Nappali - Page 5
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 8:42 pm ✥
✥ Yesterday at 7:44 pm ✥
✥ Yesterday at 6:10 pm ✥
✥ Yesterday at 6:03 pm ✥
✥ Kedd Nov. 13, 2018 8:28 pm ✥


Témanyitás ✥ Nappali •• Szomb. Jan. 06, 2018 9:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2379
● ● Reag szám :
1564
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Okt. 22, 2018 10:20 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Fél óra. Annyit még kibírok fürdés terén, de nélküle már kevésbé lenne mókás ez a fél óra. meg hát, amíg összebújunk addig talán nincs vita, nincs veszekedés, nincs beszélgetés. Ezektől most nagyon félek, mert előbb utóbb ajtót fog mutatni nekem, pedig semmi rosszat nem tettem, csak besokalltam az ő kettősségéből. Mert már nem tudom kezelni. Talán már kicsit , tényleg csak egy kicsikét vágyom már többre?
Elég feszült volt ez a jó válasz. Mintha nem akarná.
- Ha nem akarsz nem kell – mondom neki megadva magamat, mert úgy érzem, hogy nem akarja. Aztán, ahogy a hátamat simogatja kissé megnyugszom, majd totálisan ledermedek azon, amit mond.
Én tesztelni? Most tényleg ezzel jön? Hogy én tesztelem? Aztán egyszerűen csak elnevettem magamat, ami nem is tudom, elmondani, hogy mennyire jól esett.
- Te most ezt hiszed, hogy én tesztellek? Dean, ezt te se gondolhatod azért komolyan – kuncogtam, és felültem, hogy szembe lehessek vele.
- Azaz este volt, ki akarna egy ilyen vita után bárkivel is lefeküdni? Ráadásul azóta kb mindenre rá kérdezek vagy kétszer, hogy jó e neked, nem e akarsz te előbb menni, maradhatok e a szobádban. Most meg csak egyszerűen szeretném ,ha együtt fürdenék, ha összebújnánk, ráadásul meztelenül. bőr a bőrön, kéz kézen, kéz a mellen – nevettem el újra magamat.
- Ha tehetném ma el sem engednélek azok után, ami történt, de félek bármit tenni, mert nem akarlak feltartani, nem akarok az utadban lenni. Ezért akartalak a fürdőben is előre engedni, de hogy tesztelni. Én egyszerűen csak veled akarok lenni mindenféle komplikáció nélkül. De jelenleg azt se tudom mit merjek, vagy mit szabad nekem – hajtottam le a fejemet, mint valami szégyenlős kis gyermek.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Okt. 22, 2018 10:43 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Nem tudom eldönteni, hogy most erre mit is mondhatnék. Akarom is meg nem is, de most jelenleg nagyon nehéz normális dolgot kitalálni, mert ami tegnap történt az eléggé megijesztett. Nem is tudnám mit csinálnék nélküle. Teljesen odáig vagyok érte, csak valahogy nem sikerül neki kimutatnom. Igazából jobb is, ha ezt nem tudja.
- Elköltöztél és hozzám se szóltál. Ezek után szerinted azt gondolom, hogy lehet köztünk valami és nem csak tesztelsz? - Felvonom kérdőn a szemöldökömet, most már fogalmam sincs, hogy hozzányúlhatok vagy sem. Tényleg nem tudom eldönteni, hogy komolyan beszél, vagy csak tesztel. Annyira úgy érzem, hogy tesztelni akar, hogy mennyire csak a szex érdekel. Egyre nehezebb, ahogy az ölemben ül, de nem akarok vele veszekedni.
- Azért jöttél velem haza, mert megbeszéltünk mindent a szórakozóhelyen. Még a helyet is lemondtam miattad. De jól hangzik az együtt fürdés. - Mielőtt tényleg elkezdenénk újból veszekedni, inkább a nyelvembe harapok és beleegyezek, hogy együtt fürödjünk. Egy puszit nyomok az ajkaira, hogyha engedi, de azt érzékelem, hogy még mindig fenn van akadva azon, hogy azt mondtam neki, hogy útban van. Pedig egyáltalán nem úgy értettem, de lehet, hogy nem is a legjobb pillanatban mondtam neki ezt.
