Emily szobája
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Emily szobája •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:30 pm

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 8:35 pm

+18

Legurulok róla, hogy könnyebb dolga legyen, szerintem pontosan tudja, hogy mit várok tőle, hiszen már nem kezdő, és nem is most kezdtünk el egymás testével ismerkedni. Hagyom, hogy megszabadítson a nadrágomtól, még fel is emelem a csípőmet, hogy le tudja húzni rólam teljesen. Élvezem, ahogy a melle szinte megkeményedik a markomban, és már épp felülnék, hogy fogaimmal is megízleljem a mellbimbóját, mikor lecsap az ajkaimra. Cseppet sem bánom, viszonozom a csókot. Régen megfordítottam volna a helyzetet, hogy belé csusszanjak, de ahogy Emily is érzi nekem még kell egy kis játszadozás, hogy keményebb legyek. Nem is kell ösztönöznöm, szinte kérés nélkül indul le a testemen, hogy ott kényeztessen, ahol a legjobban szeretem.
Nagyokat sóhajtok, valóban élvezem azt, amit csinál és legszívesebben elélveznék, de nem akarok önző lenni, valahogy azt akarom, hogy velem együtt jusson el a csúcsra. Néha megrémít az ilyesfajta gondolat, de már kezdek hozzászokni.
Amikor már érzem, hogy eléggé felizgatott, nem is kell lenyúlnom érte, már automatikusan jön felfelé. Viszont nem hagyom, hogy tovább kínozzon, hamar megfordítom a helyzetet, így most magam alágyűröm. Egy könnyed mozdulattal csúszok belé és élvezem, ahogy a melegség körbe ölel. Szinte érzem, ahogy férfiasságom lüktet, jelezve, hogy a megfelelő helyen van. Egy puszit nyomok az ajkaira, majd elkezdek benne először lassan mozogni, ahogy letérek ajkaimmal a nyakára. Egyik kezem a mellére csúszik, közben a megfelelő tempóban kezdek mozogni benne. Nem tudom miért, de még nem akarom, hogy a csúcsra jussunk, ezért sem gyorsítok.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 8:59 pm

+18
Tudom,hogy mikor elég, vagy meddig hajthatom ajkaimmal, pedig még elszorgoskodtam volna rajta,hogy dupla élvezethez juthasson. Élvezem a rajta való furulyázást, tetszik, hogy ahogy szuszog, ahogy élvezi. Ugyan akkor arra is vágytam már, hogy bennem legyen, és szándékomban állt meglovagolni őt.
Viszont galád módon átfordított. Mozdulata könnyed volt, még is határozott, én még se ellenkeztem ellene annak ellenére, hogy nem így akartam, hogy belém hatoljon.
Elkuncogtam magamat a mozdulaton, majd felnyögtem, ahogy megéreztem. Készségesen tártam szét a lábamat, majd öleltem át vele a derekát. Csípőmön igazítottam, hogy a lehető legjobb szöget produkáljam annak a lehetőségnek,hogy teljes egészében elmerüljön bennem. Kéjesen felnyögtem felnyársalására, és finoman a vállába haraptam.
Kapok egy puszit, majd újabb csókért nyújtom ajkaimat, de ahogy mozogni kezd kezem is kaland túráéra indul. Hol vállába kapaszkodom, hol a hátát szántom körmeimmel finoman, hol ütemesen mozgó fenekébe markolok. Valahogy még többet akarok belőle, nem akarok még a csúcsra jutni, most abba hagyni, jól esik ,hogy ő se gyorsít most, mint máskor.
Többet akarok, és még többet, mert kitudja mikor lesz hasonlóba részem.
Mellemet markoló kezét keresem,hogy összekulcsoljam vele a sajátomat, majd a füléhez emelkedem.
- Más,hogy is akarlak – suttogtam kéjesen a fülébe, remélve azt, hogy pozitúrát váltunk. Szerettem alatta lenni, gyenge nőnek érezni magamat, de ugyan akkor azt is szerettem, hogy másképp is képesek vagyunk csinálni, nem úgy mint más párok…Basszus…hogy jut ez most eszembe miközben nyögdécselek, és ha nem pont ekkor talált volna meg egy megfelelő lökés, akkor lehet baj is lett volna, de így az tova suhant, és csak arra koncentráltam,hogy dugunk, bár ez se a megfelelő szó rá.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 9:15 pm

