Nappali - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Nappali •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Kedd Feb. 20, 2018 9:11 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nem válaszolok már neki, hogy hogyan is értette. Megint úgy bánt velem, mintha csak egy beosztottja lennék közben meg magánéletről beszél. Nem értem, tényleg nem. Vagy ide, vagy oda soroljon be, mert ebből kicsit kezd elegem lenni. Ha meg van magánéletünk, akkor meg miért van ez az egész? Miért kell most idecibálnia Clairt? Bele se gondolok, hogy mit mond neki, vagy mit akar tőle. Most ő kavar, nem én. Inkább lenne neki hálás ,mert ha nem lenne, akkor már rég megöltük volna egymást, vagy hagytam volna a francba, vagy az elmúlt pár napban csak vitatkoztunk volna. De nem, helyette tartottam a számat a mostani pillanatig. Ez neki nem tűnt fel ?

Clair teljesen jól gondolta, sejtette azt, hogy Dean mit gondol. Miért hívatta ide, amíg nekem lövésem sincs.
- Nem tömöm a fejét semmivel sem, és ha megbocsájtasz, az elmúlt napokat nézd meg. Nem tudom, hogy most mit mondtál neki, de az elmúlt jó pár napba nem vitatkoztatok, nem csinált semmit. Sőt azt csinálta, mint mindenki más,követte a parancsaidat. És biztos vagyok abban,hogy volt olyan, ami nem tetszett neki, vagy nem esett jól de megtette.
Clairt valahogy nem érdekelte, hogy most mi lesz, mert Emit szereti nagyon is. Olyan, mintha nővérek lennének, Deant is tiszteli, de nem tetszik neki az, ahogy Emilivel bánik.
- Nehezen fog menni, amikor ő is a felettem álló, és a kis főnököm. Ráadásul olyanok vagyunk, mint a testvérek, és ha én nem lennék itt, akkor lehet ő már rég, de rendben, békén hagyom – fogad szót szépen miután befejezte a mondókáját, és oda tette a kis mondatocskáit, ahová kell. Szívesebben menne most be Emihez a szobába, de továbbra is csak áll, és vár, hogy mi lesz. Jól tudja, hogy talán most túl merészen fogalmazott, de úgy érezte kicsit itt az ideje, mert ezek ketten egyszer kicsinálják egymást. Azt pedig senkinek sem lenne jó legyen akármilyen beosztott.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Csüt. Feb. 22, 2018 9:21 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Baromira elegem van Emily hisztijéből és ezt Clair nem fogja megúszni. Legalábbis most így gondolom, aztán ki tudja, hogy mit fogok tenni. Azt egyáltalán nem mutatom, hogy tanácstalan vagyok, mert bántani nem fogom, hisz szeretem. De ezt hosszú távon sem tudom eltűrni, amit csinál. Ahogy megszólal, már biztos vagyok benne, hogy ő mond Emilynek olyan dolgokat, amitől szemtelen lett.
- Nem mondtam neki semmit sem! Itt voltál... - Rántom meg a vállaimat, bár nagyon is bosszús vagyok. Itt volt, nem hiszem, hogy máshogy hallotta vagy látta, mint ahogy történt. De nagyon nem tetszik nekem ez a lekezelő viselkedés Clair részéről.
- Ő már rég, mi? Na? Fejezd be a mondatod! - Utasítom, hogy fejezze be azt, amit elkezdett. Szerintem egy-két dologgal nincs tisztában, még hozzá azzal, hogy úgysem engedtem volna őt el. Bárhol megtalálom, előlem nem tud elbújni, viszont ez a viselkedés nagyon nincs ínyemre.
- Munkáról beszélgethettek! De a magánéletünkről nem... Azóta ilyen szemtelen, hogy biztatod ellenem. - Fonom össze a karjaimat a mellkasom előtt, mert biztos vagyok benne, hogy ellenem hangolja. Azt pedig én is észrevettem, hogy elválaszthatatlanok, ami nem lesz túl előnyös velem szemben. Muszáj kitalálnom valamit, amivel kicsit lenyugtatom a lázadásukat. Ha így halad, másnak is fel fog tűnni, hogy kivételezek Emilyvel vagy hagyom magam és meg lesz a baj.
- Elmehetsz! - Mondom neki, majd hátat fordítok. Ha elment, akkor a telefonomhoz nyúlok és rendelek magamnak. Muszáj valamit ennem, mielőtt kitalálok valamit. Addig is töltök magamnak egy pohár whiskyt és azt kortyolgatom, amíg meg nem jön a kaja. Amint megkapom a kanapéra telepszek, és ott kezdem el enni.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szer. Feb. 28, 2018 9:27 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Csak ültem a szobába, és vártam, csak azt nem tudom megmondani,hogy mire. Legszívesebben, most a lehető legmesszebb mentem volna tőle. Tudom,hogy utánam jönne, valahogy érzem, de most akkor is menni akarok. Nem csinálhatja ezt velem,hogy egyik pillanatba minden rendben, a másikban meg úgy bánik velem, mint ha az egyik kurvája lennék. Utasítgat, a múltkori konyhás légyottunkról ne is beszéljünk inkább, ennyi erővel akkor ott nyugodtan csinálhattuk volna hátulról is, ahogy akartam ,de nem ő személyesebbé tette, majd a végén felrántotta a gatyáját és menjünk. Most én akarok menni. Amúgy is egyedül akar élni, hát akkor tessék.
Clair arra, hogy nem mondott semmit Dean nekem nem válaszolt. Csak állt némán, és magában megjegyezte, hogy na persze.
- Ő már rég nem itt lenne, elment volna, és vagy elhiszed ezt nekem, vagy nem –fejezte be Clair a mondatott, amit félbe hagyott. Nem akart semmi konkrétat mondani, de úgy érzi,hogy talán ezzel a fafejű úrral is beszélnie kellene, bár tart a következményektől.
- Bocsáss meg a merészségemért, de ő sosem volt szemtelen, csak összezavarod a viselkedéseddel. Nem ígérhetem meg, hogy nem beszélünk az életetekről, de majd igyekszem igazodni, ahogy parancsoltad marad a munka- sóhajtott fel, és miután láttam, hogy végeztek távozott. Nem könnyen, és többször visszapillantva, várva hátha esetleg felbukkanok. De én csak a szobám mélyén kuksoltam.
