Shana Dumont
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Shana Dumont •• Szer. Feb. 14, 2018 8:57 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Shana,

érdekes volt látni, hogy milyen hullámvasúthoz hasonlatos életpályát tudhatsz magadnak. Egyszer fent, miközben teljes a békesség és a boldogság, mígnem egy szempillantás alatt fenekestől felfordul az életed...
Tetszett, ahogy a családod bemutatását megoldottad, már az ott sejtetett, felvázolt kapcsolatokkal sikerült felcsigáznod a kíváncsiságomat, hogy vajon mi volt az, amiért a családod hozzáállása így megváltozott veled kapcsolatban? Hiszen a Párizsba költözésig egészen tündérmesébe illő, idilli életet tudhattál magadnak
A kamaszkor és az első szerelem... nos, az tény, hogy nem egyszerű ilyenkor sem a szülőknek, sem a fiataloknak, pláne, ha az ízlések és elképzelések ennyire különböznek...
Sejtem, hogy mekkora törést okozhatott a családodnak az, hogy minden szó nélkül eltűntél az életükből csak azért, mert tiltani próbáltak attól, ami akkor a legfontosabb volt számodra. Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben alakult volna másképp az életed, ha végül maradsz és az ő akaratuk győz, így azonban azt kell mondjam, hogy ilyen fiatalon meglepően sok minden éltél át eddigi életed során.
Egy baba elvesztése, alkohol, drogok, karrier, szerelem, esküvő, életed párjának elvesztése... tekintve, hogy azon a bizonyos hullámvasúton milyen mélyponton vagy túl - vagy ragadtál? - nem is csoda, hogy ennyire pesszimistán állsz a világ dolgaihoz, és csak az egykori ígéreted tart vissza tőle. Kíváncsi vagyok, vajon meddig fog még tartani ez az állapot, vagy mi, esetleg ki lesz az, aki kirángat a gödör aljából, hogy újra szebbnek lásd a világot? A családod, egy barát, a karriered, vagy esetleg egy véletlen találkozás?

Nem is tartanálak fel tovább, sipirc foglalózni, meg AC-zni, amennyiben még nem tetted volna, aztán irány a játéktér! Jó szórakozást! Wink


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
398
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt


✥ Szeretettel Shana Dumont tollából
Témanyitás ✥ Shana Dumont •• Kedd Feb. 13, 2018 3:55 pm

Shana Zamira Dumont
When you said your last goodbye, I died a little bit inside.

általános jegyzet
» Anyja neve: Aferdita Dumont  
» Apja neve: Étienne Dumont 
» Testvérek: Ingrid és Marion Dumont 
» Egyéb hozzátartozók: Budy a nyuszi  

Aferdita Dumont- A világ legjobb édesanyja, aki egész életében a gyerekeiért és férjéért élt. Az életét annak szentelte, hogy a gyerekeit boldognak lássa. Megbocsátó, aggódó és kellőképpen szigorú volt. Valamikor arról álmodozott, hogy híres énekesnő lesz, aztán sorban érkeztek a lányok és ő már semmi mást nem szeretett volna, csak az ő álmukat beteljesíteni. Shana, bár a mai napig tudja, hogy mindig számíthat az édesanyjára mégsem keresi fel problémáival, mégsem hívja telefonon, mégsem foglalkozik vele.
Étienne Dumont- A racionális gondolkodása apa, akinek a gyerekei boldogsága volt mindig az első, de valahol félúton elfáradt. Elfáradt és megöregedett, a türelme elfogyott, szőke haja már nem csillan meg a napfényben. Imádja a feleségét, nagyon szereti a lányait, de úgy érzi, hogy már nincs elég ereje tovább harcolni az élettel. Beletörődött a lányai sorsába és összeszakad a szíve, hogy Shana eltaszította őt magától, pedig mindig is ő volt a kedvence. Az elsőszülött, akinek mosolya megolvasztott minden jéghegyet, akinek az édesanyja nevét adta ajándékba. Már nyoma sincs annak a boldogan nevetgélő kislánynak aki valaha volt és ebbe belefájdul a szíve.
Ingrid és Marion – A nagy korkülönbség ellenére, most már elválaszthatatlanok egymástól, és jó testvérekhez méltón próbálják támogatni egymást az élet minden területén. Mindkettejüknek hiányzik Shana, és bántja őket, hogy már nem részese az életüknek, nem adják fel, folyamatosan próbálják kirángatni őt a mély gödörből és már annak is iszonyatosan örülnek, ha néha rábólint egy-egy találkozóra. Shana szereti a lányokat, még most megtenné értük bármit, egyetlen bökkenő van a kapcsolatukban, egyetlen aprócska bökkenő, a féltékenység.  
tudj meg többet
» Születési hely: Tirana, Albánia 
» Születési idő: 1989. január. 01 
» Mikor érkezett a városba: 20 évvel ezelőtt