- Nem vagy az utamban, nem úgy értettem. Fürdök veled, de utána nézzünk meg egy filmet. Egész nap itthon vagyok. - Kezem a derekára csúsznak, bár legszívesebben máshol lennének. Nem nyúlok most sehova, inkább kivárok, ameddig csak tudok. Nem csak a szexre kell és ezt meg akarom neki mutatni.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Okt. 22, 2018 11:07 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Csak néztem magam elé, hogy most ezzel a sok mindennel már megint mit akar. Miért kell most mindent megint felhozni, előhozni. Most megint veszekedni akar, leosztani nekem a lapomat, vagy mi a fene?
- Mentem, mert mennem kellett, de nem fogom ezt még egyszer elmondani. Nem akarok még egyszer belefolyni abba a vitába. Nem akarok még egy üvegbort a falhoz csapni. Csak egy nyugodt napot akarok veled tölteni. Nem értem miért kell most megint ezeket a dolgokat felhoznod- csattanok fel kissé, de ugyan akkor meg nem mozdlok, inkább bújok vissza.
- Ha tesztelnélek azt észrevennéd – nevetem el magamat.
- Akkor már rég itt kergetnél álló farokkal, hogy leteperj, mert túlhúztam az agyadat – nevettem tovább,mert nagyon is eltudom ezt képzelni, volt már rá példa, és ezt neki is tudnia kellene.
- Akkor tele engedem a nagykádat, és belebújunk -suttogtam a fülébe kissé érzékien, mint egy ígéretet, mert csessze már meg nem ok nélkül hívom magammal fürdeni. Kis összebújás, kis simi, kis tapi, és egy kis szex, mert tényleg szükségem van most arra, amit akkor szoktak érezni és most már nem lesz olyan, mint az este lett volna, hogy gyűlöltem volna magamat őt utána.
- egésznap? – néztem rá kérdőn, majd elnyúltam a telefonjárt és a kezébe nyomta.
- Most felhívod a fiúkat, hogy csak késleltessék a papírmunkát, amibe belekezdtek már a hellyel kapcsolatosan, legalább úgy ….1 , nem 2 napot – adtam neki szinte parancsba, és ha nem engedelmeskedett, akkor tárcsáztam én, és a füléhez nyomta.
Amíg ő ezt intézte mentem és a fürdőben előkészítettem mindent, megnyitottam a csapot, mert azért annak a kádnak kell jó adag víz, annak meg idő mire kifolyik. Tettem ezt, azt a vizbe, nem érdekel, ha utálja, majd mentem és kibújtam a rajtam lévő ruhából, és belebújtam a köntösömbe, hogy végül vissza üljek mellé a kanapéra.
- Sikerült? – nézek rá kérdőn, majd leraktam a kanapéra a köntösét, és visszamásztam az ölébe.
- Nem tudnák azt a kaját kint valakik átvenni, és csendben csak berakni a komódra az ajtó mellet, hogy mi mehessünk a vízbe? – néztem rá kérdőn, és közben az ingével szöszmöszöltem.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Kedd Okt. 23, 2018 1:55 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Nem akarok vele veszekedni, így inkább hagyom is azt, amit mondott. Elvégre végre kibékültünk és hiába van szex hiányom, most az sem számítana, ha nem nyúlnánk egymáshoz, csak békében ellennénk.
- Rendben. - Egyezek bele a fürdőzésbe, mert azt hiszem rám is fér egy kis lazulás. Túl sok minden volt ebben az egy hétben.
- Azt hittem ezt akarod, hogy veled legyek egész nap. - Kicsit furcsállom, ahogy visszakérdezett, de nem akarom egyedül hagyni úgy, hogy elővette a fegyverem és megakarta öletni magát. Féltem és nagyon is aggódok érte, de remélem, hogy most már jobb lesz.
