A sógorom (és még ki tudja)
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥

A sógorom (és még ki tudja)Témanyitás ✥ A sógorom (és még ki tudja) •• Kedd Feb. 06, 2018 8:21 pm

SzabadFoglaltElkelt

Jackson ___ Matthews


● ● Karakter arca;;
Alex O'Loughlin (?)

● ● Csoport;;
Bűnüldözés és hadügy

● ● Életkor;;
35+

● ● Foglalkozás;;
katona (Navy SEAL hadnagy)


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
A sógorom vagy... voltál? Nem is tudom, hogyan kellene ezt most kifejezni. Weston az öcséd volt, és bár a kapcsolatotok átlagos volt, mindig törődtetek egymással, mindig ott voltatok a másiknak. Tudtátok, hogy mindig számíthattok a fivéretekre – ehhez pedig az is hozzátartozott, hogy amikor az öcséd meghalt, te is vele haltál egy kicsit. Még inkább a munkádba temetkeztél, pedig már azelőtt sem láttunk sokat: misszió misszió hátán, többet tartózkodtál a Közel-Keleten és az egyéb háborús zónákban, mint odahaza, az Egyesült Államokban.
Azt a bizonyos családi ebédet is a te otthon tartózkodásod időszakára időzítettük, de fogadni mernék, hogy utólag azt kívánod, bár ne jöttél volna haza akkor.
A kettőnk kapcsolata meglehetősen felszínes volt, ugyanakkor a legkevésbé sem ellenséges. Kölcsönösen kedveltük egymást, de nagyon ritkán találkoztunk, így az egész megrekedt a szívélyes beszélgetések szintjén – na meg ott, hogy Westonnal karöltve próbáltátok hárítani anyátok megmagyarázhatatlan gyűlöletét az irányomban, és én ezért roppant hálás voltam neked is. Te voltál az egyetlen, aki odajöttél hozzám a temetésen, de ezt követően nem találkoztunk és nem is beszéltünk többet, leszámítva azt az egy banális alkalmat majdnem három évvel ezelőtt, amikor valószínűleg megmentetted az életem.
Most azonban úgy tűnik, az útjaink újra keresztezni fogják egymást, ráadásul feltehetően hosszabb időre. Nem tudom, mi történt veled, ahogy azt sem, miért pont engem néztek ki a „támogatásodra”, de gondolom nem járok nagyon tévúton, ha összekapcsolom a munkámat azzal, hogy téged egy kórházból engednek ki hamarosan. Te tudod, miért ítéltek kényszerszabadságra, azt viszont nem, hogy velem fogsz találkozni.
Furcsa játékokat űz a sors, nem igaz?

/ Ennél többet nem szeretnék megszabni a karakterrel kapcsolatban, de azt leszögezném, hogy millió plusz egy ötletem van hozzá-hozzájuk. edi Az előtörténetem elolvasását mindenképpen javaslom, már csak azért is, mert gyakori vendég vagy ott, a körülményeket pedig maximálisan bemutatja. A karakterek kapcsolatának alakulása abszolút tőlünk függ, noha nekem nem titkolt szándékom, hogy a lehető legpozitívabb végeredményt hozzuk ki a dologból. Rolling Eyes Persze nem kell rózsaszín felhőkre és nyálas egymásra találásra gondolni, hiszen már az alaphelyzet is döcögős és kényes – sokkal inkább lesz itt rengeteg bűntudat, könny és szenvedés, mintsem föld felett lebegés. Összességében viszont úgy gondolom, csodás történetet alakíthatnának ők ketten a maguk keserű történelmével. Ha Te is így gondolod, kedves olvasó, és szívesen részt vennél ebben az alakításban, akkor hozd őt bátran, majd dobj meg egy üzenettel, hogy tarthassak neked egy mesedélutánt mindenről, amire kíváncsi vagy! woo A karakterrel kapcsolatban semmi nem kőbe vésett néhány alappillér kivételével, a pofiról is bátran egyezkedhetünk, ha az úriember nem szimpatikus, csak az a kérésem, hogy azért egy körülményekhez passzoló kaliberű férfiben gondolkozzunk, ne mondjuk Justin Bieberben. tongue  Very Happy Nagyon-nagyon várom őt, időmtől függően pedig megannyi közös játékot és még több lelkesedést ígérhetek!

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
én, de én nagyon ❤️

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: A sógorom (és még ki tudja) •• Szer. Ápr. 18, 2018 6:06 pm

FAGYASZTOTT HIRDETÉS - ELTŰNT HIRDETŐ
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless

A sógorom (és még ki tudja)
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-