Angel: Gabriel
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:20 pm ✥
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ Angel: Gabriel •• Csüt. Jan. 25, 2018 4:56 pm

SzabadFoglaltElkelt

Gabriel(a)? _______


● ● Karakter arca;;
virítsd az ötleteidet, alkuképes

● ● Csoport;;
valami művész?!

● ● Életkor;;
26

● ● Foglalkozás;;
engem keresel


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Emlékszel fékezésre? A csattanásra? És arra, ami utána jött? Anya pánikba forduló kedves mosolyára? Apa hangjára? Te emlékszel rá? Emlékszel, hogy rántott meg a biztonsági öv? Hogy levegőt se kaptál egy pillanatra, hogy üvegszilánkok voltak mindenhol? Vagy csak az maradt meg, hogy irgalmatlanul bőgök a füledbe? Voltak rémálmaid? Emlékszel még rám? Emlékszel bármire? Vagy mélyen eltemetted magadban? Eltemettél engem is, a húgodat? Vagy tudod még a nevemet? Álmodsz rólam? Tudod, hogy igazi vagyok, vagy azt hiszed, hogy csak kitaláltál? Hogy az árvaház miatt születtem meg a fejedben, azért emlékszel a bölcsőmre meg a takarómra, a cumira, amit szórakozásból mindig kihúztál a számból, aztán mielőtt sírásra görbült volna a szám, visszadugtad.. Keresel engem? Ugye így van? Már felnőttél.. Belenyugodtál, hogy a semmiből építettél magadnak egy klassz kis életet, néha fent vagy, néha lent? Szeretsz olvasni? Vagy inkább metált hallgatsz? Megeszed a borsót? Miből fizeted a magánnyomozót?  Nem keveredtél bele semmibe, ugye? Vagy betörtél és elloptad a papírokat? Nem adták ki őket, ugye? Legálisan nem tudnál a nyomomra bukkanni.. Fogalmad sincs róla, hogy én vagyok én, hogy egyszer én is meg akartam keresni a szüleimet..

Te öt voltál, én meg egy. Téged árvaházba dugtak, engem meg örökbe adtak, lévén a legtöbb pár kisbabát akar. Nem maradtak emlékeim rólad, de ha a régi családi képeket látnánk, tuti te lennél a bozontos hajú bátyám, aki sose tudott megülni a seggén. Még egy kép erejéig se. Hogy ez miként változott, arról fogalmam sincs, bár igazából a létezésedről se tudok, szóval alkalomadtán bemutatkozhatnál. Meg az unokaöcsédnek is. Vagy az is lehet, hogy már ismerjük egymást.. Te vagy a könyvtáros, aki a szemüveg fölött mindig árgus szemekkel figyelt, mikor véletlenül arra tévedtem, nehogy megcsócsáljam egy könyv lapjait. Vagy te vagy a meki legújabb dolgozója. Meg nem értett művész, utcazenész, pultos vagy próbálsz elvegyülni az elitek között business casualban, ámbár tudod, hogy voltaképp nem is oda tartozol. Az is lehet, hogy simán dilisnek tartanak. Minden lehet. Minden IS.

/Mivel a létezésedről sem tudok, elég szabad karakter, mindössze ennyi támpontot adnék meg, amivel tetszés szerint tudsz gazdálkodni. A kerekter sajátosságából fakadóan a nemét sem határoznám meg. Az biztos, hogy öt évig nagyon is fiú volt, fiús fiú. Hogy utána visszatérőként férfi vagy női testbe csöppent, szintén csak rád bíznám (ezzel együtt nyilván a pb választást is, de a vétó jogát fenntartom). A kort is te lőheted be, egyáltalán nem biztos, hogy egy ötéves testében landolt a lelked, ezt azért tartsd szem előtt. A név csak ötlet (amiből amúgy sosincs hiány, just sayin') úgyhogy kérlek írj, ha megjöttél. hug

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, meg biztos a kiscsaládom is edi

avatar
Vendég

Angel: Gabriel
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Katie West - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-