New Rose Tattoo
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ New Rose Tattoo •• Hétf. Jan. 22, 2018 8:01 pm

Forrás: google


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 14, 2018 12:43 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Csüt. Jan. 25, 2018 7:34 pm

Nadine   &&    Cordell

Nem olyan messze a Rivoli-tól találtam ezt a szalont és most azért járom az utcáját, hogy benézzek. Meglehet nem találok semmit, de tekintve az ügy kuszaságát, én már nem zárok ki egyetlen lehetőséget sem. Azt olvastam lehet időpontot is kérni, úgyhogy kicsit feszengve nyitok be az ajtón. Ugyan is nem kértem időpontot, csak fogtam magam és bejöttem most. Köszönök az előtérben ülő adminisztrátornak, bár a kinézetét inkább egy börtön viselt emberhez hasonlítanám a tetkók miatt. Ránézésre húsz év sóbánya. Azonban az ő varrásai sokkal művészibbek, mint egy ténylegesen börtönben ült valakinek, hiszen ott semmi művészit sem képesek felvinni egymásra néhány tűvel, meg festékkel. Meg lehet próbálni, no meg én laikus vagyok ehhez, de akkor is. Közlöm vele hogy tetoválást szeretnék, közelebb megyek az asztalhoz és leveszem a kezembe a kalapomat. Ő pedig arra kér foglaljak helyet. Kiderül hogy még valakit éppen varrnak odabent, de utána lenne szabad kapacitása a szakemberünknek, ezért hamar kilyukadunk oda, mit is szeretnék magamra varratni. Semmit! Az kéne még csak! De most valamit elő kellene villantanom itt, különben hamar kívül találom magam, és ennyire azért nem sietek. Előhúzom a farzsebemből a képeket, az egyiken egy üvöltő farkas fej, agyarakkal, a másikon pedig egy juharfa levele, a végén csíkozva a szára. Megmutatom neki, amire kijelenti hogy a farkas fejet azt biztosan rám tudja varrni a művész. Hú, de jó nekem! Miért? A másikat nem? Erre azt kapom válaszul, hogy az nincs benne a portfóliójában. Hm. Örömmel elméláznék egy kicsit, közben alaposan szemügyre véve az épületet innen belülről, de már megint kérdez. Hogy hova akarom varratni? Sehova! A bokámra! Miért pont oda? Lehet máshova is? Kijelenti erre, hogy igen, eddig mindenki a felkarjára tetováltatta. Ki mindenki? Persze ezt már csak magamban kérdezem. Azt hiszem, még is jó helyen járok. Talán nyomra bukkanok itt, vagy esetleg kiderül hogy aki itt dolgozik, az nyakig sáros. Hm..meglátjuk! Megkérdezem mennyit kell várnom, az asszisztens pedig azt mondja maximum tíz perc. Az jó! Addig foglaljak helyet a váróban és ha akarok olvashatok, de van ásványvíz is kipakolva. Én most felállok, szót fogadok neki, így végre megejthetem a nézelődést. Később jut csak eszembe hogy nem kérdeztem meg mennyibe kerül egy ilyen móka, de azt hiszem felesleges. Mert valójában nem akarok tetováltatni. Egyszer körbejárom a várót, alaposan körbenézek. Odamegyek az egyik székhez, amelyik szembe néz azzal a hosszú, ovális asztallal, amit telepakoltak újságokkal. Helyet foglalok és türelmesen várok.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Szomb. Jan. 27, 2018 12:23 am

Each day worth living for
Ansel & Nadine

Egy újabb nap és egy újabb reggel. Ugyanolyan, mint az összes többi. Unalmas és megszokott. Felkelek, felöltözök, reggelizek, fogat mosok, majd indulok dolgozni. Micsoda izgalom. Néha elgondolkozom azon, hogy mégis mi lett velem az évek alatt. Hogy lett ilyen monoton életem? Viszont ezek a gondolatok, illetve kérdések csak reggelente gyötörnek. Addig, amíg be nem érek a szalonomba és nem találkozom a következő páciensemmel. Új tetoválás, új történet, új ember. Ki nevezhetné ezt monotonnak? Pláne akkor, ha ez az ember mindene. Ez az, ami a legtöbbet jelenti számára. Ez az, ami életben tartja.

Amikor meglátom a szalonom kirajzolódó alakját az utcámban, azonnal egy hatalmas mosoly terül szét az arcomon. Még csak most léptem ki a házamból, de máris otthon vagyok. Belépek a szalon ajtaján és az érkezésemet jelző kis csengő meg is szólal. Beszívom az üzlet tipikus illatát, majd oda köszönök a szorgosan dolgozó asszisztensemnek. Ezután ledobom a dolgaimat, majd elő is szedem a mai napra szánt első mintámat. Lássunk is bele!

