Dean szobája - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Dean szobája •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:29 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 8:10 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Eleinte nem értettem, hogy mire megy ki a játék, mert megint azt csinálja, hogy vegyem meg neki azt a helyet, amit kinézett magának, és közben elcsábít azzal, ahogy mozog rajtam. Tudom, hogy csak azért csinálja, hogy az legyen, amit ő akar, de nem tudok neki ellenállni, így egyből felteszem a kérdést, amikor eljut a tudatomig az, amit mond. Nem rossz ötlet, mégis fenntartásaim vannak a helyet illetően. Azért jobb lenne ezt a saját szememmel is megnézni, így elgondolkozok ezen. Viszont most sokkal jobban fel vagyok tüzelve, minthogy ezzel tudjak foglalkozni és gondolom Emilynek ez volt a célja. Amikor már épp belemelegednék, akkor csengetnek megint. Utálom mikor megzavarnak, de gondolom a kaja jött meg. Míg az ajtóig igyekszek, a nadrágomat is megigazítom, mert már azért Emily félig kibontotta az övem. Egyáltalán nem kedvesen nyomom a srác kezébe a pénzt, aki nem ért az egészből semmit, de nem is érdekel. Mikor bemegyek a nappaliba már adom is oda neki az ő adagját a villával együtt. Na ugye, hogy sokkal jobb ez a kaja és ráadásul még mosogatni sem kell.
- A kedvenced. - Nézek rá, ahogy kiejti a száján az olaszt. Tudom, hogy ezt imádja, azért annyira már kiismertem. Viszont nem tudom, hogy miért is kapja, talán valamivel ki akarom engesztelni. Még ezt ki kell találnom, ha rákérdez.
Szerencsére ezt nem teszi, én meg egyből befalom az egészet, még tudnék repetázni is, de azt hiszem még a desszertem is itt van, aki épp el is sétál. Megyek is utána, és mielőtt még meg tudna fordulni hátulról a pultnak nyomom.
- Azt hiszem abba hagytunk valamit. - Suttogom vágytól fűtve a fülébe és nem is hagyom, hogy megforduljon. A kezeim a testét kezdik el simogatni, egyenesen fel a melleihez, miközben puszilgatom és finoman harapdálom a nyakát. Most és itt fogom őt megkapni ezt már eldöntöttem, így semmi esélye tiltakozni.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 9:01 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+16

Örülök, hogy kicsit megnyugodott, lecsitultunk mind a ketten, még akkor is , ha a futár épp félbeszakított egy igen csak kellemesnek induló tevékenységet. Pedig vágyok rá, az érintésére, mert csak azokban a pillanatokban vagyunk teljességgel összhangban. Máskor is persze abba vagyunk, de az teljesen más lapra tartozik.
Elmosolyodom a válaszán, hogy a kedvencem, és még jobban felcsillannak a szemeim. Örültem, hogy kaptam, mert tényleg azt hittem, hogy csak magának rendel beszélünk vagy éppen nem, majd elmegy, mint az este. Ha meg megállítom, akkor megint vita, veszekedés, ajtó csapkodás, és kitudja mikor jön megint haza. Igyekszem tartani a számat, viselkedni, mert tényleg sokat veszekszünk. De ez tudom azért van, mert én olykor túlságosan aggódom miatta, ő ezt nem akarja. Ahogy azt se, hogy itt legyek. Pedig több szempontból is praktikus. Lehet keresek egy másik házat, ami valahogy két külön lakásrészre van bontva. Akkor együtt is leszünk meg nem is, és meg lesz a maga szabad tere. Igaz, hogy megszerettem ezt a házat, meg ahogy most vagyunk, de hát az uraságnak nem jó, és ha valami nem jó, abból kiabálás van.
A kaja végül nekem is jól esett, főleg, hogy nem megint egyedül kellett ennem. Ami készült elrakom, jó lesz az még , ha egyszer éjjel érne haza. Tudom én azt.
