Monroe Bonnet
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 9:45 pm ✥

✥ Yesterday at 7:39 pm ✥

✥ Yesterday at 7:19 pm ✥

✥ Yesterday at 7:09 pm ✥

✥ Yesterday at 6:43 pm ✥

✥ Yesterday at 6:39 pm ✥

✥ Yesterday at 6:39 pm ✥

✥ Yesterday at 4:48 pm ✥


Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Monroe Bonnet •• Vas. Márc. 11, 2018 11:31 am

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Monroe!

Először is, bocsánat a várakoztatásért, az élet kissé közbeszólt... :/ Bár a karakterlapodat olvasva sejtem, hogy ez számodra sem újdonság, elvégre a te történetedben is akadtak szép számmal váratlan fordulatok, olyan dolgok, melyeket nem te akartad, mégis rányomták a bélyegüket a sorsodra.
Az emberek hajlamosak inkább a tündérmesébe illő, idilli, tökéletes karakter felé húzni az alkotás során, nos, kellemes változatosság volt számomra, hogy ezúttal a legkevésbé sem volt szó erről. Lehet, hogy Bonnet kisasszony nem a legelbűvölőbb személyiséggel lett megáldva - vagy ha mégis, a körülmények igencsak jól megváltoztatták - ettől függetlenül tetszett, hogy ilyen erőteljes színfoltja lesz az egyetemisták palettájának Ami pedig a zenéket illeti, telitalálat! Azok is, amik a profilodban vannak, meg a történeted közé beszúrt kis idézetek is, szépen illeszkedtek egy-egy kis fejezet közé.
A külsős vélemények kimondottan hangulatosak voltak, pláne, hogy ennyire ellentétesek, míg az egyik számára Monroe kész istennő, addig a másik legszívesebben a pokolra kívánná... Pedig ez mind a felszín, amit az rejt, az mindenki számára láthatatlan, nem igaz?
Valahol elszomorító látni azt, hogy igazából a felnőtteknek köszönheted ezt az életed, anyád könnyelmű viselkedésének, vagy épp a nevelőapád zaklatásának, de ahogy te is fogalmaztál a soraidban, "Mire felfogod, addigra már késő". Sad
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogod bárkivel is megosztani a valóságot, vagy lesz-e olyan az életedben, aki megváltoztat - vagy lehetetlen küldetés, mindörökre maradsz az ügyeletes jégkirálynő? Lehetőségeket az is szép számmal rejt, az biztos...

Nem is húznám tovább az időt, hess foglalózni, aztán meg irány a játéktér! Jó szórakozást! Wink 


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
417
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt


✥ Szeretettel Monroe Bonnet tollából
Témanyitás ✥ Monroe Bonnet •• Szomb. Feb. 10, 2018 8:31 pm

Monroe Bonnet
Cause I feel like I'm the worst
So I always act like I'm the best.

általános jegyzet
» Anyja neve: Jacqualine Mordeau
» Apja neve: Alistair McKenzie
» Testvérek: -
» Születési hely: Dublin, Írország
» Születési idő: 1998. november 18.
» Mikor érkezett a városba: tíz éve
tudj meg többet
» Becenév: Roe
» Avatar Alany: Sophie Turner
» Karakter kora: 19
» Választott csoport és foglalkozás Oktatás; egyetemista (kommunikáció és médiatudomány), sztárcsemete, ügyeletes Mean Girl

» Egyéb hozzátartozók;;
"…Jackie Mordeau (42, jobbra) a Meghalni a szerelemért sorozatos botrányos főhősnőjétől egészen a legújabb Aranypálmára esélyes drámai életműfilm címszereplőjét alakító primadonna a Cannes-i filmfesztivál nézőit sem hagyta csodálat nélkül. Visszafogott Chanel-költeménye frappáns keresztezése egy elegáns kosztümnek és légies, mégis könnyed koktélruhának, sokak Katalin hercegné hatását vélik felfedezni a kora ellenére is természetes úton fiatalosnak megmaradó színésznőn. (Balra, fent: Teázás a hercegnővel a párizsi divathét alatt.)
Egyesek persze kételkednek abban, hogy sikere (és feszes bőre) csak és kizárólag kemény munkájának köszönhető, ám nem úgy tűnik, mintha a magabiztos divatikon magára venné a rosszindulatú spekulációkat, ahogy azt többször is hangoztatta már interjúk során. Széles mosollyal virított rendező-forgatókönyv író-producer férje, Tomas Bonnet (54, balra, lent) oldalán. Kapcsolatuk kezdetét viharos légkör jellemezte, lévén az első közös fotók napvilágra kerültekor még nem is mondták ki a válást előző, második feleségétől!
A potenciálisan megcsalt, bár állításuk szerint rég elhidegült színésznő, Alexis Bydell rajongói közül sokan a mai napig Mordeau-t tartják felelősnek a sztárpár szakításáért, mely erős ellenzésre talált a jelenlegi szuperpáros rajongói tábora felől…"