A nap meglehetősen gyorsan halad. Már az ötödik tetoválásomnál járok és még mindig hallok bejönni embereket, ráadásul egy időpont közben. Viszont ez jelzi, hogy nem bejelentkezett személyeket is vonz a munkám, ami azonnal feldobja a kedvem. A váróba pillantok, ahol egy velem közel egykorúnak tűnő férfi foglal épp helyet. Gyorsan végignézek rajta, ám izgatom fel magam rajta, hisz számos első tetoválást csináltam már, ezért tekintetemet nem találok semmi korábbi tetoválásra utaló jelet…habár a ruha sok mindent takar. Nem visszarángatom a jelenlegi munkámhoz, majd megteszem az utolsó mozdulatokat és befejezem a tetoválást. Miután befejeztem a mintát és a lány hatalmas mosollyal az arcán kilépett a szalonomból a váróba sietek, hogy meg tudjam mi vár rám, na és persze ki. Csendes léptekkel közelítem meg az idegent, majd állok meg előtte.
- Szia, Nadine vagyok. Miben segíthetek? – kérdezem és ülök le vele szembe mosolyogva. Nagyon örülök, hogy befáradt ide így nem kell unalmasan végig ülnöm azt az időt, amíg nem akad valami újabb dizájn, ami lekötné kezeimet.A hozzászólást Nadine R. Baudin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 29, 2018 8:36 pm-kor.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Vas. Jan. 28, 2018 4:29 pm

Nadine   &&    Cordell

Az előttem elhaladó mosolygó lányra felkapom azért a fejemet, nézek egyet utána. Ez azt jelenti hogy a művész szabad. Jó ideig csak találomra felvettem egy újságot a sok közül és azt olvastam, közben a kalapomat a másik kezemben már ötvenszer megforgattam. Tíz perc nagy idő, ám láthatóan eltelt. Nagyjából egy percnyi idő telhet el, s rendre utána megjelenik a tetoválónk. Az ügy komolyságára való tekintettel úgy gondoltam, nem azzal fogok kezdeni hogy "Helló. Ansel Cordell nyomozó vagyok és felteszek pár kérdést"..blabla. Nem! Megeshet hogy ő is benne van, és egy kötetlen beszélgetés alkalmával hamarabb el szokták szólni magukat az emberek, mintha eleve tudják hogy rendőr ül velük szembe. Alaposan végig nézek rajta az újság tetején kikukucskálva, miközben a velem szemben helyet foglaló szék egyikéhez siet. Mikor megszólít, összehajtom az újságot és vissza rakom az asztalra, a kalapot lerakom a mellettem levő székre, aztán előre hajolok egy kéz nyújtás erejéig.
- Szia. A nevem Ansel és tetoválást szeretnék.
Egy frászt szeretnék! Még ha fizetnének érte, akkor is nemet mondanék rá! De azért igyekeztem teljes átéléssel válaszolni neki, egy apró mosollyal egyetemben. Majd lenyúlok a képért, melyen az üvöltő farkas fej látható valakinek a felkarján és közvetlen elé emelem az asztalon keresztül.
- Beszélgettem az asszisztenseddel, és azt mondta ez a motívum benne van a portfóliódban. Öhm, nekem fogalmam sincs mit jelent ez, az első tetoválásom lesz. Mitől függ az hogy mi kerül bele és mi nem? Mert lett volna egy másik elképzelésem is, de arra azt a választ kaptam, hogy az nem szerepel benne.
Most nem akarom rögtön előkotorni, mert az egy logikai bukfenc lenne, akkor azzal együtt rögtön a jelvényem is előkaparhatnám, hisz ha nyakig sáros, akkor meg van rá az esély hogy felismeri a másik szimbólumot is.
- Nem tudom mennyire népszerű ez a szimbólum, ahogy azt sem, mennyi ideig tart egy ilyen felvarrása? És pontosan milyen alapanyagokat használsz fel hozzá?
Ha elvenné tőlem a képet, akkor hagyom neki. Ha pedig nem, úgy én magam teszem le az asztalra, és utána akkor már nem takarja ki az arcomat, ahogy az övét sem. Várok egy kicsit, érdekelnek a kérdéseimre adandó válaszai, ahogy az egészre kiváltott reakciói, mert az sokat elárul az emberről.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Hétf. Jan. 29, 2018 9:16 pm

Each day worth living for
Ansel & Nadine

Már számon sem tudom tartani, hogy hány éve tetoválok, ám a mai napig meglepődök azon, hogy hányféle ember lép be ezen az ajtón. A legcsinosabb cicababákon keresztül a világ legnagyobb rockeréig mindenki megfordult már itt. Ezért nem lepődök meg manapság már senkin. Szinte már lehetetlen nekem újféle embert mutatni. Viszont most mégis, ahogy itt ülök az imént megismert Ansel-el szemben valami mást érzek. Valamiért nem olyan, mint a többi vendégem. Nem tudom, hogy mi teszi őt különlegessé, de érzem hogy ő más, mint a többi ember. Vagy talán csak az idegessége teszi… elvégre csak az első tetoválására vár. Na vagy persze csak beképzelem magamnak. Mindegy. Ő a vendégem én pedig a tetoválója, szóval nem fogok válogatni, sem pedig ítélkezni megfelelő ismeret nélkül.