Most viszont megyek kidobom a dobozokat, majd megkérdezem, hogy akkor mi legyen, mert az utóbbi pár óra igen csak forgalmas volt, így nem nagyon reménykedtem, hogy lenne kedve ahhoz, amit már 2 szer is elkezdtünk. De meglep, amikor a fülembe suttog, és a keze már el is indul a testemen.
Elsőre elnevetem magamat, majd a harapdálásokra felsóhajtok. Egyik kezemmel megtámaszkodom a pulton, fenekemet neki nyomom az ölének. Fél kézzel hátra nyúlok, és oldalra döntöm a fejemet, hogy teret adjak neki.
- igen, abba… – suttogom kissé elhaló hangon, és már vezetem is le a kezét, hogy nyúljon a bugyimba. Sőt jelenleg azt se bánom, ha esetleg letépi rólam. De istenre esküszöm, ha valaki megint megzavar, akkor elküldöm a büdös fenébe, és utána én esek neki Deannek.
- Ne hagyd abba, most ne …- kérem, és keze, ha utat talált, akkor már nyúltam is az ágyékához, hogy simogassam, ébresztgessem.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 9:16 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

A kaja után már biztos voltam benne, hogy mit akarok, ezért is indultam utána ki a konyhába. Egyáltalán nem engedtem, hogy bármit is tegyen, most akarom őt. Megfogva hátulról, elkezdem puszilgatni és a kezeim sem tétlenkednek. Még ellettem volna a melleivel egy kicsit, ahogy játszadozok velük, de mégis hagytam, hogy Emily vezesse az egyiket. Nem bánom, hogy gyorsan a lényegre törünk, mert még rengeteg mindent el akarok ma este intézni. Érzem, hogy mennyire nedves és forró már most, ami engem is feltüzel. Ujjaimmal először gyengéden kezdem el simogatni, csak hogy kínozzam ezzel a lassú tempóval, majd két ujjammal belé is hatolok és ki-be kezdem húzogatni, egyre gyorsabban, de mégsem annyira, hogy idő előtt elélvezzen.
Ahogy közelebb tolja a fenekét, úgy tolom én is az ölemet hozzá. Már régen benne lennék, de még hagyom, hogy egy kicsit játszadozzunk egymással. Azt hiszem ez az előző két alkalom miatt muszáj.
Mikor kihúzom az ujjaimat belőle, szinte együtt kezdek el mozogni vele, ezzel is utalva arra, hogy már réges-régen benne lennék. Én is tudom, hogy kezdek egyre keményebb lenni, még akkor is, ha csak a nadrágomon keresztül simogat. Valahogy a gondolat, hogy hamarosan magamévá teszem, egyre jobban felizgat.
Kiveszem a kezemet a bugyijából és a csípőjénél fogva megfordítom, hogy velem szemben legyen, miközben a bugyiját is lejjebb tolom. Azt hiszem nem kell utalnom arra, hogy mit is várok el tőle. Közben ajkaimmal az ajkaira térek, és vadul csókolni kezdem, ahogy a felsőjétől is próbálom megszabadítani.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 9:37 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

Kezét érezve a lábaim között kicsit megremegek, majd picit nagyobb terpeszbe álltam, és aprókat nyöszörögtem simogatására. De az én kezem se volt tétlen,mert ha nem épp a fenekemet dörgöltem hozzá, akkor a kezemmel illettem, és még nadrágon keresztül is éreztem ébredező férfiasságát, amitől bennem is meggyulladt az a láng. Már az első érintésétől is felparázslott, az amit kioltottak kétszer is, de még is volt hatása, mert gyorsan lázba hozott. Ujjai finoman hatolnak belém , amire felnyögök és neki feszítem magamat. Ajkára vágyom az ajkamon, de tudom, hogy most nem annak van itt az ideje. Egyre jobban izgat, és hajt a kezével , olykor még bele is mozdulok, és így kapok szárnyra, de pont akkor hagyja abba a piszok, amikor igen csak kezdett nagyon jó lenni. Főleg, hogy a mozdulatok is egyre jobban arra utaltak, hogy hagyon akar megkapni. Nem is tudom mikor csináltuk így utoljára, de nem mostanság. De valahogy nagyon nem fogom bánni a dolgot, főleg azok után, hogy kétszer már megzavartak minket, mert most nem a finom szex ideje van.
