Nappali - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:16 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 8:42 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 7:44 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:10 pm ✥
✥ Szer. Nov. 14, 2018 6:03 pm ✥


Témanyitás ✥ Nappali •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 5:11 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Nem akartam ehhez folyamodni, hogy megfenyegessem, de Emily átlépett egy határt és most nem fog meggyőzni semmiről sem. Elfelejti, hogy ki is vagyok valójában és tudatosítanom kell, hogy ő sem tehet meg mindent. Látom, ahogy felfogja, hogy mit mondok és ez az engedelmesség az, amire szükségem van most. Még mindig dúl bennem az alkohol, de azt hiszem újra kell innom, hogy lenyugtassam magam, de az biztos, hogy pár napig még ilyen leszek, amíg el nem kapjuk azt a pasast. Tetszik, hogy az igazat mondja és nem próbál hazudni nekem. Bár lehet az lenne az utolsó tette, ha most ilyen állapotomban megpróbálna hazudni.
- Akkor azt is elmesélheted, hogy az a nyikhaj mit akart tőled és mit adott neked. - Karjaimat összefonva a mellkasom előtt, a vállammal neki támaszkodok az ajtó félfának. Nem hülye, gondolom tudta, hogy végig szemmel tartom. Viszont még mindig nem tettem le arról, hogy elkapjam azt a fickót és megleckéztessem. Akarom tudni, hogy akkor este mit akart tőle. De leginkább az izgat, hogy mit kapott. Néha úgy érzem, hogy Emily elfelejtette, hogy mi is vagyok és nem ér el sehova se a kezem.
A gondolatok futkosnak a fejemben és már régen kitaláltam, hogy hogyan is fog szenvedni az ingatlanos. Talán még jól is jövök ki abból, ha megölöm. Példát kell statuálni és ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy az itt lévő bűnözők megtudják, hogy itt vagyok. Alig várom már, hogy az embereim itt legyenek Amerikából és végre megint felépítsem a birodalmamat.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 5:23 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Mindenhová nézek szinte csak rá nem. És azt mantrázom magamban, amit Clair éjjel a fejembe vert, de valahogy még se tudom ezzel a helyzettel összeegyeztetni. Azt hiszem erről beszélnünk kell még egyszer csajos módon. Mondta ő, hogy dühös lesz rám Dean, de azért szerintem azt ő se gondolta, hogy halálosan megfenyeget. És akkor ez után magyarázza azt meg, hogy szerinte Dean is érez valamit irántam.
Nem kertelek, nem vitatkozom, ahogy azt este megtanították, hanem mint valami engedelmes öleb mondom az igazat és szót fogadok. Azért bevallom, de csak magamnak, hogy nincs ínyemre ez a helyzet. Nem tetszik, hogy lapítanom kell. Nem tetszik, hogy így viselkedik velem Dean , és ez felér még pár belém rúgással is a bűntudatom mellé. A francért mentem Clairhez, ahelyett, hogy buliztam volna valahol, leittam volna magamat a sárga földig, vagy egyszerűen csak ki kellett volna vennem egy hotelbe egy szobát, és ott kibőgni magamat.
Nem is tudtam hirtelen, hogy megkönnyebbüljek azért mert figyelt, vagy dühös legyek. Hiszen láttam elhajtani. A kocsija nem volt sehol sem.
Csak felsóhajtok, és megáll a kezem munkája.
- El akart vinni, nem mentem vele. Amit ajánlott új helyet adott róla egy mappát, Clairnél van. Munkát ajánlott magánál , amit nem fogadtam el. Tudta mire kell nekünk a hely, amit letagadtam, hogy így lenne - válaszoltam röviden, tömören, ugyan akkor benne volt minden információ.
- Van még kérdése főnök, vagy mehetek a szobámba? Esetleg egyéb utasítása számomra - kérdeztem elcsukló hangon, majd vissza pakoltam mindent a hűtőbe, mert jelenleg a torkomba csak egy gombóc van, más semmi.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 5:50 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Nem tetszik, amit mond, sőt teljesen kiakaszt. Tudni akarom a mappa tartalmát, átolvasni az egészet, nem-e rejtettek bele valami titkos információt, de azt hiszem erre várnom kell, hogy hozzám jusson a dokumentum. Nem érdekel az, hogy milyen ingatlanról van szó, leginkább rejtett üzenetet akarok benne találni.
- És ugyan miért van Clairnél? - Nézek rá gyanakodva, ha most megint magán akcióba kezdenek, akkor jobb ha leállnak. Clair-rel pedig külön kell majd beszélnem, hogy ne tömje Emily fejét f@szságokkal, mert megütheti a bokáját nem is kicsit. Meglep, amit Emily mond, hogy tudta a srác, hogy mire kell nekünk a hely, de egyáltalán nem mutatom ki ezt.
- Ugyan honnan tudta volna? Semmit sem mondtunk neki. Nem is ismer... - Sziszegem a fogaim közt, azért annyira nem vagyok amatőr, hogy látszódjon rajtam a valódi "szakmám". Bár, ha meglesz, akkor erről is elbeszélgetek vele. Nem tetszik az, ahogy engedélyt kér, de most sokkal jobban le vagyok foglalva azzal a gyerekkel.
