Maldív-szigetek
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Maldív-szigetek •• Szomb. Feb. 03, 2018 11:16 pm

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Vas. Feb. 04, 2018 1:40 pm


Legdrágább férjemnek

- Gyere már! - nevetve fordulok hátra egy pillanatra és tovább futok a parton egyenesen a víz felé. Alex le van maradva, de tudom, hogy direkt csinálja.
Félúton ledobom a strandruhát, a homokban landol. Itt a szigeten nagyon ritka, ha többet viselek egy fürdőruhánál. Pihenésről szól ez az út és kettőnkről, ezért az is nagy szó, ha ki tudunk kelni az ágyból így a második napon. Mégis megtettük és már egy-két órát eltöltöttünk a központban, feltöltöttük magunkat koktélokkal és reggelivel, ami nélkül nem indulhatna jól a nap.
A szilveszterkor felvetett ötlete azóta is izgalommal töltött el, minden egyes napot kipipáltam az indulás napjáig. Egész jól telt ez az időszak, leszerveztünk mindent és egészen minimális veszekedésszámot produkáltunk. Feljött a melyik házat válasszuk téma, a hány bőrönddel menjünk, hova kerüljenek a gyerekek amíg távol vagyunk, és így tovább. Némely kérdésben elégeltérő véleményen voltunk. Most pedig itt vagyunk, megdöntve a rekordot csak kedves szavakkal illetve egymást. Nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen boldog.
Szépen belegázolok a tiszta tengerbe és meg sem állok addig, amíg legalább derékig el nem merülök. Itt megállok, visszafordulok a férjem felé és ha idő közben beér, átölelve a derekát nyomok egy puszit mellkasára.
- Valamikor búvárkodhatnánk is - vetem fel a távolba pillantva. Nagy élmény volt első alkalommal is amikor itt jártunk és jó lenne minden pillanatát kihasználni az ittlétnek a lustálkodáson kívül.
Egyébként egészen úgy érzem magam, mintha a második nászutunkon lennének. Kicsit irigylem is azokat az embereket, akik ezen a csodálatos szigetvilágon élhetnek. Nekünk ehhez sok szervezésre és időre van szükség, a visszatérés pedig elég nehéz. Hiányoznak a fiúk már most egyébként, erre a kis kapcsolódásra azonban már szükségünk volt. Néha sok tud lenni a mindennapok monotonsága, a zaj, a szmog, a kötelességek...

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Szer. Feb. 14, 2018 11:46 pm