Az anya fiatal, az apa is, az anya telhetetlen, az apa nem tudja megadni, amit szeretne. Elmész? Menj! Vidd a gyereket is! Így az anya teszi, amit tud, él abból, amije van, nem sok; a teste, igazából. Aztán a mocskosabb melók után valahogy bekerül egy reklámfilmbe, ahol összejön egy kisstílű rendezővel, a kapcsolat nem tart sokáig, de épp elég ahhoz, hogy felvegyél az ajánlására egy színi tanodába…

Hosszú sztori, de itt vagyunk. Anyám gyönyörű, tehetséges, és sohasincs otthon. Estella, a dadám, sokkal inkább az anyám, mint a vér szerinti akármikor is volt az elmúlt években. Ha az lett volna, észrevette volna. Észrevette volna, ahogy a férjérenézek, a mostohaapámra, ahogy megfeszül az állam az ajándékai láttán. Hálátlan! Hálátlan? Nem. Csak fél. Vajon mit vár majd ezért cserébe…?


[16+]!

Monroe? Persze, ismerem! Nem is tudom, hogyan mutathatnám be igazán… Mindig annyira irigylem a szettjeit, nem csak, hogy egyben van (azt mondják, a Chanel tervezőivel is van kapcsolata!), de minden darab csodálatos és egyedi, biztos vagyok benne, hogy nem az a tucatdarab, tudod, amit butikban lehet venni. Nagyon rendes, mindig mosolyog, sosem látni nyűgösnek vagy fáradtnak, és sugárzik belőle egyfajta, tudod, magabiztosság, az az igazán felvillanyozó fajta.

Látszik, hogy tudja, mit akar, hogy látja, merre halad, és ezt nagyon irigylem. Mindenét irigylem! A projektmegbeszélésekre is mindig kávéval érkezik, de nem azzal a pacsmagolt fajtával, és tudja, hogy Daphy nem ihat kávét a vallása miatt, ezért forró csokit hoz. Azt hallottam, vív is, nem tök menő? És az a gyönyörű haja?!Na várj, hogy érted, hogy nem is Bonnet a neve…? Nem Tomas Bonet az apja? Tényleg? Ezt nem is tudtam!


Monroe Bonnet egy ribanc. Azt hiszi, mindenkinél jobb, és hogy pénzzel bármit megvehet. Leragadt a külsőségeknél, nincs belső tartalma, mint valami porcelánbaba. Szép. Művi. Üres. Szívesen eltörném néhány testrészét. Gondolkodás nélkül gázol át másokon, mert csakis az érdekli, hogy az meglegyen, ami neki kell, senki más nem érdekli; nem is értem, az a másik három miért marad mellette, főleg Quinn,  ő aztán nagyon kirí a négyes közül, látszik, hogy nem is találja a helyét.

Monroe Bonnet egy vírus, egy alattomos féreg, ami beeszi magát a bőröd alá, és burjánzik, ha nem téped ki gyökerestől még időben. Azt is hallottam, hogy viszonya van a mostohaapjával az anyja háta mögött, meg egy tucat másik negyvenes-ötvenes fószerrel a szakmából, azért kapja azokat a drága kocsikat meg a modell-felkéréseket. Azt mondják, a haja is csak festett.
Primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall


Nem így indult. Ha a dolgok jól alakultak volna – ha anyám megelégszik azzal, amit egy egyszerű gyári munkás nyújtani tud, kevés pénz és alkoholizmus, mint a jó katolikus írek általában –, akkor nem is itt élnék, és nem kellene úgy harapdálnom a szavak végét, mintha folyamatosan meg lennék fázva. Nem emlékszem sokra az apámból; egy vöröslő folt a távoli horizonton, mikor a nap végén hátranézel. Anya szerint az ő orrát örököltem; azt hiszem, ez inkább sértés. Anyámé szép és kecses, és a híresztelésekkel ellentétben, az az egyik látható testrésze, amit nem plasztikáztatott át. Elegáns, egyenes, kicsi. Nem engedi, hogy megműtessem az enyémet, pedig biztos nem a plasztikát ellenzi, csak szebb akar lenni nálam. Igazán felfoghatná, hogy kezd eljárni felette az idő.

You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave


Négy éves voltam, mikor elváltak. Nem egészen öt, mikor az első pasival láttam. Aztán hat, hét, jól éltünk. Nem tudtam volna megmondani, mit dolgozik az anyám. Színésznő, azt mondtam. Hol, kérdik? Nem tudom. Mindenhol. Az életben. Elvégre, azt mindig is jól játszotta meg, hogy kötődik valamelyik aktuális partneréhez, és mikor később rákérdeztem, sietve bizonygatta, hogy ő mindegyiküket szerette is. Hamar hozzászoktam ahhoz az élethez, ahol csinosabb ruhácskáim voltak, mint a többieknek, és hisztirohamot kaptam, ha a szél összekuszálta rozsdaszín fürtjeim. Aztán majdnem tíz, mikor megjelent az életünkben Ő. Tovább maradt, mint a legtöbben. És mire észbekaptam, már átkeltünk a Csatornán.