- Menj! - Sarkon fordulok, és bemegyek a nappaliba, ha tényleg ennyire nem érdekli. Megállok a kanapé támlájánál és azon gondolkozok honnan szerezzek még whiskyt. Mondjuk még van egy kevés az éjjeli szekrényemen, de azt is tudom, hogy van még alkohol itt, ami nem a kedvencem ugyan, de ha nincs más, akkor az is megteszi. Odamegyek a szekrényhez és előhúzok egy üveg gint. Leülök a fotelba és kinyitom az üveget. Csak így simán meghúzom és élvezem, ahogy égeti a torkomat. Lehet kicsit durva voltam vele. Tovább iszom a gint az üvegből, ahogy ezen gondolkozok. Még mindig benn van a szobájában, pedig máskor itt szokott körülöttem nyüzsögni. Kezd a fejembe szállni a pia, mert egyáltalán nem ettem és még az előző napot sem hevertem ki az alkoholt illetően. A telefonomat bámulom, hogy végre jelezzenek az embereim, hogy megtalálták, de mintha a föld nyelte volna el.
Végül úgy döntök, hogy felállok, ami elég nehézkesen megyek, így csak a második próbára sikerül. Még egyet kortyolok az üvegből, majd lerakom az asztalra és odasétálok Emily szobájához. Az ajtajánál hallgatózok, de semmit sem hallok. Be kéne mennem, de akkor megint csak eléri azt, amit akar. Csak tudnám miért érzem magam ennyire pocsékul. Végül úgy döntök, hogy kilépek a bejárati ajtón és bár messziről látszik, hogy ittas vagyok, valahogy eljutok a kocsimig és beszállok. Előveszem a mobilomat és telefonálni kezdek. Akarom tudni, hogy mire jutottak Shaun-ék, de semmi eredményt nem kapok, amire elkezdek vele üvöltözni a készüléken keresztül. A beszélgetés után olyan erővel vágom a kocsi padlójához, hogy egyből szét is törik. Még ülök egy kicsit a kocsiban, most, hogy nem tudnak hívni, ha bármi történik, kicsit sem érdekel.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 6:14 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

-Elvette, hogy ne hagyjam el az este folyamán, ő meg biztos helyre rakatta, majd áthozza ma, ha végzett a napi teendőkkel - mondom neki egészen halkan.
- Nem tudom, nem mondta, a fejébe pedig nem látok bele - jegyzem meg kicsit hangosabban, de még se kiabálva. Kezd kicsit sok lenni ez az egész, magánra vágyom, csendre , nyugalomra, mert most már végképp nem tudom, hogy még is mit higgyek. Kinek higgyek. Clairnek? A saját megérzéseimnek? Dean velem szembeni viselkedésének?
Miután a szobámba enged csak ülök az ágyamon néma csendben, és magam elé révedve bambulok. Az álom se akar megtalálni, viszont az ajtó csapódás annál inkább. Kilesek az ablakon, látom Dean mozgását. Ha most azt gondolja így fog vezetni marhára téved.
Belebújta egy rövid nadrágba, ami tényleg csak arra jó a hosszú pólóm alatt, hogy ne látszódjon ki a bugyim, és ki tudja benne szaladni, amit meg is teszek. Dean épp akkor vágott valamit a kocsi padlójához.
Szó nélkül nyitom ki a kocsiajtót, és tartottam a tenyeremet.
- Kérem a a slusszkulcsot, most! Ma nem vezetsz, ha menni akarsz valahová, akkor állok szolgálatodra - kisebb szalutálást végeztem előtte, majd tovább tartottam a kezemet a kulcsért.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 6:31 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Ráharapok a nyelvemre, hogy ne mondjak valami olyat, amit megbánok. Végül csak nem jutok tovább a fejemben annál, hogy megint lefeküdt valakivel.
- És ugyan mit csináltál az este folyamán, amiért azt hitted el fogod hagyni? - Célozgatok, hogy valamit nem mond el. Ha megtudom, hogy egy pasassal töltötte az estét, nem állok jót magamért. Bár biztos vagyok benne, hogy valakivel nagyon is jól érezte magát és ez csak még jobban felmérgesít. Legszívesebben a falat kaparnám, amiért mással volt.
Azzal, hogy hagyom elmenni, nem lesz jobb a helyzet, csak megint az alkoholhoz nyúlok. Ahelyett, hogy Emilyhez mentem volna, inkább a kocsimban ülök és próbálok lenyugodni meg kijózanodni. Már épp lehunynám a szemem, amikor valaki szinte kitépi az ajtót és rám üvölt. Igaz ezt lehet azért hallom így, mert túl sok volt a gin.
- Nem akarok vezetni! - Kiabálok rá dühösen, és összefont karokkal ülök a vezetői ülésben. Eszem ágában sem volt most elmenni, csak telefonálni akartam és egy kicsit egyedül lenni, mert pontosan tudtam, hogyha a szobámba megyek, akkor előbb-utóbb ott fog kikötni nálam.
- Te meg mi a francot művelsz? - Szállok ki a kocsiból még mindig hangosabban szólva, mint kellene, de ez most csak a pia, ami belőlem szól. Nagy nehezen, de leveszem a kabátomat is neki dobom. Még csak az kéne, hogy megfázzon. Visszaülök a kocsiba, és amikor már ülök kifújom a levegőt. Mindjárt szétesik a fejem. Átdőlök az anyós ülésre és elkezdem összeszedni a mobilom darabjait. Remek, most vehetek egy másikat. Ahogy összeszedtem őket, az ölembe rakom és megpróbálok minden darabot belerakni a helyére. A legnagyobb kihívást a sim kártya okozza.
