Dean szobája
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Dean szobája •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 3:46 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Azok után,hogy a képembe nyomta, hogy már van másik hely, amit kinézet, és már tervezget, nekem meg cseszik szólni tényleg mellbe vág. Hát ennyire nem érdemlem meg azt, hogy szóljon nekem? Hogy beavasson?
Túl sok volt ez így éjszaka, túl sok mindent kell már megint átértékelnem és gondolnom. Nem értem miért csináljuk ezt, miért bántjuk folyton egymást. Jelenleg miért zár ki mindenből, hiszen már nem vagyok kezdő , és tudok neki sok mindenben segíteni. De nem. Ő kizár és most még el is akar költöztetni, pedig beláthatná, hogy sokkal több előnye van annak, ha együtt lakunk, mintha külön lennénk.
Az álom gyorsan utolér, és egyáltalán nem tűnik fel, hogy nem a saját szobámba vagyok. Nagyon bántott, ami történt, és ahogy elváltunk. Hogy csak úgy elment, én meg hagytam. Későn kaptam észhez. Lehet nem kellett volna a ruhával vacakolni, hanem csak kirohanni utána, úgy ahogy vagyok.
Reggel arra ébredtem, hogy valaki puszikat osztogat, mire nyújtóztam egy nagyot. Melleim így előbukkantak a takaró alól, és méz édesen nyöszörögtem közben, mert rettentő jól esett ez az ébresztés.
- Dean? – kérdeztem rekedtes hangon.
- Mit csinálsz te nálam? – kérdeztem álmos, ittas hangon,majd ahogy a szememet kinyitom feltűnik, hogy nem is nálam vagyunk. Kicsit zavartan pislogok, majd lecsapok Dean ajkaira, ha már itt voltak előttem, mint egy bocsi,hogy már megint az ágyadba vagyok, ugyan akkor irtóra hiányoztál.
- Eltévedtem, ne haragudj - mondtam neki és újabb csókért esedeztem állát harapdálva. De azt hiszem ez a ne haragudj, nem csak a reggelért szólt, de így még is burkoltabb, mintha teljesen elnézést kérnék az este történtek miatt.
- Tusoltál már? - kérdeztem érdeklődve.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 5:49 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A veszekedéssel csak azt érte el, hogy eljöttem ráadásul eléggé idegesen. Alig bírok figyelni a saját munkámra, de szerencsére gyorsabban telik az idő, mint gondoltam, így ideje is haza jutnom. Valamikor reggel érek haza és egyből a szobámba vezet az utam, hátha tudok egy kicsit aludni, mielőtt megint folytatja Emily a veszekedést. Ki kell pihennem magam ahhoz, hogy a saját formámban legyek.
Nem lep meg, hogy az ágyamban van, így mellé is fekszek és folytatom azt, amit tegnap félbehagytunk.
- Te vagy nálam! - Suttogom a fülébe, amit finoman meg is harapok. Egyszerűen beindulok attól, hogy egy szál semmiben itt fekszik az ágyamban, pedig utálom, amikor itt van. Ez az én magánszférám, amit állandóan megsért. Most annál inkább nem érdekel, így folytatom a csókot, amit a számra ad. Utálom ezt a sok beszédet és azt, hogy megint az államat kezdi harapdálni. Elhúzom a fejemet, hogy megcsókoljam, a kérdését is csak akkor hallom, amikor megint letérek a nyakára. Közben a kezem sem tétlenkedik végig simítok a testén és nem rejtem véka alá, hogy mit is szeretnék vele csinálni rövid időn belül.
- Nem... Miért, büdös vagyok? - Teszem fel a kérdésem, miközben finoman harapom a nyakát, de hamarosan már meg is indulok ajkaimmal lejjebb a testén. Tudom, hogy akar, én is őt nagyon is. Ajkaimmal a mellénél járok, amikor kezemmel a bugyi alá térek, ha addig nem állított még le. Az biztos, hogy ebből a szobából nem jut ki szex előtt.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 9:26 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Kicsit azért meglepődök, hogy az ágyában ébredek, ráadásul ilyen kellemes, finom érintésekre. Azt hittem az éjjel történtek után nem fog haza jönni, vagy ha igen, akkor nagy ívben elkerül. Bár tény úgy nehéz, hogy az ágyában vagyok, de még akkor is meg lett volna a lehetősége. De nem tette. Itt van, ölel, csókol.
- Már rá jöttem – nevetem el magamat, ahogy a fülemet harapdálja, és felé fordulva folyok bele a kis csók csatába, amire nagyon is szükségem van. Éjjel óta olyan vagyok, mint valami kába hulla, attól az érzéstől, hogy talán most elveszíthetem. Nem is tudom, hogy mikor éreztem utoljára így. Teljesen megbolondít ez az új helyzet, amibe kerültünk egy hónapja. Az meg még jobban , hogy nem ossza meg velem a dolgokat.
Testem időközbe szinte automatikusan reagál az érintésére, és még keze alá játszom is magamat, hogy minél többet kapjon ő, és én is. Most nem fogok nemet mondani az biztos, mert szükségem van erre, rá.
- Nem- nevettem el magamat.
- Csak gondoltam lefürdetlek, kényeztetlek – búgom ajkai közé, de amikor a keze a bugyimba téved már tudtam, hogy itt nem lesz semmi ilyesmi. Automatikusan nyitom meg kicsit a lábamat, hogy a keze oda találjon ahová kell, halkan felsóhajtok az érintés nyomán jelezve, hogy nagyon is tetszik a dolog.
- Nem lesz fürdetés igaz? .- kérdeztem kuncogva, és ajkát faltam , ha hagyta. Kezemmel a tarkóját cirógattam, és kicsit vártam, hogy mire dönt.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 9:50 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+16

Reggel érek haza, de nem is bánom, mert eléggé feldühített és muszáj volt lenyugodnom. De nem felejtettem el, hogy hol is tartottunk este, így biztos lehet benne, hogy ma bepótoljuk. Könnyebb így, hogy már az ágyamban találom. Máskor már régen kitessékeltem volna innen, de most igényem van rá. Fel is keltem, szerintem pontosan tudja, hogy mit akarok. A kérdése meglep, de legszívesebben nem beszélgetnék. Most a tettek sokkal jobban izgat, mint hogy beszélgessünk közben. Lehet zuhany alatt jobb lenne a szex, de nekem most kell őt megszereznem, így természetesen nem a válaszom.