Miután hallottam, meg láttam is, hogy Clair elment még jó ideig a szobám mélyén ültem néma csendben. Valahogy nekem ez az egész Clair is dolog úgy hatott, mint amikor valakit eltiltanak a legjobb barátjától, mert nekem Clair ezt jelenti, egy barátot, és nem csak egy beosztottat.
Hallottam, majd láttam, hogy érkezett időközben egy futár is, de nekem se az evésen járt az eszem. Összeszedtem pár ruhát, hogy letusoljak, aztán szépen elmegyek itthonról, de vissza ma nem jövök annyi szent. A táskámat is itt hagyom, mert ha azzal megyek, akkor biztos , hogy a küszöbig sem jutok el. Egy hotelben van minden, ami egy éjszakára kell, mert én ma nem fogok itthon aludni annyi biztos.
- Jó étvágyat – mondtam Deannek, ahogy kimentem a szobából látva, hogy eszik. Megcsapta az orromat az illata, és szinte összefolyt a nyál a számban. De nem, nem fogom magamat megadni , csak mert megint a kedvencem van előtte. Úgy, hogy nyeltem egy nagyot, majd a fürdőszobába mentem, az ajtót viszont tárva nyitva hagytam, ne hogy esetleg még azért is meg legyek szólva. Így hát megnyitottam a vizet, hogy beálljon szépen, én pedig vetkőzni kezdtem.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szer. Feb. 28, 2018 9:45 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Összevonom a szemöldökömet, egyáltalán nem tetszik, amit Clair mond. Nem is hiszek neki, mert Emily biztos, hogy nem hagyott volna itt, ha meg igen akkor úgyis tudnám, hogy hol van és kivel és nem sokáig hagynám, hogy egyedül kószáljon, hisz elég sok mindent tud rólam. Persze azt sem akarnám, hogy újra kiálljon az utcára.
Azért nem kicsit lepett meg, hogy ennyire felvágták a nyelvét, bár már van tapasztalatom az érzelmeim elrejtésére, így Clair ebből semmit sem vehet észre.
- Hogy mered kétségbe vonni a szavam? És mi ez a hülyeség, hogy összezavarom a viselkedésemmel? Mi nem járunk! A főnöke vagyok, ahogy mindenki másnak! - Fenyegetően közelebb lépek hozzá, ezt mindig is utáltam, ha valaki megkérdőjelez. Igenis szemtelen volt az előbb, de ezt Clairnek nem magyarázom el, hogy ezzel tulajdonképpen Emily rontja a tekintélyemet mások előtt, ha ezt a stílust megengedi magának. Ezt az ügyet majd vele fogom megbeszélni személyesen.
Inkább el is küldöm azzal, hogy végeztem, mert teljesen felidegesített ezzel. Most már tudom, hogy Emily honnan veszi a bátorságot, hogy így beszólogasson nekem. Amint kilépett a lány az ajtón, egyből whiskyhez nyúlok és rendelek magamnak olaszt. Egy pohár le is csúszik, azt hiszem most erre szükségem volt, mielőtt megérkezett a futár.
Nem is nagyon eszek, még mindig Clair mondata jár a fejemben, hogy miért zavarnám össze Emilyt a viselkedésemmel. Mindketten tudjuk, hogy csak lefekszünk és nincs közünk egymáshoz. Mégis úgy állította be, mintha együtt lennénk. Megrémiszt, ugyanakkor valamiért furán is érzem magam. Szeretem ezt a buta libát, még ha nem is mutatom ki. Az úgyis csak jobb, ha senki sem tud róla. Ahogy tovább túrtam a tésztát, Emily hangja térít magamhoz, de mire odanéznék már el is tűnt a fürdőszobában. Furcsa, hogy így nyitva hagyja, még nem csinált ilyet. Csak hallgatom, ahogy csobog a víz, de egy idő után odamegyek az ajtóba és onnan nézem, ahogy lemossa magáról a tusfürdőt és elzárja a csapot. Mikor kilép, odamegyek hozzá és kezeimet a derekára csúsztatom és úgy hátráltatom. Nem döntöm neki a csempének, megállok vele előtte, de nem szólok semmit. Fejem egész végig a halántékánál volt, így nem láthatta az arcomat. Magamba szívom az illatát, egyszerűen megőrülök érte. Imádom mikor ilyen durcis, bár nem tudom, hogy most miért. Nem csináltam semmit.
Ha azóta ellökött magától akkor hagytam, hogy menjen, ha meg később unta meg, akkor sem ellenkeztem, ha itt hagyott.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szer. Márc. 14, 2018 8:29 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Dean fenyegetésére Clair már nem reagál, ő el mondta, amit akart, így hát a távozás mezejére lépett miután elküldték.
Én meg csak ültem a szobámba, aztán úgy gondoltam, hogy le kellene tusolnom, hátha kitisztul a fejem. Illedelmes, jól nevelt lány lévén jó étvágyat kívántam mister bunkónak, majd tovább mentem a fürdő felé. Még az ajtót is nyitva hagytam, hiszen az ő háza, az ő dolgait használom. Lehet az asztalra kellene tennem egy köteg pénzt, hogy tessék itt a lakbérem, amiért eddig itt lakhattam. De ebből megint csak vita lenne, azokkal meg tele a hócipőm. Egyelőre megvárom szépen, amíg elmegy itthonról, aztán lelépek magam is. Ő akarta, hát megkapja. Üres lesz a ház, az ő háza, kezdjen vele amit akar, és parancsolgasson, bunkózzon azzal, akivel akar, amikor hazaér.
A meleg víz szerintem ennyire jól még nem esett soha. Addig fel sem tűnt, hogy van néző közönségem, amíg ki nem léptem a fülkéből, pedig akkor még műsort is adtam volna neki, hogy jól szórakozzék. Még vizes vagyok, amikor szinte letámad. Beleborzongok az érintésébe, és csak nézek vissza rá, némán. Nem szólok. Nem tudom, hogy mit akar, bár nekem lenne ötletem, főleg így hogy elmegyek, mert kitudja, hogy mikor lesz következő alkalom.
Két kezemmel fogtam meg az arcát, ha hagyta és megcsókoltam. Hozzá simultam, kezem utána végig húztam a mellkasán,hogy a pólója alá találjak. Feltéve,ha egyáltalán hagyja nekem.