- Minek? Majd nézünk ketten mást. - Rántom meg a vállaimat, de a telefon hamarabb kerül a kezembe, így inkább felhívom őket, hogy tegyék azt, amit Emily kért tőlem. Nehezen ment, mert már lemondtak erről, de talán még nem késő, de elég érdekes beszélgetésünk volt erről.
- Ja, bár nem nagyon értik... és én sem. Az volt a bajod, hogy nélküled kezdtem el megszervezni. Most meg azt akarod, hogy folytassuk. - Ráncolom össze a homlokomat, mert egyáltalán nem értem, hogy most mit is akar tőlem. Tegnap még teljesen mást mondott és ki volt rám akadva, most meg az ellenkezőjét kéri. Az embereim sem nagyon értik ezt az egész variálást és azt hiszem most valóban egy jó sztorival kell előállnom nekik.
Az, hogy még mindig az ölemben ül, teljesen felvillanyoz. Letekintek az ingemre, amit elkezdett kigombolni, és valahogy el is felejtem, hogy nemrég kaját rendeltem.
- Talán el lehet intézni. - Belepuszilok a nyakába, bár nem igazán tudom türtőztetni magam, mégis muszáj, így a telefonomhoz nyúlok, hogy szóljak a kinti embereimnek mit akarok. Elintézik ezzel nincs gond, így mikor leteszem a telefont, felállok vele.
- Én máshova mennék elsőnek, mint a kádba... - Remélem érti mire gondolok, és a nyakát veszem célba. Inkább az ágyban tölteném vele az időt, mint a kádban. Bár most inkább az lesz, amit ő szeretne, így még nem indultam el egyik lehetőség felé sem, csak akkor mikor megtudom tőle, hogy mit akar.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szer. Okt. 24, 2018 6:23 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Csak elmosolyodom, amikor beadja a derekát a fürdésre. Addig se fog elmenni itthonról, de azért tényleg meglep, hogy nem is fog dolgára menni. Nem sűrűn van ilyen. Most miért marad még is?
- Jó lenne, ha tényleg maradnál - válaszoltam kicsit zavartan, mert nem igazán fogtam fel, amit mond. De tényleg nem. Nem egy megszokott dolog, cselekedett tőle, hiszen minden jön megy, intézkedik, most meg ….Vajon hiányoztam neki ezért van ? Mert ő nekem igen, és nem is kicsit, de nem kötöm az orrára. És tényleg félve kérdezek, meg rákérdezek mindenre, mintha egy óvodáskis gyerek lennék, de valahogy most ezt a viselkedést érzem helyesnek a sok szarakodás után.
- Csak telefonálj, 2 nap – nyomtam a füléhez azt a telefont. Nem érdekel ki mit szól a vonal túlsó végé, amúgy se az ő dolguk ez, hanem az ővé, a miénk. És tudom, hogy jól választott, csak egyszerűen bántott, hogy nélkülem ment,mert azért eddig mindig vitt, hogy nézzem meg. Jó nem voltam itt ez tény, de azt a rohadt telefont elégszer nyomkodja, hogy küldjön vele egy üzenetet.
- Ne ráncold a homlokod a végén úgy maradsz- élcelődtem vele egy kicsit ahelyett, hogy válaszoltam volna, mert abból vita lett volna csak megint. Abból meg volt elég köszönöm szépen. Nyugalomra vágyom, a társaságára, és más egyébre is, amit csak ő adhat meg.
- Csak talán? – néztem rá kíváncsian miközben tovább bíbelődtem az inggel. A puszitól kirázott a hideg kellemesen, mert éreztem benne valami ígéretet, ahogy a szavaiban is.
- A kádba megyünk – kapaszkodtam a nyakába.
- Amúgy is még kezdenünk kell veled valamit,mert rajtam csak egy száll köntös, rajtad meg minden – nevettem el magamat.