- Nem. - Búgom az ajkaiba, nem is engedném el. Tovább megyek, két ujjammal belé is hatolok és így izgatom fel, hogy hamar tovább tudjunk haladni. Azt akarom folytatni, amit tegnap este kihagytunk. Még kicsit rá is fekszek, de a vad csókot nem hagyom abba. Zavar, hogy rajta van a bugyi, így pár perc kényeztetés után megfogom az apró anyag szélét és elkezdem lefelé húzni, ezzel is ösztönözve arra, hogy emelje meg a csípőjét, hogy le tudjam róla szedni. Amint megvan, le is dobom a földre, majd a kezemmel a mellére tévedek és markolászni kezdem, miközben ajkaimmal már áttértem a nyakára megint.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 10:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+16

Elnevettem magamat a válaszát hallva. Valahol erre számítottam, de egyáltalán nem bántam a dolgot. Sőt nagyon nem, azok után, ahogy közelebb vont magához. Ahogy megérint, ahogy csókol. Érzem rajta, hogy most neki is erre van szüksége, ez pedig igen csak jókat ígér számomra.
A békülős szexnél pedig nincs is jobb, bár nem tudom ,hogy ezt nevezhetjük e annak. A fürdőt meg majd bepótoljuk utána. Az még nekem is jól fog esni, ha most henteregni kezdünk, és miért ne kezdenénk?
Ahogy ujjaival belém hatol megremegek és még jobban falom az ajkait, amíg csak hagyja. Zavart, hogy olyan sok ruha volt rajta, és nem kalandozhatott a kezem a testén. De jelenleg annyira belefeledkeztünk a dolgokba, hogy ruhástól fekszik kicsit rám. Amikor viszont a bugyiból hámoz kifelé készségesen emelem neki a csípőmet.
Keze a mellemre téved, ugyan akkor a másikat megszerzem magamnak, és szívogatni kezdtem az ujját.
- Sok rajtad a ruha hozzám képest – súgom a fülébe, kezem pedig végre betalál a ruhája alá, ahol forró bőrét érinthettem, és ha engedte, akkor elkezdtem kihámozni, hogy legalább a meztelen felsőtestünk végre összeérjen. Szemüvegét is megszerezve nyújtom ki az éjjel szekrényre, és végre elveszhetek a tekintetében, amivel épp fel fal. Hagyom hagy játszon a keze, és az ajka ott ahol csak akar, de az enyém se tétlenkedik, mert simogatom ,ahol csak érem, finoman karmolászom ,és a vállát harapdálom.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 10:15 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+16

Őszintén szólva megkívántam, ahogy megláttam az ágyamban feküdni, pedig már régen kiküldtem volna, ha nem lenne hiányom. Nem is tudom mikor feküdtünk le utoljára, talán egy héttel ezelőtt, de az nekem is későn volt már.
Épp ezért, amikor beszállok mellé az ágyba, már el is kezdem kényeztetni és egyáltalán nem foglalkozok azzal, hogy mit is akart a zuhany alatt kezdeni. Kezd elszállni a fáradtságom, ahogy egyre jobban kezd el verni a szívem a mellkasomban. Kezemmel nem is tétlenkedek, egyből a bugyijába vezetem, ahol két ujjammal el is kezdem kényeztetni. Érzem, hogy egyre forróbb és nedvesebb lesz, amitől csak még jobban beindulok. Viszont nagyon is zavar a bugyi, így le is szedem róla. Ahelyett, hogy visszatérnének az ujjaim arra a helyre, ahol eddig voltak, most a melleit kezdem el markolászni. Imádom, ahogy megfeszülnek és kemény lesz a mellbimbója. A kijelentésére kicsit eltávolodok tőle és elkezdem kibontani az övemet, hogy minél hamarabb magamévá tudjam tenni. Most kivételesen nem is zavar, hogy leszedi a napszemüvegem, mert elég sötét van a szobában ahhoz, hogy ne zavarjon a fény. Még jó, hogy külön felszereltük ezt a redőnyt. Semmilyen fény nem szűrődik át és ezzel csak még jobban megnyugszom. Eléggé fáj, ha fény éri a szemeim.
Amint kibontottam a nadrágom, már le is tolom az alsómmal együtt, mert ahogy érzem az ő kényeztetését, nem fogunk lefeküdni 2 percen belül, most viszont erre van szükségem.
Fordulok vissza felé, ahogy a nadrágom és az alsónadrágom is a földre kerülnek. Visszatérek az ajkaihoz, miközben az ingemet próbálom magamról levakarni. Már régen benne lennék, és ezt nagyon is a tudtára adom, ha rátér a nemesebbik felemre.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 10:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+18

Kicsit fájt a dolog, hogy az ujjai nem tértek vissza, oda ahol az előbb voltak, de ugyan akkor még is csak jó helyet találtak maguknak a melleimen, és ezt is eléggé élveztem. Egyre csak feszesebbé váltak, és lassan az apró rózsák is az ég felé meredeztek a gyurmázástól, simogatástól.
Végre vetkőzni kezdett, az övvel kicsit segítettem neki, és alig vártam, hogy végre ő is teljesen szabad legyen, és ha már szabad volt az út, akkor nem is tétovázott a kezem, és lecsaptam a férfiasságára. Simogattam, húzogattam, de aztán csak abba kellett hagynom, amíg teljesen levetkőzött.
Addig az ágyon feküdtem előtte széttárt lábakkal, magamat simogatva, ajkamat harapdálva. Aztán visszatér hozzám, és ajkaink újra egymásra találnak. Kicsit feltolom magamat, és ha hagyja, akkor felé kerekedek, hogy a fülébe súghassam a szavakat:
- Én már majd nem készen állok, de te még sehogy – harapom meg finoman a fülcimpáját, majd haladok lefelé az ajkammal egészen a számomra legnemesebb szerszámáig. Nem tétlenkedtem eddig se, mert kezemmel finoman érintettem,de ajkaimmal elérve a célt kezdtem vele játszani. Hol finomabban,hol kicsit vadabban, hogy minél hamarabb célt érjek, és amikor el is értem, vagy legalább is megközelítettem, akkor visszamásztam felsőtestét csókokkal hintve, hogy megtaláljam az ajkát.
Szerettem volna megkérdezni tőle, hogy szeretné, de végül ráhagytam a választás lehetőségét, hogy visszafordulunk e vagy sem. Vagy kér még kényeztetést vagy sem. Szeretnék ma reggel nagyon is a kedvében járni, hiszen már este is erre készültem azok után, hogy legalább egy hete a tájékomra se jött e téren. Még csak egy kis tipi tapi se volt, úgy hogy remélem most bepótoljuk a dolgokat.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 10:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+18

Nem kell kétszer mondania, hogy túl sok rajtam a ruha. Én is érzem, hogy kezd egyre szűkebb lenni a farmer deréktájt. Kicsit eltávolodok tőle, hogy ezen segítsek és hamar ott tartsunk, ahol szeretnék.
