A csodás húgom
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥


Témanyitás ✥ A csodás húgom •• Vas. Jan. 14, 2018 11:30 am

SzabadFoglaltElkelt

Monique Delacroix


● ● Karakter arca;;
Legyen kék szemű; képeken Sophie Turner és Kaya Scodelario

● ● Csoport;;
Elit / oktatás

● ● Életkor;;
17-21

● ● Foglalkozás;;
Tanuló


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:

A húgom, vagyis, Victor húga, bár mivel már enyém a teste, azt hiszem, enyém az élete is.
A Delacroix család hosszú évtizedek, sőt, tulajdonképpen lassan évszázadok óta meghatározó piaci jelenség (az első nagyobb cég, egy ma is működő borászat, 1721-ben nyitotta meg kapuit, és azóta számtalanszor nyert világversenyeken), saját tulajdonú vállalkozások mellett befektetéseik is igen magasra rúgnak, a Delacroix Group, mely ernyője alá vonja a többit, többek között érdekeltségeik vannak hajógyártásban, egyedi és méregdrága bútorok forgalmazásában, áruház-láncokban, illetően újabban a megújuló energiaforrások területén is.

És ennyit a családról.

Hogy hogyan borította fel ezt a csodás kis idillt Mona? Úgy, hogy tizenhat évesen teherbe esett. Természetesen nem tervezett kereteken belül... Azt állítani, hogy a család nem hagyhatta annyiban ezt a szégyenfoltot, enyhe megfogalmazás volna. Eltitkolták, vidéki kúriába küldték, és a mai napig tagadják, hogy bármiféle csecsemő is felsírt volna a rideg falak között.

Eme meleg fogadtatás alapján lehet gondolni, hogy Mona maga sem pillant túl lelkesen a családja felé, mondhatjuk egészen konkrétan, hogy utálja őket. Engem is, pedig urambocsá', hát sosem láttam azelőtt, hogy belépett volna a kórterembe. Mondjuk, gyönyörű lány, de na, hát azért a testem húgára mégsem..

//Személyiség abszolút nincs megszabva, ezen a keserűségen kívül, amit érthetően érez a drága családja felé. Szeretnék majd kialakítani valamiféle baráti, testvéries kapcsolatot Victor/Ravi és a hölgyemény között, amit valószínűleg elég sok oldalról beárnyékolhat majd a két karakter múltja. Itt illendő megjegyeznem, hogy nagy valószínűséggel a baba apja Victor egyik barátja volt, amiről Ő természetesen mit sem tud... No, de majd bővebben PM-ben, mert nagyon várlak!  nyelves //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, de nagyon  nyomolade

avatar
Vendég

A csodás húgom
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-