- Szóval én arra gondoltam, hogy fürdő, levetkőztetlek, beülünk a szép nagy kádunkba, a jó kis melegvízbe, ami már folyik, összebújunk, és …..- haraptam bele az ajkamba, mert igen is célozni volt szándékom. Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy a vízbe előtte, vagy utána jutunk e be.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Csüt. Okt. 25, 2018 6:55 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vègig simitok az arcán, hogy ezzel is biztositsam, hogy ma itthon maradok. Amúgy sem tudnám itthon hagyni az után, ami törtènt az este. Főleg nem úgy, hogy mèg a pisztoly is itthon van mèg.
- Itt maradok egèsz nap. Ma úgy sem terveztem semmit. - Szavakban is megerősitem, hogy nem cèlom ma elmenni innen. Viszont meglep, hogy azt akarja hivjam fel a többieket, hogy mègis marad az üzlet. Őszintèn szólva nem èrtem ès elèg nehèz az embereimnek is elmagyarázni. Sőt most nincs is kedvem magyarázkodni, ezèrt leteszem amint meggyőződök róla, hogy valóban azt csinálják, amit mondok.
- 2 napot várnak. De elmagyarázhatnád, hogy mièrt. - Nèzek rá kèrdőn, mert akarom tudni mi változott. Azt hittem, hogy együtt akar velem nèzni helyet.
Megforgatom a szemeimet mert úgy gondolom magyarázattal tartozik. Ami ezután következik inkább kellemes meglepetès ès egyből elfelejtem, hogy min is voltam fenn akadva az előbb. A kaját is megvártam volna de jobban tetszik, hogy rám ül ès az ingemmel szórakozik. Csak tudnám, hogy mièrt van ekkora hatással rám. Vègig simogatok a combján miközben belepuszilok a nyakába. Akarom, hogy meztelen legyen ès újból az enyèm. Viszont nem a fürdőt választanám hanem az ágyat. Kicsit kènyelmesebb lenne ès amúgy is egèsz nap itthon vagyok. Mikor felállok vele mègsem a fürdő felè indulok meg hanem a szobám felè.
- Fürdünk utána. Most más dolgunk van máshol. Kènyelmesebb az ágy arra, amit tenni akarok veled. - Tudatositom ès a szobámban az ágyra rakom miközben a nyakát csókolom. Már nagyon règ vágyom erre a pillanatra.
- Egèsz nap a mienk. - Simitok vègig a testèn, ahogy a fülèbe súgom a szavakat. Nem is fogom elengedni egèszen addig nem, amig az enyèm nem lesz. Ès itt akarom az ágyban ès ebből most nem engedek. Vetkőztetni itt is tud ès nem hiszem, hogy kibirtam volna a kádban.
Mivel csak egy köntös van rajta igy könnyedèn kitudom szedni belőle. A derekánál lèvő összekötőt egyszerű mozdulattal kibontom ès máris csodálhatom a testèt, amit legalább egy hètig hanyagolnom kellett. Kezem nem is tètlenkedik, a mellèt megcèlzom ès játszani kezdek vele miközben a nyakát csókolom.


A hozzászólást Dean S. Kizzy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 26, 2018 1:28 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Csüt. Okt. 25, 2018 9:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Nem tervezett semmit sem. Ez furcsa. Legszívesebben megmérném a lázát, hogy van e. Még is mi a fene ütött bele? Totálisan nem értem. Jó ne azt mondom, hogy nem szokott itthon lenni olykor ,de az esetek többségében házon kívül van.
Tudom, hogy nem érti, hogy miért kértem, vagy inkább majd nem parancsoltam neki, hogy igen is telefonáljon. De nincs kedvem most megint ezen lovagolni, meg a franc se tudja, hogy hová lyukadnánk ki.
- Majd elmagyarázom … vagy nem – kuncogtam el magamat, majd inkább betapasztotta a száját mielőtt valami hülyeség hagyná el, és kútba dőlne ez a szépen indult nap. Szerintem pont eleget döntöttünk már kudarcba mostanság.
- A fürdő nem erre van, hanem arra ahol csobog a víz- jelentem ki egyszerűen, de még is félre billentem a fejemet kapaszkodás közben.