A bemutatkozása után tekintetem az elém kinyújtott mintára szalad, majd el is veszem azt. Alaposan szemügyre veszem a vonalakat, az árnyalatokat és a kidolgozottságot, hogy fel tudjak nagyjából állítani egy tervet és egy árat. A minta megvizsgálása után Ansel egy újabb kérdést tesz fel nekem, aminek nagyon örülök, mert így bármiféle feltűnőség nélkül szemügyre vehetem az arcát. Megvizsgálom a szemeit és az arca vonásait. Nem látom rajta, hogy feszengene, de mégis tudom, hogy van valami a levegőben. Leírhatatlan érzés. És miért nem ideges? Miért nem izgul, ha ez az első alkalom, hogy magára varrat valamit? Ennyire bízik a munkámban? Nos, ha igen, akkor ez eléggé szívmelengető gesztus.
- A portfóliómba azok a minták kerülnek be, amiket már legalább egyszer csináltam. Ha nem kerül bele, akkor az azt jelenti, hogy a minta felvarrása az első alkalom lenne számomra is. Lehet néhány személyesebb oka is, ha kihagyok pár mintát, de természetesen ez csak iszonyatosan ritkán fordul elő. Elvégre ki akarná titkolni az alkotásait, nem igaz? – teszem fel költői kérdésemet egy mosoly kíséretében. Szeretem, ha a pácienseim kérdeznek. Jó érzés tudni, hogy nem vesznek félvállról egy olyan döntést, ami jobb esetben az egész életüket végigkísér majd. Ansel korábbi mondatai a fejembe ragadtak. Nem akarom, hogy azért veszítsek el egy munkát, mert még sosem csináltam ezt a mintát, ezért inkább úgy döntök rákérdezek.
- Megnézhetném a másik mintát? Mármint, ha nem túl nehéz és bármiféle felkészültség nélkül rád tudnám most varrni, akkor nem szeretném, hogy, amiatt veszítsd el ezt a lehetőséget, mert nincs a portfóliómba. Vagy már teljesen lemondtál arról az ötletről? – nézek bele szemeibe, majd szememmel keresgélni kezdek egy másik papír iránt, amin a nem ismert minta állhat, de nem találok semmit, így inkább csak türelmesen várok a válaszára. Addig is a kezemben lévő mintára nézek ismét, majd megválaszolom az arra feltett kérdéseket.
- Farkas fejet manapság igen sokan kérnek, ám mindet más kompozícióban, így egész egyediek is tudnak lenni. A tetoválás ideje a minta kidolgozottságától függ. Mennyire szeretnél élethűt? Vagy pontosan ugyanezt a mintát szeretnéd, mint, ami a képen látható (feltéve, ha ennél a mintánál marad)? – nézek ismét arcára újabb érzelmek keresése gyanánt, ám még mindig nem látok semmit, ami őt különlegesebbé tenné, mint bárki mást. Viszont makacs vagyok, úgyhogy tudom, hogy úgyis kiderítem valahogy. Elvégre igen sok ideig fogom tetoválni, az pedig sok lehetőséget ad beszélgetésre és esetleges dolgok kiderítésére. Amennyire meg ismerem magam tudom, hogy ki fogom belőle szedni, szóval kedves Ansel kösd fel a gatyád, mert nem akármilyen tetoválót fogtál ki magadnak!

