Nõvérkém, Lily
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Nõvérkém, Lily •• Kedd Jan. 02, 2018 8:47 pm

SzabadFoglaltElkelt

Lilyose Ménard


● ● Karakter arca;;
Bar Refaeli (?)

● ● Csoport;;
Elit

● ● Életkor;;
30-31

● ● Foglalkozás;;
Üzletasszony


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Lily, te virágszál. Alig vagy harminc éves, de máris olyan az életed, mint egy szappanopera főszereplőjének. Apánkra ütöttél, mindig is a véredben volt az üzlet és már egészen fiatalon elhatároztad, hogy a családi vállalkozás része akarsz lenni, ilyen irányban is tanultál tovább. Aztán meghalt édesanyánk és az életed csak ekkor kezdett igazán felfordulni. Néhány éven belül megházasodtál és minden vágyad volt, hogy családot alapíts. A házasságod valahogy mégis vakvágányra futott, a kezdeti boldogságod elillant, és bizony csak nagyon keservesen sikerült elválnod. A mai napig vannak olyan dolgok, amiket nem mondasz el az exférjeddel és a válásoddal kapcsolatban, ellenben nagyon szereted mindenki más kapcsolatát a sajátodhoz hasonlítani. Torontóba menekültél, a szülővárosunkba, ahol a családi vállalkozás területi igazgatója lett belőled és minden problémádat és energiádat sikerült belefektetned a munkába. Meg kell hagyni, remek munkát végzel, aki ismer, azt mondja rólad, hogy erre születtél. Apánk már meg is hagyta, hogy halála után téged illet a vállalat vezetői széke.
Amikor megtudtad, hogy eljegyeztek, tele voltál kétségekkel és bizony még meg is próbáltál lebeszélni a házasságról. Persze aki több ezer kilométerre lakik tőlem, csak ne osztogasson nekem tanácsokat, inkább örüljön, hogy egyáltalán kapott meghívót az esküvőre.
Hamarosan keresztanya lesz belőled és talán éppen ezért, vagy valami teljesen más okból, amit eddig elfelejtettél megosztani velem, úgy döntöttél, hogy visszaköltözöl Párizsba és újra a Ménard család életének részese leszel.

(Igyekeztem nagy vonalakban megszabni csak a karaktert, így ha netán megtetszett a történet és a karakter, nagyon várlak ám - ha pedig netán bármin változtatnál, akkor várom az ötleteket PM-ben. :3
A pb-vel kapcsolatban Bar csak egy javaslat, de örülnék valami szép szöszinek, erről is beszélhetünk PM-ben. Wink És hát így végül, de nem utolsó sorban NAGYON várlak téged, gyere, siess! <3)


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: én, de nagyon  woo

avatar
Vendég

Nõvérkém, Lily
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-