- Kívánlak – búgtam ajkaiba, és ha hagyta, akkor tovább faltam azt. Ha még sem, és megszakított, félbe hagyatta velem, akkor csak álltam némán kénye kedve szerint.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Márc. 17, 2018 11:12 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

+16

Kicsit elgondolkoztatott az, amit Clair mondott, de ezt csak is akkor kezdem átgondolni, amikor már előttem a kaja és egyedül vagyok a nappaliban. Lehet csak ezért túrom a tésztát és nem eszek belőle. Szeretem Emilyt már elég régóta, de még mindig fel tud bosszantani azzal, hogy rombolja a becsületemet mások előtt az ilyen kijelentéseivel.
Akkor térek kicsit magamhoz, mikor meghallom, hogy Emily kijött a szobájából és egyenesen be a fürdőbe. Pedig azt hittem az lesz az első dolga, hogy leordítja a fejemet, hogy mégis mit beszéltem Clairrel. Éppen ezért megyek is utána és megállok az ajtóban, hogy nézzem, mikor végez. Egyszerűbb lenne, ha hallgatna rám és nem makacskodna valahányszor nem tetszik neki a döntésem. Pedig ha jobban belegondolna minden az ő védelmében van.
Amint kilépett a zuhanyból, egyből elkapom és pár lépés után megállva ölelem. Meglep, hogy ezek után hagyja, de nem bánom. Ahogy azt sem, hogy megcsókol. Folytatom tovább és az, hogy szexet akar, egyből javít a hangulatomon.
Ösztönzöm arra, hogy ugorjon fel és ha így tett, akkor átsétálok kivételesen az ő szobájába és ráfektetem az ágyra. Mindvégig csókoltam és most sem hagytam abba, ahogy az ágyba kerültünk, csak kezem csúszott feljebb a mellére, a másikkal pedig nem tétlenkedtem, a lába közé irányítottam és kényeztetni kezdtem.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Márc. 17, 2018 5:04 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

+16

A forró víz ennyire még nem esett jól,mint most. Nem mondom,hogy tisztított a gondolataimon, de segített azon,hogy mit is akarok most, mit is kell tennem. Aztán,hogy mi lesz az egész következménye, valahogy most nem érdekelt. Kell egy kis távolság,de ugyan akkor szükségem van rá.
ÉS ezt a szükséget a vártnál hamarabb kapom meg , és nem számítottam rá,hogy ő jön hozzám. Némán fogadom, és engedelmesen. Nem is tudom,hogy mikor volt ilyen.
Ajkát falom, és eszembe sincs elereszteni sem, szinte azonnal leesett a törülközőm, és cseppet sem zavart, hiszen, amit tenni akarunk ahhoz nem kell ruha. Nem sokat kell ösztönöznie arra, hogy felugorjak a derekára, és kapaszkodjak, mint valami kis majom, jelen esetembe egy szexi, és meztelen majmocska.
- Vizes lettél – jegyzem meg neki kuncogva miután az ágyra fektetett, de hagyjuk most a szavakat, az ajka sokkal fontosabb az én számon. Kéjesen nyögtem fel, amikor megmarkolta a mellemet, és megtalált a másik kezével egy sokkal érzékenyebb pontot.
Én meg azon voltam, hogy végre lehámozzam róla azt a félig vizes pólót, és amint meg volt tovább faltam az ajkát, ha hagyta, vagy nem vándorolt el más tájakra.
Úgy öleltem, mint még soha, úgy tapadt a kezem a forró bőrére, úgy szánkázott fel s alá a hátán cirógatva, finoman karmolászva. Végül, ha tudtam magunk közé nyúltam, és a nadrágját gomboltam kifelé. Jobb örültem volna annak, ha már nem lenne rajta, ha meztelen lenne ő is teljesen. Aztán végre betaláltam, és ha férfiasságát nem is tudtam folyamatosan simogatni , a feneke annál inkább kézre állt, így kedvemre markolhattam bele.

avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Márc. 17, 2018 5:28 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

+16

Lehet, hogy békülős szexnek nézünk elébe, mert gondoltam, hogy megbántottam, de ő meg nem tisztelt, még akkor sem ha Clairről van szó. Most ezen nem is akarok gondolkozni, csak hogy az enyém legyen megint. Már el is döntöttem, hogy elmondok neki egy-két dolgot, hátha kicsit lenyugszik tőle.
Amint a derekamon van, már el is indulok vele a szobába, hogy kényelmesen folytassuk a kényeztetést. Amint az ágyra fektetem, már el is kapom a mellét, de az ajkaitól nem válok el, csak akkor mikor megszólal.
- Nem érdekel. - Suttogom az ajkaiba, majd folytatom a csókot. Most egy dolgot akarok tőle és úgy érzem, hogy ő is ugyanazt akarja. Ezért is tér a kezem egyből a lényegre. Legalább nála nem kell sokáig húzni a kényeztetést, mint ahogy a sok kuncsaft szokta kérni a lányokat. Más esetben én is jobban élvezném, de most sokkal jobban kívánom, mint eddig.
Abbahagyok mindent addig, amíg le nem szedi rólam a pólót és a földre nem kerül. Legurulok róla, hogy könnyebben hozzáférjen a férfiasságomhoz, mert mindig is imádtam, mikor szájjal kényeztetett. Szerintem tudja, hogy most is ezt várom el tőle. Addig is, amíg a nadrágommal szórakozik, én a mellét markolászom és néha csókot is lopok tőle, de leginkább csak a nyakát kényeztetem. Szívem egyre jobban dübörög a mellkasomban és kezd melegem is lenni a vágytól.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Márc. 17, 2018 5:55 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

+18
A válaszán csak elvigyorodom, és már érzem az ébredező vágyat, hogy merre haladunk, és hogy talán nem lesz megállás a csúcs előtt.
Szeretem, amikor megérint, amikor keze a lényegre tapint, ahogy simogat, és ahogy elveszi, ami az ővé. mert az ővé vagyok már régóta. Még a kezdeti időkben hiányzott az, hogy más pasival is dugjak, akkor a lányokkal pótoltam ezt a dolgot, de amióta itt vagyunk, amióta sűrűbben szexelünk elmaradtak ezek a dolgokat is, és ténylegesen csak is ő maradt. Ha jobban belegondolok, akkor tényleg így van, mert amióta itt vagyunk a lányokat se viszem próba körre, vagy ellenőrzésre, hogy hogyan is megy a munka, amit végeznek. Pedig szeretem a női kényeztetést is. De Deané, akkor is jobban esik, és jobb minden egyes alkalommal.