Hagyom, hogy segítsen kivételesen, fogalmam sincs mi ütött belém, talán a szex hiány elvette már az eszem. Amint készen vagyok, már élvezem is, hogy a keze a férfiasságomon, már ezt vártam, bár jobban szeretem ha az ajkaival kényeztet. Nem is kell túl sokat várnom, mintha gondolatolvasó lenne, már is elindul az ajkaival lefelé a testemen. Minden csókjától egyre melegebb lesz a testem és már szinte égetnek az apró puszik. Amint megtalálja a nemesebbik felem, ami már kezd érte ágaskodni, felsóhajtok. Imádom mikor ezt csinálja, és nem is cserélném le semmire. Mostanában ezért is vagyok inkább vele, mert teljesen más a szex, mint bármelyik lánnyal és ezt jobban élvezem. Amint eléggé megkeményedtem és visszafelé kezd el jönni a testemen, magamra is húzom és belé hatolok. Nyögök egyet, szinte belenyugodva, hogy végre az enyém megint. Szívem csak úgy dörömböl a mellkasomban, szinte alig kapok levegőt, de imádom ezt az érzést. Ahogy melegség ölel át... Leírhatatlanul mennyei érzés. Kezeimmel végig simítok a testén, néha megtalálva a melleit, néha pedig ösztönözve, hogy gyorsabban kezdjen el mozogni rajtam. Én is felvettem már a ritmusát, de szeretném kicsit tovább húzni és még jobban élvezni. Fel is ülök, és egyből rátalálok a mellére, ahol elkezdem nyalogatni a megkeményedett bimbóját és néha finoman megharapom.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 07, 2018 11:00 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+18

Akartam, de még mennyire , hogy akartam. Régen mindig karba tartotta a libidómat, de mostanság elhanyagol és talán ez az oka annak is, hogy többet vitázunk. Ezért is akartam tegnap este elcsábítani, ágyba vinni és ott is tartani egész éjjelre, de megint csak dolgozott, a többiről meg ne is beszéljünk, ami történt. Most csak is a jelen számít, hogy mennyire akarjuk egymást.
Végre lekerült róla a ruha , amit alig vártam, ahogy azt is, hogy én is kicsit kényeztethessem őt, aminek meg is lett az eredménye és azért az előző kis játékunk, meg a többi engem is kellő képp már beindított. Ahogy felé indultam és csókot váltottunk egyértelműen éreztem türelmetlenségét, és pillanatok alatt bennem van. Mondhatni kicsit kapkodtunk is, hogy végre elmerüljön bennem, aminek az lett az eredménye, hogy hangosabban felnyögtem. Maga az érzés, hogy kitölt és ahogy végig siklott bennem, ez a feszítő érzés … Nem lehet szavakba önteni, csak apró kis hangokba.
Apró hangokba, sóhajokba, hangos szuszogásba, főleg, amikor mozogni kezdek rajta. Meglovagolom, és nagyon is tetszik, hogy engedte, hogy felül legyek, bár remélem lesz ez még fordítva is és maga alá gyűr valami módon.
Mozgás közben hol kezét keresem a kezemmel, hol mellkasát simogatom, és folyamatosan a tekintetét keresem. Kicsit gyorsítottam az ösztönzésére, és amikor felült hozzám loptam egy finom csókot, majd hagytam játszani az ikrekkel. Amikor megharap, felnyögök ettől a kettős érzéstől: élvezet, és apró fájdalom.
Mozgás közben olykor lassítók és szinte kínzóan lassan ereszkedem vissza rá, aminek az a vége, hogy a homlokomat a vállára hajtom, és végül hirtelen és vadabb mozdulattal ülök bele megint férfiasságába.
- hiányoztál – súgom a fülébe, mint valami titkot, és tovább kínzom magunkat ezekkel a lassított mozgásokkal, mert nem akarom még befejezni, nem akarok tőle elválni, eltávolodni. Ennyi nekem nem elég most, többet akarok, őt akarom újra és újra. Azt hiszem ez van, ha ennyi időt kihagyunk, vagy vitázunk. Ilyenkor mindig többet akarok belőle.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 08, 2018 7:45 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+18

Mindig is gyors együttlétekben merültünk el, talán azért, mert a vita után minél gyorsabban akartunk egymáshoz közelebb kerülni. De mostanában egyre lassabb és élvezetesebb együttlétekben van szerencsém vele, ami kissé megrémít. Teljesen olyan, mintha együtt lennénk és jobban figyelnénk a másikra, hogy élvezze, pedig régen csak az volt a fontos, hogy nekem jó legyen. Ez az új érzés kikészít. Talán ezért sem érdekel, hogy az előjáték hosszabb de még mindig rövidebb, mint egy normális szerelmespár esetében. A fő, hogy most kielégüljek és el tudjak menni aludni. Fáradt vagyok, de sokkal jobban kívánom, mint amekkora az alvás szükségletem.
Mikor végre magamra húzom, hogy mindezt be is teljesítsem, hallom, hogy kicsit hangosabban nyög fel, így várok pár másodpercet, míg elkezdek mozogni. Kezd egyre jobb lenni, főleg, hogy ő is velem együtt mozog. Élvezem minden egyes percét ennek az együttlétnek, talán ezért is próbálom arra ösztönözni, hogy kicsit húzzuk a játszadozásunkat. Viszont mikor már tényleg nem bírom ezt a kínzást, fordítok a helyzeten és magam alá gyűröm. Fel is gyorsítom a mozgásom, hogy a csúcsra érjünk mindketten. Megrémít azaz egy szó, ami azóta is a fülemben cseng, mióta kiejtette a száján. Sosem mondtunk ilyet nyíltan a másiknak és én pontosan ezért nem is válaszolok. Remélem, hogy nem fog tovább menni, mert nem biztos, hogy le tudnám kezelni a dolgot, hiába is érzek azt, amit.
A gyors lökésekkel hamar el is érek a csúcsra és egy utolsó lökéssel megfeszül a hátam, miközben elélvezek. Izzadtságtól áztatott homlokomat a feje mellé teszem, ahogy próbálom visszanyerni a lélegzetem ütemét. Szívem csak még jobban, szinte fájóan dübörög a mellkasomban.
Pár percig maradok így, míg megnyugszok, majd leszállok róla, befeküdve mellé.
- Ha még egyszer itt talállak, kiraklak! - Morgom neki, de nekem nem kell túl sok ahhoz, hogy elaludjak. Teljesen kifárasztott az éjszakázás és most ez a szex csak a ráadás volt. Viszont remélem, hogy azt tudja, hogy kivételes esett volt, hogy nem küldtem el azonnal a szobámból. Egyenletes szuszogásomból tudhatja, hogy én már alszok.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 08, 2018 6:57 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

+18

Tudtam, hogy túl fogom feszíteni a húrt ezzel a lassú mozgással nála, de ha egyszer valami jó, akkor jó. Ez meg igen csak az volt, főleg, hogy a végén még is erősebben löktem neki a csípőmet. Nevetve karoltam át, amikor egyszer csak megragadott és felnyögtem a gyönyörűségtől, amikor rám nehezedett, és megadta az első lökését. Amit aztán több, és egyre gyorsabb követett. Én meg csak élveztem, nem tiltakoztam ellene. Kezem a testén kalandozott, olykor a fenekébe markolva, húzva magam felé, vagy épp a körmömet húztam végig rajta valahol, de főleg a hátán. Mintha meg akarnám jelölni, de azért annyira vérmes nem vagyok, pedig szívesen megtenném, hogy lássa más , hogy ő igen is tartozik valakihez.