Ahogy megfordít ajkamat harapdálva nézek rá, és segítek a bugyim letolásában, ami végül a földre hullik és odébb lököm a lábammal. Aztán végre egymás ajkait kezdjük felni, én pedig nem tétlenkedek ,mit két kezemmel azon vagyok, hogy végre a nadrágjába jussak, csak épp ezzel akadályozom.
- Tépd le – nevetem el magamat, és végre megtaláltam a be utat is, így rámarkolva a lényegre kezdtem űzni , és amíg csak hagyta űztem is. Már nagyon is éreztem a férfiasságát a kezembe, míg a másik kezem az ing alatt a bőrét tapicskolta, karmolászta finoman. Olykor ajkába is beleharaptam, és amikor úgy éreztem, nagyon is készen volt automatikusan fordultam meg és simultam hozzá . Fenekemet dörgöltem ágaskodó férfiasságának . Szinte kitekeredve csókoltam. Kezét kebleimre húztam, magamat érintettem arra várva, hogy végre elkapjon.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 9:55 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

Imádom, amikor ennyire készséges, de persze ezt sosem vallanám be neki. Hamar neki is látok annak, hogy kényeztessem egy kicsit az ujjaimmal, ha már ennyire odavezette a kezemet. Nem sokáig kínzom, mert eléggé szokatlan nekem ez, hogy ilyen hosszú egy előjáték. Régen mindig letéptük egymás ruháit, aztán bele a közepébe. Pont ennek menetele szerint fordítom meg és csókolom, miközben a bugyi is lekerül róla. Már épp a felsővel szórakoznék, amikor szinte utasít, hogy mit csináljak. Nem kell sok, és meg is teszem. Mindkét kezemmel megfogom az anyagot és széttépve élvezem, ahogy sikít az anyag. Le is dobom a ruha cafatokat a földre, majd a mellére tévednek a kezeim. Imádom őket és egyre jobban megrémít, hogy vele sokkal jobb mint mással.
Halkan sóhajtok, ahogy rátalál a férfiasságomra és már épp azon lennék, hogy feldobjam a pultra, amikor megfordul és úgy nyomja a fenekét nekem, ezzel célozva arra, hogy mit is akar. Én viszont ezt nem akarom, így visszafordítom és felrakom a pultra, és amint fenn ül a lábai közé furakszok. Ajkaimmal az egyik mellbimbóját kezdem el nyalogatni és finoman harapdálni, miközben a másikkal, a másikat kezdem masszírozni. Mindeközben pedig belé hatolok, míg a szabad kezemmel a fenekébe markolok.
Ha érzelmes lennék, már rég a tudtára adtam volna, hogy miért nem akartam az előző pozíciót. Ő már rég nem kurva és nem is akarom úgy használni. El is kezdek benne mozogni és most kivételesen nem durván csinálom, hanem kiélvezek minden egyes lökést.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 10:09 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

Kicsit meglep, hogy visszafordít. Hirtelen nem is tudom mire vélni, de nem nagyon hagy gondolkodni, mert rögvest a pulton találom magamat, majd őt meg magamba, amitől szinte a szájába domborítom magamat. Csodás érzések kerítenek hatalmukba, ahogy munkálkodunk a pulton. Azt hiszem a hálók , fürdők és a nappali után a konyhát is kipipálhatjuk.
Ahogy belemarkol a fenekembe, apró mozdulatokkal csúszok ki a szélére, hogy kényelmesebb legyen.
Készségen tárom szét a lábaimat, hogy még nagyobb teret adjak neki. Finom, érzéki, még talán ilyen nem is volt. Legszívesebben vízszintesbe kerülnék most vele, de úgy érzem, hogy ha most megzavarnám, akkor nem úgy folytatódnának a dolgok, mint ahogy most neki kezdtünk.
