögött lassan az osztályt. Szóval kint vár. Nem nehéz felismerni, közelebb sétálva hozzá intek és köszöntöm.
- Elhoztak. Taxival mentem volna haza - szóval ha már így felajánlja, beülök az autóba. Átgondolom, mi lenne a legjobb. Azt hiszem, ma már nem akarok sehol villogni, és inkább ő menjen el, mint hogy nekem kelljen hazautaznom.
- Menjünk hozzám, a takarítónő úgyis ma rakta rendbe a lakást - vonom meg a vállam, majd mondom, merre kell menni. Gyalog is csupán negyed óra az út hazáig, autóval is csak néhány sarok. Elég jó környék, nem is olcsó hely.
Amint leparkol, pattanok is ki az autóból és vezetem fel magamhoz. Rég volt már, hogy a birtokon andalogtunk, azóta plüssállatok sincsenek az otthonomban.
- Kérsz valamit inni? Enni?
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 5:25 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Hát figyelj, választhatod a taxit is, ha gondolod, de a helyedben én inkább az olcsóbb és jóval kényelmesebb megoldást választanám – mondom neki, és néhány pillanat múlva már a kocsiban is ülünk mind a ketten.
- Akkor hozzád, jól van – bólintok, és már ki is fordulok a kórház parkolójából. Követem az utasításait, hogy mikor kanyarodjak, mennyit menjek és így tovább. Néhány perc múlva pedig már közli is velem, hogy itt vagyunk. Wow. Hát, ha valaki, hát ő aztán tényleg közel lakik a kórházhoz. Sétálva sincs szerintem ez egy húsz perc, tekintve hogy 3-4 perc alatt megérkeztünk kocsival. Pedig nem hajtottam mint egy őrült – amúgy sem szokásom. Leparkolok valahova, aztán pedig kiszállok a kocsiból. Lezárom, és követem őt.
- Hm… Ha van valami whiskyd, azt elfogadom, köszönöm. Tudom-tudom, kocsival jöttem. De innen könnyen és gyorsan hazatalálok. Holnap meg úgy is ott lesz rá az egész napom, hogy visszajöjjek a kocsiért – amennyiben viszont nincs nála, nos, úgy csak egy pohár vizet kérek. Kajás nem vagyok, és nem is lenne szívem kérni bármit. – Na és milyen volt a munka? A szokásos, fárasztó? – kérdezem tőle, miközben szétnézek kicsit. – Szép lakás egyébként – jegyzem meg neki mellékesen.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 5:37 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Megszokásból zárom be az ajtót magunk mögött, és első dolgom, hogy megszabaduljak a cipőtől. Felsóhajtok, amint a meleg padlót megérzem a talpaim alatt. Lepakolok mindent az előszobában, és a kérésének megfelelően az italos szekrényhez megyek. Két pohár kerül elő és a drága ital - azt hiszem egy munka után kaptam apámtól -, ami lassan a kezébe vándorol.
- Nemrég lett felújítva. Szeretek itt lakni - bólintok miközben ledobom magam a kanapéra. Felpakolom a lábaimat is, és koccintásra emelem a poharam. Szerintem nem kel mondanom, hogy érezze magát otthon, megteszi anélkül is.
- Nem akarok munkáról beszélni, de maradjunk annyiban, hogy el is felejtettem, hogy jössz - azzal belekóstolok az italba. Hümmentve hunyom be a szemem és döntöm hátra a fejem. Szabad kezemmel a ruhám zsebébe rejtett mobilom után kezdek kutatni.
- Én éhen halok, rendelek valamit. Csirke saláta? Vagy valami más? - érdeklődöm miközben kikeresem a számot és tárcsázom a kedvenc éttermemet. Rendszeresen tőlük rendelek. Ha Abe is megmondja, mire vágyik, úgy a két adag érkezik nemsokára.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 5:47 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Hm… Ez nem is tudom, hogy most jó, vagy rossz – mondom neki mosolyogva. A koccintás megesik, és bele is kortyolok a whiskybe. Jólesően hümmögök fel, és bólogatok aprókat. Fú, idejét sem tudom már, mikor ittam ilyen finom whiskyt. Biztos nem lehetett olcsó. Jómagam is keresek valami ülőalkalmatosságot, és helyet foglalok ott. Ha nagyon zavarná, hogy otthonosra veszem a figurát, akkor úgy is megmondja. De kétlem, hogy így lenne.
