Maldív-szigetek
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Maldív-szigetek •• Szomb. Feb. 03, 2018 11:16 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Raissa Mireille-Dufort tollából
Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Vas. Feb. 04, 2018 1:40 pm


Legdrágább férjemnek

- Gyere már! - nevetve fordulok hátra egy pillanatra és tovább futok a parton egyenesen a víz felé. Alex le van maradva, de tudom, hogy direkt csinálja.
Félúton ledobom a strandruhát, a homokban landol. Itt a szigeten nagyon ritka, ha többet viselek egy fürdőruhánál. Pihenésről szól ez az út és kettőnkről, ezért az is nagy szó, ha ki tudunk kelni az ágyból így a második napon. Mégis megtettük és már egy-két órát eltöltöttünk a központban, feltöltöttük magunkat koktélokkal és reggelivel, ami nélkül nem indulhatna jól a nap.
A szilveszterkor felvetett ötlete azóta is izgalommal töltött el, minden egyes napot kipipáltam az indulás napjáig. Egész jól telt ez az időszak, leszerveztünk mindent és egészen minimális veszekedésszámot produkáltunk. Feljött a melyik házat válasszuk téma, a hány bőrönddel menjünk, hova kerüljenek a gyerekek amíg távol vagyunk, és így tovább. Némely kérdésben elégeltérő véleményen voltunk. Most pedig itt vagyunk, megdöntve a rekordot csak kedves szavakkal illetve egymást. Nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen boldog.
Szépen belegázolok a tiszta tengerbe és meg sem állok addig, amíg legalább derékig el nem merülök. Itt megállok, visszafordulok a férjem felé és ha idő közben beér, átölelve a derekát nyomok egy puszit mellkasára.
- Valamikor búvárkodhatnánk is - vetem fel a távolba pillantva. Nagy élmény volt első alkalommal is amikor itt jártunk és jó lenne minden pillanatát kihasználni az ittlétnek a lustálkodáson kívül.
Egyébként egészen úgy érzem magam, mintha a második nászutunkon lennének. Kicsit irigylem is azokat az embereket, akik ezen a csodálatos szigetvilágon élhetnek. Nekünk ehhez sok szervezésre és időre van szükség, a visszatérés pedig elég nehéz. Hiányoznak a fiúk már most egyébként, erre a kis kapcsolódásra azonban már szükségünk volt. Néha sok tud lenni a mindennapok monotonsága, a zaj, a szmog, a kötelességek...

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit


avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
15
● ● Keresem :
Leo
Liam
● ● karakter arca :
Katheryn Winnick


✥ Szeretettel Alexandre Dufort tollából
Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Szer. Feb. 14, 2018 11:46 pm

Mosolyogva követem Rait, mikor sietésre ösztökél. És ez a mosoly nem csak erre irányul, hanem körülbelül az egész eddigi ittlétünkre. Nemrég érkeztünk ugyan, de szinte le sem lehet törölni azóta a vigyort az arcomról. Örülök, hogy ezt az ötletet felvetettem, hiszen most látszik csak igazán, hogy mennyire is fontosak vagyunk a másiknak. Hogy mennyire képesek vagyunk még úgy viselkedni, mint két szerelmes fiatal. Mintha nem változott volna semmi sem ahhoz képest, mikor először voltunk itt. Csak annyi, hogy jelenleg még boldogabbnak érzem magamat, mint korábban.
Füttyentek egyet játékosan, mikor ledobja a strandruháját és megcsodálhatom a bikinijében. Imádom a feleségemet. Kívül-belül egyaránt gyönyörű nekem. Hogy lehetettem ekkora idióta, hogy tíz évig hagytam, hogy fennálljon ez az állapot? Hogy az enyém legyen, de közben mégsem. Nem volt házas élethez való az, ahogyan mi viselkedtünk egymással. Két gyerek vagyunk, akik a saját igazuk mellett ha törik, ha szakad, de ki fognak tartani. Emiatt romlott meg a viszonyunk részleteiben. Megutálni viszont sosem tudtuk a másikat – na jó, egy-két hevesebb vitánál azért lehet előjött egy fél pillanatra ez az érzés, de azt is sikerült valahogyan lerendezni. Attól függően, gyerekek otthon voltak-e. Meg hogy milyen állapotban voltunk.
Odaérve hozzá hasonlóan hozzá, én is magamhoz ölelem, és nyomok a homlokára egy puszit. – Nem is rossz ötlet. Felvethetted volna korábban is mondjuk, és tudtunk volna bérelni cuccot – cukkolom kicsit őt, de teljesen játékosan, ezt pedig kiérezheti a hangomból. Nyomok még egy puszit a feje búbjára, aztán pedig ujjammal az álla alá nyúlok, hogy rám nézzen. – Szeretlek, Rai. Az életemnél is jobban. Nem tudnék nélküled élni… - mondom neki teljesen komolyan, aztán pedig megpecsételve a nyáladzást közelebb hajolok hozzá, hogy hosszasan, szenvedélyesen, szerelemmel fűszerezve csókolhassam meg őt.
Végül egyszer csak lehajolok, és hirtelen felkapom a feleségem a vállamra, úgy indulok meg a mélyebb vizek felé. Mikor már a mellkasomig ér, ott pedig akár ellenkezik Rai drágám, akár nem, beledobom a vízbe – figyelve persze arra, hogy ne legyen baja belőle. Ha viszont nagyon ellenkezik, akkor ezt nyilván nem lépem meg. De szerintem egy kis játszadozás bőven belefér. Szórakozni jöttünk ide, kikapcsolódni, és újra egymáshoz találni. Na meg kicsit felidézni a régi szép időket. Ahogy most is.
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
15
● ● karakter arca :
Adam Driver


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek ••

Tell me your secrets

Maldív-szigetek
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Farkasok kódexe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 05. Különlegességek :: Városhatáron túl :: Óceáni térségek-