Meyer szülõk
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Meyer szülõk •• Vas. Jan. 07, 2018 11:54 pm

SzabadFoglaltElkelt

SophieDofour


● ● Karakter arca;;
Monica Bellucci
Jennifer Garner
vagy akit szeretnél, és illik

● ● Csoport;;
szabadon választható

● ● Életkor;;
47-50

● ● Foglalkozás;;
szabadon választható, ne gimnáziumi tanár legyen, mert arról már szó esett volna:s


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Sophie Dofour három gyermek szerető anyja, a Meyer otthon édes tábornoka, aki főz, mos, takarít, szülői értekezletre jár, párosítja a zoknikat, emlékszik a névnapokra, szülinapokra, évfordulókra, kedvenc ételekre, jó kapcsolatot tart a szomszéddal, beveti az ágyat, bevásárol, uzsonnát csomagol, tereget, macskát etet, és végül, de nem utolsó sorban, reggelente megköti férje nyakkendőjét.
"Vajon jó anya vagyok?"
Huszonhét évvel ezelőtt tehetted fel életedben először ezt az egyszerű, mégis megválaszolásra túlságosan is bonyolult kérdést, amikor első fiad megszületett, Darren. Sorra jött a következő, Timothy, majd én, Susan. Két fiú, egy lány, de mindenképpen három lármázó, ugráló, futkosó, édességet lopkodó, egymással veszekedő, kamaszkorra igencsak hajlamos gyerek.
És ezt a kérdést azóta is felteszed: bébikorunk hasfájásainál, tipegőkorunk foghúzásainál, óvodás korunk legnagyobb eséseinél, vagy amikor a fejembe állt a duplókocka, három bárányhimlőnél, végtelen mennyiségű náthánál, az egyszer beköszöntő tetűs időszakban, amikor éhesek voltunk, de még nem volt kész az ebéd, amikor szomjasak voltunk, de nem volt elmosva pohár, amikor elkéstünk az iskolából, vagy majdnem lekéstük az osztálykirándulós buszt, ha valamelyikünk eltűnt a bevásárlóközpontban, vagy a futóversenyen, vagy csak az utcán, a játszótéren, a moziban, vagy az étteremben... Az örök, és soha nem változó, válaszra mégsem méltatott, hárommillió eurós kérdés:
"Vajon jó anya vagyok?"

Vajon rossz anya vagyok?
Amikor a bátyámról kiderült, hogy meleg, te napokig sírtál (én is veled, hogy ne legyél egyedül), és miután apa elküldte őt otthonról, csak még nagyobb tragédiának érezted ezt az egészet. Még nem is sejted, hogy ez nem minden... Tiki titkolja, hogy kicsapták őt az egyetemről, én pedig titkolom, hogy fél évvel ezelőtt teherbe estem, és abortuszom volt...
Te csak azt látod, hogy a legidősebb elment, a két fiatalabb folyton veszekszik, és a süllyedő hajó kormányánál ácsorogsz, azon tűnődve, hogy vajon te vagy-e a jéghegy.
"Vajon rossz anya vagyok?"
Anya. Nem vagy rossz anya. Nem a te hibád, hogy valamiért félresikeredtünk. Hisz te csodálatos vagy.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Darren, Tiki, és én, leginkább <33 (de simán benne van Mori, Théo, evribádi)SzabadFoglaltElkelt

Lee GregoryMeyer


● ● Karakter arca;;
nicholas gonzalez
vagy más, aki félig ázsiai (ha lehet, japán)

● ● Csoport;;
szabadon választható

● ● Életkor;;
47-50

● ● Foglalkozás;;
szabadon választható, ne gimnáziumi tanár legyen, mert arról már szó esett volna:s


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Lee Gregory Meyer három gyermek szerető apja, a Meyer otthon szigorú elnöke, aki nevel, rászól, elvár, büntet, végrehajt, és szabályokkal keríti körbe a körbekeríthetetlen, és megfejthetetlenül kusza káoszt, ami három gyerek és két felnőtt együttélésével kialakul egy háztartásban. Aki szigorúan, és erősen szereti mindhárom gyermekét.