- Felajánlanám, hogy gyorsan összerittyentek valamit, de mivel nem tudom, hogy mik vannak itt, meg hogy mit csinálhatnék, ezért… hm, egye fene, jó lesz az, amit te kérsz. Hacsak nincs valami kívánságod, amit össze dobjak? Tudod, hogy jól tudok főzni, ráadásul szeretek is – ajánlom fel neki. Ha viszont mégis az étterem mellett dönt, azt sem szívom mellre, sőt, megérteném valamilyen szinten. Amennyiben így van, megvárom míg rendel, és leteszi a telefont.
- Mióta laksz itt? – érdeklődöm tőle kíváncsian, majd újabbat belekortyolok a whiskybe.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 6:49 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Furcsa, hogy már megint együtt vagyunk. Egészen olyan, mintha tegnap beszéltünk volna utoljára. Nem csinálok abból sem ügyet, ha most a felpakolt lábaimnak köszönhetően a bugyim is kivillan. Csak kidőlök és tárcsázok, semmi szükség rá, hogy nekiálljon főzni. Nem mintha bajom lenne a főztjével, de nem ezért jött.
- Kaja megrendelve. Nem kell, hogy főzz. Amúgy is szeretem az ottani kaját és mindig kapok ajándék desszertet - pillantok rá kissé oldalra fordítva a fejem. Feljebb tornázom magam, hogy ne feküdjek el, aztán egész testemmel felé fordulok.
- Nagyjából egy éve - pontosan tudom, melyik nap volt az, amikor rá tudtam venni magam, hogy kiköltözzek a Thomasszal bérelt lakásunkból. Az volt talán az első lépés afelé, hogy elfogadjam, meghalt és hiába várom már otthon. Ennek ellenére az eljegyzési gyűrű ugyanúgy ott van az ujjamon, még ha néha lefelé is fordul a kő.
- Na és mesélj, milyen visszatérni? Mit csinálsz a munka mellett? - mivel nem akarok munkáról beszélni, ebbe az irányba terelem a témát. Ha túl unalmas lenne, majd közben bealszok. Bár az ital ébren tart.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 7:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Ajándék desszertet? Hogyhogy? Bár, ha tényleg olyan sokat rendelsz tőlük, nem meglepő. Na de mi is ez a desszert pontosan? – azt kétlem, hogy a két szép szeméért kapna egy kis pluszt. Vagy hogy olyasmikhez folyamodna, ami miatt ilyenbe részesülne. Ilyesmi meg sem fordul a fejemben, mert azért Léát sem úgy ismertem meg. Bár ki tudja, néhány hónap is elég ahhoz, hogy az ember változzon. Az esetemben csak néhány nap kellett, hogy szinte teljesen kiforduljak utána önmagamból.
- Nos… már igazából itt vagyok körübelül év eleje óta, csak munkába nem álltam. Azaz nem állhattam. De hogy kérdésedre is válaszoljak, egész könnyen ment. Mégiscsak itt éltem le az életem felét, és még utána is látogattam a helyet sokszor. Mint azt tudod – mert vele még ezekben az itthon létekben is találkoztam, valahogy mindig sikerült lebeszélni valamit. Örülök egyébként neki, hogy a kapcsolatunk nem romlott meg az után, hogy úgy döntöttünk, nem folytatjuk. Az a távkapcsolat akárhogy is nézem, csak rövid távon vált be. – Hát, jobbára semmit. A kutyámmal foglalkozok, edzek, néhanapján pedig elmegyek bulizni. De semmi ereszd el a hajam. Tudod, hogy nem nagyon vagyok olyan, aki szereti kiütni magát a piától – tudom, hol a határ, és általában tartom is magam hozzá.