Ahogy legurul rólam kérnie sem kell, viszont ha már adott a lehetőség, akkor megszabadítom teljesen a nadrágjától, és úgy kúszok vissza, hogy a derekára üljek kicsit, onnan tekintsek le rá ajkamba harapva, főleg, amikor megmarkolja a mellemet, amit aztán vele együtt markolok. Kezem közben simogatja, majd úgy igazítom, hogy nőiességemmel is tudjam ezt végezni addig, amíg lefutok vele egy kisebb csók csatát, ezzel legalább közbe magamat is ingerlem, és már érzem a forróságot, és van egy sejtésem,hogy azt jelenleg ő is érzi, hiszen összeérünk. Végül elengedve ajkát tértem át a nyakára, majd a mellkasára, ahol finoman megharaptam, de haladtam is lefelé, egyenesen addig, amíg rá nem leltem férfiasságára, amit kezelésbe vettem. Eleinte csak kézzel játszottam vele, majd mint valami jégkrémet vettem a számba, és folytattam a kis játékot rajta. Finoman, még is érzékien hol, így hol úgy , de érezhető kezdett lenni a változás. Ekkor abba hagytam kicsit feltekintettem rá, de kezem az nem tétovázott, dolgozott tovább. Én meg ajkamba harap figyeltem a reakcióját, de szeretem kényeztetni, úgy,hogy ajkam is visszatért oda, ahol most a helye van, és egy mikor úgy éreztem elértem a kellő hatást egy csókot nyomtam rám, majd hasától indultam felfelé a csókokkal, és halmoztam el, addig amíg megint úgy nem ültem rajta mint eleinte. Kemény férfiasságával összeértem, imitáltam a rajta való mozgást, és közben ajkát faltam, kezét mellemre vontam.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szomb. Szept. 08, 2018 11:51 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Bosszant, hogy olyanokat kérdez, amire magam sem tudom a választ. Honnan tudjam, hogy miért akarok gondoskodni róla? Csak érzem, hogy akarok és kész. Lehet csak a megszokás, de az is lehet, hogy azért, mert nagyon is szerelmes vagyok belé.
- Ebben van valami... Úgysem költesz semmire, így felesleges fizetést kapnod. - Kezd elegem lenni, hogy állandóan kötözködik, pedig most épphogy békíteni akarom. Az is igaz, amit mond, hogy számon tartom a pénzét, mert semmire sem költ és tudom, hogy egy hónapban mennyit adok neki, így nem nehéz kiszámolni. De azt hiszem, hogy ez meg fog szűnni, mert úgyis én fizetek neki mindent.
- Legalább jobban színészkednél. - Forgatom meg a szemeim, amit a napszemüvegtől nem láthat, de a hangszínem alapján ki lehet találni, hogy milyen reakcióm is van. Ez már csak akkor változik, amikor Steph-ről esik szó, hogy kiviszem az utcára, ezzel is elkerülve a későbbi vitákat. Meglep, hogy ennyire parancsolóan rám szól.
- De nem akarsz vele együtt dolgozni. Ha kint van az utcán, akkor nem is kell. Most mi bajod van ezzel? - Ráncolom meg a homlokomat, mert kezdem nem érteni őt. Ha nem akar vele együtt dolgozni, akkor jobb Steph-nek az utcán lennie. Ott úgysem találkozhatnának, de megint hiszti roham következik. Most viszont inkább bele megyek, mert megőrülök, hogy nincs velem esténként. Pont ezért is viszem haza, ha már ennyire haza akart jönni.
Nem is tétlenkedek sokáig, elkezdem puszilgatni a nyakát, de nem tart sokáig, mert direkt feltesz egy kérdést és ahogy érzem még felém is fordul, hogy ne tegye szabaddá a nyakát. Igazából jogosnak érzem a kérdését, de jobb lenne ezt pár órával később megbeszélni.
- Maradhatsz! - Tapadok az ajkaira, és meg is fordítom, hogy szembe legyen velem. Kívánom, és be is fogom vinni az ágyba. Két kezem lecsúszott formás fenekére és belemarkolva, csak közelebb húzom magamhoz. Egyszerűbb lenne, ha nem lenne rajtuk ruha, de talán eljutunk odáig. Azért én elkezdem leszedni a felsőjét és hátráltatom a nappali felé. Most a kanapé is ugyanolyan jó lesz, mint az ágy.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 5:01 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Unom, unom, unom, hogy feleslegesen jártatom a számat és ő nem ért meg belőle semmit sem. Választ se igen ad semmire sem. Egyedül csak azt érzem most ,hogy tényleg akarja, hogy otthon legyek, de ettől még nem eszik olyan forrón a kását. Elég sok minden van most nála a fekete listán, hogy ne menjek csak úgy haza. Vagy hát még is, mert én is szeretnék ott lenni, de ettől még …igen itt a de.
- Te most tényleg nem adsz nekem fizetést? – kérdeztem felháborodva. Most már ezt a szabad lehetőséget is megvonja tőlem, vagy mi a franc van? Szinte tátott szájjal nézek rá, hogy ezt most csak nem gondolta komolyan. Így még az esélyem se lesz arra, ha esetleg úgy alakul, hogy mennem kell, mert nem egyezünk. Ezt most tényleg képes lenne megtenni?
- Van , ami olykor nem megy, hát most nem megy – mondom neki a színeskedés dologra, mert pontosan tudja, hogy azért mire vagyok e téren képes.
- Akkor sem marad kinn az utcán. Pontosan te mondtad , hogy eljárhat a szája, így jobb, ha folyamatosan szem előtt van, és tudod jól, hogy a klubban sokkalta ott van, mint kinn -azt meg inkább nem is teszem hozzá, hogy akkor folyton Dean nyakára fog járni, és lemerem fogadni addig, amíg meg nem dugatja magát vele…De azt már nem, lehetek akármennyire pipa is most Deanre, de azt a lotyó nem fogja megfarkalni. De garantálom azt is, hogy ha sokat szórakozik a kis lúnya, akkor én fogom megkettyinteni, de azt nem fogja megköszönni.