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Kedd Jan. 30, 2018 8:32 pm

Nadine   &&    Cordell

Az előttem ülő művész nagy, szép barna szemekkel pislog rám és egy idő után azt veszem észre, mintha kutatná a tekintetemet. Ugyanakkor legyen ez akármilyen kínos, én viszont nem veszem észre rajta a meglepettség legapróbb jelét sem. A kirakós szépen lassan a helyére kerül, tehát a leveles motívumot még vagy nem varrta rá senkire és az életében soha nem is látta eddig, vagy pedig kérésre ki kellett hagynia belőle. Ezért is kell vigyáznom ennek a mutogatásával, még. Érdeklődve hallgatom végig, a költői kérdésére csak a szemöldököm húzkodom felfelé egy széles mosoly kíséretében, nem találok szót rá, mivel tudnék erre felelni és azt hiszem nem is várja el tőlem. Csak a pillanatnyi szünetben kérdezek bele.
- És ilyenkor azért kérik hogy titkold el, mert azt akarják hogy csak rajtuk legyen ilyen tetoválás? Csoportosan is szoktak ilyen eltitkolt motívumokat varratni?
Tűnjek egy kicsit oktondinak, az sosem árt, ilyenkor mondjuk jól jönne egy ál-szemüveg, attól kockábbnak tűnnék, de most jó lesz így is. Mintha elgondolkodna, aminek később hangot is ad. A másik motívumomra kérdez rá.
- Um, nem fontos. Elgondolkodtam rajta, de úgy érzem a farkas menőbb.
Igyekszem lerázni most a leveles motívumomról, pedig azt gondolom az ilyen tetoválásokról, hogy vagy olyant varrasson magára az ember, ami tényleg jelent neki valamit, vagy pedig semmit. Szerintem egy kereke hiányzik annak, aki mindenféle jelentéktelen, ám de jól mutató vackot firkáltat magára. Mondjuk annak sincs sok értelme, hogyha teszem azt én szeretem a Teacher's Whiskey-t, hogy akkor csak ezért magamra varrassam, egyébként még ez is ésszerűtlen. Elkalandoztam itt, észre sem vettem mikor csúszott le a tekintetem az asztal tetejére, az újságokra, de akkor kapom fel, amikor a tetoválások idejéről és kidolgozottságáról beszél. Pont akkor, amikor újra megszólal. Továbbra sem látom hogy ideges, meglepett vagy akár rejtélyes lenne -ami ugye azt sugallná hogy el akar titkolni valamit előlem-, ráadásul annyira készséggel és átéléssel válaszolja meg sorra a kérdéseimet. A tekintete szinte bekebelez, egyre inkább úgy érzem, ez a művész nagyon rám akar rajzolni.
- Nem, nem kell részletes. Nekem elég lenne ez a motívum, ez se olyan élethű. Egyébként az elmúlt hónapokban kérték mások is ugyanezt a farkas fejet?
Húha! Valamit ki kell találnom, nem akarok eljutni a benti szobáig, nekem nem kell tetoválás. Nyelek egyet és újabb kérdéseket teszek fel neki.
- És az alapanyagok? Titok? Hm. Altatót, vagy fájdalom csillapítót szoktál használni?
Lehet ezzel az agyára megyek, de így előbb eljutok oda hogy összerakjam a kirakósomat és utána gyorsan távozhassak, tetoválás nélkül.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Szer. Jan. 31, 2018 4:40 pm

Each day worth living for
Ansel & Nadine

Ahogy már említettem, számos olyan emberrel találkoztam a munkám során, akik az első tetoválásuk előtt álltak. Ilyenkor természetes, hogy kérdéseket tesznek fel, hisz mindent tudni akarnak a folyamatról. Viszont ez a helyzet még nekem is új, ami Ansel-el történik. A dolgok legmélyére ás, és mindent tudni akar. Ezzel természetesen nem lenne bajom, ha látnám rajta az izgulás legkisebb nyomát is, de semmi. Nyugodtan ül velem szemben és tartja a szemkontaktust. A belső énem mintha kezdene menekülőt fújni, de hát mégis mi okom lenne rá. Elvégre ezek csak kérdések a tetoválásról, márpedig azokról nem titkolok semmit. Ansel agya láthatóan még mindig a portfóliós dolgokon kattog. Habár az fix, hogy ez engem is érdekelne az ő helyében.
- Igen, a legfőbb oka talán ez, ami teljesen érhető. Én sem szeretném, ha az általam létrehozott minta több ezer másik ember testén is ott csüngne, csak azért mert valaki betette őket egy füzetbe. Néhányan szeretik megőrizni az egyediségüket. Akik titkolják, azok főként csak maguknak akarják ezeket, de természetesen ha egy baráti kör számára lesz a varrás, akkor csoportosan is jöhetnek – válaszolom neki a lehető legnyugodtabb módon. Talán neki is van saját mintája, amit nem akar felfedni az emberek előtt és ezért kérdez erről ennyit. A válaszom után tekintetem gyorsan végigsiklik a testén, hogy a lehető legapróbb mozzanat se kerülje el a figyelmem. Tudnom kell, hogy ki ő. Tudnom kell, hogy miért van itt. A fenébe már, hogy ennyire kíváncsi vagyok.

Miután közli velem, hogy teljesen elvetette a másik motívumot egy újabb ötlet pattan ki a fejemből. Ezt is tuti csak azért kreáltam, mert látni akarom a másik mintát is. Elvégre tetováló vagyok. Ez az életem. Ha már megcsinálni nem csinálhatom meg, hátha kapok valami ihletet egy újabb dizájnhoz.
- Ha megmutatnád a másik mintát lehet tudnék egy olyan tetoválást létrehozni számodra, amelyik tartalmazza mind a kettőt, így egyiktől sem kellene megválnod – ajánlom fel neki egy hatalmas mosoly kíséretében reménykedve benne, hogy igent mond. Szeretem a különlegesebb feladatokat, így egyértelmű, hogy efelé hajlok inkább.

