A Femme Fatale
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ A Femme Fatale •• Vas. Jan. 14, 2018 12:19 pm

SzabadFoglaltElkelt

Elise Blanchet


● ● Karakter arca;;
Katie McGrath, alkudható

● ● Csoport;;
Elit, média és művészet

● ● Életkor;;
26-28

● ● Foglalkozás;;
örökösnő, kritikus, festőművész


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Tekintete és szavai csípősek, akár a didergető őszi szél, vágnak, akár a penge, és büszkén figyelik a rajtad ejtett sebeket. Nem azért, mert rosszindulatú, ó, dehogy; épp csak teljesen elege van abból, hogy lenézik, hogy keveset gondolnak róla, hogy ismeretlenül is leírják, csak azért, mert. Mert nő, mert szép, mert gazdag családból való, mert tehetséges, mert jobb.

Rendkívül okos, intelligenciájára mégis kevesen kíváncsiak, mert sokkal jobban érdeklődnek a pletykák vagy az iránt, hogy milyen tervező ruhájában szándékozik az oltár elé állni. Velem. Miért pont velem?! Valamiféle megállapodás ez a két család között, nevetséges, mintha tenyészlovak vagy két jóféle szőlőtőke lennénk, amit nemesíteni kell, és keresztezni. Hogy miért ment bele ez a magabiztos és nagyon, nagyon is önálló nő ebbe az egyértelmű érdekházasságba? Talán beleunt a folyamatos célozgatásokba, talán valahogy mégis sikerült megtörni az akaratát, talán van valamiféle mögöttes megállapodás kettejük között, amiről én nem tudok. Valamikor tinédzser korukban ugyanazon magániskolába jártak, és egy darabig talán együtt is voltak (mint a mesékben, a nagyszájú sportoló és az eminens tanulókisasszony), ám valami oka, minden bizonnyal az érdek- és személyiségütközés, csak volt a felbomlásnak. Talán ennek tisztelegve készségesebb egy fokkal, ami az esküvőt illeti?

//A név változtatható, ahogy a PB is, épp csak szeretném, hogy valamiféle finom eleganciával bíró hölgyet válasszon az igénylő, tudok még esetleg javasolni alternatívákat, ha Katie valamiért nem megfelelő. Egy abszolút önálló életet élő, saját karrierjét terelgető hölgyről van szó, kellő intelligenciával, kecsességgel, és az elitekre jellemző fényűzés majdnem teljes megvetésével. Hogy pontosan mi az oka az eljegyzésnek (mert azért olyan nagy esküvő-szervezésről nem lehet beszélni), megbeszéljük majd PMben, nem ragaszkodom kifejezett elképzeléshez, de például azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Elise esetleg meleg volna, aszexuális, vagy van egy olyan férfiú, akiért epekedik, ám akivel nem teljesedhet be a kapcsolatuk, így ezt az alternatívát választja, akár tudva, hogy Victornak is van balkézről barátnője. Alapvetően nagyon saját szájízre alakítható karakter, szerintem rengeteg potenciállal és plotra való lehetőséggel, úgyhogy tűkön ülve várom, hogy megérkezzen!  Cool //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én biztosan nagyon  nyelves

avatar
Vendég

A Femme Fatale
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-