Aztán végül hazamegyünk, vééégre. Viszont meglep, hogy a holmimért nem megyünk el, de meg lesz az is még ma. Az se lep meg, hogy beérve átölel, vagy inkább a csókok nem, amiket a nyakamra hint, de nem, előbb még pár dolgot tisztáznunk kell, és lefektetni, nem pedig egyből engem lefektetni akármennyire is jól esik, amit csinál.
Csak egy ühümöt kap,mert azért én se vagyok fából, és hiányzott az érintése, a csókja. Az, hogy belemarkolt a fenekembe, én viszont csak a karján támaszkodtam a kezemmel, nem tettem semmit a csók viszonzásán kívül.
Hagyom, hogy levegye a felsőmet, viszont kihasználóm, hogy abból bújtat ki ,és a kanapé mögé lépek.
- Ha maradhatok többet nem hozod fel azt, hogy költözzem el, hogy az ágyadba vagyok, és hogy az inged rajtam van – mondom neki, és magamra is kanyarítottam az egyik inget, ami a kanapé támláján figyelt.
- Jó itthon lenni – mondtam mosolyogva,majd újra felé fordultam, de hagytam, hogy az ing kissé kinyíljon.
- A holmijamért el kell menni mivel a kedvenceimet vittem magammal, és kellene pár dolog azért mielőtt ágyba bújok aludni – jelentem ki egyszerűen.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 5:20 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Érdekes dolgokat hoz fel nekem és érzem, hogy egyre jobban felrobbanok, de nem mutatom ki. Azt akarom, hogy hazajöjjön végre, hogy mindennap legyen valaki mellettem, mint eddig, de ezt sem mondom meg neki a szemébe.
- Minek? Én fizetek neked mindent. - Mondom neki és valóban kíváncsi vagyok mit akar a pénzzel csinálni, ha nincs semmire se szüksége, mert megkapja tőlem. Azt viszont nem akarom, hogy túlnője magát és esetleg ellenem felhasználj a pénzt. Teszem azt, amit a bárban is említett, hogy külön házat venne.
- Igen, de csak akkor ha kirakom a csapatból. Amíg nekünk dolgozik, addig nincs ilyen veszély. - Rántom meg a vállaimat, amíg nem rúgom ki addig nincs veszélye annak, hogy elszólná magát. Neki sem érdeke, hogy feloszoljon a banda, sőt engem sem akar a börtönbe juttatni. Viszont ha kirúgom, akkor ott a bosszú.
Nem akarok Steph-en gondolkozni, minél hamarabb otthon akarok lenni, hogy együtt legyek Emilyvel. Mikor végre haza érünk, akkor egyből le is támadom, de nem úgy érzem, mintha ő is ugyanolyan vágya érezne, mint én. Az, hogy ellép tőle, csak megyek utána, a kanapé túlsó oldalán állok meg. Nem tetszik, hogy elveszi az ingem és magára húzza.
- Na, ácsi! Az, hogy maradhatsz az nem jelenti azt, hogy az ágyamban aludhatsz és a cuccaim hordhatod. - Kezd megint felbosszantani és úgy viselkedni, mintha egy pár lennénk. Arról szó sem volt, hogy mindez együtt jár azzal, hogy itt maradhat. Viszont nem tudok ezzel foglalkozni, mert megőrjít, hogy még mindig nem kaptam meg őt. Csak tovább bosszant azzal, hogy húzza az időt.
- Elmegyünk holnap. - Lépek közelebb hozzá, hogy magamhoz tudjam húzni, az már nem is érdekel, hogy alváshoz akar készülődni. Szerintem csak szórakozik és ő is ugyanúgy akarja, ahogy én, ha csak nem volt neki valakije, amíg külön voltunk. A nyakát kezdem el újra csókolgatni, minél hamarabb akarom ágyba vinni, mert már hiányom van.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 5:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Minek? Még megkérdi? Ez most tényleg komoly?
- Te fizetsz igen – mondom durcásan és nem szólok többet. Ha ő így, akkor én meg majd úgy. Mert azért mindenek van határa, de vissza fogunk még erre térni annyi szent, ahogy az is, hogy ki fogom akasztani, hogy hozzá rohangálok, hogy ez meg amaz kell, jah meg ez is kellene.
- Jó, akkor vidd ki az utára, aztán majd addig jár a nyakadra amíg meg nem fekteted – bukik ki belőlem most már ez is, mert tele lett a hócipőm most vele, és erre már nincs türelmem, az elfogyott, de ha ő így viselkedik, akkor én is tudok így. Eddig nem sok mindent terveztem, ahogy Clair mondta, de most …. Hirtelen egész listák jelentek meg lelki szemeim előtt.
Clair pontosan megmondta, hogy ez lesz. Ha haza jövök rögtön ágyba akar vinni, nem mintha én nem akarnám ezt tenni vele, de most … ennyi szarsága után….Előbb tárgyalni fogunk, és ebből nem engedek.
- Igen?- nézek rá kérdőn.
- Ez az utolsó szavad az ágyad, és az inged kapcsán? – nézek rá komolyan, ahogy a hangom is elég komoly, az se igen tud meghatni , hogy megint közelebb lép, és magához húz.
- Nekem ma kellenek a dolgaim – nyomatékosan meg is nyomom a ma szócskát, hogy kihalladszódjon a többi közül.
Megint a nyakammal szórakozik, mire fogom és a tenyeremet felkúsztatom a mellkasára játékosan, mintha bennelennék, majd egy határozott mozdulattal eltolom magamtól.
- Ezért hoztál haza , hogy megdugj? – nézek rá kérdőn, és kicsit hátra dőlök.
- Még nem végeztünk a tárgyalással, és szerintem jelét se adtam annak, hogy akarom – jelentem ki egyszerűen a dolgot, pedig a fene megesz azért, amit tenni akarna velem, de nem kapja meg ilyen gyorsan és ilyen egyszerűen. Hogy haza jöttem az csak egy dolog, de van még mit megbeszélnünk.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 6:32 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Gondoltam, hogy csak egy gúnyos választ fogok kapni, de szerintem erre most nincs szükségem.
- Most ezzel mi bajod van? - Sosem fogom megérteni, hogy miért nem jó ha én gondoskodok róla. Semmi gondja nincs az életben, mindent megadok neki és erre tessék.
