Ethan Chapman
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Ethan Chapman •• Kedd Jan. 30, 2018 9:42 pm

SzabadFoglaltElkelt

Ethan Chapman


   
● ● Karakter arca;;
Bill Skarsgard (nem ragaszkodok hozzá)

   
● ● Csoport;;
Elit/Törvényen kívüliek

   
● ● Életkor;;
25-26 év

   
● ● Foglalkozás;;
Apám cégének dolgozol, papíron valami jelentéktelen kis munkát, míg a valóságban a díszlet mögötti ügyleteket intézted.

   

   
» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Régen együtt voltunk; hasonlóan vagyonos családba születtél, ugyan azokba a magániskolákba jártunk, ugyan azokon a puccos összejöveteleken vettünk részt, majd ugyan azokba a bulikba jártunk el és együtt téptünk be először. Együtt voltunk, 17 éves koromban összejöttünk és majdnem egy évig jártunk; nem ment. Azt hittem, szerelmes vagyok... szerelmes is voltam, de soha nem szerettelek. Minél tovább voltam veled és te minél inkább felnőtt férfivé váltál, annál biztosabb voltam abban, hogy képtelen lennék téged szeretni.
Tiniként csak egynek tűntél a többi gazdag, beképzelt pasi közül, akit nem érdekel, ha kiborul a méregdrága pezsgő apuci vadiúj autójában; aztán mindketten felnőttünk és láthattam az igazi valódat. Nincsenek érzéseid. Talán vannak, valahol mélyen, de hogy évek óta nem láttam belőlük egyet sem, az biztos. Nem állítom, hogy pszichopata lennél, de bizonyos vonásaik tökéletesen illenek rád; tökéletes CEO lennél. Semmi empátia, semmi megbánás, azon gázolsz át akin akarsz, és úgy tűnik, minden lépésed tökéletesen megtervezett. Ugyanakkor igencsak elbűvölő tudsz lenni. Kedélyesen beszélgetsz a többi nagy kutyával, mosolyogsz a kamerának, még az ajtót is kinyitod nekem, ha úgy van.
Apám cége bevételének egy részét drog- és emberkereskedelemből szerezte és ehhez az évek alatt te egyre jobban hozzájárultál. Hogy milyen szinten és miket csináltál? Megbeszéljük PMben.
Most, hogy a cég szarban van, apám némi tanácskozás után arra jutott, hogy téged nem von bele az elkövetkezendő tárgyalásokba; ő intézi, ahogyan a legjobbnak látja. Nem húz magával, amennyiben te sem köpsz, hogy mentsd a bőrödet, ha rád vetődne a gyanú. Kellett valami, ami biztosítékot ad, erről csak egy embert nem kérdeztetek, engem. Nem akartam Mrs. Chapman lenni, köszönöm szépen; mégis azzá kellett válnom, valamiféle jogi ügy. Ha köpsz, rántalak magammal, ha én köpnék, te rántasz engem.
Előbb jöttem Párizsba, mint te, de már a saját utadat is tervezed. Mik a céljaid itt? Rád bízom, folytathatod illegális ügyködéseidet, megpróbálhatsz meglapulni egy ideig... pénzünk, az egyelőre bőven van.
Nem szeretjük egymást, de a barátságból megmaradt némi töredék; olykor egészen jól kijövünk egymással, együtt iszunk, lazítunk, drogozunk, ahogy éppen. Veszekszünk. Kerüljük egymást, aztán megint minden oké.
A jövőnknek szabad kezet adok, ha ideérsz, megtárgyaljuk, bármilyen irányba el lehet menni részemről. A név kötött, az avatar alanyhoz egyáltalán nem ragaszkodok, de lehetőleg ne a legcukibb kis kócos hajú fiúcska érkezzen. PMben alkudozhatunk Smile.
   

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
én, borzasztóan nagyon

   
avatar
Vendég

Ethan Chapman
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ethan Nightmare
» George Ethan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-