Még, ha nem is egy párként funkcionálunk, még is csak egymással szexelünk. Jó ideje nem voltam más pasival, és nem is igen kívánom. Ami pedig a legjobb, hogy nem kell gumit használnunk, mert én megbízok benne, és ő is bennem e téren, még ha ki is borítom féltékenykedés miatt azt a bizonyos bilit olykor. Védekezésre meg van más módszerünk. Előtte nem is nagyon volt olyan kuncsaftom, akivel így csináltam volna, és már nem is lesz.
Olykor megrémít ez a tudat, hogy mennyire ki vagyok szolgáltatva neki csak azért, mert bekavarta a fejemet, de amíg legalább ez a fura módú nem tudom minek nevezhető kapcsolat van köztünk, addig nem bánom. Magamban talán egy hónapja ismertem el ténylegesen, hogy megfogott, meghódított, és hogy szeretem. Akkor is, ha ezt olykor nem is mutatom ki, vagy furcsán teszem meg ,vagy totál az ellenkező hatást keltem. De most úgy néz ki minden rendben , és ha nem is nevezhetjük ezeket az alkalmakat szeretkezéseknek, sokat finomodott ahhoz képest, ahogy kezdtük. Még azért rémlik, amikor egy –egy vita után egymásnak estünk, de olyan mondom, hogy húhú. Azok is jók voltak, de ezek a finomodott akciók is igen csak kellemesek ,ha nem kellemesebbek.
Gyors lökéseinek köszönhetően hamar a csúcsra érünk, hátát , nyakát cirógatom, és apró puszikat hintek a vállára, amíg rajtam szuszog, majd épp szóra nyitnám a számat, hogy ez jó volt és mennyire jól esett, amikor megöli a hangulatot.
- Majd meztelen leszek megint – morgom neki vissza, de még is kicsit vidámabban hangzott, mint az övé, majd befészkeltem magamat mellé, és hallgattam egy darabig a szuszogását, aztán kicsit megszundítottam magam is. Nem is tudom mikor ébredtem magamhoz, de Dean még ott szuszogott mellettem. Elég mélyen aludt, mert nem vette észre, hogy felkeltem, bár erre ügyeltem is. Pihenje csak ki magát.
Kiosontam a szobából, aminek az ajtaját résnyire nyitva hagytam. Gyors rendbe kaptam magamat, majd felvettem azt a kis göncöt, amibe tegnap este vártam rá egy darabig, arra meg a köntösömet vettem fel. Onnan pedig a konyhába mentem, mert egyrészt éhes voltam, más részt Deannek sem ártana enni valamit. Nem vagyok egy nagy konyhatündér, de azért egy tál ételt eltudok készíteni. Ő meg , ha fel kel, akkor kelleni fog az energia neki lévén eszem ágában sincs este előtt visszaengedi az utcára. Nem ok nélkül vettem fel ezt a rucit.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Szer. Jan. 10, 2018 7:46 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Félek beismerni de ez a szex sokkalta jobb volt, mint amit régebben műveltünk egy-egy vita után. Még párszor lökök rajta, hogy elérjem a kielégülést, de nem maradok rajta sokáig. Talán azért sem, mert elkezdett simogatni és puszilgatni, ami különösen jól esett és valami fura érzést váltott ki belőlem. Még szerencse, hogy sötét van és nem lehet látni, mert biztos vagyok benne, hogy libabőrös lettem. Azt persze, hogy nem hagyhatom ki, hogy ne szóljak be, csak azért, hogy mindketten érezzük semmi sem változott, ami nem teljesen igaz.
Inkább nem is válaszolok arra, amit mond, mert sokkal nagyobb az alvás utáni vágyam, minthogy vele veszekedjek erről. Akkor is kidobom, ez csak egy kivételes eset volt. Nem lep meg, hogy közelebb húzódik hozzám, annál inkább, hogy át is karolom. Bár lehet ezt már csak reflexszerűségből teszem, mert már nincs erőm mondani, hogy menjen el. Hamar elalszok, nagyon hosszú volt az este és ez a szex is kimerítő volt. Viszont Emily kelhet arra, hogy épp átkarolva, hozzábújva alszok még mindig. Igaz, hogy nem érzékeltem, hogy itt hagy, de én is hamarosan felébredek. Nyújtózkodok az ágyban és elsőként a napszemüvegemhez nyúlok. Amint magamon van, még egy kicsit fekszek, hogy magamhoz térjek és amikor már úgy érzem, hogy nem akarok visszazuhanni aludni, fel is ülök. Körbenézek, a ruháimat keresve, de ebben a sötétben és még a napszemüveg mögött, semmit sem látok, így kikelek az ágyból.
Elsőként alsógatyát kotorok ki a fiókból, majd a földről felkapom a farmerem. Friss inget veszek ki a szekrényből, a többi ruhát pedig felszedve a földről a fotelba dobom. Ráér azt majd kivinni a fürdőbe, ha mosni kell. Kissé még álmosan, de kisétálok a konyhába. Most jelenleg az sem érdekel, hogy kócos vagyok, az ingem nincs betűrve és kb. úgy nézek ki, mint aki most jött vissza a háborús övezetből.
Ahogy kiérek a konyhába, ugyan meglátom őt, de most jelen pillanatban egy pohár kávé után nagyobb az igényem. Még szerencse, hogy az éjszaka folyamán lefőztem egy adagot, így csak kiöntöm a poharamba és berakom a mikróba.
- Miért nem keltettél fel? Vissza kell mennem. - Nézek rá dühösen, mert ahogy megpillantom a falon az órát és, hogy mennyit mutat, teljesen ledöbbenek. Azért elég sokat sikerült aludnom, ami nem igazán volt rám jellemző az utóbbi időkben. Mikor elkészül a kávé, kiveszem és elkezdem kortyolgatni, közben a telefonomat kezdem el pötyögni.
Annyira felbosszant, hogy még mindig semmi hír a többiekről, hogy talán jobb is ha elmennék dolgozni. Viszont ahelyett, hogy az ajtó felé indulnék el, a kanapéra ülök.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 11:47 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hogyan esett a hajnali szex? Kifejezetten jól , és már hiányzott is. Régebben tényleg többször feküdtünk össze, vagy kapott el a nagy vitánk közepette. De viták még vannak, viszont a szex minősége jobb lett, de a mennyisége csökkent. Én pedig csak akkor érzem őt magamhoz közel, ha azt csináljuk. Ellenkező esetekben még mindig az a gyakoribb, hogy szakadék tátong köztünk.