Nem könnyű barátkozni, akkor sem, ha anya francia, és én is egészen jól beszélem a nyelvet. Csak franciául hajlandóak megszólalni az emberek, és az iskolában az egyik lány kicsúfol, amiért ilyen furán beszélek, és mert vörös a hajam. Rőtsipkás, úgy hív.

Az első pizsomapartin, amit anyám rendez nekem, levágom a szép szőke haját. Utána egyetlen egyszer sem szól, sőt, másik iskolába viszik a szülei. Akkor még nem tudtam, de az állatvilágban ha egy vezetőt legyőznek, legyen az farkas alfa vagy oroszlán hím, a legyőzője veszi át a szerepét a csorda vagy falka irányításában. Részemről ösztönös volt az átvétel, belesimultam, úgy illett rám a szerep, mint egy kézzel készített, egyedi selyemkesztyű.

Primadonna girl,
fill the void up with Celluloid
Take a picture, I'm with the boys
Get what I want 'cause I ask for it
Not because I'm really that deserving of it


Tudjátok, miért marad szingli a legtöbb egyedülálló anyuka, akinek leánygyermeke van? Mert ott van bennük a félsz, a mocskos, cenzúrázatlan, csupasz valóság rezdülése, ahogy nevetve lejt vígadót a rémület oltára előtt: hogy mi van, ha nem is engem akarnak, hanem őt? Őt, aki fiatalabb, feszesebb, szinte roppan, akit még nem szennyezett be senki más. Nem jogtalan ez a félsz; mert az emberek gyarlók, és főleg a férfiak gyarlók, az kell nekik, ami mindig, ami szép, ami buja, ami romlatlanul tiszta, hogy ők lehessenek azok, akik egyetlen mérgező érintésükkel bemocskolják, ahogy a tinta terjed szét a fehér papíron.  
Először nem hiszed el, hogy ez történik. Nem fogod fel. Aztán felfogod, de azt hiszed, csak félreérted. Biztos nem úgy van az. De úgy van. Aztán félni kezdesz, de nem szólsz, kinek szólhatnál? Addigra már megtörtént, addigra már többször megtörtént, és ki vagy te, záptojás a hattyúk falván, egy jelentékelen kis csitri a nagyok játékában, aki biztos kivívta valamiért ezt a bánásmódot. Talán akartam? Igen, biztos úgy volt, hiszen a felnőttek mindig jót akarnak neked, csakis a jót.

Az első alkalom után beiratnak lovagolni. A második után kapok egy kutyát. A harmadikat követően már két lovam van, vívni járok, és épül a teniszpálya az udvarban.

Mire felfogod, addigra késő.

Beauty queen on a silver screen
Living life like I'm in a dream
I know I've got a big ego
I really don't know why it's such a big deal, though


Azután maradt csak abba, hogy hazavittem az első barátomat, tizenöt éves koromban. Direkt úgy alakítottam, hogy rajta kapjanak vele az ágyamban, mert tudtam, mert reméltem, hogy az, amit valaki más már érintett, nem fogja érdekelni. És nem érdekli. Évek óta először örömömben sírtam tele a párnámat, hagyva ronda fekete festékfoltokat a drága anyagon. Még mindig összerezzenek, ha egyedül maradok vele, és későn veszem észre, de már évek óta nem ért hozzám.

Vívni is miatta kezdtem el; mert nem tetszett neki, mert kifejezetten ellenezte, én pedig élveztem, hogy ellent mondhatok neki. Szabadságra találtam a vívásban, a páston, karddal és nadrágban és böködve és szúrva, ahogy a férfiak, mert ez a férfiak világa, és azonosulnod kell velük, ha előre akarsz lépni. Én pedig előre akarok lépni. Apró, kis lépésekkel, ahogy magassarkúban lehet haladni, elegánsan, ringó csípővel, csípős szavakkal.

Nem tudom, mikor kezdhettem festeni. Rajzolni. Alkotni. Sokan menekülnek a rossz életkörülmények közül ebbe, azt mondják; ebbe és a drogokba. Nekem mindkettő meg volt, épp csak a rossz életkörülmény hiányzik. Kúriában élek, állandó személyzettel, és csak nekem négy kocsim van, amiből egyet külön bevásárlásra használok. Múltkor szerepeltem egy Axe-reklámban; igaz, csak a testem látszott, de úgysem érdekel senkit más.

And I'm sad to the core, core, core
Every day is a chore, chore, chore
When you give, I want more, more, more
I wanna be adored


Ha akarsz valamit, vedd el, mert senki sem fogja neked odaadni, olyan árért nem, amit hajlandó lennél megfizetni ép lelkiismerettel, ép lélekkel. De ne túl feltűnően, ne kepessz érte, mert kihasználnak, ne követeld, mert hisztis picsának leszel bélyegezve. Kérd. Csábítsd el azt, aki odaadhatja neked. És amikor nem figyel, csúsztasd be a retikülödbe. Ez a biztos módszer.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
multi || saját
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
14
● ● Keresem :
» kisasszonyok
● ● karakter arca :
» sophie turner

Monroe Bonnet
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Charlie B. Monroe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Oktatás-