Aguillard; Genevieve || The first born
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥

Aguillard; Genevieve || The first bornTémanyitás ✥ Aguillard; Genevieve || The first born •• Szer. Jan. 17, 2018 7:14 pm

SzabadFoglaltElkelt

genevieve aguillard


● ● Karakter arca;;
Ms Paltrow vagy Ms Witherspoon  

● ● Csoport;;
Szabad a pálya

● ● Életkor;;
35 éves

● ● Foglalkozás;;
Egy könyvkiadóban dolgozik (hogy mit, azt rád bízzuk)


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:

Elsőként üdvözölhettek az Aguillard családban. Nagyon sok felelősség járt ezzel, többek között az, hogy azt hitted, ha anya épp nincs otthon, akkor rangidősként te feladatod átvenni a szerepét. Nem kíméltél bennünket, már ami a megfelelési kényszert illeti. Kitűnő tanuló voltál, ezzel szinte behozhatatlan előnyre tettél szert felettünk. Sajnos hamar rá kellett jönnöd - hogy bár a nővérünk vagy és szeretünk – az árnyékodban élni egyáltalán nem szeretünk. Így, marha gyerekes módon, de kezdtünk téged szinte mindenből kivonni. Penny és én összenőttünk, míg neked szinte alig voltak barátaid, mert folyton csak tanultál. Olykor bevettünk egy-egy csínybe, de csak azért, mert a beszélőkéd hatalmas, veled valahogy mindig sikerült kimásznunk a bajból.
Az évek alatt persze megkomolyodtunk – ez nem mondható el Penelope-ról – és egyre több közös programot szervezünk. Az életed csodaszép, talán egy kicsit irigyek is vagyunk rád. Két szépséges lányod van, Justine épp most esik át élete első szerelmes korszakán – megjegyzem 5 éves – és ki más lehetne a kiszemeltje, mint a drága férjem, Tybalt. Jaquilne  - aki szintén 5 éves, 10 perccel fiatalabb nővérénél – nem igazán törődik az ilyen dolgokkal, őt inkább a legózás köti le. Nehezen jöttek össze a babák, a házasságod majdnem ráment a sikertelen próbálkozásokra és az utolsó utáni pillanatban fogantak meg a cuki unokahúgaink. Hála az orvosoknak, meg a műszereiknek.
Gen-ként emlegetünk, ki nem állhatod, mi viszont az Genny-t nem, ahogy a férjed szólít, szóval így jártál. Vannak persze egyéb megszólításaid is, ahogy nekem is és Penny-nek is, de ezt majd hatszemközt. (:

Nagyjából, ennyit szeretnénk megkötni Penny-vel, az avatar egyeztetés után változtatható, de akkor is csak szőke, kék szemű alanyra.
Aguillard a lánykori neved, gyermekeid apját férjedként említem, de felveheted az ő nevét is, elhagyva leánykori neved, ahohy én is tettem. nyau
 

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
A húgaid nagyon várnak *.*

avatar
Vendég

Aguillard; Genevieve || The first born
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-