- De ki folyik a víz – magyarázom új fent, kicsit erőteljesebben, de nem igen tudok szabadulni, mert épp csak, hogy lerak az ágyra, ott van felettem.
- A víz is a miénk lesz és akkor nem csak festeni kell – mondtam új fent a magamét, még akkor is, ha fene jól esett ahogy rám nézett, ahogy rámart a mellemre.
- Na szóval azért kértem, hogy várjanak két napot, amit már az este is mondtam neked, de meg sem hallottad. Akkor sem kértem, hogy mond vissza a helyet, csak azt nehezményeztem, hogy nem velem mentél, és hogy neki fogtak a papírmunkának. Holott nem hagytam el a várost, nem tiltottam meg , hogy egyáltalán ne keres. ÉS nem értem azt sem, hogy most miért kell megint erről beszélni, amikor láthatóan erőteljesen fel vagyunk izgulva arra, meg készen állunk arra, hogy a másik testében csak örömet leljünk, de ha most megint azzal fogsz nekem előállni, hogy azt mondtam nem fekszem le veled, akkor a maradék hajam is ki fog hullni. A haj hullás mellett a fürdőszobánk pedig elfog uszni, és akkor az egészet fel kell újítanunk, nem pedig csak a falat újra festeni. Pedig én tényleg a meleg vízbe vágyom veled, mert hülye én se vagyok, én se bírnám ki ,hogy ne érjek hozzád, meg azt se, hogy megállítsalak, de most akkor is lassan kifolyik a kádból a víz. Na meg persze nem hiába mondtam, hogy menjünk oda, le akartalak vetkőztetni, hogy aztán beüljünk a kádba, kicsit összebújjunk, hogy kicsit simogassuk egymást, vagy épp miközben vetkőztetlek eljátsszak a kedvenc hangszeremen valamit még mielőtt a kádba ültünk volna, de nem. Ezért most majd szépen elúszik a fürdő, ha azóta nem a nappali uszik már , és áll a víz mindenhol….- és csak mondtam, és mondtam és mondtam, akkor is ha tetszettek az érnétek , a csókok ,a puszik, a mellre markolások. Direkt csináltam e? Naná.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Okt. 26, 2018 1:37 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Gondoltam örülni fog, hogyha vele töltöm az egész napomat, amúgy sem hagynám itt szívesen. Már épp nyitnám a számat, mert nem nagyon értem, hogy miről beszél, de a csók hamarabb érkezik. Nem is bánom, így legalább gyorsan rátérhetünk a lényegre, ami már vagy egy hete kínoz. Ezért is állok fel a kanapéról és bármit mond, én mégis a szobát célzom meg. Az sokkalta jobb, mint a fürdő ahhoz, amit szeretnék tenni. Egyáltalán nem érdekel, amit mond, azt hiszem az agyamra rászállt a szürke köd és csak egy valami hajt, amit nagyon gyorsan megszeretnék kapni.
- Nem fog. Az ágy jobb. – Mondom két csók közt, amit a nyakára hintek. Nem nagyon jut el az agyamig, hogy mit is mond, inkább cselekszek. Valahogy ez a sok beszéd nagyon is zavar és csak sóhajtok egyet. Felpattanok róla minden szó nélkül, bemegyek a fürdőbe és elzárom a csapot, majd visszamegyek hozzá. Ha ez idő alatt felkelt volna az ágyról, akkor visszaviszem.
Az ágyon rajta fekve kezdek belemelegedni, de úgy nem igazán tudok erre koncentrálni, hogy egyáltalán nem azt akarja, amit én. Megőrjít ez a sok duma és egyáltalán nem érdekel most, hogy miért is akarja késleltetni a vásárt. Megtettem, amit kért, most akarom a jutalmamat és nem később. Hiába kényeztetem, mintha el sem jut az agyáig. Sóhajtva nézek fel a szemeibe. Tudom, hogy utálja, hogy rajtam van a napszemüveg, de nekem szükségem van rá, akár tetszik neki, akár nem.