Hajnalban viszont az se érdekelt, hogy beszólt, vagy egyéb, csak az volt a lényeg, hogy végre megkaptam, és ő meg engem…az, hogy éreztem, hogy akar…Az, hogy utána átölelt…még reggel is úgy voltunk. Ezekért a pillanatokért bármit megadnék, ha kicsit, de tényleg csak picit többször fordulnának elő, mint azok, amikor öljünk egymást szinte. Ezért is vettem fel azt a kis valamit, amivel az este is vártam, csak aztán cseszett megérkezni.
Reggel kiosontam mellőle, hagytam pihenni, meg azért bevallom jó öt itthon látni, nem pedig kint ki tudja merre mászkál,vagy épp kivel. Lemerem fogadni, hogy az a kis liba hamarosan itt is a nyakába fog lihegni, de isten bizony egyszer megtépem. Nem igaz, hogy nem tudja, hol a helye. A többi lány tudja, ahogy azt is , hogy Dean tabu számukra. Jól tudja mindegyik, már otthon tudták, hogy vele csak és kizárólag én dugok. Ezt már az elején leszögeztem velük, de ez az ostoba, kétbalkezes, szerencsétlen nem képes felfogni.
A konyhában tettem vettem, amikor egyszer csak megjelent. Elég morcosan festett, de majd én feldobom valamivel. Kérdését hallva is csak a szememet forgattam meg.
- Jó reggelt neked is – köszöntem neki.
- Egyrészt azért , mert teljesen ki voltál merülve, egész éjjel kinn voltál, sőt ha belegondolok talán 2 napja? – gondolkodtam el egy pillanatra, majd mentem utána, ahogy elindult a nappali felé.
- Másrészt azért, mert még nem készült el teljesen a kaja, és ideje lenne rendes ételt is enned, nem csak azokat a gyors vackokat, amiket bedobálsz az utcán. Harmadrészt pedig , mert beszélnünk kell, és amíg ködös a fejed, addig csak vitatkozunk, és nem jutunk előrébb – miután leült szépen belemásztam az ölébe , hogy szembe lehessek vele és úgy nyitottam meg a köntösömet, remélhetőleg engedte is. Ha nem, akkor orra előtt nyitottam szét a köntösömet ez esetben előtte állva.
- Negyed részt meg mutatni akartam neked valamit, amivel már az este vártalak , de ez elmaradt. Szóval , hogy tetszik?
Az ölében ölve leengedtem a vállamról csúszni a köntöst szépen , csípőmet pedig kicsit beljebb raktam, annak érdekében, hogy domborítani tudjak neki jó cica lévén, aki csak egy kis simogatásra vágyik.
Ha meg előtte álltam, akkor egyszerűen ledobtam magamról a földre azt a vacak köntöst, és körbe fordultam előtte úgy, hogy a felső részt kicsit felhúzzam, hogy megmutassam azt a falatnyi valamit is magamon, amit azért remélem, hogy lehúz még mielőtt elmegy.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 4:45 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól esik ez az alvás, bár morcos is vagyok ugyanakkor, amiért hagyott, hogy ennyit aludjak. A gyomrom jelzésére kelhettem fel, mert mindjárt éhen halok, viszont a telefonomat nem találom. Elég morcosan indulok a konyhába, hogy kávéval felébresszem magam. Emily beszólása megint pillanatok alatt fel tud dühíteni.
- Nem is 2 napja vagyok kint! - Morgok rá, mert azért voltam itthon is, hogy aludjak. A tegnap az más volt, mert elüldözött a veszekedésével, amikor nem csináltam semmit. De már ott is hagyom a konyhába, hogy elmenjek a nappaliba és leüljek a kanapéra. Miért nem lepődök meg, hogy utánam jött? Viszont hagyom, hogy beleüljön az ölemben, ami szokatlan számomra, ha nem szexhez készülünk ilyen meg se történik. Már rég lelöktem volna magamra, de betudom annak, hogy most keltem fel és még álmos vagyok.
- Úgyis rendelek valamit... Miről akarsz már megint beszélgetni? - Rántom meg a vállaimat, majd belekortyolok a kávémba. Megőrülök ettől a nőtől, de most nem hagyom, hogy elcsábítson. Nem irányíthat mindig, és ez felbosszant, hogy mindig eléri azt, amit akar. Viszont ez a látvány... Rég letéptem volna róla ezt a ruhát, de most nem fogja ezt csinálni velem.
- Kaja után, visszamegyek! - Mondom határozottan, de nem úgy festek, mint aki ezt be tudja tartani. Végig futtatom a szemeimet a napszemüvegem mögött, és mielőtt bármit is tennék, a maradék kávét is legurítom a torkomon. Végig simítok a combján, egészen a hasáig és már azt hihetné, hogy megyek tovább, de a derekánál fogva meglököm, hogy a kanapén mellettem kössön ki, én pedig fel tudjak állni. Felkapom a telefonomat az asztalról, azt se tudom, hogy került ide ki, de mindezt félretéve, már tárcsázok is az egyik étterembe, hogy hozzanak kaját. Lehet meglepő, de két személyre rendelek olaszt, ami Emily kedvence. Nem tudom, hogy ezt hallja-e, mert ha nem jött utánam a konyhába, akkor mindez titok a számára. Viszont én csak addig jöttem, míg leraktam a kávés poharam, majd már megyek is vissza a kanapéra.
- Azt mondtad beszélgetni akarsz! - Pillantok oldalra, remélhetőleg még mindig itt van a kanapén. Akarom tudni, hogy miről akar beszélgetni, ami szerinte én ki fogok akadni és jobb ezt nem álmos fejjel megbeszélni.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 5:16 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Még, hogy nincs két napja kint. A francos fenéket, sőt még kevés időt mondtam. Nem hiába dugtunk a héten csak most először. Nincs itthon. Az pontosan megmondja, hogy mennyit , mert ellenkező esetben legalább háromszor vagy négyszer biztos megjárattuk volna magunkat. És azért ez Amerika után nekem hiányt, és igényt jelent, még akkor is, ha a minőség jobb lett. Talán pont ezért vágyom a megszokottra, hogy még jobb legyen az egész. Valahogy el se tudom képzelni azt, hogy milyen lehet vele érzékien szeretkezni, mert ha belassítok, vagy hasonló, akkor egy darabig hagyja, majd átveszi az irányítást. Amit cseppet sem bánok, mert olykor már jól esik az édes kínzás után.