- B@ssz@m szájba azt, aki ezt a kis vackot kitalálta! - Morgok a sim kártyára, mert nem akar belemenni, bár nem igazán látom, hova kéne dugni. A napszemüveg sötétje és az, hogy szédülök, megnehezíti a dolgom, de nem is érdekel. Kiszállok a kocsiból, hagyom, hogy az ölemből a földre hulljanak a darabok, így még jobban széttörve a kijelzőt, majd elindulok be a házba, ott hagyva Emilyt, ha még azóta nem hagyott ott, a nyitott ajtóval a kocsit és a telefonom darabjait. Amint beérek, a nappaliba vonulok el, leülve megint a fotelba és a gines üveget nézve.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 6:44 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Kifejezetten csak ültem, és hallgattam – mondom röviden, majd elküld a fenébe, csak épp nem így fejezve ki magát, de még is ezt a látszatot adva. A szobámba meg már az álom se jön a szememre a túl sok gondolat, és a kavarodó érzések miatt.
Feltépem a kocsi ajtót, mert innen aztán nem megy sehová. Az se érdekel, hogy mennyire van hideg és mennyire vagyok alul öltözve. Nem válaszolok neki arra, hogy nem akar vezetni, továbbra is tenyeremet tartom. Aztán hozzám vágja a kabátját. A hátamra veszem ugyan, és tapodtat se voltam hajlandó mozdulni a kocsi mellől, amíg a kulcsot meg nem kapom, vagy őt ki nem szedem onnan, de hát a nagyságos úr csak magára csukta azt a francos ajtót. Nézem mit meg nem szenved, már majd nem elmosolyodtam a kis bénázásán, amikor kiszáll a kocsiból végre.
Csak nézem mit össze vissza szerencsétlenkedik, meg a darabokra hullott telefont. Ő beviharzik, én kicsit megkönnyebbülők, aztán összeszedem a darabokat, és megyek utána a házba. Csoda,hogy ilyen esetekbe, mikor vitázunk a szomszédok még nem hívták ránk a zsarukat, vagy egyéb miatt.
A házba érve lerakom a telefon darabjait a kis szekrényre, kabát a fogasra, a sim kártya a kezemben van, majd a nappali fiókos asztalából kiveszek egy új telefont, és belerakom neki a kártyát. Egy ideje tartok itthon , magunknál pót telefonokat, főleg ha cserélgetni kellene.
- Tessék – nyújtom felé az új telefont, ami szinte iker testvére lehetne az előző darabnak. Ha nem vette el, akkor mellé raktam a szekrény sarkára, én meg a kanapéra ültem le, majd magam elé vettem a laptopot.
Innen biztos , hogy nem fogok elmenni, szem elől téveszteni , amikor be van bacva. Legszívesebben ágyba fektetném, de azzal most tuti csak felingerelném, így helyette szemmel tartom, és jó kis lány lévén lakás hirdetéseket kezdek keresgélni, hiszen minden előtt ez volt az utolsó utasítása számomra.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 7:01 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Elegem van ebből, tudom, hogy együtt volt valakivel, bár Shaun ilyet sosem mondott és még Emily is ugyanazt mondja, amit az emberem.
Viszont az ivászatot most megfelelőnek látom, mert már nem bírom ezeket az érzéseket. Bánt, hogy olyanokat mondtam neki, ami elhangzott a konyhában, de meg kell tanulnia, hogy még mindig én vagyok a főnök. Lehet, hogy ezt valahogy máshogy kéne a tudtára adnom, mint így. De most már nem tudom visszacsinálni, ezért is nyúlok az üveghez. Már megittam a felét, de még mindig a színét sem láttam, így kimegyek a bejáraton, egyenesen a kocsiig. Nem számítok arra, hogy valaki kitépi az ajtómat és rám ordít, de most egyáltalán nem ezzel foglalkozok. A kabátomat odaadom neki, bár nem túl szépen, aztán a telefonommal szórakozok. Pár perc után meg is unom, majd visszabotorkálok a házba. Elég volt a mai napból, így csak a fotelben ülök, nézve az üveget, de nem szólok semmit. Még arra sem, hogy mellém rakja a telefonom. Hidegen hagy.
Le is hunyom egy idő után a szemeimet, mert túlságosan is álmos vagyok. Elég gyorsan elalszok, így Emily ha még mindig a laptopot böngészi, csak annyit hallhat, hogy egyenletesen kezdtem el szuszogni, ugyanis a napszemüveg miatt nem láthatja, hogy a szemeim is le vannak csukva.
A telefonom viszont rezeg az asztalon, de én azt nem hallom, annyira kiütött az alkohol.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Jan. 20, 2018 7:09 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Csak ülünk ott, néma csendben. Ő a fotelben, én a kanapén, pedig legszívesebben ágyba dugnám. Ott most nagyon is jó helyen lenne. Addig is lakásokat nézegetek, hiszen legutóbbi kisebb parancsa , kérése vagy nem is tudom már mi volt, hogy költöznöm kell. Nem akarok, eddig se állt szándékomba, de ha ő ezt szeretné, akkor megteszem. Több szempontból is jobb volt, így együtt, de Clair szerint a kedvét kellene keresnem, és ha ez kedvére tesz, akkor megteszem.
Akkor nyugszom meg kicsit, amikor a szuszogása megváltozik. Elaludt. Vajon mennyit ihatott? És akkor most ez is miattam volt? Csak felsóhajtok a fejemben elhangzó kérdésre. Azt hiszem unalmas napoknak nézek elébe és csoda lesz, ha nem esik nekem azzal a kérdéssel, hogy mi bajom.