- Nem fogom megfektetni! Eddig se tettem, pedig lett volna rá lehetőségem. - Sóhajtok egyet, mert tényleg idegesít már ez a téma. Folyamat Steph-re féltékenykedik, pedig semmi oka, mert jelét nem adtam, hogy egy kicsit is érdekelne a csaj. Sőt, taszít ez a folyton a nyakamban való lihegés, kár, hogy ezt Emily nem akarja észrevenni.
- Most ezt miért így kérdezed? - Vonom fel az egyik szemöldökömet, mert valami azt súgja, hogyha nem engedem meg, hogy az ágyamban aludjon, akkor egyáltalán nem fog velem lefeküdni. Azt pedig nem akarom, de nekem is kell néha magány és egyedüllét. Nem vagyunk egy pár és megőrjít, hogy állandóan a nyakamban akar lógni.
Előveszem a telefonomat és felhívom az egyik emberemet, hogy menjen el a szállodába és hozza el Emily ruháit. Remélem, hogy így neki is meg fog felelni, mert őszintén én nem akarok most elmenni sehova se.
Egyáltalán nem tetszik, hogy visszautasít, mert arra kell gondolnom, hogy volt valakije és ezért nem kíván. Hátrébb is lépek tőle.
- Nem, de gondoltam neked is hiányod van egy hét után! Bocs, hogy feltételezni mertem, hogy esetleg összebújhatunk este. - Mondom elég flegmán, mert ez kikészít, hogy itt áll előttem és nem tehetek vele semmit. Viszont még jobban mérgesít az, hogy tárgyalni akar. Fogalmam sincs, hogy mit akar ezzel, hiszen megengedtem, hogy itt maradhasson, most tényleg ezzel akarja az idegeimet szétcseszni?
- Milyen tárgyalással? - Lépek hátrébb és úgy nézek rá, hogy megint mit fog kitalálni. Már most nem tudom, hogy jó ötlet-e, hogy visszajön, mert ha ilyen stílusban fog velem beszélni, akkor előbb-utóbb én fogom itt hagyni.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 7:02 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nem is válaszoltam rá, csak a kocsi ablakán néztem kifelé, mert elég volt. Arra, hogy eddig se tette meg elmosolyodom, úgy őszintén, és ha nem is voltam felé fordulva, azért a visszatükröződő üvegen láthatta.
Hazaérve is igen sok minden kezdődött el, és nem egyszerűen fogjuk befejezni annyi biztos.
- Majd megtudod miért kérdezem így – forgatom meg most én a szememet. Ha ennyire nem értette meg a dolgokat, akkor nem tudok vele mit kezdeni.
Látom rajta, hogy nem tetszik neki az, hogy visszautasítom, nekem sem, de jelét ennek nem adom. Nézem, ahogy telefonál, hallgatom amit mond. Csendesen figyelek, pedig beletudnék szólni, hogy várjon még, mert lehet megyek vissza, max ha úgy alakol akkor velem együtt viszi vissza a holmimat.
- Látod, erről beszéltem, és úgy fest , hogy semmit sem értettél meg abból, ami bánt engem, vagy hogy miért mentem el, mert ha így folytatjuk, akkor az embered a holmimmal együtt és velem fordulhat is vissza, ezért is akarom újra tárgyalni ezt a kettőnk közötti üzletet – bár nagyon nem az, hanem fogalmam sincs , hogy mi, de nem tudom így folytatni, hogy megörülök a kettős viselkedésétől. Nem kérek én olyan sokat, de tényleg nem. Vettem egy órisái levegőt, és belekezdtem. Közben kézen fogtam, és leültettem a kanapéra, már ha hagyta magát, és ha hagyta , akkor még az ölébe is ültem szembe vele, ha nem akkor csak mellé, ha egyáltalán leült, de én mindenféle képpen leültem.
- Nem tudom mi bajod a szobáddal, meg az ingeiddel. Tudtommal egyszer sem dobtál ki a szobából, amikor ott találtál, sőt…. És azért nem mindig találsz ott, ezt neked is be kell látnod. Ha pedig tényleg beindul a munka, akkor még kevesebbet fogsz, mert nekem is kell majd egy kis csend , és nyugalom. Ezt most félre ne értsd, nem úgy értem, hogy zavar az, ha jössz, és szexelünk egyet, mert ez sosem volt gond, most se lenne az, de addig nekem nem megy, amíg nem öntünk tiszta vizet a pohárba – muszáj voltam újra levegőt venni, meg talán bátorságot is gyűjteni.
- És igen tárgyalni akarok, mert úgy érzem, hogy te csak azt érted meg. Szóval maradok, ha olykor az ágyadba bújhatok, magamra húzhatom az ingedet. Gondolj csak bele, hányszor álltam a konyhában egy bugyiban és az ingedben? Nem volt szexi? Nem élvezetes az a gondolat, hogy esetleg épp azt az inget veszed fel másnap? Vagy aznap még? – néztem rá kérdőn.
- Maradok, ha nem kezelsz úgy, mint egy kurvát itthon a négy fal között. És nem is akarom annak érezni magamat dugás után. Szóval tudom, hogy olykor rohanod kell, de az, hogy egy kellemes, finom menet után felrántod a gatyádat, majd közlöd, hogy öltözzem én megyünk….-húztam el a számat.
- És igen, akarok kapni fizetést is, mert kétlem, hogy örülnék annak, hogy esetleg megkérlek, hogy hozz tampont, vagy valami női holmit. A fehérnemű az más… És akkor ott vannak azok az esetek, amikor valamelyik lány téved, és szereznem kell neki vagy terhességi tesztet, ne adj isten abortuszt intézni. Számtalan olyan van, amit előre megveszek , megvettem régen is, és utóbb nyújtottam be neked a számlát, emlékezz csak, hogy hányszor vettem fehérneműt, és nem mind a gyűjteményembe ment -néztem fel rá.
- Nem szeretnék ki maradni döntésekből sem, akkor is, ha úgy gondolod, hogy elintézel valamit én meg majd örülök neki- sóhajtottam egyet.
- Sokat kérek? - el voltam keseredve, mert nem tudom, hogy bele fog e ezekbe egyezni, vagy egyáltalán megérti, hogy mit akarok mondani ezzel.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 7:33 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Sóhajtok egyet, miután letettem a telefont és hallom, amit mond. Komolyan mondom, nekem egy térkép kellene róla, mert most nem értem, mi a baja.