- Ne morogj – jegyzem meg neki, épp csak nem teszem hozzá, hogy olyan, mint egy kutya, ha folyton morog. Nem is, mint valami vénember. Haha, igen…Arra tényleg hasonlít ilyenkor. Bár egy vénember nem tudná teljesíteni azt, amit ő. Hm… a gondolatra is az ajkamba kell harapni arra az ébresztésre hajnalba, és ami utána történt. Ha így folytatom a végén a kelleténél hamarabb leszek forró, mint szeretném . Tehetek én erről, ha már egy vele kapcsolatos gondolat , emlék is lázba hoz? Nem hinném, ha egyszer jó, ami jó.
Kicsit meglepődök, hogy az ölébe enged, de nem mutatom ki. Csak mosolygok, bájolok, domborítok.
- Remek, akkor dobhatom ki a kaját, és azzal együtt a pénz is kiment az ablakom – jegyzem meg neki, és közelebb nyomtam a csípőmet az övének.
- A terveinkről , hogy mit találtál, hogy én mit találtam. Megvitatni a lehetőségeket, vagy hogyan is kellene nekiindulni, meg amúgy is lenne mit megbeszélnünk szerintem, csak normális keretek között – hagyom, hogy megigya a kávét, mert ha nem, akkor csak még morcosabb lesz. Addig is ülök szépen a fenekemen, és ledobom magamról a köntöst is közbe. A hajammal játszom, összefogom , és egy oldalra húzom át az egészet felfedve így látványos dekoltázsomat, nyakam/ vállam ívét. Látom, hogy issza a kávéját a szemüvege mögött, de tudom, hogy a szeme itt van rajtam. Kivételesen látnom sem kell.
- Gondolod elég idő lesz? – kérdezem halkan , mert a keze végre útnak indult, amibe beleborzongtam, amiből ő csak egy apró rándulást érezhetett, ami arra utalhat számára, hogy meglepődtem. Pedig nem, épp ellenkezőleg…a keze közben csak jön ..jön és már azt hittem, hogy megy tovább. De nem. Megragadott és maga mellé rakott, mire morogtam egyet, és néztem, hogy megy a konyhába. Cseszd meg Dean, nem lehetsz ennyire fából, de nem nem …És nem lesz elég azaz idő magunkat ismerve, ha esetleg sikerül rendesen beszélnünk egymással. Jó lenne tényleg kivételesen nem balhézni. Amíg telefonál inkább elrendezem magamat a kanapén, kicsit igazítok a melleimen, hogy jól álljanak, és amíg nem figyel teszek arról, hogy az apró rózsák is megkeményedjenek átütve a vékony anyagon.
- Igen, beszélni – mászok visszafelé az ölébe ,ha engedi. Hangom édeskés, csábító. Szemem ajkát firtató.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 5:55 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Nem szólok semmit arra, hogy ne morogjak. Ha akarok, akkor fogok és ezt nem ő fogja megmondani. Még mindig kómás vagyok, ezért sem bírok olyan határozott lenni, mint mikor nem ébredés után vagyok. Hamar ki is megyek a nappaliba, hogy egyedül felébredjek, de nem hagyja, csak utánam jön, ami nem lep meg.
- Tedd be a hűtőbe, majd megeszed máskor! - Rántom meg a vállaimat, hangom elég hűvösen cseng, egyszerűen utálom mikor rólam akar gondoskodni és ezt nem rejtem véka alá. Viszont ahogy közeledik hozzám, baromira élvezem. De most nem lehet, mert elég volt, hogy állandóan elcsábít, bár én is akarom, de szemmel kell tartanom a csajokat, legalább addig, amíg nem alakul ki egy normális vendégkörük. Így, hogy az embereim nagy része még mindig Amerikában vannak, elég nehéz bármit is szervezkedni.
- Ezt akkor is én fogom intézni, ha belepusztulsz is! Addig amúgy sem tudnánk semmit sem csinálni, amíg az embereim nagy része nincs itt! - Hangomban a határozottság cseng, ebből nem engedek, most nem az lesz, ami Amerikában. Amúgy sem értem, hogy miért akar ilyen gyorsan bármit is tenni, ha nem tudunk. Kicsit idegesít, hogy ennyire felettem akar uralkodni, de én meg vagyok olyan hülye, hogy hagyom magam, mert szeretem és nagyon sokszor nem tudok neki nemet mondani. Azt hiszem, hogy ezt nagyon is kihasználja. Főleg azért is tudom, mert most is az ölemen ül és épp el akar csábítani. De most nem fogok bedőlni neki, így a kezdeti gyengeségem után le is lököm magamról, majd a telefonomat magamhoz véve, kimegyek a konyhába. Látom, hogy még mindig a kanapén ül, én meg vissza mellé. Megint csak az ölemben köt ki viszont, egyre jobban feltüzel, főleg, mert tudja, hogy hogyan is tud rám hatni. Imádom a melleit és most, hogy még inkább látható, hogy mennyire is akar más irányba menni, még jobban feltüzel.
- Akkor mondjad! - Mélyítem el a hangomat, mintha nem is érdekelne, hogy épp rajtam ül és elég hiányos ruhában próbál rávenni, hogy foglalkozzak vele. Észre se veszem, de megint a combját kezdem el simogatni és már épp mennék feljebb, mikor csengetnek. Összeráncolom a homlokomat és a hátranézek az ajtó felé. Nem lehet, hogy a kaja érkezett meg ilyen hamar.
Fel is kelek, ha Emily engedi és odamegyek az ajtóhoz. Ha nem engedte, akkor egy egyszerű mozdulattal lerakom megint a kanapéra.
Kinyitva az ajtót Steph ront be, ezzel félre lökve, hogy mégis csak benn legyen a házamban. Egészen a nappaliig megy, ahol meglátja Emilyt, de még ez sem tántorítja el, hogy még mindig a házamban van. Eléggé meglep ez a pofátlanság és utána is megyek.
- Mit akarsz? - Kérdezem gorombán, egyáltalán nem számítottam rá, az meg egyenesen sért, hogy csak így bejött ide.
- Én... Én csak meg akartam köszönni, hogy áthozattál Amerikából. - Azért hallom a mondata elején, hogy egy kicsit bizonytalan, de hamar határozott lesz. Elég közel van hozzám, de nem csinálok semmit, mert még mindig idegesít a jelenléte.
- Megtetted! Mehetsz! - Sziszegem neki, hogyha csak ennyit akart, akkor fordulhat is vissza, mert baromira nem érdekel.
- Máshogy gondoltam meghálálni... - Lép még közelebb hozzám és végig simít a felsőtestemen. Azt hiszem pontosan tudom, hogyan is akarja meghálálni, de ehhez semmi kedvem. Legalábbis nem vele, mégsem állítom le. Az igaz, hogy teljesen szedett-vedettnek nézhetek ki, mert mégis csak 5 perce keltem fel, így az ingem sincs betűrve a nadrágomban és még csak fésülködni sem volt időm.