Hallom, hogy rezeg a telefonja, de hagyom. Jobb, ha ilyen állapotba nem megy sehová sem. A világ se fog összedőlni, ha nincs ott, meg elrohanni. Ha életbe vágó, vagy függő lenne, akkor úgy is megjelenik nálunk a szokásos embere, és érte jön, hogy nagy gáz van menjen, nem mintha akkor is használhatóvá válna. LEgalább egy napig itthon tartanám, de lemerem fogadni, hogy ha felébred, akkor megy dolgára. Azért betakartam, és leraktam a gépet az asztalra, és végre a torkomon is lecsúszott pár falat. A nappalit viszont magam sem hagytam el, a kanapén aludtam be egy takaró alatt.

/vége/
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Jan. 22, 2018 7:16 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Két nap telt el azóta, hogy Dean leosztotta nekem a lapokat. Másnap még is mosolyogva ébredtem. Hogy miért? Mert a kanapé helyett a szobámba nyitottam ki a szememet. Persze Dean nem volt sehol, de azért még is csak tudtam, hogy az utcán van valahol. De azért felhívtam Clairt, hogy mit tud, meg hogy meséljek neki. Megnyugtatott, hogy nincs semmi gond sem, csak úgy fest a kelleténél jobban felhúztam Deant, és akár mit is mondott azt nem úgy gondolta. Szólt arról is,hogy a mappát átadta Dean számára, így legalább az is nála van, és nem nekem kellett oda adnom.
Viselkedjem továbbra is, és akkor majd meglátom magam is a dolgokat. Mondani könnyű, megtenni kevésbé, amikor szinte lételemünk a veszekedés.
Az elmúlt 2 napban nem igen láttam Deant, ha haza is jött, akkor szinte ment is vissza. Én meg otthon ülve unatkoztam, szó szerint. Néha elmentem erre, arra , de siettem is haza, hátha hazaért azóta.
Furcsa volt ez az elmúlt két nap, mert alig találkoztunk, a beszélgetésekről, egyebekről ne is beszéljünk. Nem volt ez így jó, de jelenleg szót se emelhettem ellene. Jól nevelt kis lányként viselkedtem. Nem keresgéltem üzlet terén, nem zargattam a csajokat, max Clairrel fecsegtem.
És az eredménye mi lett ennek? Ebéd után ledőltem olvasni a szobámba, és szépen el is aludtam. Ha ez így folyatódik kereshetek magamnak valami edzőtermet vagy valamit, mert rám fog férni a mozgás vagy akármilyen elfoglaltság.
Amikor felébredtem pár óra elteltével zajt hallottam, így kibotorkáltam a nappaliba, ahol Dean nézett valami filmet. Első körben köszöntem neki, majd kis időre eltűntem a fürdőben, végül vissza kicsoszogtam, és leültem mellé a kanapéra, lábamat magam alá húztam, és magam is a filmet kezdtem bámulni. Aztán vissza csoszogtam a konyhába, és hoztam egy kis rágcsálni valót, aztán visszavettem az előbbi pozíciómat mellette annyi különbséggel, hogy a hátamat a támlának döntöttem.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Jan. 22, 2018 7:56 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Azt hiszem jobb is, hogy pár napja Emilyt kerülöm, mert túlságosan is kiakasztott ezzel a magán akciózásával. Shaun elég sokszor mondta nekem, hogy menjek haza és egy kicsit aludjak vagy legalábbis pihenjek, mert nem lesz ennek jó vége, ha álmatlanul órák hosszát az ügyekkel foglalkozok. Végül addig beszélt róla, amíg tényleg úgy nem döntöttem, hogy haza megyek. Addig úgysem tudok semmit sem tenni, amíg az a srác bujkál.
Otthon a kanapén ülök és kapcsolgatom a tv-t. Egészen addig, amíg Emily hozzám nem szól, mert amint eltűnik a fürdőszobában, én a tv-hez lépek, ahol az egyik pendrive-ot belerakom és kiválasztok egy filmet. Egészen addig tudom nézni, amíg mellém nem ül, és már épp mozdulnék, hogy átkaroljam, mikor kimegy. Ez a folyamat fel-alá mászkálás idegesít.
- Ne mocorogj már! - Szólok neki, mert túl sokat ugrabugrál mellettem a kanapén és ez miatt remeg az egész. Amikor végre leült és már biztos vagyok benne, hogy nem fog megint felugrani, hogy kimenjen, átkarolom és nézem tovább a filmet. Néha még veszek is a ropogtatni valóból, bár ha így folytatom hamar szomjas leszek. Ahhoz viszont nagyon is lusta lennék, szóval inkább lassabban eszem.
Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ennyire nyugodt a napom, amikor nem kell elsietnem sehova, mert minden csendben van. Mondjuk azért annak örülnék, ha Shaun hívna, hogy megvan ez az ingatlanos fickó, de most még ez sem érdekel. Fogalmam sincs, hogy mikor láttam már filmet az elejétől a végéig.
Mikor vége lesz, különös mód akarok még egyet nézni.
- Nézünk még egyet? - Kérdezem Emilyt, bár nem tudom minek, ha nem akarja nézni, úgyis kimegy. Én viszont felállok és oda megyek a tv-hez, hogy egy másik pendrive-ot dugjak bele és a távirányítóval ki is választok egy thrillert. Jó lesz most ez az idegeimnek. Visszaülök a kanapéra és ugyan úgy helyezkedek, ahogy az előbb voltam, vagyis Emilyt átkarolom, már ha addig nem hagyott volna itt.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Jan. 22, 2018 8:14 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Majd nem elnevetem magamat, amikor rám szól, hogy ne mocorogjak már. Én azért még is befészkelem magamat , főleg amikor átölel.