- Le akarsz egyáltalán feküdni velem? – Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet és nem csinálok semmit. Nem akarok most fürdeni, sokkal szívesebben befejezném, amit elkezdtünk. De úgy nem tudom, hogy megállás nélkül beszél. Hagyom is, hogy válaszoljon a kérdésemre és annak megfelelően fogok utána cselekedni. Ha még mindig a vízbe vágyik, akkor leszállok róla és hagyom, hogy menjen, de én biztos, hogy nem megyek vele. Akkor inkább megvárom, míg kiáztatja magát, addig is legalább megérkezik a kaja. Viszont, ha folytatni akarja, akkor nincs semmi akadálya, hogy újból beleéljem magam, hogy nem sokára megint az enyém lehet.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Szer. Okt. 31, 2018 8:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Magamban nagyon is örülök, hogy velem marad egésznapra, mert nem erre számítottam. Nagyon nem. Mindig elmegy, mindig itt hagyott, max egy menetért vagy enni, fürdeni ugrott haza. Erre most tessék. LEhet többször kellene elmennem egy -egy hétre?
Kuncogva kapaszkodom, mert nem a fürdőbe megyünk, hanem az ágyába. Oké, tény, hogy előbb utóbb tényleg én magam is ezt akartam volna, de jó lett volna egy kis összebújás, kis bemelegítés. Kis szórakozás, úgy hogy e szerint megyek is tovább. Csak mondom a magamét:
- De a kád, a víz – motyogom a csókok közepette, mert nem kis támadásba lendült az úr, hanem igen csak nagyba. Aztán, amikor végre megy, hogy elzárja a csapot, naná, hogy kiszököm a szobából. Ki akartam cselezni, de meglátott, és már cipelt is vissza az ágyba, mire nem kis nevetésben törtem ki, de csak addig, amíg el nem kezd kényeztetni. Az én testem is bizsereg, és pont akkor kezdi abba hagyni a dolgokat, amikor kezd jó is lenni.
- Hogy veled már játszani sem lehet, csak bum bele – mondom sóhajtva, kicsit mérgesen és rántom vissza magamra, és tutira a saját számmal fogom be az övét, kezem pedig egyből a lényegre tér, ha már ennyire azt akarja.
- Hm, még csak a szád elég nagy – nevetem el magamat.
- Ráadásul a ruha is sok, így hogy akarsz bimbelebumot játszani velem? – nézek rá kérdőn miközben kiterülök alatta az ágyon, mint egy kínálótál.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Nov. 02, 2018 7:11 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Elzárom a vizet, mielőtt nagyon sokáig ezen lovagolna. Épphogy jövök ki a fürdőből, mikor megpillantom, hogy épp szökni próbál. Nincs ehhez kedvem, így könnyedén el is kapom és viszem is vissza a szobába.
- Felejtsd el a kádat. - Komolyan mondom és biztos lehet benne, hogy olyan hangsúllyal ejtettem ki a szavakat, hogyha még egyszer a kád vízről kezd el beszélni, akkor itt hagyom. Most másra van szükségem.
- Hát nem egy hét kihagyás után... - Morgom neki, mert most egyáltalán nincs kedvem a játékhoz, sokkal inkább valami máshoz, ami még most is fényévekre van tőlem. Annyira akarom a testét érezni újból, hogy teljesen elvakítja a szememet a köd. Egy csókot nyomok az ajkaira, miközben egyik kezemmel a mellét masszírozom. Túl sokat beszél, és kezd idegesíteni, de még mondok neki valamit.