+18

Valahogy fura érzés kerít most magába, mert egyáltalán nem akarom elsietni és túl lenni rajta, mint általában. Ki akarom használni ezt a kis időt, hogy együtt vagyunk és most nem kell rohannom sehova se. Talán amit Clair mondott, a fülembe ragadt.
Élvezem, ahogy körém fonja a lábait, így még mélyebbre tudok benne hatolni. Tetszik, hogy ennyire feltüzeltem.
Egy puszit nyomok az ajkaira, de mégis csak folytatom csókként, amikor nyújtózkodik még többért. Élvezem, ahogy a hátam karmolássza, szinte libabőrös is leszek és egyre jobban kezd el dübörögni a szívem a mellkasomban. Egyáltalán nem sietem el, hogy a csúcsra érjek, sőt még hagyom, hogy a kezemet is elvegye a melléről, hogy összekulcsoljuk az ujjainkat.
- Akkor tegyél érte... - Suttogom vágytól fűtött hangon a fülébe, azt hiszem tudom, hogy mit akar és nekem sincs ellenemre, de szeretem, ha maga cselekszik. Direkt nem fogom átfordítani, ez az ő dolga, ha máshogy szeretné, viszont lassítok a mozgásomon, hogy ne menjünk el idő előtt, ha már más pozitúrát akar.
Beugrik nekem az a jelenet is, amikor a konyhában hátulról szerette volna. Mondjuk nekem sincs ellenemre, ha azt bepótolnánk. Azt hiszem egyre jobban izgat, hogy pózt váltsunk.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Márc. 25, 2018 9:52 pm

+18

Jól esik, hogy lassú, hogy finom, hogy oda figyel, már már azt az érzést kelti bennem , hogy szeretkezünk, és ettől még a hideg is kiráz miközben közösen hullámzik a testünk.
Szavaira elnevetem magamat, majd lecsapok az ajkára, kezemmel lassan tolom fel magamat ezzel kényszerítve őt is arra,hogy mozduljon. Szinte fájdalmasan üresnek érzem magamat, amikor el kell válnia az ölemnek az övétől. Annak a ferrárinak a garázsban van a helye, vagy is bennem.
Oldalamra fordulva a könyökömön támaszkodva dörgölöm a fenekemet a férfiasságának, ami még mindig kemény. Szabad kezemmel kezét a mellemre húzom , majd ha ott maradt, lenyúltam magunk közé,hogy besegítsem, és már is jobb volt. Nem is restelltem ezt hangokkal is jelezni neki, hogy mennyire jó. Fenekemet kitoltam , aprókat mozdultam, kezemmel újra érintettem érintkezésünket.
- Nem akarom abba hagyni – sóhajtottam,ugyan akkor vártam is a folytatást, a beteljesülést, valami robbanást. Nem mondom,hogy nem élveztem ezt a gyengédséget, mert nagyon is, de még is hiányzott az a határozott mozdulatsor, ahogy olykor magáévá tett. Birtoklón ,és vadul. Nem tudom összehasonlítani a kettőt, még is reménykedtem egy hasonló befejezésben, bár nem akaródzik most abba hagyni vele. Képes lennék egészen estig most ágyban maradni vele, és csak szeretkezni így is úgy is.
Meg se lepődök azon, amiket gondolok, ahogy érzem magamat most, és fáj arra gondolnom,hogy most elmenjek, itt hagyjam. Azt se tudom most megmondani,hogy szükség van e rá, mert most annyira más. Jobb,ha úgy tetszik.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Szomb. Ápr. 07, 2018 3:15 pm

