A bizalmasom
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ A bizalmasom •• Vas. Jan. 14, 2018 12:44 pm

SzabadFoglaltElkelt

Enzo Robin


● ● Karakter arca;;
Alexander Ludwig

● ● Csoport;;
törvényen kívüliek

● ● Életkor;;
24-27

● ● Foglalkozás;;
bizalmas, verőember, ügyködő


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Victornak volt az a mérhetetlenül mulatságos tulajdonsága, hogy szeretett bajba keveredni. Mi több, nem csak bajba, hanem abba az akciófilmesen nagy kalamajkába, amiből csakis Liam Neeson vagy Bruce Willis tudná kirántani – helyette neki azonban be kell érnie... Enzóval. Ami amúgy nem olyan rossz, mint amennyire annak tűnik, mert Enzo, nos, eleve tiszteletet parancsoló a néhány centi híján két méter magas termetével, széles vállaival és, lássuk be, vad arcszerkezetével. Hűséges, kitartó, kissé talán könnyen felkapja a vizet, de rendkívül hálás Victornak, amiért kicsit felemelte abból a porból, amiben nevelkedett, így sosem tenne olyan meggondolatlanságot, amivel esetleg árthatna neki.

Pontos munkaköri leírást ne keressünk, nem igazán kötöttek szerződést. A Delacroix-k néha bizony piszkosabb ügyekbe is keverednek, Enzo pedig ezt a hidat képzi a megbecsült gazdag család, meg a sötétebb alakok között. Fiatal kora miatt nem igazán veszik komolyan, néha be kellett törnie egy-két orrot, de az igazság az, hogy inkább az ügyes lavírozással és a megoldhatatlannak tűnő feladatok megoldásával tud előre lépni. Igazából Victor legjobb barátja, gyakran járnak el inni, és ha kell, a kétesebb alakokat is távol tartja tőle.

Az már csak amolyan plusz, hogy talán tőle született Victor húgának eltitkolt babája, és hogy Ő az egyetlen, aki még a titkos dolgokon túl is titkosított információkat, minthogy Victor épp miféle adósságokba veri magát, is tudja.

//Elég komplex karakterre gondoltam a személyében, aki rengeteg dolgot megjelenít Victor életében, és ezt követően Raviéban is. Valószínűleg a változás is igencsak fel fog tűnni számára, de nem szól bele, bár a hirtelen váltás miatt később még akadhatnak vitáik.  Cool Azt, hogy Ő-e Mona gyerekének apja, a játékosra bízom, lehet, hogy nem; ha pedig igen, akkor azért ezt kéretik mind játékosi, mind karakteri szinten tisztelettel és óvatosan kezelni, mégiscsak kiskorú lányról van szó. Nem szeretnék egy őrjöngő, esztelen duvadot, bár semmiképpen sem kifinomult úriember ez az Enzo. Szeretnék neki mélységet, okokat, és ha bármiben segítségre van szükség, keress bizalommal!//

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Szokás szerint én, meg a többiek

avatar
Vendég

A bizalmasom
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-