- Látom, hogy kimerültél a munkától. Felajánlhatok egy masszázst? Tudod, milyen jól tudom kamatoztatni az ujjaim ügyességét ezen a téren is – ajánlok fel neki megint valamit, az pedig, hogy él-e vele vagy sem, neki kell eldöntenie. Régen szerette, már-már követelte néha, most meg úgy vagyok vele, hogy miért ne?


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 7:19 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Szinte minden nap rendelek tőlük - mosolyodok el. Hát ennyit a háziasszonykodásról. Magamra nem főzök gyakran, és megtehetem, hogy ne szendvicsen éljek. Akkor miért ne tenném? - Általában somlói, azt tudják, hogy imádom - vannak dolgok, amik soha nem változnak. Gyerekkorom óta nagy kedvencem az édesség, és ezt már az étteremben is tudják.
Bólogatok, amint megtudom az infókat. Ha már ennyi ideje itt van, nem is értem, miért nem vette a fáradtságot és keresett meg. Mindegy is. Jobb is volt talán nélküle. Emlékszem, annak idején azt hittem, a párom féltékeny lesz ha találkozgatunk mint barátok, és nagyon megdöbbentem amikor nem történt semmi. Eszembe jut az arca és egy pillanatra a poharamba bámulok, majd kiiszom a tartalmát és újratöltöm.
- A te életed is tartalmas - jegyzem meg mellékesen. Megmozgatom idő közben a nyakam, aztán ajánlatára egy rövid ideig gyanakodva nézem arcát.
- Legyen. De meg ne próbálj letapizni - hülyéskedek vele mosolyogva aztán hátat fordítva közelebb csúszok hozzá. Nagyot kortyolok a whiskeyből mielőtt kiönteném, és várom a csodakezeket.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 7:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Szép egy háziasszony vagy te, Léa – mondom neki játékosan, elmosolyodva. Jól tudja, hogy nem kell ezt mellre szívnia, mert csak szórakozom vele. – Őszintén? Szerintem mindenki, aki kicsit is ismer, tudja, hogy imádod a somlóit – ó, a régi szép idők, mikor valami eszméletlen aranyos voltam, és egyszer mikor átjött, egy szép adag somlóival vártam. Nem sokon múlott, hogy kiegye mindet, amit csináltam. Nem mintha bántam volna. Legalább tudtam, hogy jó lett.
Forma-forma. Annyira nem tartalmas, mint azt gondolná. Sőt, nem is arról van szó, hogy röviden akartam elmondani, mit csinálok szabadidőmben, jobbára tényleg erre a néhány apróságra szűkül be az életem. Szomorú vagy sem, már megszoktam, és jelenleg jó ez így, ahogy van.
- Ejnye, Léa. Miért ne? – kérdezem tőle mosolyogva, és egyszerre tettetett felháborodással. Még hogy nem tapizhatom. Vérlázító. – Pedig az ügyes kis ujjaim tudod, hogy nem csak masszázsban jeleskednek – jegyzem meg neki incselkedve, majd ahogy közelebb csúszik hozzám, megiszom a pohár tartalmát, majd lerakom azt valahova. Kicsit megropogtatom az ujjaimat, amolyan bemelegítésként, majd pedig már el is kezdem megdolgozni a vállát, nyakát. Először legalábbis még csak azokat.
- Na és te? Abban a maradék harminc százalékban miket szoktál csinálni? – kérdezem tőle, miközben kitapintok egy kisebb csomót. Ójaj. Hát úgy érzem, ha ezt elkezdem megdolgozni, ott fog aztán tényleg elveszni. Ezért is kezdek bele.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 7:46 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Talán csak túl gyakran kértem náluk azt is - nem gondolnám, hogy nyílt titok lenne, mit szeretek és mit nem. A kollégáim utálnak, mert nem ülök velük egy asztalhoz és nem járok el a hülye partijaikra. A munka az munka, nem barátságkötő helyszín. Ez van. Abraham más, kamaszkorunk óta ismerjük egymást és ez az egyetlen oka, hogy hagyom, nálam dekkoljon.