- Úgy tudod meghálálni, ha kimész az utcára és pénzt hozol! Mellesleg, ha még egyszer megpróbálsz így rám törni, mész vissza Amerikába! - Komolyan mondom, de mintha nem is hallotta volna meg.
- Csinálhatjuk hármasban is... - Láttam azt a pillantását, ahogy Emilyre emeltem a tekintetét. Tudom, hogy nem akarja őt látni, mert szerelmes belém, de engem ez hidegen hagy. Emily az ő főnöke.
- Takarodj! - Jelentem ki fenyegetően, de még mindig nem ért a szép szóból.
- Mark... - Ejti ki a nevemet, de azt hiszem érzi a megfeszült izmaimból, hogy nem kell kevés és magam rakom ki. Az sem hat meg, hogy egy kicsit könnyesek lesznek a szemei. Ki is rohan és maga után becsapja az ajtót. Ideges és feszült vagyok, így odasétálok a szekrényhez és töltök magamnak egy pohár whiskyt. Kezemben a pohárral a fotelbe ülök, direkt nem vissza a kanapéra. Kortyolgatni kezdem az italt, és nem szólok semmit sem.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 6:40 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A kajára csak megforgatom a szememet. Remek, ő rendelt magának, én meg majd ehetek egyedül. Ha ezt tudom, akkor maradok mellette az ágyban, és ott kezdek ki vele, ahelyett, hogy a szükségleteit nézném. Azóta már lehet, hogy jót dugtunk volna, most meg kezdenek kétségeim lenni a felől, hogy egyáltalán fogunk e még mielőtt elmegy. Én is szeretnék elmenni, csak nem úgy mint ő. Isten lássa lelkem, ha összeveszünk, akkor az orra alá dörgölöm, hogy megyek és veszek egy műbránert vagy keresek valakit, aki kielégíti a szükségleteimet.
- Nem mondtam egy rohadt szóval sem, hogy nem te fogod elintézni, de ettől még elmondhatom, hogy mit találtam, mit fedeztem fel – kezdem úgy érezni megint, hogy hülye libának néz, aki csak házon belül tudja intézni a dolgokat, és azon kívül nem tud segíteni. De, hogy az istenbe beszéljük meg ezt, ha rögtön felszívja magát és ahogy nézem meghallgatni se akarja, még csak az ötleteimet sem.
Örültem, hogy végül visszaengedett az ölébe. Nagyon is, mert itt vagyok jó helyen. A hangnem nem tetszik, de ettől belekezdek a mondókámba. Viszont a csípőmet neki szegezem az övének és így miközben gesztikulálni fogok kicsit mozogni fogok rajta, abban a reményben, hogy felizgatom magunkat. De leginkább őt.
- Szóval tegnap a várost járva láttam egy, vagy is nem két helyet. Egymás mellett, és hiába kettő, egybe tartozik. Az egyikre csak kisebb felújítások kellenének, a mellette lévő épületre viszont nagyobb. Az első valami klub lehetett fénykorában, a másik viszont szerintem a klub megjelenésével csődbe ment, mert egy motel volt – ecsetelem neki a dolgokat, közben kiráz a hideg, mert a combomat simogatja, és mikor elindul a keze, én meg már csókért hajolnék a mesélés folytatása helyett, amikor megszólal a csengő. A kaja még nem lehet. Értetlenül nézünk egymásra, majd engedem , hogy menjen ajtót nyitni, és addig is a köntösbe vissza bújtam, és kezdtem összekötni, amikor meghallottam Steph nyávogó hangját. Már a hideg is kirázott tőle, a pumpa felment bennem. Már majd nem én kérdeztem, hogy mi a fenét akar, meg keres itt, de Dean megelőzött.
Ennek örömére ledobtam magamról a köntösömet, jelezve neki, hogy bazd meg zavarsz, de nem veszi a lapot. Viszont tetszik, ahogy Dean bánik vele, és egy apró félmosoly jelenik meg az arcomon, ami gyorsan le is hervadt, amikor oda lép mellé, és neki áll simogatni, meg közli, hogy akarja meghálálni. Na most megy el a jó fenébe.Dean meg le se állítja. Nézek rá nagy szemekkel, hogy most mi a franc van, majd léptem feléjük, mikor végre megszólal. Erre a liba is. Ha Dean most nem küldi el, vagy ha ne adj isten bele egyezik, akkor isten bizony, hogy kettesbe fognak maradni és az se érdekel ,hogy nincs rajtam semmi. Ahogy ő jött én úgy távozok. Úgy érzem magamat, mint valami hápogó kacsa amúgy is, mert mindig mire szóra nyitottam volna a számat Dean megszólalt. Csak állok ott, fél csípőre tett kézzel, a másik ökölbe van, és remélem le tudja olvasni az arcomról, hogy ha vissza kapom felettük a főnökséget, akkor lesz egy kis elbeszélni valónk. Újfent.
Kurva ideges lettem, de végre Dean kitakarította a házból, ami ha nem történt volna meg magam hajítottam volna ki azzal, hogy bocs, de nem kell nekünk a hármasod, kettesben is kiválókat dugunk.
Látom,hogy Dean is ideges, rögtön whiskyért is nyúl ,meg nem jön vissza a kanapéra. Egy fél perc erejéig csak néztem, majd a látóterébe léptem, és lassan mozogni, táncolni kezdtem neki, közben magamat simogatva.
- Szóval ott tartottam, hogy van ez a két hely, ami egy. Egy klub, mellette meg egy bezárt, tönkre ment motel, amit a klub tulajdonos felvásárolt, mert bővíteni akarta a helyet, de szerencsétlenségére egyszerűen elgázolták egyik nap. De a legjobb, hogy a klub a folyóparton van, egy hátsó udvarral, dokkal. Az udvar nem nagy ugyan, de zárt. Könnyen egybe nyitható titokban a két épület, a dokk pedig remek menekülési lehetőséget biztosít – léptem hozzá közelebb, és úgy táncikáltam tovább. Sőt, ha engedte, akkor belekezdtem egy öl táncba is, mert úgy éreztem, hogy jutalmat érdemel és én leginkább szexel tudom őt jutalmazni. Ha nem, akkor tovább simogattam és táncoltam előtte várva a történet befejezésére a reakcióját.

avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 7:06 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Örülök, hogy nem hozza fel megint a kajás dolgot, mert most egyáltalán nincs kedvem ezen vitatkozni, még csak most keltem fel. Amúgy is valami olyasmire vágyok, amit itthon nem tud elkészíteni. Különben se készítsen nekem semmit. Megrémiszt, hogy ennyire törődni akar velem, talán ezért vagyok vele állandóan ellenséges. Lehet változna a véleményem, ha nem akarná ennyire rám erőltetni magát.