Mosolyogva követem Rait, mikor sietésre ösztökél. És ez a mosoly nem csak erre irányul, hanem körülbelül az egész eddigi ittlétünkre. Nemrég érkeztünk ugyan, de szinte le sem lehet törölni azóta a vigyort az arcomról. Örülök, hogy ezt az ötletet felvetettem, hiszen most látszik csak igazán, hogy mennyire is fontosak vagyunk a másiknak. Hogy mennyire képesek vagyunk még úgy viselkedni, mint két szerelmes fiatal. Mintha nem változott volna semmi sem ahhoz képest, mikor először voltunk itt. Csak annyi, hogy jelenleg még boldogabbnak érzem magamat, mint korábban.
Füttyentek egyet játékosan, mikor ledobja a strandruháját és megcsodálhatom a bikinijében. Imádom a feleségemet. Kívül-belül egyaránt gyönyörű nekem. Hogy lehetettem ekkora idióta, hogy tíz évig hagytam, hogy fennálljon ez az állapot? Hogy az enyém legyen, de közben mégsem. Nem volt házas élethez való az, ahogyan mi viselkedtünk egymással. Két gyerek vagyunk, akik a saját igazuk mellett ha törik, ha szakad, de ki fognak tartani. Emiatt romlott meg a viszonyunk részleteiben. Megutálni viszont sosem tudtuk a másikat – na jó, egy-két hevesebb vitánál azért lehet előjött egy fél pillanatra ez az érzés, de azt is sikerült valahogyan lerendezni. Attól függően, gyerekek otthon voltak-e. Meg hogy milyen állapotban voltunk.
Odaérve hozzá hasonlóan hozzá, én is magamhoz ölelem, és nyomok a homlokára egy puszit. – Nem is rossz ötlet. Felvethetted volna korábban is mondjuk, és tudtunk volna bérelni cuccot – cukkolom kicsit őt, de teljesen játékosan, ezt pedig kiérezheti a hangomból. Nyomok még egy puszit a feje búbjára, aztán pedig ujjammal az álla alá nyúlok, hogy rám nézzen. – Szeretlek, Rai. Az életemnél is jobban. Nem tudnék nélküled élni… - mondom neki teljesen komolyan, aztán pedig megpecsételve a nyáladzást közelebb hajolok hozzá, hogy hosszasan, szenvedélyesen, szerelemmel fűszerezve csókolhassam meg őt.
Végül egyszer csak lehajolok, és hirtelen felkapom a feleségem a vállamra, úgy indulok meg a mélyebb vizek felé. Mikor már a mellkasomig ér, ott pedig akár ellenkezik Rai drágám, akár nem, beledobom a vízbe – figyelve persze arra, hogy ne legyen baja belőle. Ha viszont nagyon ellenkezik, akkor ezt nyilván nem lépem meg. De szerintem egy kis játszadozás bőven belefér. Szórakozni jöttünk ide, kikapcsolódni, és újra egymáshoz találni. Na meg kicsit felidézni a régi szép időket. Ahogy most is.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Kedd Feb. 27, 2018 11:16 pm


Legdrágább férjemnek

- Nem azt mondtam, hogy ma, vagy most - forgatom a szemem Alex piszkálódásán. Van bőven időnk rá, hogy mindent kihasználjunk, amit csak a sziget nyújt. Bőséges választékkal szolgálnak a turistáknak, nekünk csak választani és fizetni kell. Utóbbi egyébként azt hiszem, nem számít. Ez nem az az idő, amikor bármin is spórolni akarnánk. Egyszer nyaralunk, akkor annak adjuk meg a módját de rendesen.
Jól esik az ölelése, de őszintén, ha valaki néhány hónappal korábban azt mondta volna, hogy mi ketten ilyen jól ki fogunk jönni és nem öljük egymást, azt képen röhögtem volna. Azt hittem a mi kapcsolatunk már helyrehozhatatlan, megromlott eléggé ahhoz, hogy a néhai szexen kívül más ne jöjjön.
- Tudom - széles mosolyra húzódnak ajkaim amint ezt kimondom. Nem újdonság számára ez a fajta válaszadás, az egyszer biztos. - Én is szeretlek.
Belé kapaszkodva viszonzom csókját hosszan elnyújtva, minden másodpercét kiélvezve. Kár hogy azonnal valami szemétségen kezdi törni az agyát és a frászt hozva rám kap fel a vállára.
Elnevetem magam amint egy másik szemszögből csodálhatom meg őt és a testét. Jó krumplis zsákhoz illően nem kezdek kalimpálni, igazából királynőnek érzem magam amiért így cipel. Még fel is támaszkodok a vállára arra a néhány másodpercre ami marad szárazon.
- Te szemét, ha beledobsz... - persze mire végigmondanám, már landolok is a vízben, ami neki mellkasig ér, az nekem jóval feljebb. Levegőért kapva bukkanok fel a víz felszínén, ahonnan gyilkos pillantással figyelve őt kezdek közeledni. Karjába kapaszkodva húzom magam közelebb, majd lábaimmal átfonom a derekát épp csak annyi időre, hogy odahajoljak hozzá, ám csók helyett azonnal el is húzódok és hátat fordítva valamivel beljebb úszom.