Megrázom a fejem már neki háttal. Tudom, négy év után már a legtöbben férjhez is mentek volna, de nekem több idő kell.
- Thomas óta nem nyúlt hozzám senki, úgyhogy... - nem fejezem be a mondandómat, inkább előre tűröm a hajam és kissé lehajtom a fejem. Jobb lesz, ha a duma helyett inkább nekilát. Hallom is koppanni a poharat az asztalon és megérzem a vállamon a kezeit. Hang nélkül élvezem a nyugtató masszázst, tényleg jók a kezei.
- Somlóit eszek és a fürdőkádban áztatom magam - oké, ez nem minden, persze, de ahogy eddig sem tudott a családom ügyeiről, úgy most sem fogja megtudni. Aztán ahogy befejezem a mondatot és ő érzékeny pontra tapint, kissé megfeszül a hátam, majd felszusszanok. - Jézusom Abe...
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 8:04 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Nem felelek semmit, így is túl van beszélve ez a téma. Nem mellékesen azt sem tudom mondjuk, hogy egyáltalán vannak-e közelibb barátai, akik tudhatnak róla egy-két dolgot. Én remélhetőleg még mindig a barátjának számítok, legalábbis szeretném, ha így lenne. Másrészt, ha nem tartana annak, nem hiszem, hogy nagyon érdekelné az etikett és ki is rakna.
Szavai hallatán elhúzom a számat. – Sajnálom. De ismersz már. Én sosem erőltetek rá az emberre olyasmit, amit ne akarna – mondom neki őszintén.
- Elegáns, nagyon elegáns – mondom neki mosolyogva. Ha nem akar róla beszélni, akkor nem fogom faggatni. Jó újra vele lenni, és nem akarom ezt elrontani. Hiányzott már Léa, ehhez kétség sem fér. Ezt a sajátos stílusát mindig is imádtam neki. Csak halkan felnevetek, mikor érzem megfeszülni kicsit és hangot is ad ennek. – Mi az, Léa? Talán rosszul csinálom? Hagyjam abba? Hisz látom, hogy nem esik jól – mondom neki túltolt színpadiassággal. Nem hiszem, hogy nagyon értékelné, ha ezek után csak úgy abbahagynám. Így hát folytatom, rendesen megdolgozom ezt a pontot. Közben nem is beszélek, hisz elég kétséges, hogy képes lenne bármit is mondani. Végül csak megszólalok. – Basszus, Léa. Ha fáj, sajog még máshol is, akkor inkább mondjad, mert ezt is szép feladat megdolgozni – nevetek fel halkan. – Egyébként jó újra látni. Hiányoztál már – vallom be neki az őszintét. Való igaz, én miattam szakadt meg az elmúlt évben a kapcsolatunk, de ezt most szerintem félre is tehetjük. Ezzel a masszázzsal szerintem bőségesen kárpótlom őt.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 8:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Válasra sem méltatom amikor direkt kérdgetni kezdi, hogy abbahagyja-e. Tudja, mikor jó, meg azt is, milyen módon adnám tudtára nemtetszésemet. Így inkább csak felmorranok és hagyom, hogy folytassa tovább. Az addig teljesen jó, amíg ruhában csinálja.
- Most, hogy mondod... Mindenem kivan, folytasd csak - bólogatok, aztán felemelem a fejem, hogy kortyoljak az italból. Második pohár, ami lassan kiürül. Nem lesz ez így jó. Pedig a vacsora még ki sem ért. Azt igazából nem hinném, hogy öt percnél tovább tartana, míg megérkezik a futár, de azt az öt percet akkor már kihasználnám Abe kezei alatt.