A legidősebb fiú, Darren
A japánok túl sok figyelmet kerítenek a fegyelemnek... Nem vagyunk tiszta vérű japánok, de azt mondják, a vér nem válik vízzé.
Valamikor évszázadokkal ezelőtt kitalálták, hogy az elsőszülött fiú a trónörökös, a komoly, a feltörekvő, és te tartottad magadat ehhez az évszázados, bepókhálósodott szabályhoz, és minden hited, reményed legelső fiadban, Darrenben élt. "És halt meg", ahogy te fogalmaztál. Nem, apa, sosem voltál elfogadó, és sosem szeretted, ha a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogyan azt te jóval előre megtervezted, kiszámoltad, elemezted, stratégiailag megszerkesztetted... Darren pedig várakozásod ellenére nem olyan lett, mint képzelted. Nem olyan, mint te.
Amikor színt vallott előtted és anyu előtt, és őszintén bevallotta, hogy a férfiakhoz vonzódik, mindkettőtökben összeomlott valami. Anya nélkül, pillanatok alatt, hirtelen felindulásból döntöttél, és kitagadtad legidősebb fiadat, egy csattanós atyai pofonnal, ami visszhangozva pattog még mindig a házban.
De szereted őt apa, ugye? És a szeretet ugye legyőzi azt a poros, régi konzervativizmust?

A középső fiú, Timothy
Miután Darren esete megtörtént, következő fiadra ruháztad a mindenható szerepét, és büszke boldogsággal az arcodon figyelted, ahogy sikeres érettségi után az egyetem küszöbét is átlépi, hogy diplomát szerezzen, és elhelyezkedhessen azon a pénzügyi pályán, amire eredetileg Darrent szántad...
A súly, és a nyomás, melyet akarva-akaratlanul Tiki vállára helyeztél, talán magyarázat arra, hogy ő miért nem meri őszintén bevallani, hogy kicsapták az egyetemről. Mit sem sejtve mosolyogsz, amikor meg sem történt egyetemi történetekről mesél, és nem gyanakszol akkor sem, amikor ügyesen kitér őt bombázó kérdéseid elől.
Mit szólnál, ha tudnád a titkait. Hogy a dékánnal hetyeg, hogy füvezik, és hogy egyik este engem is majdnem megütött... Tikivel nincs rendben minden, apa. És te csak egy valamit gyűlölsz jobban annál, mint ha valakivel nincs rendben minden. Azt, ha hazudik.

A legfiatalabb lány, Susan
Emlékszel mit mondtam a hazudozásról? Hogy mennyire nem tűröd?
Szemrebbenés nélkül hazudok az arcodba, apa. Izgalmas játékból, megszokott habitusommá vált.
Te pedig képtelen vagy átlátni a ködön... ugye? Fiatal kislányodként az örök hercegnő maradok a családban, aki törékeny, mint egy nádszál, és bájos, mint egy virág. Hármunk közül talán rajtam van a legkisebb súly. Elvégre én csak egy lány vagyok, és a legfiatalabb, és különben sem annyira kiemelkedően okos, mint Tiki.
De apa, az emberek az iskolában nem ezt gondolják rólam. Ott pletykák keringenek, arról, hogy sok fiúval összefekszem, hogy némi fűért cserébe letérdeltem már a fiúmosdóban, és hogy részegen mindenkibe szerelmes vagyok.
És én is titkolózom, csak úgy, mint Tiki. Sosem mondanám el, hogy terhes voltam a nyáron, és abortuszom volt...

Hármunk közül még csak Darren mert eléd állni mélyen őrzött titkával. De gondolom, ez így van rendjén, ő az elsőszülött, meg minden. Tiki meg én mindenesetre nem annyira sietünk a dologgal... Hogyan is mondhatnánk el, amikor Darrent is kitagadtad?

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Darren, Tiki, és én, leginkább <33 (de simán benne van Mori, Théo, evribádi)

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Meyer szülõk •• Szer. Ápr. 18, 2018 6:08 pm

FAGYASZTOTT HIRDETÉS - ELTŰNT HIRDETŐ
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless

Meyer szülõk
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-