- Úgy, hogy mozgósítod a kezeid és teszel az ellen, hogy sok ruha legyen rajtam. - Mondom a fülébe, majd finoman meg is harapom a fülcimpáját. Nem hagyom abba a puszi osztogatást, megyek egyre lejjebb a testén. Először a mellénél időzök, finoman harapom meg a mellbimbóját, majd nyelvemmel kezdek el játszani vele. Pár percig játszok vele, majd megyek egyre lejjebb a testén. Meg sem állok addig a pontig, ahol nem sokára újból leszek. Adok egy puszit rá, majd a nyelvemmel kezdem el kényeztetni. Tudom, hogy elég ritka, amikor így kényeztetem, de most így láttam a legjobbnak. Egyik kezem a mellén tevékenykedik még mindig és én is kezdem már úgy érezni, hogy szűkös a nadrág.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Nov. 09, 2018 9:31 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

+16
Csak nevettem , ahogy visszacipelt a szobába, és közölte, hogy felejtsem el a kádat. Mondanom se kell, hogy jól esett, mert hiányzott. Szívesen szórakoztam volna még vele, de valami azt súgta, hogy ha túl feszítem a húrt, akkor megint vita lesz a vége, én pedig nagyon is vágyom arra, amit művelni akar.
- Nem felejtem, csak későbbre rakom – közöltem, és öltöttem rá ki a nyelvemet, majd magamra rántottam, hogy folytassuk akkor azt, amibe belekezdtünk, ha már nem lehet pancsolni, és a fürdőben, vagy a kádban szexelni. Pedig tutira a fürdőben is megeshetett volna ez, ami alatt levetkőztettem, és szórakozok vele. Valahogy igen csak beugrik az a kép, ahogy szintén elkap, és nekem esik. Nem mondom ,hogy így nem jó, de … helyette csak felnyögtem, ahogy rámart a mellemre.
- Akkor ne fogd vissza magad – nyögtem újra, és elveszek a csók támadások közepette. Formás keblem is teljesen belefeszül abba, ahogy markolássza. Az se érdekel jelenleg, hogy ez most jó érzés, vagy épp kicsit fájdalmas, mert nagyon is élvezem, és a testem, ha tudna sikítani , akkor megtenné, hogy még többet és többet akar.
Ahogy kéri, már mozdul is a kezem és szedem lefelé róla a pólóját, hogy ugyan szabaduljunk már meg tőle, és amint meg van kissé körmömmel végig szántom a felső testét, mintha csak vizsgálgatná a kezem, hogy van e rajta valami új, amiről nem tudok. Ahogy halad lejjebb és lejjebb úgy rándulok meg, vagy húzom össze magam, hogy utána még jobban felkínáljam magamat neki. Kezét felhúzom az ajkamhoz, hogy betudjam kapni az ujját, és szopogassam, szívogassam mialatt vonaglok alatta. Ritkán tesz ilyet, de ezt most nagyon is élvezem. Végül kissé vadul a haját markolva, húzva zihálok egyre jobban, és jobban a kis játékától és szinte kínálom odalent magamat neki, hogy abba ne hagyja.
Azt hiszem sok volt számomra ez a kihagyás, arról ne is beszéljünk ,hogy eszméletlenül jól játszik a nyelvével rajtam. Tovább szívogattam az ujját is közben, miközben magamat simogattam a szabadkezemmel, vagy épp őt.
- A franc….. ba….is..ne hagyd abba…..- lihegtem, és hanyatlottam hátra miközben egyre csak feszült a testem, és kiáltott valami több után, amit nem kapott még meg.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Hétf. Nov. 12, 2018 4:58 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

+18

Nem szólok semmit csak morgok, hogy későbbre rakja. Őszintén szólva nekem most nem a fürdésen jár az eszem. Sokkal jobban szeretném már érezni a testét és azt, hogy csak az enyém. Ebben az egy hétben majd beleőrültem, hogy semmit sem tudtam róla, de legfőképp azt, hogy kivel találkozgat. Menten elkap megint a féltékenység, de most hála itthon van, így hamar megnyugszok.