- Ha tudtam volna, hogy ez ilyen jó lesz, meglógtam volna a munkából is - viccelek lehunyt szemmel, kissé előre dőlve. Térdeimen támaszkodok közben és minden egyes mozzanatával bizsergést idéz elő a vállamban és nyakamban.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 8:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Mindened? Ejj, Léa, hosszú és fáradalmas lesz ez így akkor. Nekem mármint. Te neked csak ellazulni kell – mondom neki mosolyogva. – Hogy még jobb lehessen, megkérnélek arra, hogy akkor vedd le a felsődet is, mert ezerszer jobb úgy, de nem hiszem, hogy ezzel az egyberuhával megoldható. Szóval élvezd csak a lite verziót – folytatom nevetve, jókedvűen. Ahogy viszont előredől, és nekem is kéne vele együtt, úgy inkább – persze ha nem ellenkezik – tolom teljesen előre, hogy hasra feküdhessen és szállok le a kanapéról, hogy kényelmesebben folytathassam ezt a kényeztetést.
- Dehogy lógtál volna – felelem mosolyogva. Bár azért jól esik a dicséret, azt elismerem. Tovább dolgozom a nyakát, vállát, és a hátát, keresve olyan pontokat, amiket az előbb találtam. A háta közepének egyik oldalán pedig találok is egyet, amit, ahogy csak kell, rendesen ki is masszírozok belőle.
- Tudom, hol laksz, te tudod a számomat. Ha szükséged van egy masszázsra ingyen, vagy talán ebből a finom whiskyből egy pohárért, csak hívj – jegyzem meg neki játékosan, de teljesen komolyan.
- A kaja mennyi idő alatt szokott egyébként megérkezni? – mert most, hogy él ez a lehetőség, egyre inkább kezdek megéhezni arra a salátára.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 8:59 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Meglepően úriember vagy, Abraham - jegyzem meg szurkálódva. Ahogy én ismerem, sosem volt az a nagy nőcsábász. Nem vitt minden este mást ágyba, rendes ember volt. Talán nem változott.
Engedem, hogy elfektessen a kanapén, karomat a homlokom alá rakom. El tudnék aludni alatta, ha nem korogna a gyomrom az éhségtől.
- Nem, tényleg nem - persze, ismer. A  munka mindenek felett, lehet bármi, de azt nem hagynám ott. Az ajánlatával azonban lehet, hogy élni fogok a jövőben, azt hiszem belefér a kapcsolatunkba ennyi. Aztán majd...minden alkalommal meghívom cserébe vacsorázni.
- Bármikor, minden este - és újabb jóleső hangokat fojtok a párnába.
- Gondolom mindjárt, nem tart sokáig - nem tudnám megmondani, most éppen mikor érnek ki, viszont alig telik el fél perc és megszólal a csengő. Ha a férfi engedi, fel is pattanok és a ruhámat megigazítva szaladok ajtót nyitni. A rendelt saláták mellé odarakták a somlóit is. Mosollyal köszönöm meg és fizetek a rendelésért, majd megyek az ebédlőbe immár evőeszközzel kiegészülve.
- Gyerünk, vacsora.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 9:10 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Meglepően? Mi az, hogy meglepően, Léám? Kikérem magamnak! – játszok rá erőteljesen, ezt pedig bármelyik földi halandó észreveheti, hogy csupán szórakozok és nem kell komolyan venni. Nem hiszem amúgy, hogy ennek meglepetésnek kellene lennie neki. Én mindig is ilyen voltam, mint amilyen most vagyok. Talán pont ez a bajom. Túl úriember vagyok.
- Minden este? Azta. És ha épp dolgoznom kell? Vagy majd bejössz a sürgősségire, hogy baj van a nyakaddal, és segítenem kell? – amúgy tekintve, hogy most mennyire élvezi, még ki is nézném belőle. Azaz… félig-meddig. Tudja, hogy milyen fontos a munkánk, szóval ha látja, hogy sokan várnak még és én is borzasztó elfoglalt vagyok, akkor nem tenné. De a pihenőmet lehet ellopná ezzel.
