Francesco Romily lakása - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Francesco Romily lakása •• Kedd Jan. 30, 2018 11:45 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Francesco Romily tollából
Témanyitás ✥ Re: Francesco Romily lakása •• Hétf. Feb. 12, 2018 1:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Minden reggel a szokásos útvonal, a szokásos rituálék három hónapja, amióta Bella beköltözött az életembe. Először egy pékség mellett megyünk el, ritkán szoktam felkapni a fejemet, de ma mintha valahogy finomabb illatok áradnának ki az üzletből, s a bolti eladó is szélesebben mosolyogna rám a megszokott grimaszánál. Utána egy rövidebb szakasz a kutyasétáltatóig, Bella ilyenkorra már teljesen meg van őrülve attól, hogy nemsokára elengedem, most azonban nem teper annyira mohón, nyugodtan és lassú tempóban dobálja egymás után a lábait. Mintha ő is érezné, hogy ma jobb kedvem van a megszokottnál, mintha érezné, hogy ez a reggel teljesen más, mint az elmúlt időszak szürke hajnalai, mintha látná rajtam, hogy még a színek is intenzívebbek csak azért, mert Cécile ma éjjel ott aludt mellettem. S amikor kinyitom a kaput, elengedem a pórázról, nem távolodik el tőlem, mellettem cammog, miközben elfogyasztom a nap első cigarettáját.
Mélyeket szippantok belőle, egy szembe jövő férfire mosolygok, nem is tudom miért, de mókásnak találom, ahogyan futás közben izzadt homlokára tapadt a haja, ő pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt elkerülje. Valamiért még rá is köszönök, ő pedig levegő után kapkodva mormol valami üdvözlésfélét, aztán haladt tovább, mint ahogyan én is megyek az utamra. Egy apró zacskóba teszem Bella ajándékát, a csikk mellett attól is megszabadulok, majd a szokatlanul rövid szertartás után, mellyel ismét a pórázra kötöm a kutyát, elindulok haza.
Vajon még aludni fog, amikor megérkezem? Láthatom majd az ébredését? Köszönhetem majd csókkal, öleléssel? Mintha újra tinédzser lettem volna, úgy dobogott a szívem, úgy kalapált tele érzésekkel, lelkem pedig mosolyra hangolta arcom ábrázatát, annyira örültem és annyira boldog voltam. Végre, annyi év gyötrő várakozása és fájdalmas türelme után megkaphatom őt, az enyém lehet, kétségek és félelmek nélkül nézhetünk szembe a világgal és a családunkkal. Mert Frederico sosem fogja megérteni, hogy mi is ez közöttünk, miért kellene elengednie őt, miért lenne mellettem jobb helye ... és Pree, valahogyan majd neki is meg kell magyaráznom az egészet.
Bella nem örült annyira annak, hogy a lift helyett a lépcsőt választottam, de szinte nem is tűnt fel a testmozgás, hiszen szárnyaltam, repültem a boldogságtól és a boldogság felé. Óvatosan nyitottam ki az ajtót, hiszen nem szerettem volna felébreszteni, de apró értetlenség kerített hatalmába, hiszen mielőtt elmentem, bezártam. Bella felvakkantott, nem is értettem, hogy miért és azonnal a szám elé tettem az ujjamat, hogy csitítsam, mire ő szófogadóan és némi morgás kíséretében beült a kosárkájába. Óvatos léptekkel mentem a vendégszobába, s a boldogság egy szempillantás alatt szertefoszlott, hiszen olyan rend volt a helyiségben, mintha az előző éjszaka meg sem történt volna. Megnéztem a saját szobám, a fürdőt, de nem találtam sehol, köddé vált a szerelem. Próbáltam nyugtatni magam, biztosan dolga akadt, de akkor miért nem hívott fel?
A konyhába tértem vissza, nagyot sóhajtva vettem a kezembe a lapot, és már azelőtt tudtam, hogy mi áll majd a papíron, mintsem elolvastam volna. A zsebembe nyúlok, már keresem ki a számát a névjegyzékból, és a zöld gomb felett tartom az ujjamat, amikor egy könnycsepp csattan a kijelzőn. Elnézem, ahogyan oldalra folyik, ahogyan lassú sebességgel tisztul Cécile képe, majd megjelenik egy újabb csepp, egy következő és még egy. Dühösen vágom falhoz a készüléket, majd összeesek a konyha közepén, nem törődve már semmivel. Csak a plafont figyelem, a hófehér felületet és érzem, ahogyan Bella odasunnyog mellém és elkezdi nyalni az arcomat.
- Ketten maradtunk...
Hangom rekedtes, fáradt és szánalmasan szomorú. Egy éjszaka, egy utolsó éjszaka és ő komolyan gondolta. Gyűlölnöm kellene, de a szívem képtelen rá. Csak szerelemmel tud Cécile-re gondolni, csak szerelemmel tudok rá gondolni... Csak szerelemmel. Örökké tartó szerelemmel.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
56
● ● karakter arca :
Tom Hardy


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Francesco Romily lakása •• Hétf. Feb. 12, 2018 4:59 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Francesco Romily lakása ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Francesco Romily lakása
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Bérlakások és belvárosi lakások-