Jó volt így, főleg az elmúlt napok távlatáéban. Kicsit már hiányzott a vele való testi kontaktus. A kérdésére felszalad a szemöldököm. Tehát nem tervez egy hamar visszamenni még, aminek örülök, de azért kiszaladok és hozok innivalót , majd visszafészkeltem magamat.
- Nézhetünk – bár nem tudom minek válaszoltam, amikor már intézte is a dolgot. Remélem valami jót választott, bár bevallom, nem így ütném el az időnket, de jelenleg ez a felállás is jó. Legalább nem lök el, vagy küld el, kiabál velem, vagy valami hasonló. Lehet ki kellene az összes piát önteni, ami itthon van. Ha iszik, akkor mindig egy vadbarommá változik.
Viszont a film kicsit vontatottan indult ,amit untam, így fogtam és a rágcsából egy darabot az orromra ragasztottam, aztán pedig hasonló műveletet indítottam Dean felé is.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Jan. 22, 2018 9:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Amint vége a filmnek, már újat is keresek, hogy legyen valami, amit tudunk nézni. Fogalmam sincs, hogy utoljára, mikor ejtettem vagy ejtettünk meg együtt ilyesmit. Mindig a munka volt az első, de Shaun ahogy biztosított arról, hogy minden rendben lesz, már könnyebben tudom elengedni magam.
Vissza helyezkedve elveszem az innivalót és bele iszok. Jó egy kicsit a kiszáradt torkomnak valami nedves. Tovább nézem a filmet, szerintem klasszikus, de ahogy elnézem Emilyt nem köti le a film. Elveszem az orráról a rágcsát és bekapom.
- Ennyire ne und! Nézhetünk véresebbet, ahol minden másodpercben ölik egymást. - Nézek rá, bár én el vagyok ezzel is, legalább egy kicsit kitisztítja az agyam és kikapcsolok. Nekem teljesen mindegy, hogy mit nézünk, van még pár száz film ezen a pendrive-on, ahogy a többin is. Szerintem van bőven választásunk. Odanyúlok a rágcsáért és veszek belőle egy marékkal. Ez a semmittevés teljes elfáraszt, így felállok a kanapéról és nyújtózkodok egyet, de végül ki is megyek a fürdőszobába, hogy elintézzem a kis dolgom, majd már vissza is tértem a kanapéra. Kicsit máshogy, mert most a fejemet Emily ölébe helyezem, ahogy hanyatt fekszem a kanapén.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Kedd Jan. 23, 2018 7:06 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Ficergek, mocorgok, és kezdek nem bírni magammal. Ez az új film nem köt le annyira. Annyira, hogy rágcsát ragasztok az orromra, és eme büntettet Deannel is elakarom követni.
Erre mit csinál, elveszi a rágcsát az orromról, és bekapja. Durcás gyerekként nézek rá, főleg miután vesz egy marékkal a rágcsámból.
- Akkor is az orrodra fogok egyet ragasztani – mondtam makacsul, mire fogta magát és kiment a fürdőbe. Elsőre azt hittem, hogy valami rosszat tettem, vagy mondtam, hogy most itt hagy. Kicsit meg is ijedtem, de megkönnyebbültem, amikor visszajött. És nem is akárhogyan. Fogta magát, és az ölembe feküdt.
A mosolyt nem is lehetett levakarni az arcomról. Főleg, hogy rögtön az orra hegyére nyomok egy rágcsát.
- Én megmondtam- nevetem el magamat, majd gyorsan le is haraptam onnan azt és elrágcsáltam, persze Dean orrára odafigyelve.
- Nem akarok se véreset, se minden percben ölöset , akkor már inkább ez – mondtam, és közben a kezem akaratlanul is Dean hajával szórakozott.
- Te ez nem az a film, ahol a végén a csaj lelövi a pasit? – néztem magam elé összehúzott szemöldökkel, mintha nekem ez a film már rémlene.
Aztán Deanre néztem, éés belemerültem ebbe a békébe, ami körül vett minket. Nem is tudom mikor éreztem ilyen harmonikusnak magunk körül a légkört. Sehol egy vita. Bár az is lehet, hogy a múltkori után egyikünk sem akar most kavarni bármilyen témával is. Pedig valamit nagyon is meg kell beszélnem vele.
- Megbeszélhetnénk valamit ? – kérdeztem, de aztán bele is vágtam.
- A múltkor kérted, hogy költözzem el, és válogattam össze lakásokat. Mivel azt mondtad, hogy úgy is te döntesz erről kinyomtassam őket majd neked, hogy megnézd, vagy majd egyszer csak együtt leülünk- néztem rá kíváncsian. Picit halk voltam, mintha nem akarnám azért a film nézést annyira megzavarni. De az igazság az volt, hogy semmi kedvem elköltözni tőle, mert nekem így tökéletes, és ha értené, és nem zavarná a jelenlétem, akkor még ő is praktikusnak találná.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Jan. 28, 2018 12:25 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Csak dühösen nézek rá, de tudom, hogy a napszemüveg ebben nagyon is gátol. Viszont mielőtt elkezdődne a film, még gyorsan kimegyek a wc-re, aztán visszatérve az ölébe téve a fejem, úgy fekszek hanyatt a kanapéra. Mikor az orromra teszi a rágcsát, abban a pillanatban felülök és leveszem a kis falatot és az asztalra teszem, esélyt sem adva neki, hogy leegye onnan.