Ansel közli velem, hogy a mintát ugyanúgy szeretné, mint, ahogy a lapon van, ezért újra szemügyre veszem, hogy jobban memorizáljam a vonalakat. Jobban szeretem, ha szinte már fejből varrom a mintát, mintha minden egyes másodpercben azt kellene néznem, hogy pontosan hogyan is kanyarodnak a vonalak.
- A farkas fej manapság igen nagy divatnak számít, de az utóbbi időben kicsit lecsendesedett. Ha kérték is, akkor nem csak magába. De ha félsz attól, hogy máson is látod, ott áll a lehetőség, hogy belevigyem a másik mintát is, ami által tuti, hogy egyedit kapnál – mosolygok ismét rá, ám belül kicsit félek, hogy lehet túlságosan is nyomom ezt a témát. Nem akarom számára egyértelművé tenni, hogy mennyire szeretném látni a másik lehetőséget is, de úgy érzem lassan nem lesz türelmem ahhoz, hogy óvatosan kerülgessem a témát. Amikor már végre azt hiszem, hogy Ansel-t elkísérhetem a tetováló székhez újabb kérdésekkel bombáz meg. Legszívesebben már a szememet forgatnám, de tudom hogy ezt nem tehetem, úgyhogy csak veszek egy mély levegőt és újabb válaszokat adok neki. Tényleg lehetséges az, hogy valaki ennyire kíváncsi legyen? Ő tuti hogy még rajtam is túltesz, pedig én sem vagyok egy könnyű eset.
- Ó az alapanyagok. Tényleg – jut hirtelen eszembe, hogy erre már korábban is rákérdezett ám én teljesen elfelejtettem. – A fekete festék természetes szenet tartalmaz, ami alapból megtalálható a szervezetedben, így nem kell félned az allergiás reakcióktól. A többi színt különböző vasak és egyéb más dolgok alkotják, de ezekre van bőrteszt, ha félsz az allergiától – válaszolom, és szinte meg sem lepődök, hogy a kérdések sora itt még nem ért véget. A következő kérdés után sajnálatos módon nem bírom ki, hogy ne hagyja el egy halk kacaj a számat. Gyorsan a szám elé kapom a kezem, majd megvakarom azt, mintha csak az irritáció miatt adtam volna ki a hangot. Szinte sikerül meglepnie, hogy ennyire tudatlanul bejön valaki ide. Azért a legtöbb ember utánanéz valamennyire a dolgoknak, ám ő semennyire. Lehet nem bízik a internetes oldalakban, amiért igazából nem lehetne hibáztatni.
- A fájdalom ellen senki nem kap semmit, esetleg csak utána. Itt neked kell rendelkezned fájdalomtűrő képességgel. Gondolj csak bele, hogy milyen kegyetlen lenne számomra, ha egy begyógyszerezett emberen kellene varrnom – mondom neki, remélve hogy immár minden kérdése válaszra talált. Abban is bízom, hogy a sok kérdése mind azért volt, mert valamennyire tart a fájdalomtól. Elvégre az él az emberekben, hogy a férfiaknak erősnek kell lenniük. Talán ő tudja magáról, hogy nincs kibékülve a fájdalommal és fél bevallani ezt nekem. Bármi is legyen, nagyon remélem, hogy most már végre felkészültnek érzi magát és elkezdhetem azt csinálni, amit a világon a legjobban szeretek: tetoválni!

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Szomb. Feb. 03, 2018 4:15 pm

Nadine   &&    Cordell

Bár csak pár szót váltottunk idáig, számomra egyre jobban realizálódik, hogy halvány fogalma sincs miért mutogatom neki a képet. Mármint azon kívül hogy azt hiszi, ezt akarom magamra varratni. Ugyan a farkas fejes mintát felismerte, láttam rajta, de ebben ki is merült a dolog. Nem lett ideges és nagyon részletes válaszokat adott. Elgondolkodva figyelem. Amikor oda jutunk hogy mutassam meg a másik mintát, mert a kettőből ő egyedit csinálna, konkrétan erre a kijelentésre szélesen elvigyorodom. Ó, de még milyen tetoválás lenne az! Aztán kiderül, mások is kértek farkas fejet, de többségében kombinálták valami más motívummal is. Azt hiszem az nem árt, ha elkérem a listát tőle később. De most maradjunk a tárgynál.
- Nem vagyok allergiás semmire, csak érdekelt.
Jelentem ki egyszerűen, majd szóba kerülnek a gyógyszerek és mint olyan, neki az nem lenne jó. Mondjuk nem találtam meg benne a logikát azon kívül, hogy ő kegyetlennek érezné. De olyankor nem mocorog a páciens, nem kell rászólni hogy maradjon nyugton. Mindegy is. Engem ez a része annyira nem érdekelt, csak időt akartam húzni vele. Sikerült, ráadásul több információt kaptam, mint amire rákérdeztem.
- Tehát akkor ez a farkas fej publikus. És mi a helyzet ezzel? Láttad már valaha?
Úgy döntök most szembesítem a másik motívummal, a kezem ügyébe kerítem azt a képet is és az asztalra rakom, pont elé, a másik kép tetejére. Egy juharfa levelét ábrázolja, a végén csíkozva a szára. Aztán megint őt figyelem. Felismeri? Vagy nem? Egy kicsit szórakoztató ez a macska egér játék, annak ellenére hogy mind a ketten másfajta értelemben fogtuk fel. Mindenesetre felkészítem magam arra, lehet el akar majd szaladni, kis esélyt látok rá, de megeshet hogy mesteri színész, és eddig ezért nem vettem észre rajta semmi olyan reakciót, ami gyanússá tette volna a számomra. Mindjárt kiderül.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Kedd Feb. 06, 2018 7:06 pm