Az eleje gyors volt, de most mintha lassítottunk volna. Vállát markolom, olykor lenézek mit művel épp velem, aztán állát megfogva hívom , hogy végre ajkára is ráleljek. Ölelem, amennyire csak tudom, és élvezem nagyon is, ahogy jelenleg csináljuk . Szinte az apró nyögéseim, a szuszogásom is más, mint eddig volt. Azt hiszem megint szintet léptünk szex terén , és egy fokozattal közelebb kerültünk a szeretkezéshez, de oda még mindig nem jutottunk el.
Kezem is végre betalált az inge alá, ahol forró bőrét markolászhattam, simogathattam. Ajkát elengedve vállát csókoltam végig.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 10:20 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

+18

Sokkal jobban élvezem, hogyha normálisan szexelünk és nem úgy, mintha épp egy kurvával volnék. Ez meg teljesen meglep, mert eddig egyáltalán nem figyeltem ilyesmire. Most viszont jobban élvezem, mint valaha. Ezért is lassabb a mozgásom, mint általában ilyenek után szokott. Nem is kell sok, hogy engedelmeskedjek neki és felnézek, hogy ajkaink összeérjenek. Egyre forróbb a levegő, viszont már nem bírom. Nekem még ez a tempó még mindig lassú. Ezért is kezdek gyorsítani, hogy elérjük mindketten a kielégülést. Fejemmel a vállára támaszkodok és úgy próbálom visszanyerni a lélegzetemet. Még mindig fantasztikus ez az érzés hiába olyan rövidek. Úgy érzem, hogy nem is bírnám megszokni a hosszú és lassú szeretkezéseket, mert felrobbannék a felénél. Viszont most, hogy már jobb minden és ő is megkapta, amit akart kicsusszanok belőle és felhúzom a nadrágomat az alsómmal. Még be is tűröm az ingemet, hogy úgy nézzek ki, mint egy banda vezér és nem mint egy zombi, aki most kelt fel. Ez a szex, amúgy is felébresztett. Viszont megfogom a csuklóját és lehúzom a pultról, talán nem túl finoman és hozzá nyomom annak.
- Ne viselkedj úgy, mint egy kurva! - Gorombán szólok hozzá és tekintetemet belefúrom az övébe. Lehet, hogy rajtam van a napszemüveg, de nem először találkozott ezzel a hanggal, így biztos vagyok benne, hogy érzi, hogyan is nézek rá. Elengedve odébb lépek tőle.
- Öltözz... Látni akarom azt a helyet! - Parancsolok rá, én pedig kilépek a konyhából, ott hagyva őt. Egészen a fürdőig megyek, hogy megigazítsam a hajamat, majd visszatérek a szobámba, hogy minden ruhadarabomat összeszedjek, begyűjtsem a kocsikulcsom és a telefonomat.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Vas. Jan. 14, 2018 11:01 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Forró a levegő és forr közöttünk minden. Ezt pedig nem lehet szavakba önteni. Nem tudom, hogy lesz e még ilyen, lesz e még jobb, de ez jelenleg varázslatos. Újdonság erejével hat rám, aminek meg is adom a hangot. Nem olyan hangosan, ahogy szoktam, hanem finom, mézédes hangon , hogy szinte már majd nem dorombolni is megtanulnék, csak hogy jelezzem mennyire is élvezem ezt most. De csókjából ítélve neki sem rossz.
Amikor gyorsítani kezd azt már vártam valahol, de még is másabb volt még mindig, még ez is. Szinte hangosan élvezek el , jutok a csúcsra tőle, és már nyújtanám az ajkamat csókra, hogy lezárjuk a dolgot. Ő még a vállamon pihen, majd dolga végeztével felrántja a nadrágját és lerángat a pultról kicsit se finoman. Csak nézek rá nagy szemekkel, hogy most mi a franc van mire hozzám vágja, hogy ne viselkedjek úgy , mint egy kurva.