- Még egyszer megpróbálod, kiraklak! - Puffogok dühösen és a kanapé szélére csúszok és felrakom az egyik lábamat a dohányzó asztalra. Hátradőlve tovább nézem. Már a negyedénél járhatunk, amikor Emily megint megszólal.
- De. - Röviden le is zárom, hisz már láttuk ezt a filmet. Ahogy most belegondolok valóban sosem tudott ez alatt nyugton ülni, de most ehhez van kedvem. Sóhajtok egyet a kérdésén, mert el tudnám képzelni azt a helyzetet, amikor csendben marad vagy elvonul a szobájába, mert nem tetszik a film.
- Muszáj ezt filmnézés közben? - Vonom össze dühösen a szemöldökömet, baromira nem akarok erről most beszélni. Azért kicsit meglep, hogy elkezdett lakásokat keresni. Őszintén szólva nem szeretném, ha elköltözne, de ezt nem fogom neki mondani. Most amúgy sem tudnék ilyenekkel foglalkozni, mert sokkal jobban leköt ez a tehetetlenség, hogy még mindig nincs meg az a fickó. Hogy a fenébe nyelhette el a föld, ha ugyanabban a szakmában utazik, mint én? Nem vagyok képes ezt felfogni, viszont nekem még van egy elintézetlen ügyem. De minderre nem tudok figyelni, mert megszólal a telefonom. Shaun hív, épp a legjobbkor.
- Merre vagy? - Kérdezem tőle a telefonon, mire a túlsó oldalról hallom, hogy a bárban, ahol Clair jelenleg tartózkodik.
- Remek, akkor hozd ide Clair-t! - Mondom neki, de Shaun nem érti, hogy ugyan miért, hogyan és most azonnal, így felteszi nekem a kérdést. Szerencséje van, mert elég jó kedvemben vagyok.
- Nem kell semmit se mondanod neki, csak hozd ide! Ha kifogásokat keres, vágd be a kocsiba! Ez parancs! - Hangom megváltozik a végére, amiből Shaun tudhatja, hogy nem viccelek és azonnal teljesítse nekem ezt a kérést. El kell beszélgetnem Clair-rel, ha még egyszer Emily fejét hülyeségekkel tömi, akkor el kell búcsúznia az élők sorából. Leteszem a telefont a kis asztalra és nézem tovább a filmet, mintha ez meg se történt volna. Kezdek megint feszült lenni.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Jan. 28, 2018 8:13 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Összehúzott szemöldökkel néztem rá.
- Ünneprontó vagy – morogtam az orrom alatt. Arra pedig, hogy kirak, majd nem rávágtam, hogy de hát amúgy is ki akarsz rakni a lakásunkból, de sikerült magamban tartani a dolgot. Pedig megérdemelné , hogy az orra alá dörgöljem, de hát Clair szerint tartsam kicsit többet csukva a számat, és akkor kevesebbet vitázunk. Csak így előbb utóbb fel fogok robbanni.
Hátra dőltem, és hol a filmet néztem, hol a plafont. Szemlátomást untam a dolgot, ezért is kezdtem bele a kis mondókámba.
- Nem, csak gondoltam megszeretnéd beszélni, mivel múltkor már sürgetted kicsit a dolgot – vontam meg a vállamat, és folytattam volna a dolgot, ha nem szólal meg a telefonja. Nem is értem, hogy miért cseréltem ki neki múltkor. Ha az a vacak nem lenne, akkor többet tudnánk beszélni, de most megint félbe szakítottak minket. Pedig ez elvileg fontos lenne, akármennyire nem akarom.
Csak hallgatom a beszélgetést, majd nagy szemekkel nézek rá. Mit akar Clairtől? De most komolyan. Kikérdezi,hogy tényleg vele voltam e múltkor? De azt miért most tenné? Nem értem.
- Mi az, hogy vágja be a kocsiba? – kérdezek rá Deannnél a dologra mikor letette a telefont.
- Mit akarsz te Clairrel? Jól végzi a dolgát, annak ellenére is,hogy visszalépést jelentett számára ez az átköltözés .
Tényleg nem értem mit akar tőle Dean, miért csinálja most ezt. Vagy van valami amiről nem tudok?
- Valamiről tudnom kellene?– nézek rá kérdőn, mert azért az elmúlt 2 napba tényleg csak azt csináltam, amit kért tőlem. Ültem a hástófelem és nem csináltam semmit sem. Ő meg nem beszélt velem, így nem is osztotta meg a dolgokat velem.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Jan. 28, 2018 8:39 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Megforgatom a szemeimet a napszemüvegem mögött. Tudom, hogy nem látja, de attól még egy automatikus reflex. Nem szeretnék vele úgy viselkedni, mintha járnánk, már pedig most megint úgy viselkedik, mintha egy normális pár lennénk és fel kéne most már fognia, hogy mi nem azok vagyunk. Ráadásul az én munkám teljesen más, nem lenne szabad, hogy bárkihez is kötődjek, mert azzal csak gyengének tűnök. Az ellenségeim csak azt várják, hol tudnak megfogni, és ha Emily folyamatosan így viselkedik, akkor könnyen hihetik, hogy rajta keresztül. Nem tévednének sokat, de ezt el szeretném kerülni. Ki is mászok a kanapé szélére és felteszem a lábamat a dohányzó asztalra. Nem akarok arról beszélni, hogy elköltözik, inkább a filmet nézném.