Each day worth living for
Ansel & Nadine

Az emberek furcsa lények. Erre már volt szerencsém rájönni. Meglepő hogy kiket mi hajt, mi inspirál, mi tartja őket a kiválasztott útjukon. Viszont az még meglepőbb, hogy mi tartja össze az embereket. Mindenki azt gondolná, hogy a lehető legszorosabb kötelék két élő egyed között a szeretet… nos elmondom, hogy ez nem igaz. Legalábbis nem minden esetben. Ha csak a szeretet a kapocs két ember között, akkor képesek vagyunk olyan hülyeséget csinálni, ami a másik fél számára kedvezőtlen lehet, ha úgy hisszük, hogy ezzel a javára szolgálunk. Viszont gondoljunk csak bele, hogy mi van akkor ha a két ember között már nincs más kapocs, csak a megosztott titkok. Ez az a pillanat, amikor mindent megpróbálsz megtenni a másikért, hogy tudd a titkod biztonságban van. Na de mi van akkor, ha te nem tudsz arról, hogy egy titkot őrzöl, csak miután egy váratlan idegen betoppan a szalonodba és eléd rak egy titkosított mintát, amiről senkinek sem kellene tudnia? Abba biztos vagyok, hogy a szalonból nem jutott ki a tetoválás, így sajnos kezd összeállni a kép, hogy ki is Ansel és mit keres itt. Persze még mindig van arra remény, hogy ez csak egy véletlen egybeesés, de sajnos ezt erősen kétlem. Azért jött, hogy lecsukasson? Mi van, ha bűnösnek számítok egy olyan ügyben, amiről még csak nem is tudtam?

Amikor elém helyezi a második mintát próbálok nyugodt maradni, hogy még véletlenül se gondolja azt, hogy részese vagyok annak a valaminek, ami ezekhez a tetoválásokhoz kapcsolódik, ám sosem voltam jó az első benyomásom elrejtésében. Ezért is meredek enyhén kitátott szájjal és hatalmas szemekkel a mintára. Borzasztóan figyelnem kell innentől arra, hogy mit mondok, mert a legkisebb hibásan megfogalmazott mondat is komoly gondokat okozhat nekem, amire semmi szükségem most, hogy a karrierem a csúcson jár.
- Igen, láttam már. Egy nagyobb csoport kérte ezt a mintát. Mivel elmúltak 18-ak nem is kérdezgettem őket sokat. Időpontot foglaltak, majd bejöttek én pedig csináltam a munkámat. A tetoválás után kérték, hogy a minta ne kerüljön köztudatba, így megkérdezhetném, hogy hogy jutott el hozzád? – teszem fel óvatosan a kérdést, hisz ha ő egy rendőr, vagy nyomozó, akkor nem akarok tiszteletlen lenni, viszont ha csak egy kíváncsi bajkeverő, akkor kirugdosom a seggét az üzletemből. Sajnos még semmim sincs, ami igazolná a velem szemben ülő férfi kilétét, így nem kezdhetek el sem vádaskodni, sem pedig védekezni. Jelenleg nincs semmim. Nincs ismeretségem Ansel felől, nincs tervem, hisz azt sem tudom kivel beszélek, és fogalmam sincs, hogy mi lesz velem a nap végére. Elveszítek mindent, vagy majd megy minden a régi szerint? Úgy érzem, hogy minden kezd kicsúszni a kezeim közül. Lábaimat idegesen kezdem rázni és olykor-olykor az asszisztensemre pillantok, aki szerencsére kiszűrte a feszültséget a levegőben, így tudom, hogyha bármi rosszabbra fordulna ő kész lesz segítséget hívni, avagy épp nyújtani.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Vas. Feb. 11, 2018 8:42 pm