Most tényleg arra gondol, hogy felkínáltam magam, meg szerettem volna hátulról? Ez megbolondult? Tudom,hogy ő is élvez úgy. Ráadásul azt hittem gyors menet lesz, úgy pedig igen csak alkalmas rá a pozitúra. De most valahogy nem ez foglalkozat, hanem ahogy bánt velem.
Elég gorombán a tudtomra adja, hogy ne viselkedjek úgy, mint egy kurva, meg elzavar öltözni, itt hagy egy ilyen élmény után. Rángat, durva, meg minden, és akkor tényleg én ne legyek kurva? Most tényleg ? Akkor ő mi a fenéért bánik még is úgy velem?
Ahogy elindul megyek utána, mert a saját szobám is arra van, de azért még a nappaliba hozzá vágom.
- Ha azt akarod, hogy ne viselkedjek úgy, mint egy kurva, akkor te meg ne bánj úgy velem, mintha az lennék – morgom az orrom alatt és rá sem nézek. Úgy, ahogy voltam lerángatva a pultról megyek be a szobámba, és csapom be kicsit sem finoman az ajtót. Hogy miért? A válasz igen egyszerű. Ha a kis beszólásával nem akart bántani, a viselkedésével még is sikerült neki. Ezek után semmi kedvem elmenni vele sehová, de megint csak kötelességem. Komolyan ennyi erővel kirakhatna valahová az utcára is.
Dúlva, fúlva kezdtem ruhát keresni magamnak, és igen csak megfordult a fejembe, hogy valami utcalányra valót veszek fel magamra, de amikor ott voltam az épületeknél, meg a hölgynél, akkor normálisan voltam felöltözve.
Hogy a fenébe képzelte ezt Dean, most tényleg? Be szól nekem, majd lekezel. Főleg az után, hogy ilyen élménybe még nem volt részünk, az után, hogy mennyire jó volt, mert tudom, hogy ő is élvezte. Ő is elmerült az élménybe….ÉS akkor most legyek jó fej és menjek, játsszam a jó kis lányt.
Végül csak keresek magamnak egy csipkés bugyit, amibe bele is bújtam, majd tovább kotorásztam melltartó után , majd a harisnyámat kezdtem el felhúzni. Felcsíptetni.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 15, 2018 12:02 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Túlságosan is élvezzük egymás testét és ez bosszant. Talán ezért is cselekszek úgy, ahogy, hogy lerántom a pultról és azt mondom neki, amit. Nem is várom meg a reakcióját, mert sokkal jobban bánt, mint ahogy azt Emily elképzelné. Ezért is megyek ki a fürdőbe, hogy megigazítsam a hajam és már rontok is be a szobámba. Hallom, ahogy hozzám szól és már lépek is felé, amikor hallom, hogy becsapja az ajtót. utálom, amikor ezt csinálja és nem is hagyom szó nélkül.
- Nem bánok úgy veled! - Kiabálok neki vissza, mert ez egyáltalán nem igaz. Sosem viselkedtem vele úgy... Na jó, talán az elején, de azóta nagyon sok minden történt és belé zúgtam. Azért engem is bánt, hogy ezt vágta a fejemhez és még mindig várok a bejárati ajtónál, hogy jöjjön, de valahogy azaz érzésem, hogy nem akar jönni. Be is nyitok hozzá és nézem, hogy mit csinál. Cseppet sem zavar, hogy öltözik, leülök az ágyára és a hátra dőlve az alkarjaimon támaszkodva tovább figyelem. Nem tudom, hogy miért így öltözik, mintha az utcára mennek ki. Pedig azt hittem, hogy felvesz egy egyszerű farmert és egy felsőt és már mehetünk is. Most vagy engem akar bosszantani vagy tényleg nem akar velem jönni, pedig érdekel a hely. Fel is állok, és odamegyek hozzá, elkapva a karját, hogy magamhoz húzzam és megcsókoljam. Vágyok az ajkai után és ha nem lök el, akkor belemarkolok a fenekébe, hogy magamhoz húzzam.