- Majd megbeszéljük, de nem most. – Mondom neki elég határozottan, mert most a filmet akarom nézni. Kimehet nyugodtan, ha nem érdekli, vagy maradjon csendben, mert én nézni akarom. Ezzel is legalább lekötöm magam, pedig már rég az utcán lennék és hajkurásznám az ingatlanost. Szerencsére jókor jön a telefonhívás, így befejezhetjük ezt a témát, de lehet, hogy ezt nem előtte kellett volna elintéznem. Most megint jönnek a kérdések, amik egyre jobban idegesítenek.
- Akarok vele beszélgetni és ha magától nem jön, be kell keményíteni! Ez nem rád tartozik. És örülnék, ha nem vele beszélnéd meg a magánéletünket! – Fordítom felé a fejemet és már épp folytatnám, amikor kopognak. Gyors volt... Ki is kapcsolom a tv-t és kimegyek a bejárati ajtóhoz. Ki is nyitom, majd hagyom, hogy Clair bemenjen a nappaliba. Addig én Shaunnal az ajtóban váltok pár szót, hogy várja meg, mert nem fog sokáig tartani, és vigye vissza a klubba. Egy egyszerű biccentéssel nyugtázza is, amit mondok, így becsukva mögöttem az ajtót megyek a nappaliba és Emilyre pillantok.
- Menj a szobádba! – Parancsolok rá, nem akarom, hogy itt legyen. Clairrel akarok beszélni és ez nem rá tartozik. Megvárom, míg kimegy, remélhetőleg nem fog akadékoskodni, mert akkor megint csak bedühödök. Most talán Clairnek szerencséje lesz, mert eléggé nyugodt vagyok ahhoz képest, hogy pár napja majdnem felrobbantam az idegtől.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Feb. 09, 2018 8:55 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Azt hiszem, hogy megint rosszat mondtam. Lehet meg se kellene szólalnom, vagy mozdulnom,vagy mit tudom én már. Kezdem megint azt hinni, hogy nem létezik az, amiről Clairrel beszéltünk. Lassan megörülök, hogy most van valami köztünk, nincs valami, miért bánik velem úgy ahogy.
Gondoltam a kedvében járok azzal, hogy közlöm épp teljesíteni kívánom az óhaját, azzal, hogy lakást keresek. Erre most határozottan elutasítja, hogy majd, nem most. Most mi a jó isten csináltam? Kezd bennem felmenni a pumpa, és elegem lenni abból, ahogy olykor viselkedik velem.
Végül magam is kihúzódtam, csak a kanapé ellenkező oldalára, és csak némán néztem magam elé, és próbáltam megérteni a viselkedését, amit irányomba tanúsít. Próbálom helyére rakni a dolgokat , de nem megy, mert folyamatosan hullámzik egyik végletből a másikba. Lehet hiba volt bele menni ebbe a szexeljünk együtt dologba, és megmaradni a főnök alkalmazott felállásnál, vagy egyszerűen nem csak nem követni őt ide.
- Miért van magánéletünk? – nézek rá nagy szemekkel, mert ez most megint mi akar lenni? ÉS megint jön azzal, hogy nem tartozik rám, és még is magánéletünkről beszél.
- Tudod, ha többes számba fogalmazol, akkor elvileg rám is tartozik- húzom el a számat, mert ezt azért, már nem tudom megállni szó nélkül.
kis idő múlva már kopognak is, gondolom megérkeztek. Clair kérdő szemekkel néz rám, én meg csak ráztam a fejem, meg a vállamat húztam, hogy nem értem. Nem akartam továbbra sem megmozdulni, erre mit csinál Dean? Só szerint , és elég durván a szobámba zavar.
- Kapd be– mondom neki, majd kiviharzok elsőnek az ajtó felé, majd bevágom azt, mert az embere ott áll kint, végül a szobám ajtaját csapom be elég hangosan. Nem tudom meddig csak jöttem mentem a szobámba, forrt bennem a düh. Végül kivágtam a szekrény ajtót, abból a bőröndömet, és elkezdtem bele dobálni a fontosabb holmikat. Elegem lett.

Clair csak állt és nézte az eseményeket. Nem értette, hogy mi a helyzet, vagy mi a gond. Csak állt ott némán. Nem ült le, várta Deant, meg hogy mit akar.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Feb. 10, 2018 3:42 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Komolyan mondom nem értem, hogy mit miért csinál. Látja, hogy filmezek, persze, hogy nincs kedvem most bármiről is beszélni. Itthon vagyok, nem kell rohangálnom semerre, az másik tény, hogy majd megesz a fene, hogy az ingatlanos még mindig nem került elő.
Mikor kihúzódik a kanapé szélére, csak egy pár percig hagyom, majd közelebb csúszok hozzá és finoman magamhoz húzom, ha engedi. Ha nem, akkor meg hagyom, viszont a kérdésére fel kell húznom az egyik szemöldökömet.
- Miért, nincs? - Kérdéssel válaszolok, mert szerintem nagyon is van, hiszen együtt lakunk. De ha ez nem így lenne, akkor is, mert mégis csak elég sok mindent tud rólam, amit ahogy hallom Clairrel is megoszt és ez miatt lett ennyire pimasz velem. De a mai nap ezt kicsit rendezem.
- Úgyis megtudod, gondolom Clair első dolga az lesz, hogy rohan hozzád! - Rántom meg a vállaimat, mert biztos vagyok ebben, hiába fogom nyomatékosítani, hogy ne mondja el senkinek. Végül, megszakítja a kopogás a beszélgetésünket, és ajtót nyitok.