+18

Kivételesen élvezem a vele való együttlétet. Talán Clair, amit mondott tényleg igaz, de inkább nem gondolok ebbe bele mélyebben. Nem akarom Emily-t elveszíteni. Sokkalta jobban odafigyelek most rá és valahogy nekem is jól esik ez a lassú tempó. Egyáltalán nem akartam változtatni a pozíción, de mégis hagyom, hogy eltoljon és kicsit ideges leszek, hogy kicsúszok belőle. Várom, hogy elhelyezkedjen, majd pár pillanat múlva megint csak benne vagyok, ahogy a kezemmel a mellét masszírozom, miközben a nyakát puszilgatom. Tovább folytatom a tempót, de én sem bírom túl sokáig, valahogy még mindig furcsa ez a lassúság. Már rég befejeztük volna, ha a szokásos tempóban egymásnak esünk.
Megharapom a fülét, majd gyorsítani kezdek, ahogy érzem, hogy közeledik a beteljesülés. Megfeszül a hátam, ahogy elélvezek és csak akkor engedem el, mikor érzem, ahogy a testem kezd lenyugodni. Kicsúszok belőle, de még mindig nem engedem el. Hátulról ölelem, de csak nem bírom ki, hogy ne mondjak el neki olyan dolgokat, ami bennem van.
- Kezd elegem lenni az állandó felesleges hisztijeidből. Nyomatékosan megkérlek, hogy tartsd magadban a megjegyzéseid, ha van itt valaki. Nem érdekel, ha csak Clairről van szó, akkor is. Fogalmad sincs, hogy mennyire rontod az imidzsem az ilyen hisztikkel és visszaszólásokkal vagy ez a terved, hogy elveszítsem a hatalmat? Mert az nem fog menni! - Mondom neki nem hangosan, csak annyira, hogy hallja és egy kicsit érezze a hangomon, hogyha nem változtat, akkor eléggé meg fogja bánni. Még mindig nem engedem el, így ha meg akar fordulni az nem fog sikerülni neki. Azt akarom, hogy végig hallgassa, amit mondok neki. Ha befejeztem, csak akkor hagyom, hogy elmenjen, ha el akar, amúgy meg még mindig ölelem hátulról.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Szomb. Jún. 09, 2018 6:46 pm

+18
Nem is tudom, hogy mikor esett ennyire jól a Deannel való szex. Talán csak azért, mert tudom, hogy ha ma elmegy a lányokat intézni én is elmegyek, és jó ideig nem lesz benne részem? Vagy azért, mert a tempó finom, lassú, mondhatni már- már érzéki talán.
Cseppet sem bántam, amikor pozitúrát váltottunk , sőt nagyon is tetszett, ahogy az is, hogy még így is megmaradt az a tempó , ami előtte volt. Máskor ilyenkor nem jutottunk volna el az ágyig sem, hanem elrendez a fürdőben, majd megy dolgára.
Titkon reméltem, hogy talán nem hagy ma magamra, és akkor nem tudok elmenni, de ezt most én se tudom megjósolni, csak azt, hogy pontosan tudta mikor kell gyorsítania, mikor kell erősebben lökni , hogy megfeszüljön a testünk a gyönyörtől. Szinte majd nem beleájultam a csúcsra jutásba, és abba, hogy nem távoldott el, ott maradt, amíg lecsillapodtunk. Kicsit fájt, amikor első részünk elvált egymástól, mert amíg bennem van addig tudom, hogy nem megy sehová sem. Maradni akartam, de még is tudom, hogy mennem kell, mert ez így nem állapot, ahogy élünk. Meg ő maga mondta, hogy nem akarja, hogy itt legyek.
Aztán, hátulról, ahogy öleljük egymást , pihegünk, cirógatom a karját, persze, hogy megint elrontja a pillanatot és visszaránt abba a valóságba, amiről kezdtem lemondani. Talán ,ha nem szólal meg, talán ha nem mondja nekem, amit akkor ma csak kipakoltam volna vissza a táskámba, de így megadta újra a kezdő lökést a távozáshoz.
- Értettem – válaszoltam katonásan , röviden, tömören, és mivel nem eresztett a tartása körülöttem, így nem mozdultam. Fájt, hogy egy ilyen érzéki együttlét után újra csak parancsolgat nekem, hogy megint az van, hogy hisztizem, hogy rontom az imidzsét, holott ez nincs így. Fogalmam sincs mi tévő legyek, csak azt tudom, hogy mennem kell, hogy megkapja a maga terét. Előbb szálloda , amíg nem találok magamnak valami kuckót, vagy vissza nem rángat ide, mert magamtól nem fogok jönni.
- Még valami a mai napra? – kérdetem tőle, igyekeztem kedvesen, nem szemrehányóan. De valahogy nem érdekelt most, hogy mi hallatszik ki a hangomból.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Jún. 17, 2018 11:52 pm