- Most mit csináltam? - Tanácstalanul tárom szét a karjaimat, mert semmi rosszat nem csináltam. Legalábbis nekem nem rémlik, hogy tettem volna valamit, erre megint azzal fenyegetőzik, hogy visszamegy a hotelbe. Nem tudok rajta kiigazodni és kezdem úgy érezni, hogy át akarja venni az irányítást, amihez nagyon nem fűlik a fogam.
Egyszerűen elmondanám neki, hogy miért baj, de akkor tuti, hogy kilépne az életemből. Pedig szerintem megérthetné ő is, de úgy tűnik nem akarja. Azt tudom, hogy engednem kell neki, bármennyire is utálom ezt végig vinni.
- Mi nem vagyunk egy pár, hogy szex után felvedd az ingem. - El is mondom, hogy mi a bajom azzal, hogy felveszi az ingemet. Igazából csak ez miatt zavar, mert úgy érzem, hogy egy pár vagyunk, pedig nem is és jobb is ezt a látszatot fenn tartani. Ki tudja, hogy melyik ellenségemnek fog feltűnni, hogy esetleg több van köztünk, mint munkakapcsolat.
Hagyom, hogy a kanapéhoz vezessen és le is ülök. Az már meglep, hogy az ölembe ül, ami nem a legjobb, főleg mert legszívesebben leteperném, de ha nem akarja, nem fogok erőszakoskodni.
- Most mondtad, hogy elfogadod, hogy rohannom kell. Akkor mit csináljak? Igyak meg egy kávét mielőtt felhúzom a gatyám? - Vonom fel a szemöldökömet, mert nem tudom, hogy mivel is tehetném máshogy, hogy felöltözök, ha egyszerűen rohannom kell és nincs időm. Megint úgy érzem, hogy kezd elnyomni és a fejemre nőni, de most kénytelen vagyok hagyni is magam.
- Erre van a kassza az irodában, amit eddig is használhattál ilyen kiadásokra. És nem akarok tamponért rohangálni. Mi az, hogy valamelyik lány téved? Hogy fenébe lehet elfelejteni óvszert húzni az ügyfelekre? Tudtommal mindegyikőtök szed fogamzásgátlót! - Kezdek kiakadni, mikor meghallok ilyen dolgokat. Most meg aztán pláne vigyázni kell az ilyenekre, amíg nem szerzek itt is egy orvost, vagy legalábbis egy olyan magán klinikát, ahol nem lesz feltűnő, ha egy-egy kurva besétál oda kisebb beavatkozásokért.
Elég nehéz nekem most csendben tűrnöm, de ha ő akkor én is így. Ezért ki is gondolom, hogy mit adjon cserébe, ha már ennyi mindent akar tőlem. Ha azt vesszük a fél életem és magán dolgaim, amiket kér. Persze, hogy soknak tűnik a kérése, de ezt Emily nem akarja megérteni.
- Megkapod, ha cserébe megígéred, hogy nem aggódsz értem és ha el akarok menni szó nélkül, akkor hagysz és nem kezdesz el kérdezgetni! De leginkább féltékenykedni nem! - Nézek fel rá, bár elég nehéz úgy, hogy a mellei épp a szám magasságában, ráadásul elég izgatóan ül rajtam. Nehéz koncentrálnom, de most nem fogok neki bedőlni. Tudom, hogy mindig ezt csinálja, hogy beleegyezzek minden hülyeségbe.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 8:33 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Csak nézem, hogy ezt most miért kérdezi? Nem értem, egyáltalán nem értem most már végképp a viselkedését. Aztán, amikor kinyögi, hogy nem vagyunk egy pár hát tátva maradt a szám.
- Csak úgy mellékesen közlöm, hogy nem csak szex után hordtam, de mindegy….És attól,hogy felveszem az ingedet nem jelenti azt, hogy egy pár lennénk, de tudod mit tartsd meg őket – fújok egy nagyot, aztán legyen boldog az ingeivel. Attól is elment a kedvem most, hogy az ölében üljek, de nem másztam ki onnan, mert legalább dühíthetem a helyzettel tovább, pedig most inkább vonulnék be a szobába, és csapnám be magam után az ajtót.
- De ott a kassza, de mindegy…. majd rohangálsz tamponért. És igen védekezik minden lány, de nincs olyan, hogy 100% védelem – közlöm vele és egyre jobban nem tetszik ez a beszélgetés és az iránya. Csak gátakat épít nem pedig beleegyezik dolgokba. Csak hallgatom, és lógatom az orromat, és amit cserébe kér …hát….
- Mert az úgy megy, hogy nem aggódok – jegyzem meg neki, majd ki is szállok az öléből.
- Tartsd meg a pénzedet, az ingedet, a szobádat, mert ezt akarod úgy is. De akkor az én szobám, az én igen is tabu, a listákat pedig a hűtőre rakom – mondtam neki, és már vettem is elfelé magamról az inget és hozzá dobtam.
- Remélem most örülsz, itthon vagyok, mindenkinek meg van a maga szobája, a maga ruhája, a maga területe. ÉS akkor így mindenki boldog lesz, hiszen azt teszem, amit kérsz. Egyéb óhaj a ma estére? – nézek le rá, majd jut is eszembe.
- Jah igen, ma estére szexet akartál – azzal neki kezdtem vetkőzni, holott jelenleg inkább a párnámba fulladnék bele.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 8:58 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Azt hittem lesz egy kellemes esténk együtt, de tévedtem. Komolyan nem értem miért kell ezt csinálni. Nem akarom, hogy hordja az ingeimet és kész. Miért kell ebből nagy ügyet csinálni? Ahh, nők...
- De nekem igen! Nem értem, miért nem akarod megérteni... - Sóhajtok egyet, mert kezd megint elmenni másfelé ez a békülés, mint gondoltam volna. Tényleg nem tudom elfogadni, hogy miért akarja az ingeimet hordani, az annyira egy párra utal. Teljesen megijedek ettől az egésztől, ahogy közelebb kerül hozzám.
- Azért az óvszer és a fogamzásgátló azért kell, hogy ennyi védelmet nyújtson. De látom megint nem akarsz megérteni és nem, nem fogok tamponért rohangálni! - Mondom határozottan, hogy nem fogok ilyen női izékért rohangálni. Hogy nézne ki, hogy állok a betétek és a tamponok között, aztán válogathatom, hogy mi melyik. Na persze, nem ezért vagyok én a vezető, hogy ilyenekkel vesztegessem az időm.