Emlegetett szamár. Nem sok idő múlva meg is szólal a csengő, én pedig abbahagyom a masszázst és ellépek a kanapétól, hogy könnyedén ajtót nyithasson. Követem őt az ebédlőbe, és lehuppanok az egyik székre, majd magamhoz veszem az enyémet és megszaglászom. – Hm, de jó illata van. Az a somlói meg valami eszméletlen jól néz ki – jegyzem meg mellékesen, majd pedig mielőtt belekezdenék, még azért megkérdezem, miközben a zsebembe nyúlok a tárcámért. – Ömm… mennyivel tartozom érte? – kérdezem tőle őszintén. Kifizetem én nagyon szívesen a rám eső részét a vacsorának, nem akarok én a vendégszeretetén élősködni.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 11:09 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Ne told túl - sóhajtok fel amikor már túlságosan belelendül. Nagyon jól tudja, hogy viszonyulok a munkához és ez fordítva is igaz. Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy minden este jobban menne az alvás egy jó masszázs után, de ez eleve lehetetlen. Túl sok az éjszakai és váltott műszak.
Idő közben megérkezik a vacsoránk, melyet úgy ahogy van, dobozostól rakok az ebédlőasztalra. Helyet foglalok és azzal kezdem, hogy alaposan összekeverem az egészet.
- Az íze is olyan - bólogatok párat, közelebb húzva a desszertet. - Talán megosztom veled - teszem hozzá mielőtt belekezdenék a salátába. Csendben rágcsálok, ám a szemöldököm felszalad és rosszallóan pillantok rá amint megpróbál fizetni. Remélem ennyiből is érti, hogy ezt most felejtse el.
- Megharagszol, ha vacsora után elfutok zuhanyozni? A kórházban nem szívesen teszem, szóval... Nézhetsz tévét addig, vagy akármi.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szomb. Dec. 16, 2017 11:27 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Jó, jó. Nem tolom – mondom neki halkan nevetve. Ezt szerintem megbeszéltük. Ha úgy gondolja, hogy szüksége van egy frissítő, és nyugtató masszázsra, akkor tényleg nem fog semmi több kelleni, mint hogy felhívjon. Na jó, ez azért túlzás, mert nem olyan biztos az, hogy rá fogok érni. De mindenképp megpróbálom. Egy időben nagyon sokat jelentettünk a másiknak, és jó, hogy ez később át tudott barátságba fordulni, nem pedig az lett, mint sok ex esetében.
- Hm… jól van. És mivel érdemelhetem ki ezt a jogot, drága Léám? – kérdezem tőle mosolyogva.
Azzal a lendülettel csúsztatom vissza a tárcám a zsebembe és emelem ki onnan a kezem az asztalra, mikor meglátom a tekintetét. Oké, értem én. Ennél többet nem is kell mondania, világos. – Köszönöm – mondom neki egy félmosollyal az arcomon, és aprót bólintok is.
- Dehogy haragszom meg. Miért haragudnék meg? – nevetek fel jóízűen. – Hm. Ajánlj programokat, mivel kössem le magam. Először viszont mondd meg, melyik szobában vannak a hullák? Oda nem megyek – folytatom játékosan, és még hátra is nézek, hogy ha elmondja, akkor tudjam, melyik az.
- Hiányzott ez már. Túl régen beszéltünk, annál régebben töltöttünk el együtt egy kis időt – jegyzem meg őszintén, mielőtt én is ténylegesen belekezdenék az utó-vacsorámba.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Vas. Dec. 17, 2017 3:11 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Talán egy hosszabb masszázzsal - vonom meg a vállam és csak röviden pillantok rá. Hát...ismer, nem vagyok valami osztozkodós fajta és itt most éppenséggel a kedvencemről van szó.
- Jó étvágyat - bólintok két falat között. Reggel óta nem sok időm volt enni, így este pedig jól esik ez. Szerintem ő sincs vele másként és amint belekóstol rájön, miért rendelek gyakran tőlük.
- Nyugi. Nem itthon tartom őket, büdös lenne - nyugtatom meg a hullákra célozva. Már előre érzem a forró vizet magamon és miközben elgondolkodok a programon, fel is sóhajtok. - Csinálj bármit. Feltalálod magad.
Aztán elmosolyodok megjegyzésén, de nem mondok rá semmit. Örülök, hogy Abe ennyire a szavak embere, csak remélem viszonzást nem vár.
