Emily szobája
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 12:42 am ✥

✥ Yesterday at 11:44 pm ✥

✥ Yesterday at 10:42 pm ✥

✥ Yesterday at 10:06 pm ✥

✥ Yesterday at 9:50 pm ✥

✥ Yesterday at 8:58 pm ✥

✥ Yesterday at 8:13 pm ✥

✥ Yesterday at 7:27 pm ✥

✥ Yesterday at 6:23 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Emily szobája •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:30 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
2046
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Dean S. Kizzy tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 8:35 pm

+18

Legurulok róla, hogy könnyebb dolga legyen, szerintem pontosan tudja, hogy mit várok tőle, hiszen már nem kezdő, és nem is most kezdtünk el egymás testével ismerkedni. Hagyom, hogy megszabadítson a nadrágomtól, még fel is emelem a csípőmet, hogy le tudja húzni rólam teljesen. Élvezem, ahogy a melle szinte megkeményedik a markomban, és már épp felülnék, hogy fogaimmal is megízleljem a mellbimbóját, mikor lecsap az ajkaimra. Cseppet sem bánom, viszonozom a csókot. Régen megfordítottam volna a helyzetet, hogy belé csusszanjak, de ahogy Emily is érzi nekem még kell egy kis játszadozás, hogy keményebb legyek. Nem is kell ösztönöznöm, szinte kérés nélkül indul le a testemen, hogy ott kényeztessen, ahol a legjobban szeretem.
Nagyokat sóhajtok, valóban élvezem azt, amit csinál és legszívesebben elélveznék, de nem akarok önző lenni, valahogy azt akarom, hogy velem együtt jusson el a csúcsra. Néha megrémít az ilyesfajta gondolat, de már kezdek hozzászokni.
Amikor már érzem, hogy eléggé felizgatott, nem is kell lenyúlnom érte, már automatikusan jön felfelé. Viszont nem hagyom, hogy tovább kínozzon, hamar megfordítom a helyzetet, így most magam alágyűröm. Egy könnyed mozdulattal csúszok belé és élvezem, ahogy a melegség körbe ölel. Szinte érzem, ahogy férfiasságom lüktet, jelezve, hogy a megfelelő helyen van. Egy puszit nyomok az ajkaira, majd elkezdek benne először lassan mozogni, ahogy letérek ajkaimmal a nyakára. Egyik kezem a mellére csúszik, közben a megfelelő tempóban kezdek mozogni benne. Nem tudom miért, de még nem akarom, hogy a csúcsra jussunk, ezért sem gyorsítok.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
52


✥ Szeretettel Emily Thorne tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 8:59 pm

+18
Tudom,hogy mikor elég, vagy meddig hajthatom ajkaimmal, pedig még elszorgoskodtam volna rajta,hogy dupla élvezethez juthasson. Élvezem a rajta való furulyázást, tetszik, hogy ahogy szuszog, ahogy élvezi. Ugyan akkor arra is vágytam már, hogy bennem legyen, és szándékomban állt meglovagolni őt.
Viszont galád módon átfordított. Mozdulata könnyed volt, még is határozott, én még se ellenkeztem ellene annak ellenére, hogy nem így akartam, hogy belém hatoljon.
Elkuncogtam magamat a mozdulaton, majd felnyögtem, ahogy megéreztem. Készségesen tártam szét a lábamat, majd öleltem át vele a derekát. Csípőmön igazítottam, hogy a lehető legjobb szöget produkáljam annak a lehetőségnek,hogy teljes egészében elmerüljön bennem. Kéjesen felnyögtem felnyársalására, és finoman a vállába haraptam.
Kapok egy puszit, majd újabb csókért nyújtom ajkaimat, de ahogy mozogni kezd kezem is kaland túráéra indul. Hol vállába kapaszkodom, hol a hátát szántom körmeimmel finoman, hol ütemesen mozgó fenekébe markolok. Valahogy még többet akarok belőle, nem akarok még a csúcsra jutni, most abba hagyni, jól esik ,hogy ő se gyorsít most, mint máskor.
Többet akarok, és még többet, mert kitudja mikor lesz hasonlóba részem.
Mellemet markoló kezét keresem,hogy összekulcsoljam vele a sajátomat, majd a füléhez emelkedem.
- Más,hogy is akarlak – suttogtam kéjesen a fülébe, remélve azt, hogy pozitúrát váltunk. Szerettem alatta lenni, gyenge nőnek érezni magamat, de ugyan akkor azt is szerettem, hogy másképp is képesek vagyunk csinálni, nem úgy mint más párok…Basszus…hogy jut ez most eszembe miközben nyögdécselek, és ha nem pont ekkor talált volna meg egy megfelelő lökés, akkor lehet baj is lett volna, de így az tova suhant, és csak arra koncentráltam,hogy dugunk, bár ez se a megfelelő szó rá.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
51
● ● karakter arca :
adriana lima


✥ Szeretettel Dean S. Kizzy tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 9:15 pm