- Mehetünk? - Válnak el az ajkaim tőle, és már azért kezdek türelmetlen lenni, hogy még mindig nem öltözött fel. A falnál támaszkodva várok rá, de ha nem készül el pár másodpercen belül, így viszem ki a kocsihoz.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 15, 2018 8:16 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Irtó lassan öltözök. Egyáltalán nincs kedvem most vele sehová sem menni, mert nem kicsit bántott meg. Még, hogy ő nem úgy bánik velem. Talán az esetek többségében, de az előbb, a konyhában…Az után, hogy milyen kellemes együtt létünk volt…igen is úgy bánt, és kezelt. Ennyi erővel tényleg elkaphatott volna hátulról is.
Csak nézem, ahogy kopogás vagy egyéb nélkül bejön. Abba is hagytam az öltözködést egy pillanatra. Álltam ott a fehérneműben, meg a harisnyámban, és csak néztük egymást már másodperc erejéig. Már épp nyitottam volna a számat, amikor feláll, és oda jön hozzám, én már lépnék félre, mire megfogja a karomat, és magához húz megcsókol. Elsőre nem viszonozom, de a franc esne bele, vágytam erre a csókra nagyon is. Így pár tétova mozdulat után szinte beledőlök az egészbe.
- Nem, amint látod még majd nem pucér vagyok – jegyzem meg neki, majd vissza löktem az ágyra.
- És fafejkém, valamit jegyez meg. Az esetek többségében nem bánsz úgy velem tényleg, mint egy kurvával. De ..- léptem oda közelebb és nem engedtem felkelni, és is tudok erőszakos lenni, így felé mászva folytattam a többit.
- Az előbb igen csak jó volt. Neked is, nekem is, majd dolgod végeztével lerángattál a pultról, felhúztad a gatyádat, épp csak pénzt nem dobtál a pultra a menet után, majd közlöd kicsit se finoman, hogy ne viselkedjem úgy, mint egy kurva. Akkor te meg légy oly kedves és egy ilyen kellemes kefélés után ne kezelj úgy - ha fel akart kelni nem engedtem. Tenyeremmel lenyomva tartottam, és ellenkeztem vele. Mondókám végeztével pedig leszálltam róla, és a szekrényhez mentem, amiből kivettem egy egybe ruhát. Combközépig érő, nem kirívó, csinos, fiatalos, és kicsit sem olyan, mintha az utcára készülnék épp kuncsaftokat keresni.
- Segíts felhúzni, ha indulni szeretnél – jegyzem még meg neki kicsit, és felé fordulok ,hogy segítsen már, ha egyáltalán még itt van velem a szobába.
- Mehetünk - mondtam végül miután felhúztam mind a két csizmámat. A táskámat a vállamra kaptam, kifelé menet még magamhoz veszem a kabátomat. A tükörbe megnézve magamat rájövök,hogy neki öltöztem fel ilyen szépen, és csinosan, pedig nem akartam.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 15, 2018 7:19 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Nem mondom, hogy bánt a dolog, inkább ilyenen nem is gondolkozok, csak utána kiabálok. Utálom, mikor ilyen, amikor pontosan tudja, hogy milyen a stílusom. Viszont nem bírom tovább és besétálok a szobájába, ahol még mindig egy szál fehérneműben áll. Csak pár percig állok ott, majd odamegyek hozzá és megcsókolom. Elsőként érzem, hogy nem viszonozza, de aztán rákap az ízére. Arra egyáltalán nem számítok, hogy belök az ágyba. Hagyom, hogy lefogjon, bár a megnevezésre fintorogni kezdek.
- Nem vagyok fafej... - Halk durcás hangon csak ennyit jegyzek meg, mint aki semmit sem fogott volna fel abból, amit mondott. Pedig tudom, hogy mire értette, de azt amúgy sem lenne nekünk szabad... Legalábbis valahogy úgy érzem, hogyha nincsenek ilyen beszólások, amik kirendítenek minket az álomból, akkor nagyon hamar azon fogom magam kapni, hogy már össze is házasodtunk, az pedig egyikünkre nézve sem lenne előnyös.