Ahogy a saláta elfogy, és a somlóiba is belekezdünk, eltelik az idő. Hamar magára hagyom a nappaliban, majd a fürdőbe megyek lezuhanyozni és valami frissebb külsőt ölteni.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Vas. Dec. 17, 2017 11:10 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Nos, úgy érzem ez egy fair ajánlat. De úgy érzem, még így is érdemes elgondolkoznod azon, hogy ne csak a lite verziójával élj a masszázsnak – mondom neki mosolyogva. Nem akarom egyébként, hogy félreértse. Eszem ágában sincs őt vetkőztetni. Vagy legalábbis nem azért, amiért talán sokan mások. Egész egyszerűen csak ruhán keresztül jóval nehezebb megtalálni azokat a pontokat, amiknél nem árt egy kis szeretgetés. Ennyi az egész.
- Neked is, Léa – viszonzom a jókívánságot, mielőtt én is belekezdenék a salátába. Egyébként tényleg finom, pedig nem vagyok egy nagy salátás, akárhogy is nézem. Pedig ki tudja, ha ilyeneket ennék, lehet nem is lenne szükségem arra, hogy annyit eddzek. Á, valószínűleg így is úgy is megtenném. Eléggé a napjaim részévé vált és az egészségnek is jót tesz.
Szépen megvacsorázunk, a somlóiba is belekóstolok pár falatnyit, de nem eszek belőle sokat, hisz nem akarom elvenni ezt az élvezetet Léa elől. Annyira nem vagyok az az édesség párti sem, ami azt illeti. Néhanapján megeszek egy csokit, de nem érzem azt a késztetést, hogy nekem most bizony szükségem van rá.
Míg ő elvan a fürdőben, én öntök magamnak egy pohárral a whiskyből. Azt a könyvek közt nézelődés közben eliszogatom, és utána öntöm a következő poharat. Basszus, de finom ez. Itatja magát.
Ha újra megjelenik a színen, megfordulok és tapsolok egyet, majd kicsit megdörzsölöm a kezeimet – nyilván, miután leraktam a poharat. – Na, jöhet az a masszázs akkor? – kérdezem tőle mosolyogva. Ha benne van, akkor neki is láthatunk. Ahol csak akarja.
- Azokat a könyveket mennyire szoktad olvasni? Vagy már ki van mind? Egy-kettő elég érdekesnek tűnik – jegyzem meg neki kíváncsian.


 
   
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba •• Szer. Dec. 20, 2017 10:38 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

- Te tényleg le akarsz vetkőztetni - fél szemöldökömet felvonva nézek rá, és a fejem ingatom. Hihetetlen, mennyire el tudja magát adni ez az ember. Na de azon ne múljon, nem vagyok szégyenlős, szóval bármikor ledobom a felesleges ruhákat, ha arról van szó. És ha a masszázshoz az kell, akkor legyen.
Végül a masszázs folytatása helyett vacsora érkezik, amivel egy időre tele is rakom a hasam. Jól esik, ahogy a végén a somlói is, aminek a maradéka a hűtőbe kerül.
Így a nap végén jól esik lezuhanyozni, lemosni magamról a kórházi fertőtlenítőt és minden egyebet. Most legszívesebben ágyba bújnék, mégis kíváncsian sétálok vissza a nappaliba immár hálóingben, köntösben.
- Hagytál még csomót, amit ki kell szedni? - kérdezem miközben töltök magamnak az italból. Ezt már tuti, meg fogom érezni.
- Nem mindet, de a legtöbbet kiolvastam. Tetszenek? Hát kölcsönadhatom, ha érdekel - vonok vállat és visszaülök a kanapéra.
Egészségügy
avatar
● ● Posztok száma :
60
● ● Reag szám :
46
● ● Keresem :
Kedves ismeretlent


Témanyitás ✥ Re: Hálószoba ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Ajánlott tartalom
✥ ✥

Hálószoba
Second Chance frpg
1 / 3 oldal

Similar topics

-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Léa I. Devaux lakása-