Tristan Kaplan
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Tristan Kaplan •• Szomb. Jan. 20, 2018 11:49 pm

SzabadFoglaltElkelt

Tristan Kaplan


● ● Karakter arca;;
John Halls

● ● Csoport;;
Igazságügy

● ● Életkor;;
35-37

● ● Foglalkozás;;
(Válóperes) ügyvéd


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Tristan, Tristan, Te mesebeli herceg. Három éve léptél be az életembe, és bár nem fehér lovon érkeztél, de a kezemet már sikerült elnyerned. Próbaképpen sem a hétfejű sárkányt kellett legyőznöd, hanem apád beleegyezését elnyerni a házasságunkba. Hogy belebuktunk-e, vagy megtaláltuk a kiskaput, arról fogalmam sincs. Ha tudsz is valamit, nem vagy hajlandó elmondani, apád miért nem volt képes megjelenni az esküvőnkön, sem azt, hogy miért tiltakozik betenni a lábát a közös otthonunkba. Reméltem, hogy a születendő unokájának híre meglágyítja majd a szívét, de az apád bűntudat nélkül néz levegőnek, ha találkozunk.
Mondd, hogy bízhatnék így az esküben, amit akkor tettél nekem, mikor karikagyűrűt csúsztattál az ujjamra? Egyetlen félelmem, hogy egyszer kilépsz az ajtón és soha többé nem térsz vissza, nekem pedig fogalmam sem lesz róla, hogy miért - komolyan, még a pókokat is kibírom valahogy, annyiszor nevettél már ki miatta, hogy sikítva menekülök előlük.
Szeretném hinni, hogy a nővéremnek nem lesz igaza, hogy csak a saját tönkrement házasságát próbálja belelátni a mi kapcsolatunkba. És azt is, hogy apád egyszer megbékél azzal, hogy a feleséged vagyok és a gyermekedet várom. Mondd csak, hihetek még ebben?

/ Igyekeztem nagyjából átláthatóan leírni mi is lenne a helyzet kis családunk háza táján, de ha úgy döntesz, megalkotod a karaktert, szívesen mesélek még a részletekről PM-ben. (Egyébként meg már munka is várna rád, Ben és Hana válóperével kapcsolatban. Laughing )
Sok-sok ötlet és lehetőség van egyébként a karakterben, plusz rád bízom, hogy az após miért nem szeret engem, bár végső esetben erre is van javaslatom akár. :3 Ha megtetszett a karaktert és lenne ötleted hozzá, vagy megérkeztél, dobj meg egy PM-el!
Végül, de nem utolsó sorban pedig nagyon-nagyon várlak Téged! <3 /


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őt: Én, de irtóra! woo

avatar
Vendég

Tristan Kaplan
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-