Végig nézem a hisztijét, ahogy csapkodja az ajtót, azt hiszem lesz még itt megbeszélni valónk, és csak lehunyt szemmel sóhajtok egyet. Még jó, hogy rajtam a napszemüveg, így csak az utóbbit érzékelheti Clair. Viszont kezd elegem lenni Emily hisztijéből és biztos vagyok benne, hogy erről Clair tehet.
- Van sejtésed miért vagy itt? - Fordulok a lány felé és hangom is kicsit hűvösebb lett. Vele azért más a beszéd, mint Emilyvel, de azért megvárom, hogy esetleg elgondolkozzon azon, miért is hivattam ide. Összefonom a karjaimat a mellkasom előtt, majd várom a válaszát.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Kedd Feb. 13, 2018 9:54 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Elegem van abból,ahogy velem viselkedik, még akkor is ,ha Clair szerint ennek van értelme. Én nem látom azt. Én csak azt látom, hogy egyszer kedveskedik, finom, partnerként kezel, aztán meg totálisan lekezelő, azt állítja nem kurvaként kezel, majd még is megteszi. És számtalan ilyen helyzetet lehetne még felsorolni. Szerintem egyáltalán nem csoda az, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. És ha most Clairrel kicsesz, vagy bántja ,vagy elküldi akkor tutira a képébe törlöm azt, hogy neki köszönheti azt, hogy még itt vagyok, mert ha ő nem lenne, ha olykor nem ülne le velem beszélni, akkor már rég különváltak volna az útjaink. Még akkor is ha abba jelenleg a szívem szakadna meg,de biztos megoldanám a felejtést. Bár ez utóbbi tényekről nem kell tudnia, felesleges. Úgy, se hatná meg.
- Mert üzleti van? – kérdek rá kérdőn. Nem értem, hogy szerinte miért lenne magánéletünk. Nem vagyunk egy pár, azt nem tárgyalom ki , hogy milyen az ágyban, az szerintem pont elég, hogy nem panaszkodok a teljesítményére. Sőt olykor még fényezem, hogy egyre jobb, de részletekbe nem megyek bele Clairrel, hiszen arra ő sem kíváncsi.
- Gondolod? Ha most előveszed, szerinted rohanni fog hozzám? – néztem rá dühösen, mert tényleg nem tudom mit akar tőle, de őt ismerve semmi jót, főleg azok után, ahogy idekérette,ahogy bezavart a szobámba.
Mivel nem tudtam elmenni, mérgembe a szobámba mentem, és zárkóztam be. Aminek a legvégén pedig az lett, hogy elkezdtem összepakolni a legfontosabb holmikat.
- Ha ezt karod, akkor egyedül laksz, de engem többet így nem fogsz bezavarni sehová sem – morgok az orrom alatt, majd mikor összepakoltam a táskámat az ágy alá rakta és csak az ablakon bámultam kifelé. Hogy miért? Hülye nem vagyok, ha itt van, ha itt az embere, esélyem se lesz arra, hogy elmenjek.

Clair szegénykém meg csak ott állt és végig nézte a jelenetet. Sajnálattal néztem rá, meg kérdőn, de ő is ugyan nézett vissza rám mielőtt eltűntem volna.
- Nem igazán – válaszotla röviden Clair, majd továbbra is állva maradt.
- Bár egy kis sejtésem , lehet, hogy van. Ha nem tévedek engem okolsz azért, mert összevesztetek- nézett Deanre kérdőn.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Feb. 18, 2018 10:22 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Kezdi kihúzni a gyufát Emily, ezzel a folyamatos ellenszegüléssel. Annyira tudom, hogy tudja, hogy hogyan is értettem a magánéletünket, mert van. Biztos vagyok benne, hogy ki is beszéli ezt Clairrel.
- Tudod, hogyan értem... - Forgatom meg a szemeimet, bár ezt úgysem láthatja a napszemüveg alatt. Sóhajtok egyet, mert amúgy a megbeszélés után biztos vagyok, hogy Emilyhez rohanni fog.
- Persze. És nem veszem elő! - Nyomatékosítom, bár teljesen mindegy, mert pontosan tudom, hogy hamarosan tudni fog arról, hogy mit beszéltünk. Annyira idegesít, hogy ezt csinálják a csajok.
Csak nézek utána, ahogy csapkod és megint ellenkezik. Ezt annyira utálom és pontosan tudom, hogy Clair miatt van, aki telebeszélte a fejét.
Közelebb sétálok a lányhoz és kiváncsian várom, hogy mit felel. Helyes, amit mond, mert pontosan így gondolom.
- Miért, szerinted nem? Csak nézd meg az előbbi produkcióját! Állandóan hisztizik és ezt neked köszönhetem! Ha nem tömnéd a fejét f@szságokkal, akkor esze ágában sem lenne, nekem nemet mondania! - Fenyegetően lépek közelebb hozzá, mert azt akarom, hogy leszálljon Emilyről és hagyja őt békén. Ha kell, akkor csak munkáról beszélgessenek, de azt nem akarom, hogy a magánéletünket kibeszéljék. Főleg azt, hogy általában engedni szoktam neki. Még a végén gyengének fogok mások előtt tűnni és hamar elveszítem a hatalmam.
- Nyomatékosan utasítlak, hogy hagyd békén Lilyt! - Kicsit mélyebbre veszem a hanglejtésemet, pontosan azért, hogy érezze a szavaim súlyát. Azt akarom, hogy ugyanúgy engedelmeskedjen Emily, ahogy az elején és ne hisztizzen, ráadásul mások előtt, ezzel rontva a becsületem.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Ajánlott tartalom

Nappali
Second Chance frpg
2 / 5 oldal

Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-