Nem kérek tőle túl sokat, ahhoz képest, amit akar tőlem. De úgy tűnik, hogy nehéz neki teljesítenie, ezért is száll ki az ölemből. Most komolyan megint összeveszünk? Ki érti a nőket?
Fáj, amit a fejemhez vág és komolyan most én mennék el legszívesebben, hogy kiszellőztessem a fejemet.
Amint elkezd vetkőzni, felállok a kanapéról és a kezemben lévő ingre pillantok.
- Tudod mit. Itt az ingem hordjad, amikor akarod, aludj az ágyamban, amikor akarsz és ne aggódj kapsz továbbra is fizetést. Ja és aggódj úgy értem, ahogy akarsz. Remélem most minden kívánságod teljesítve lett. - Mondom neki, inkább megadom neki magam, amit hallhat is a hangomban, de az biztos, hogy ezzel most teljesen elvette a kedvemet mindentől. Egész végig teljesítettem, amit akart és ezt a kis dolgot sem kaphatom meg tőle. Az inget leteszem a kanapé támlájára, ha akarja akkor felveheti, én viszont kisétálok a nappaliból és bemegyek a szobámba. Nem zárom be direkt magam után, nyitva van az ajtó. Lefekszek az ágyra és előveszem a telefonomat, miután a fiókból kivettem egy napszemüveget, és lecseréltem a töröttre. Tetszett nagyon is, de azt hiszem ilyet már nem tudok beszerezni. Végtére is jó lesz, ami most rajtam van, legalább a fény nem bántja a szemeimet.
Nem érdekel, hogy Emily most mit csinál, valahogy úgy érzem elvesztettem a méltóságomat. A telefonomat nyomkodom és még az sem érdekel, hogy kezdek éhes lenni.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Szept. 09, 2018 9:13 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Pedig tutira fog rohangálni, ezt garantálom, mondhat nekem akármit, mert én senkinek, még magamnak sem veszek semmit. Ő akarta így, akkor így lesz, de látom rajta, hogy nem tetszik neki semmi sem, pedig visszadobtam mindent, minden az óhaja szerint van. Ha eddig nem voltam korlátozva a részéről, akkor most már vagyok, ennyi biztos.
Nem is igen hallom már amit neked mond, amíg az ölébe vagyok. Figyelek, de gondolatban már másfelé vagyok, valahol a szobám mélyén, egyedül, magányban, sötétben.
Csak nézem némán, hogy hozzám vág mindent, majd elvonul.
- Nem kell , egyik sem kell – kiabálom utána pár perc múlva, tudom , hogy hallja. Majd fogtam magamat és a szobámba mentem, az ágyra dőltem, majd fél perc múlva újra felkeltem és behúztam a függönyeimet, levettem magamról a maradék ruhát , belebújtam a köntösbe. Onnan irány volt a konyha, egy üveg bor, majd a fürdőszobába zárkóztam.
Megengedtem a vizet a kádba, addig kibontottam az üveg bort, öntöttem valami vackot a vízbe, és elkezdtem lemosni magamról a sminket, ami még nem folyt el a könnyektől, amik csak némán potyogtak. Közben olykor meghúztam az üveget. Lehet valami erősebbet kellett volna hoznom. Akkor kellett volna visszafordulnom, amikor megláttam, hogy benn van a kocsmában. Akkor…. Vagy nem hazajönni vele…
Minek jöttem? Minek vagyok én itt, ha egyszer léteznem sem szabad, nem hogy érezni…bármit is érezni …
Ott visszhangzott a fejemben, hogy nem vagyunk egy pár… csak párok hordják egymás ruháját szex után… Mi pedig nem vagyunk azok…Fogalmam sincs, hogy mikor ragadtam meg az üveget,vagy hogy a kezembe volt e, de már csak arra eszméltem, hogy a falhoz vágtam, és összetört. Csak néztem, ahogy a falon és a földön kiömlik a vörösbor, és nem törődtem vele. Ültem a kád szélén, majd úgy ahogy voltam belecsúsztam köntössel együtt, és a plafont kezdtem szemlélni.
avatar
● ● Posztok száma :
115
● ● Reag szám :
109
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Kedd Szept. 11, 2018 11:22 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Egyáltalán nem erre számítottam, mikor haza hoztam. Azt hittem, hogy együtt ágyba bújunk és alszunk, de most jelenleg azon gondolkozok, hogy visszamegyek az utcára.
Hallom, amit utánam kiabál, de már nem érdekel. Komolyan mondom, mindenbe beleegyeztem, nem hiszem el, hogy nehéz lett volna teljesítenie a kérésemet, de úgy tűnik, hogy kezd nagy lenni a szája. Csak azért van szerencséje, mert szeretem és sosem bántanám ez miatt. Az is megfordult a fejemben, hogy valahogy rá kéne vennem, hogy megértse én vagyok még mindig a főnök és jobban járna, ha nem pattogna ennyit, de tudom, hogyha ezt szóba hozom, akkor egyből nekem támad, hogy bunkó vagyok és csak lekorlátozom. Hát most nézhet, mert egyáltalán nem fogom lekorlátozni, azt csinál, amit akar, nem fogok beleszólni.
Az ágyamban nyomogatom a telefont és kezdem érezni, hogy csukódnak le a szemeim, mert napok óta alig alszok. Viszont még mindig félek attól, hogy megint úgy hagy itt, hogy alszok. Épp lecsukódtak a szemeim, mikor meghallottam, az üveg törést. Felkeltem az ágyamról és odasétáltam a fürdőhöz.
- Mit csinálsz? - Szólok be, azért aggódok érte, nem tudom, hogy mi a fene történt benn, de nem megyek be. Egyrészt azért, mert ahogy ismerem bezárta, másrészt meg nem akarom rátörni az ajtót, mert tudom, hogy azzal is a baja lesz. Viszont az ajtó előtt állok és várom, hogy kijöjjön. Nem akarom, hogy baja essen, így nagyon remélem, hogy nem csinál hülyeséget. Legalább, amíg álldogálok addig sem alszok.
avatar
● ● Posztok száma :
110
● ● Reag szám :
105
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Ajánlott tartalom

Nappali
Second Chance frpg
3 / 7 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-