Végig húzom a kezemet az egész testén, csak úgy, mintha most fedezném fel elsőnek. Imádom mindenegyes részletét és ki is használom, hogy rengeteg időnk van egymásra. Ezért is követi az ajkaim a kezemet a felfedezésben, de nem állok meg. Azt hiszem az agyam is kihagyott pár pillanatra, mert már csak azt veszem észre, hogy a lába között vagyok, viszont póló az már nincs rajtam, amit nem is bánok. Élvezem, ahogy egyre jobban nedvesedik, plusz forró is. A kezemet, amit elkapott és az ujjamat szivogatja, elhúzom, mert kényelmetlen és van egy jobb testrészem, amin ugyanígy használhatja az ajkait. Kínzom, de nem sokáig, főleg azért, mert hallom, hogy nem akarja, hogy abbahagyjam. Én viszont igen, mert máshogy szeretném őt eljuttatni a mennyekbe. Remélhetőleg vele együtt én is ott fogok kikötni. Túl sok volt nekem ez az egy hét, hogy még semmi sem volt köztünk. Kicsit azért ez a gondolat megrémíszt, hogy még csak arra sem gondoltam, hogy valamelyik másik lánnyal feküdjek le, hogy enyhítsem a szenvedésem. Lehet túlságosan is lekötött az, hogy Emilyn pörögtek az agykerekeim.
Nyelvemmel lassítok, hogy még véletlen se élvezzen el, majd egy puszit adok a belső combjára, aztán még egyet és elég közel egyet, ahol nemrég jártam. Tudom, hogy meg fogom bánni, de egyszerűen azt akarom elérni, hogy eszébe se jusson másra vágyni, hogy ezt mástól nem kaphatja meg csak tőlem. El is indulok felfelé, kínzó lassúsággal, néha nem csak puszit adok, hanem nyelvemmel végig nyalok a testén. Azt hiszem nekem elég volt ez, hogy annyira beleéljem magam, hogy elég szűkös legyen a nadrágom. Ahogy visszaérek a nyakához, egyik kezemmel kezdem is kibontani a nadrágom övét, hogy minél hamarabb az enyém legyen.
avatar
● ● Posztok száma :
93
● ● Reag szám :
88
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Yesterday at 8:42 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

+18
Hülye lennék, ha nem tetszene, amit csinál. Főleg, hogy már hiányzott ő is, az érintése is a többiről meg ne is beszéljünk. Azért nálam egy teljes hét szex nélkül… csoda, hogy nem vettem kezembe a dolgot, és tettem valamit. De ez van, ez is az ő hibája, de felroni neki? Soha.
Morgok egyet, amikor elveszi a kezét, én jól el szórakoztam vele, valami teljesen mást képzeltem a helyére, lehet, hogy ezért is vigyorogtam le rá, de ez se tartott sokáig, mert kezdett az őrületbe kergetni dél tájékon. Na viszont, amikor abba hagyja, amikor már tényleg, , de tényleg nagyon jól éreztem magamat, készen a kitörésre majd nem morognom kellett.
- Héééj, ne már – morogtam hangosan is, de ettől még nem tolom el, ahogy araszol felfelé, majd amennyire elérem, és tudok, hagy segíteni azon vagyok magam is, hogy lekerüljön már róla azaz átkozott nadrág.
- Katona stop – kuncogom , és nyomom magam felfelé, nem érdekel mit szól.
- Így nem fog az a nadrág lekerülni már pedig te azt nem fogod ma felrántani vissza magadra, úgy,hogy mindennel , de teljesen – adom ki szinte parancsba, és ha hagyja, akkor tényleg segíteni neki levetkőzni. Ha viszont nem engedelmeskedik, és kezd neki totál pucérra vetkőzni, akkor azon vagyok, hogy kikusszak előle, alóla, mert engem még egyszer nem fog egy jó kis ágytorna után itt hagyni.
Haviszont nekivötközött, akkor , mint egy engedelmes kis cica terülök el az ágyon, szét tárt lábakka, amit csak neki tartogatok, hivogatom csábítom, ajkamat harapdálva.
avatar
● ● Posztok száma :
99
● ● Reag szám :
93
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Nappali ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Ajánlott tartalom

Nappali
Second Chance frpg
5 / 5 oldal

Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Dean S. Kizzy lakása-