Nadine   &&    Cordell

Elidőzöm a csodálkozó arcon, még a száját is eltátja, aztán néhány pillanat múlva rendezi a sorait és válaszol nekem. Úgy tűnik a banda tagjai kitaláltak egy motívumot és azt eljöttek ide, felvarratni magukra a művésszel. Aki eleget téve a kérésüknek, nem rakta bele a mintát a portfóliójába. De ahogy elnézem fogalma sincs róla kik voltak ezek, és hogy én most miért kérdezgetem erről. Bár a hangjából kiérződik, hogy azért sikerült ráhoznom a frászt. Lassan előkotrom a kabátom zsebéből a jelvényemet és felmutatom neki.
- Ansel Cordell nyomozó vagyok és egy gyilkossági ügyben nyomozok. A minta pedig az áldozatok karjára volt rátetoválva, onnan lett lefényképezve.
Vágom rá kisebb késéssel az ő kérdésére, ami jogos, elvégre ha nem rendőr volnék, akkor semmi közöm hozzá és akár fel is jelenthetne. Eddig is látszott rajta hogy az előző kérdezősködésem nyomán ideges lett, ez után ki tudja hogy reagál, csak szívrohamot ne kapjon nekem.
- Remélem vezettek listát az ügyfelekről? Kellene a nevük, címük, telefonszámuk, bármilyen adat, amit megadtak. Mindenkiről aki ilyen tetoválást varratott magára. Emellett leellenőrizném a farkas fejes tetováltakat is. Szóval róluk is kell minden.
Bár emlékszem azt mondta, nem magában tetováltatták mostanában ezt a motívumot, nem árt az alaposság. Attól mert szerepel a portfóliójában, még előfordulhat, hogy a másik bandából is fordultak meg nála. Ezután várok, hadd szedje össze magát, meghagyom neki az időt, meg a teret, majd amikor újra beszélhetünk, megtöröm a csendet.
- Beszélgettél valamelyikkel? Hallottál olyan információkat, ami a nyomozást elősegítené?
Ez is fontos lehet. Nem kényszeríthetem együtt működésre, de ha nem akarja hogy később berángassam a kapitányságra, akkor jobb lenne. Ugyanakkor nem vádolhatom meg semmivel, nincs rá bizonyítékom és őt elnézve, hát nem úgy néz ki, mint aki ezekkel kokettált volna. Mondjuk ha makacskodik, még kidobhat, ez esetben csak később tudok vissza jönni követelni tőle az előbb elhangzottak, bírói végzéssel persze. Úgyhogy most csak csendben figyelek rá, mit fog tenni ezután.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Hétf. Feb. 12, 2018 7:00 pm

Each day worth living for
Ansel & Nadine

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer a tetoválásaim miatt fogok rendőr előtt ülni és gyilkosságról beszélgetni. Miután a szüleim durván kiakadtak rám a szexuális beállítottságom miatt megpróbáltam nyugodt és békés életet kreálni magamnak. Létrehoztam a saját kis szalonomat gondolván, hogy itt nem igazán fog feszültség érni. Elvégre minden nap „rajzolgatni” fogok és emberekkel beszélgetni. Mégis hol mehetne ez rossz irányba? Hát itt. Pontosan itt. Esküszöm meg is lepődnék, ha egyszer elhagynának a problémáim.

Az elém feltartott jelvényre nézek és sajnos meg kell, hogy állapítsam, valódiról van szó. Remek. Az agyamban kérdések és védekezésre szánt mondatok sokasága cikázik össze-vissza. Jelenleg úgy érzem, hogy mindent el szeretnék neki mondani, ám mégis képtelen vagyok egy hangot is kinyögni. Mi a fene van velem? Sosem szoktam leblokkolni ilyen helyzetekben. Talán a rendőr látványa teszi. Nem igazán volt még részem hasonlóban.
- Gyilkossági ügyben? – vágom rá egy kis hatásszünet után kikerekedett szemekkel. Tehát lényegében gyilkosságra szánt céltáblákat gyártottam anélkül, hogy tudtam volna. Szívem vadul pumpál, és valamiért hibásnak érzem magam a halálukért, holott én nem tehetek az egészről. Kész vicc.
Amikor Ansel az ügyfelek adatai felől kérdezősködik, beugrik, hogy nekem egy kész listám van halott emberek személyes információival. Idegességemben a hajamba túrok, majd ránézek az előttem ülő rendőrre, aki a válaszaimra vár türelmesen.
- Természetesen van listám róluk, ám az a címüket nem tartalmazza. Viszont a személyigazolvány számukat elkértem azonosítás céljából, szóval az alapján gondolom le tudjátok nyomozni, hogy merre laktak. A dokumentumok hátul vannak, úgyhogy kérlek gyere velem – mondom elhalkuló hangon, majd felállok a kanapéról, és ha velem tart elindulok a tetováló helységbe. Az újonnan kapott információk sokasága borzasztóan sokkol. Belegondolni is rossz, hogy azok, akik itt mosolyogtak és örvendeztek a tetoválásaiknak most holtan fekszenek egy hullaházban. Jobb esetben egy hullaházban.
- Azt hiszem, hogy körülbelül huszonöt személyre tetováltam ezt a mintát. Van ennyi halott, vagy a listával van esély, hogy megmentsetek párat közülük? – teszem fel az aggasztó kérdést, miközben előhalászok egy vaskos füzetet, amiben a pácienseim adatai szerepelnek. Leteszem a füzetet Ansel elé az asztalra, aztán hagyom, hogy azt tegyen vele, amit szeretne.
A meggyilkolt személyek közel másfél hónappal ezelőtt jártak itt, ezért már nincs túl sok emlékem a beszélgetésünkről. Elvégre azóta rengetegen voltak itt és képtelenség lenne számomra, hogy mindent elhangzott mondatot megjegyezzek. Viszont, mivel ez egy nyomozást segítene elő minden erőmet beleadom, hogy felidézzek valamit.
- Ha jól emlékszem belső poénnak számított közöttük az, hogy nincs olyan tűz, ami ezeket a leveleket lángra lobbantaná. Viszont fogalmam sincs, hogy ezt egy tetoválás motívumára értették, vagy valami másra. Hülyék lettek volna elmondani, ha valaki a nyomukban van. Legalább is nekem ez a véleményem – mondom neki, majd leveszek újabb két füzetet, amibe általam tervezett tetoválások tömege sorakozik. – Itt van minden minta, amit valaha készítettem. Szeretnél tüzes tetkók után kutakodni? – ajánlom fel a segítségem, mert őszintén szólva nem tudom mit tehetnék. Sosem voltam ilyen helyzetben, sem pedig senki, akit ismerek, szóval nem tudok semmit az ilyen ügyekről sem közvetlenül, sem pedig közvetetten. Viszont erős érzésem van arra, hogy még itt fogunk lenni egy ideig, úgyhogy odaszólok az asszisztensemnek, hogy rakja át a mai napra szánt vendégeket másik időpontra és hogy zárja be az üzletet. Nem szeretnék egyetlen zavarodót sem jelenleg. Nincs szükségem nagyobb galibára.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Szomb. Feb. 24, 2018 11:40 am