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Kedd Márc. 06, 2018 10:58 pm

- Jól van na, értettem, anyuci! – mosolygok rá jókedvűen. Még csak most kezdődött el a kis nyaralásunk, de máris imádom minden egyes pillanatát. Való igaz, nem egy olcsó mulatság, de úgy érzem, hogy 15 év után igazán megérdemeljük ezt a kis kényeztetést, kikapcsolódást. És ez a hét a miénk, és csakis a miénk. Ezt pedig utána senki sem veheti el tőlünk, ezért muszájnak érzem teljes mértékben kihasználni az itt töltött időt – tehát nem azzal, hogy egész nap döglünk az ágyban és alszunk. Ha már ott vagyunk, mást is csinálhatunk.
Ismer már, túlságosan is jól. Tudja, hogy mire készültem ezzel a kis műveletemmel. Én pedig azt tudom, hogy most legszívesebben kitekerné a nyakamat, ugyanakkor nem fogja megtenni, és nem csak azért mert a férje vagyok és szeret, hanem mert nyaralunk. Szép is lenne, ha egyedül menne haza a drága. Én csak vigyorogva figyelem, ahogy a vízből felbukkan újra. Ez a tekintete egyszerre rémiszt meg és bűvöl el – tudom-tudom… teljesen megbolondít ez a nő. Ép gondolatom eleve nem nagyon tud maradni, ha ilyen parányi kis ruha fedi a testét, és hogy még ezt a gyilkos nézését is aranyosnak és bájosnak találom, meg csak még jobban szerelmes leszek belé… hát, sajátos vonása a családunknak a kisebb-nagyobb idiótaság.
Felvont szemöldökkel figyelem közeledését, de nem várok sokat. És nem is okoz csalódást, kicsit beljebb úszik a feleségem, én pedig követem őt. Meg is előzöm, és mellette szólalok meg. – Mit gondolsz, drága, felszökjünk arra a sétahajóra, mint mikor először voltunk itt? Hátha van még bennünk egy kis ügyesség visszamaradva – kérdezem tőle nevetve, és nyomok egy puszit az arcára, és fenekét-hátát is megsimogatom kicsit. Lehet nem vagyunk már fiatalok, de jelenleg nem is érzem magam annyinak, amennyi valójában vagyok. Mintha megint csak huszonéves boldog fiatalok lennénk. Sajnálom, hogy így megromlott a viszonyunk, de ha ezt ez a nyaralás nem tudja rendezni, akkor semmi sem.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Csüt. Ápr. 26, 2018 11:25 am


Legdrágább férjemnek


Azt hiszem, ránk pontosan illik az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, a hasonlóak pedig ütik. Mert hát két erős jellem és nagy egó nehezen jut egyről a kettőre, ha mondjuk vitáról van szó. Márpedig lehet azt mondani, hogy több gyerekünk van, mint dolog, amiben egyetértünk. Ettől függetlenül a szeretet ott van, nem múlt el, csak meg kell találni a módját, hogy hogy viselhetnénk el egymást a hétköznapokban is így, mint most. Nem tudom, hogy a sziget hatása-e vagy egyszerűen csak a gondok otthon hagyása, minden esetre jó most és kész. Kihasználjuk. Hozzászokunk. Valahogy majd alakul.
- Szívem, veled ellentétben én két gyerek után is húsz éves testben élek - vigyorogva bököm meg a hasát. Azért azt mindketten tudjuk, hogy csak viccelek vele. Az a pár vagyunk, akik olyan közegből jöttünk, ahol nincs pihenés. Az edzések hiányoznának, ha nem járnék hetente annyiszor, ahányszor csak tudok. Alex pedig ugyanolyan izmos, mint tíz évvel ezelőtt. Szóval nincs okom panaszra. Nem is értem hogy lehet, hogy annyira elviselhetetlennek tartjuk egymást.
A hajó felé úszunk, ami tipikus gazdag partihajó. Tele van itallal, drága ételekkel és emberekkel fürdőruhában. Valójában az első alkalommal is el tudtunk vegyülni, már amennyi időt köztük töltöttünk és nem a kabinban, amit nyitva találtunk.
Nem nagy ördöngősség felmászni egy ilyenre, egy kicsit oda kell figyelni a lopakodásra és leginkább azt a részt megkörnyékezni, amelyiken a medence kapott helyett. Ott nem olyan feltűnő, ha vizesen, strandruha nélkül ugrunk bele a buliba.
- Jó a kilátás? - pillantok hátra a lépcsőről a férjemre. Mondjuk, hogy nem direkt toltam be a fenekem elé. Mondjuk ezt.