- Nem tudom minek pattogsz folyton! Majd elintézem! - Szűkítem össze a szemeimet, mert tényleg kezd idegesíteni, hogy nem hagy élni. Már régen kidobtam volna a házból, ha még mindig Amerikában lennék. Igaz, hogy ott legalább nem voltunk állandóan együtt, volt nyugtom tőle, amikor még a bordélyházban dolgozott és nekem is nagyobb szabadterem volt. Nem is nagyon tudok figyelni arra, amit mond, amíg így mozog rajtam. Tekintetem a csípőjére vándorol és ott tartom, amíg ilyen mozgásokat végez. Már régen ágyba vittem volna, sőt itt a szőnyegen is neki estem volna, amikor csengetnek. Fogalmam sincs, hogy ki az, de ha valami házaló ügynök, kinyírom.
Felkelve az ajtóhoz sétálok és ahogy Steph becsörtet a házamba, utána megyek. Egy kisebb veszekedés után, sikerült végre elzavarnom, és nagyon remélem, hogy ma este kint lesz az utcán, mert ha nem, isten bizony visszaküldöm Amerikába...
Észre se vettem, hogy mikor került mellém Emily, de szó nélkül elmegyek mellette, hogy töltsek magamnak whiskyt. Most ez kell nekem. Nem is nézek Emilyre, így váratlanul ér, hogy megint az ölemben van és már rég mozdultam volna, hogy kidobjam az ölemből, amikor valami érdekeset mond. Fel is pillantok a szemeibe.
- Hol van ez a hely? - Kérdezem tőle, most tényleg felkeltette az érdeklődésemet. Ha igaz, ahogy körbe írja, akkor ez a tökéletes hely. Senki sem gondolná, hogy a motel egyik emelete amolyan bordélyházként üzemelne. Ezt még akár el is lehetne adni, egy egyszerű klub és motel. Bár kicsit feltűnő lehet... Majd még gondolkozok rajta. Viszont nem bírom tovább, ahogy mozog, így megfogom a mellét és miközben masszírozom, ajkaim az övéire tapadnak, mikor megint csengetnek.
- Az istenit! - Dühöngök, majd fel is kelek, remélhetőleg Emily vette a lapot és időben leszállt rólam. Elég dühösen trappolok az ajtóig, amikor szinte kitépem. Már majdnem elküldtem volna a fenébe, mikor meglátom, hogy a kaját hozták meg. Belenyúlok a zsebembe és a srác kezébe nyomom, majd minden köszönés nélkül be is csapom előtte az ajtót.
Beviszem a nappaliba az olasz kaját, elég jó illata van, már most megkordult a gyomrom tőle. Az egyiket odalököm az asztalon Emilyhez, és egy műanyag villát is mellé.
- Egyél! - Szinte ráparancsolok, de ez most kivételesen nem ellene szól, csak ideges vagyok. Én viszont elkezdem enni a kaját, mert azóta éhes vagyok, mióta felkeltem.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 7:42 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Arra, hogy pattogok csak megforgatom a szememet. Inkább nem szólok , mert abból megint vita lenne, és értelmesen kell beszélnünk. Így is majd nem elnevettem magamat, amikor láttam, hogy olykor lankad a figyelme, mert kezd gerjedni.
A liba műsor viszont megzavart mindent, pedig épp kezdett jó móka lenni. És ha nem jött volna, azóta már a földön hemperegnénk, és ott mesélhetném neki tovább a felfedezésemet. De nem, ehelyett ezzel a libával kell foglalkoznunk, aki nem elég, hogy udvariatlan, pimasz is, de rá fér egy alapos Emily féle elbeszélgetés is. Ráadásul miután végre távozik mind ketten feszültek, és idegesek vagyunk. Én viszont akkor is elmondom, amit el akarok, és folytatom, amit elkezdtem. Amúgy is ezen tettei után Dean megérdemel, hogy megkapjon, hogy én megkapjam őt. Ez valahogy tényleg azt erősítette meg bennem, hogy megbízhatok benne. Nincs köze a lányokhoz azon kívül, hogy futatja őket. De az vesse rám az első követ, aki olykor nem aggódna, vagy örülne ,meg hiszen régen én is így kezdtem nála.
Az ölébe érve meséltem tovább neki a dolgokat, és amikor felpillantott rám tudtam, hogy nem okoztam neki csalódást.
- Elviszlek bármikor és megmutatom – szívesen teszem, meg nekem is tetszik amúgy a hely, és magam is megnézném belülről, de egyedül nem mertem. Az információkat így is a szomszédos virágüzlet tulajdonostól tudtam meg. És ő mondta, hogy azért ne egyedül menjek megnézni, mert az ügynek ,aki árusítja egy nagy szoknya bolond, és ilyen fiatal hölgyeket, mint én simán ki kezd velük. A néni nagyon sokat mesélt, néha az volt az érzésem, hogy ő az utca szeme.
Aztán mozdul, ajkunk összecsap, csatába, és táncba kezd. A keze követelőzve markolászik, amitől én is beindulok. Már a nadrágjával vacakoltam, amikor megszólalt megint a csengő.
- A franc esne bele – morgok én is dühösen, mert ilyen nincs. Leszálltam Deanről, mert csak ne én nyissak már ajtót egy száll semmiben majd nem. Bár ,ha az a liba jött vissza, akkor én intézem el isten bizony. Viszont a férfi hangra felkapom a fejemet. Meg jött a kaja.
Ez nem lehet igaz, ha most tényleg eszik, és elmegy, és ez meg itt félbe marad én agybajt fogok kapni így felizgulva. Mérgemben átültem a nappali a kanapéra, és ott ültem összefont kézzel, majd megcsapta az orromat a kaja illata, és már össze is futott a számba a nyál.
- Olasz – mondtam lelkendezve, és már el is kaptam a felém csúszó dobozt, meg a villát. Még a hangneme sem érdekelt, vagy hogy parancs féle hangzott el. Hálásan ránéztem, majd szó nélkül enni kezdtem, de közben néha rápillantottam.
- Köszi – mondtam neki, majd tovább eszegettem,amíg ki nem ürült a doboz. Fel sem tűnt, hogy én eddig éhes lettem volna, de ez a kaja bármikor lecsúszik.
- Szeretnéd, hogy elmenjünk most, vagy befejeznél valami mást?- kérdeztem kíváncsian, és közben összeszedtem a dobozokat, meg a villákat, ha ő is végzett, és elindultam vele a konyhába, hogy kidobjam őket. Kicsit tartottam a választól, de feladtam azt a reményt kissé, hogy elcsábítom és megkapjuk egymást. Csak reménykedtem benne, de tudom,hogy a másik dolog sokkalta fontosabb, és érdekesebb is. Ugyan a testem csitult azóta, de a vágyaim nem.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ajánlott tartalom

Dean szobája
Second Chance frpg
1 / 2 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-