Shan, Shani, Pacsirta
Dua Lipa
29
Méd. és Műv. Énekesnő, zongorista

Shana Zamira Dumont, a név amit születésemnél fogva rám ragasztottak, a név amitől nem tudok megszabadulni és a név ami talán örökre a feledés homályába fog veszni. Ha anyám tudta volna, hogy elsőszülött gyermekének harmadik neve a fájdalom és kín lesz talán soha nem hoz a világra. Talán azóta is bánja, hogy megszülettem, hogy engedte Párizsnak, hogy ennyi fájdalmat okozzon nekem. Nem tudom, sosem kérdeztem tőle és soha nem is fogom.

1998
A Dumont család nagy álmokkal és tervekkel vág neki a nagyvilágnak, hogy elhagyva szépséges otthonukat Tiranát Párizsban kezdjenek új életet. Akkor még egyikük sem sejtette, hogy az álmok hamar rémálmokká változnak és talán azóta is bánják, hogy megtették ezt a lépést. Négyen utaznak. Elől Aferdita, a szerető és gondoskodó anya, a pocakjában növekvő új jövevénnyel vidáman énekel. Hangja boldogságot varázsol mindenki szívébe, olyan mintha egy angyal hangján szólalna meg. Férje, Étienne tekintetét az útra szegezi és büszkén vezeti családi autóját a boldogságuk felé, szeretett szülővárosába Párizsba. Büszke férj és boldog apa, aki alig várja már, hogy ismét Párizs macskakövein sétáljon, hogy megmutassa gyerekeinek a szerelem fővárosát, hogy új életet biztosítson nekik. Ingrid és Shana szinte megbabonázva hallgatják édesanyjuk varázslatos énekét, és bár mindkettejük szívében szomorúság lakozik a hátrahagyott barátok miatt mégis megpróbálnak a szüleikkel együtt örülni. Két év különbség van a lányok között, testvéri szeretetük hatalmas. Mindent együtt csinálnak és szinte soha nem veszekednek. Shana édesanyja pacsirta hangját örökölte, arról álmodozik, hogyha felnő színpadon fog majd állni és örökké énekelni fog. Ingrid a hevesebb természet kettejük között, ő inkább űrhajós szeretne lenni, vagy felfedező, de abban már megállapodtak a lányok, hogy Ingrid majd mindig az első sorban fog tapsolni nővérének, Shana pedig végighallgat majd minden mesét a nagyszerű felfedezésekről. Azt szeretnék, hogy felnőtt korukban is ott legyenek majd egymásnak. Ingrid szőke haja zuhataggént hull alá vállaira, míg Shana előnyben részesíti a kontyot. Hosszú és kimerítő út vár a családra, de a nehezét csak Párizsban tapasztalják majd meg.