Végig ott maradok az ágyon, ha már lelökött és azt nézem, ahogy öltözik. Már rég indulnék, de inkább türelmesen várok, ami nem jellemző rám. Lévén, hogy szükségem van rá, mert nem árulta el a helynek a címét, így kénytelen vagyok rá várni. Csak akkor állok fel, amikor odalép hozzám, hogy segítsek.
Felhúzom a cipzárt és elindulok az ajtó felé, már csak pár pillanat és végre a kocsiban leszünk. Csak most sikerült jobban megnéznem, hogy nagyon is csinos, de le kell vennem róla a szememet, mert a végén tényleg nem lesz ebből semmi. Kinyitom az ajtót előtte és megvárom, hogy kilépjen, majd bezárom a bejáratit és a kocsiig sétálok. Beszállok az autóba, majd ha ő is megtette, akkor beindítom azt.
- Merre? - Pillantok oldalra, hogy mondja merre menjek, ha már nem volt hajlandó elárulni a címet. Nem tudom, hogy miért akar ennyire velem lenni, mert nem biztonságos, de most az egyszer inkább nem szólok semmit. Még egy gyors sms-t küldök az egyik emberemnek, hogy kövessen minket, ha mégis csak bármi gáz lenne.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 15, 2018 8:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Kicsit meglep, hogy nem tiltakozik, vagy lök le magától. Magamban meg is jegyzetem a dolgot, és nem tudom mire vélni, de ettől még igen is beolvasok neki. Szeretem ezt az olykor nem gondolkodó fafejet. Jól bánik velem, annak ellenére, ahogy vagyunk. És tudom, hogy olyan soha nem lesz, hogy mi egy pár leszünk, de ettől még vannak érzéseim, amikbe elég sűrűn beleszokott azért gázolni. Most meg azért elég rendesen, mert pár perccel ez előtt igen csak jól éreztem magamat, most meg totálisan a másik végletbe taszított egyetlen kijelentésével. Egy kinyilvánítással, majd a tetteivel elrontotta azt, ami tényleg jó volt, szinte már mámorító.
Ciccegtem egyet arra, hogy nem fafej. A francokat nem az. Nagyon is az. Egyszer komolyan megfog bántani tudom, de akkor nem ő lesz az, aki nem jön haza éjjel. Fogalmam sincs, hogy mit tennék, vagy hogy hová mennék, de haza, vele biztos, hogy nem.
Felöltöztem , hogy indulhassunk. Egy apró mosolyt kapott azért a kocsiban, majd elmondtam az útirányt. De mindig csak annyit, hogy ne tegyen ki a következő sarkon.
A kocsiban előkerestem a telefonomat, és már tárcsáztam is a számot, amit felírtam.
- Üdvözlöm…. Szeretnék érdeklődni az egyik épületükről, hogy mikor lehetne megnézni belülről is? …..Az, amelyik a folyóparton van, a klub és a motel féleség. … Hogy nekem? Ó…nekem akár egy órán belül is megfelelne….igen, és akkor köszönöm a kedvességét – raktam le a telefont. A pasi igen csak kedves , és nyájas volt. Szerintem nem kis meglepetés lesz számára, hogy nem egyedül leszek.
- A pasi egy órán belül meg is tudja mutatni nekünk. Szóval addig körbe tudjuk kívülről járni, megnézheted a környéket, amíg megérkezik –adtam át az információkat Deannek, majd kényelmesen hátra dőltem az ülésen, és élveztem az útat, közben persze adtam az irányokat is, amíg meg nem érkeztünk.
Dean a túl oldalt parkolt le, így most szemből nézheti meg azt, amiről eddig csak beszéltem.
- Azok ott – mutatok az utca túl oldalára kicsit behajolva elé.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája •• Hétf. Jan. 15, 2018 9:28 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Dean szobája ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ajánlott tartalom

Dean szobája
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-