Nadine   &&    Cordell

Objektívnek kell maradnunk, ezért sem mutatok ki semmilyen érzelmet feléje, még ha egy kicsit együtt érzek is vele. Nem zárható ki teljesen a bűnrészessége, de egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy semmi köze hozzá. Azon kívül, hogy ő tetovált rájuk. Nagyon meglepődik a jelvényem látványától, még jobban az elhangzott tényektől. Aztán lassan, ám készséggel válaszol a feltett kérdéseimre és kérésemre.
- Rendben.
Felelem határozottan, miközben felállok és követem befelé, a másik helyiségbe. No lám, azért még is csak bekerülök ide.
- A személyi igazolvány számuk bőven elég lesz.
Lelkesnek tűnik, holott nem feltétlen így áll a helyzet, ennek hangot is adok.
- Huszonöt? Nos, az ügyről bővebben senkinek sem beszélhetek, aki nem hatósági személy, de arról már most biztosíthatlak hogy letartóztatni akarom őket, nem megmenteni, bár a kettő nem zárja ki egymást.
Őszintén válaszolok neki, ne ringassa magát naiv elképzelésekbe, sajnos nem ez a helyzet, amit az előbb hangoztatott. Bár úgy lenne, de az élet a legtöbbször fekete és nem fehér. Az már most biztos hogy a létszámot tekintve vannak túlélői a bandának. És ez jó hír, ebből többfelé el lehet indulni. Figyelem a kapkodását, a füzet előkerültét, majd az asztalra helyezi elém.
- Köszönöm.
Hálásan tekintek rá, aztán a füzet fölé hajolok, fellapozom nagyjából két hónapra visszamenőleg és a mobilommal lefényképezem az összes oldalt. Közben hallgatom a beszámolóját arról, amit hallott, amikor a tűzhöz ér, azért felkapom a fejem abból, amit éppen csinálok.
- Tűz?
Próbálom visszafogni magamat, de ez nekem új információ és szerintem meglátszik az ábrázatomon, amikor elkerekednek a szemeim és magam elé bambulok néhány kínos pillanat erejéig.
- Igen, azt hiszem jobb lesz utána járni nekik is.
Eddig semmilyen tűz sem szerepelt sehol, semmi sem utalt rá, de most hogy az egyik potenciális szemtanú ezt állítja, úgy érzem nem elhanyagolható szempont. Ezután az elém pakolt mintás füzetekre tekintek.
- Szeretném, ha odalapoznál az említett tetoválásokhoz, lefényképezem őket és hamarabb készen leszünk így.
Nem akarok találomra lapozgatni benne, ő már biztos fejből tudja melyik hol szerepel a füzetben és akkor nem fogunk órákig itt szórakozni ezzel. Amikor odaérünk azokhoz, amik nekem kellenek, megint lefényképezem őket a mobilommal. Közben eszembe jut még valami.
- Öm, biztosíthatlak róla, hogy ezek a képek kizárólag a nyomozáshoz lesznek felhasználva, nem fogjuk publikussá tenni őket, se kiadni harmadik fél számára és ha lezártuk az ügyet, úgy az akta mélyére süllyesztem őket, a rendőrség levéltárában. Teljes körű diszkrécióval járok el.
Elvégre nekem nem az a dolgom hogy rontsam az üzletét és ha tisztában van a jogi vonzataival, akkor tudhatja hogy ha még sem tartanám ezt be, bizony ezért feljelenthet megint csak és engem fognak megrángtani, nem őt. Én meg nagyon is komolyan veszem a munkámat, mindig betartom az előírásokat. Ezzel a folyamattal azért hosszabb ideig elszórakozunk, közben kérdezek még.
- El tudod mondani pontosan hogy is történt a megkeresésük? Maguktól jöttek be az üzletbe? Egyesével tetováltad őket? És ha igen milyen ciklusban? Kocsival érkeztek? Minden apró részlet fontos lehet, amire vissza tudsz emlékezni.■ ■  Öltözék ■ ■  ©

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo •• Szomb. Júl. 14, 2018 12:39 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: New Rose Tattoo ••

Ajánlott tartalom

New Rose Tattoo
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-