+18

Valahogy fura érzés kerít most magába, mert egyáltalán nem akarom elsietni és túl lenni rajta, mint általában. Ki akarom használni ezt a kis időt, hogy együtt vagyunk és most nem kell rohannom sehova se. Talán amit Clair mondott, a fülembe ragadt.
Élvezem, ahogy körém fonja a lábait, így még mélyebbre tudok benne hatolni. Tetszik, hogy ennyire feltüzeltem.
Egy puszit nyomok az ajkaira, de mégis csak folytatom csókként, amikor nyújtózkodik még többért. Élvezem, ahogy a hátam karmolássza, szinte libabőrös is leszek és egyre jobban kezd el dübörögni a szívem a mellkasomban. Egyáltalán nem sietem el, hogy a csúcsra érjek, sőt még hagyom, hogy a kezemet is elvegye a melléről, hogy összekulcsoljuk az ujjainkat.
- Akkor tegyél érte... - Suttogom vágytól fűtött hangon a fülébe, azt hiszem tudom, hogy mit akar és nekem sincs ellenemre, de szeretem, ha maga cselekszik. Direkt nem fogom átfordítani, ez az ő dolga, ha máshogy szeretné, viszont lassítok a mozgásomon, hogy ne menjünk el idő előtt, ha már más pozitúrát akar.
Beugrik nekem az a jelenet is, amikor a konyhában hátulról szerette volna. Mondjuk nekem sincs ellenemre, ha azt bepótolnánk. Azt hiszem egyre jobban izgat, hogy pózt váltsunk.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
52


✥ Szeretettel Emily Thorne tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 9:52 pm

+18

Jól esik, hogy lassú, hogy finom, hogy oda figyel, már már azt az érzést kelti bennem , hogy szeretkezünk, és ettől még a hideg is kiráz miközben közösen hullámzik a testünk.
Szavaira elnevetem magamat, majd lecsapok az ajkára, kezemmel lassan tolom fel magamat ezzel kényszerítve őt is arra,hogy mozduljon. Szinte fájdalmasan üresnek érzem magamat, amikor el kell válnia az ölemnek az övétől. Annak a ferrárinak a garázsban van a helye, vagy is bennem.
Oldalamra fordulva a könyökömön támaszkodva dörgölöm a fenekemet a férfiasságának, ami még mindig kemény. Szabad kezemmel kezét a mellemre húzom , majd ha ott maradt, lenyúltam magunk közé,hogy besegítsem, és már is jobb volt. Nem is restelltem ezt hangokkal is jelezni neki, hogy mennyire jó. Fenekemet kitoltam , aprókat mozdultam, kezemmel újra érintettem érintkezésünket.
- Nem akarom abba hagyni – sóhajtottam,ugyan akkor vártam is a folytatást, a beteljesülést, valami robbanást. Nem mondom,hogy nem élveztem ezt a gyengédséget, mert nagyon is, de még is hiányzott az a határozott mozdulatsor, ahogy olykor magáévá tett. Birtoklón ,és vadul. Nem tudom összehasonlítani a kettőt, még is reménykedtem egy hasonló befejezésben, bár nem akaródzik most abba hagyni vele. Képes lennék egészen estig most ágyban maradni vele, és csak szeretkezni így is úgy is.
Meg se lepődök azon, amiket gondolok, ahogy érzem magamat most, és fáj arra gondolnom,hogy most elmenjek, itt hagyjam. Azt se tudom most megmondani,hogy szükség van e rá, mert most annyira más. Jobb,ha úgy tetszik.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
51
● ● karakter arca :
adriana lima


✥ Szeretettel Dean S. Kizzy tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Szomb. Ápr. 07, 2018 3:15 pm

+18

Kivételesen élvezem a vele való együttlétet. Talán Clair, amit mondott tényleg igaz, de inkább nem gondolok ebbe bele mélyebben. Nem akarom Emily-t elveszíteni. Sokkalta jobban odafigyelek most rá és valahogy nekem is jól esik ez a lassú tempó. Egyáltalán nem akartam változtatni a pozíción, de mégis hagyom, hogy eltoljon és kicsit ideges leszek, hogy kicsúszok belőle. Várom, hogy elhelyezkedjen, majd pár pillanat múlva megint csak benne vagyok, ahogy a kezemmel a mellét masszírozom, miközben a nyakát puszilgatom. Tovább folytatom a tempót, de én sem bírom túl sokáig, valahogy még mindig furcsa ez a lassúság. Már rég befejeztük volna, ha a szokásos tempóban egymásnak esünk.
Megharapom a fülét, majd gyorsítani kezdek, ahogy érzem, hogy közeledik a beteljesülés. Megfeszül a hátam, ahogy elélvezek és csak akkor engedem el, mikor érzem, ahogy a testem kezd lenyugodni. Kicsúszok belőle, de még mindig nem engedem el. Hátulról ölelem, de csak nem bírom ki, hogy ne mondjak el neki olyan dolgokat, ami bennem van.
- Kezd elegem lenni az állandó felesleges hisztijeidből. Nyomatékosan megkérlek, hogy tartsd magadban a megjegyzéseid, ha van itt valaki. Nem érdekel, ha csak Clairről van szó, akkor is. Fogalmad sincs, hogy mennyire rontod az imidzsem az ilyen hisztikkel és visszaszólásokkal vagy ez a terved, hogy elveszítsem a hatalmat? Mert az nem fog menni! - Mondom neki nem hangosan, csak annyira, hogy hallja és egy kicsit érezze a hangomon, hogyha nem változtat, akkor eléggé meg fogja bánni. Még mindig nem engedem el, így ha meg akar fordulni az nem fog sikerülni neki. Azt akarom, hogy végig hallgassa, amit mondok neki. Ha befejeztem, csak akkor hagyom, hogy elmenjen, ha el akar, amúgy meg még mindig ölelem hátulról.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
52


✥ Szeretettel Ajánlott tartalom tollából
Témanyitás ✥ Re: Emily szobája ••

Tell me your secrets

Emily szobája
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-