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Kedd Május 22, 2018 8:19 pm

Kíváncsi vagyok, ez a kiruccanás milyen hatással lesz majd ránk a jövőben. Kétlem, hogy minden csak úgy pikkpakk helyre jönne, ahhoz túl mélyek és túl régiek már ezek a sebek. De nem is azért jöttünk most ide, hogy mindenre megtaláljuk a gyógymódot, hanem hogy jól érezzük magunkat és kikapcsolódjunk, elfelejtsük a problémákat, stresszforrásokat, és csak egymással foglalkozzunk. Ez pedig tökéletesen működik eddig.
- És én pedig ezért végtelenül hálás is vagyok. Na de hé, várj csak! Akkor én hány éves testben is élek véleményed szerint? – feszegetem a kérdést mosolyogva. Jó végre úgy meglenni egymással, hogy nem veszekedünk minden apróságon, hanem végre képesek vagyunk nevetni csak a másik társaságában, a gyerekek nélkül. Nem könnyű két fiúval, ezt Rainál jobban senki sem tudja, mert jó ideig, míg én kiküldetésen voltam, az ő gondjaira voltak bízva a kölykök. De én is ugyanannyira kiveszem a részem a nevelésből, mint ahogy ő. Ugyanúgy szoktak a gyerekek otthon aludni, mint ahogy nálam is. Ez pedig a másik… badarság lenne azt hinnem, hogy ha jól is alakul ez a nyaralás, akkor már egyből kérni is fogja, hogy visszaköltözzek. Majd szépen idejében mindent…
Ráhagyom a feleségemre, hogy ő vezessen minket. Nem mintha én nem lennék képes rá, de a kilátás miatt megéri. Előbb-utóbb oda is jutunk, és még szándékosan csábítgat is az idomaival az arcom előtt, ahogy fellép a létrákon. Én csak mosolyogva figyelem, aztán megrázom a fejemet, mintha kérdését nem is hallottam volna. – M… hogy micsoda? – majd pedig én is kiszállok a vízből, és senki különösebben nem vet ránk egy fura pillantást sem. Vannak itt bőven fiatalok, mi pedig eleve nem nézünk ki annyinak, amennyiek vagyunk. Az egészséges életmód és jó gének előnyei, mondhatjuk úgy is.
- Hm, egész kellemes ez a hely – jegyzem meg a nejemnek, ahogy hátán keresztül derekára csúsztatom a kezeimet. Aztán csak megindulunk valamerre, mikor egy pincér sétál el majdnem közvetlen mögöttem. Gyorsan fordulok meg és veszek le két poharat a tálcáról, és nyújtom oda az egyiket a feleségemnek. – Gondolom pezsgő, de nem hiszem, hogy nagyon számítana. Egészségünkre! – mondom neki mosolyogva, aztán koccintás után meg is iszom azt. Majd pedig egyik asztalkára le is rakom az üres poharat. – Mit gondolsz, fedezzük fel ezt a hajót is kívülről-belülről? – nézek rá cinkos mosollyal az arcomon. Bőven lesz időnk kiélvezni mindent még itt is. Nem éppen úgy tűnik, hogy mindjárt vége lesz a partinak. Épp ellenkezőleg.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:39 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Maldív-szigetek ••

Ajánlott tartalom

Maldív-szigetek
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 05. Különlegességek :: Városhatáron túl :: Óceáni térségek-