Jól esett nagyon is ez a lassú tempó, bár bevallom sosem volt még ilyenben részem. Sokkal jobban élveztem, mint az eddigieket, bár az kicsit nem tetszett, hogy pózt váltottunk, de most engedtem neki. Egyre jobban érzem, hogy ebből baj lesz, ha továbbra is engedek neki. Ezt szóvá is teszem, mikor már a lélegzetvételemet is lenyugtattam az aktus után. Csodálom, hogy most nem szól be, mert eddig sosem hagyta ezeket szó nélkül, de talán most jobban is járt. Nyűgös és fáradt vagyok és csak aludni akarok. Ezért is takarom be magunkat, de továbbra is átkarolva fekszek mögötte. Már lehunytam a szemeim, amikor a kérdést meghallom.
- Mit akarsz? - Kérdezem tőle félálomban. Eléggé lefárasztott ez a sok éjszakai meló és, hogy folyamatosan azt kell intéznem, hogy hogyan tudnám átszöktetni a többieket Amerikából. Alig várom, hogy ugyanúgy pörögjön a business magától, ahogy ott. Mondjuk még mindig furcsa számomra, hogy megint Európában vagyok, de majd kialakul itt is a hálózatom és könnyebben tudok terjeszkedni.
Hamarosan egyenletesen kezdek el szuszogni, bármit is mondott Emily, én azt már nem hallom. Magamhoz ölelve, szinte hátulról hozzábújva alszok. Sosem tettem ilyet, mindig hagytam, hogy ő hozzám bújjon, vagy hagytam elmenni vagy csak elküldtem. Még számomra is kezd félelmetes lenni, hogy most én alszok így. Kezem is elernyedt már, így ha ki akar mászni, akkor megteheti, én arra sem kelnék fel.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Jún. 24, 2018 3:23 pm

Csak feküdtem, és néztem magam elé. Egyáltalán nem értem a dolgokat. Hol ilyen, hol olyan, most például meghitt, és nyugodt, máskor meg képesek lennénk megölni egymást. Ezzel a viselkedéssel pedig teljesen összezavar. Clar szerint szeret, szerintem meg nem, azok után, ahogy bánik velem, még most is, hogy engedelmes vagyok. Jó pár napja minden úgy csináltam, ahogy ő kérte, azt tettem, amit kért, ott voltam, ahol kérte. Még a szobájába se tettem be a lábamat, vagy hordtam a ruháit, de neki mindebből semmi sem tűnt fel. Csak megint kaptam a fejemre, hogy mit képzelek magamról. Lehet, hogy tényleg azt kellene tennem, amit kért és nem teljesítettem, költözni.
És akkor most is megkérdezem, hogy mit szeretne még, erre visszakérdezz fáradt hangon, hogy mit akarok. Csak felsóhajtottam. Értem én fáradt, sok a munkája, úgy látszik velem is vannak gondjai, pedig én tényleg minden megteszek azért, hogy neki jó legyen, hogy menjen az üzlet meg minden. És akkor itt a szex dolog is, ami egyre jobb ,és jobb, erre tessék megint tudnék vele vitatkozni, és még sem teszem. Csak ásítok egyet, vagy legalább is tetettem, és bekucorodva csendben vagyok, pihenjünk, aludjunk.

Fogalmam sincs, hogy mikor aludhattam el, de mikor felébredtem Dean még aludt. Kiosontam az ágyból, csendben felöltöztem, előkerestem a táskámat, és igen, elosontam otthonról , de hagytam neki egy cetlit:
A Kinzie hotelben vagyok, amíg találok/ találunk lakást nekem. Elmegyek, ahogy kérted. A hotelből nem teszem ki a lábamat, ahogy itthonról sem tettem ki. Ha kellek ott megtalálsz a 245-ös szobában vagyok. Telefonon bármikor elérsz.
Emi


Azzal leraktam a cetlit a kulcsai mellé, ott megfogja találni, majd elsétáltam a sarokig és ott szálltam be a taxiba, mert nem akartam, hogy felébredjen. A kocsiba végig lógattam az orromat, de kibírtam a szobáig, ahol a táska szinte kiesett a kezemből, én meg az ágyra terültem. Na nem a fáradtságtól, hanem sokkal inkább valami más érzéstől, ami a hatalmába kerített.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája •• Vas. Júl. 01, 2018 10:47 am

avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Emily szobája ••

Ajánlott tartalom

Emily szobája
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-