2003
- Ingrid, ne merészeld elmondani anyának, különben kitépem a hajad, megértettél? Egyetlen szót sem mondhatsz neki. csapja be maga mögött szobájuk ajtaját Shana. A kis Marion értetlenül pislog a könyve fölött, nem érti, hogy mi történik nővérei között. Igaz, mostanában egyre több a vita közöttük, de Mariont megnyugtatta édesanyja, hogy mindez csak a kamasz korral jár.
- Shana! Te cigiztél. Láttam, hogy cigiztél azzal a fura kinézetű sráccal, amelyiknek még a nyakán is tetoválások vannak. Elment az eszed? Ingrid dühös nővérére, hiszen kétes alakokkal mászkál, cigizik és késő este jár haza, és különben is miért festette be a haját vörösre, egyáltalán nem áll jól neki. Ingrid csak arra vágyik, hogy olyan jó testvérek legyen mint régen, de ez az álom már egyre messzebbinek tűnik. A lányok már nem állnak olyan közel egymáshoz, Ingrid már nem akar felfedező lenni és Shanat is jobban érdekli a tetovált nyakú fiú mint húga unalmas álmodozása. A szülők úgy fogják fel ezt a viharos időszakot, mint a kamaszkora velejáróját.
- A neve Matthieu és szeretem őt. De ha egyetlen szót mersz szólni anyáéknak kitekerem a nyakad, és kidobálom az összes idióta könyved az ablakon. próbálja meggyőzni Shana a szőke fürtös húgát, majd kezében a telefonjával eltűnik otthonról.

2005
Shana már egy hete nem jelentkezett, összecsomagolta a ruháit és az éj leple alatt lelépett. Senki nem tudja hol van, édesanyja betegre aggódja magát miatta. A telefon süket, a lakás üres és anyai szív talán még soha nem szenvedett így.
Shana nem gondolt bele eltűnésének következményeibe, ő csak követte a szív szavát és Matthieu-hez költözött. Muszáj volt megtennie ezt a drasztikus lépést, mert szülei tiltották a fiútól. Nem szerették őt, mert idősebb, mert tetovált, mert cigizik és mert minden bizonnyal lányuk csak egy trófea számára. Shana-ak viszont nem lehetett parancsolni, makacs volt és úgy gondolta, hogy kezébe veszi az életét. Most úgy érzi boldog. Nem kell iskolába járnia, Matt szereti őt, egész nap az ágyban heverhetnek, füvezhetnek, cigizhetnek és nem kell tízre haza érniük. A fiú szüleit nem érdekli, hogy mit csinálnak. A lány úgy érzi, hogy mindig is erre az életre vágyott, hogy Matt a legjobb dolog ami történhetett vele.

2007
A szerelmesek életét egyetlen aprócska tényező befolyásolja csupán, a nem várt gyermek aki a lány szíve alatt növekszik. Erre nem számítottak, nem így tervezték, nem ezt akarták. Hiszen mindketten olyan fiatalok még és egyébként sem tudnának felnevelni egy gyereket. Ahhoz túl sokat szívnak és az alkoholt sem vetik meg. Matt tanácsára a lány elveteti a gyereket. Mindketten úgy gondolták, hogy ez a legjobb megoldás, utána boldogan élhetnek majd tovább. De arra nem számított Shana, hogy ez a tette milyen hatással lesz rá, hogy amúgy is gyenge lelke nem tudja elviselni majd a terhet amit egy abortusz hordoz magával. Részegen, belőve és összetört szívvel, a tékozló madárka hazatér.

2010
A családi béke látszólag újra a helyére billent. Mindenki félretette a sérelmét és megpróbálták ugyanott folytatni ahol Shana eltűnése előtt. A lány próbál megfelelni szülei követelésének, letette a cigit, nem nyúl már alkoholhoz és úgy érzi ideje bepótolni az elveszett éveket. Ebben az évben jelentkezik egy énekversenyre, ahol második helyen végez és énekesi karrierje elindul. A Dumont család nagyon büszke rá, ahogyan Ingridre is, aki ebben az évben kezdi tanulmányait az orvosin. Marion olyan bátor szeretne lenni mint a nővérei. Fellépések, fellépéseket követnek Shana nevét egyre többen megismerik és a szerelem is újra rátalál a jóképű zongorista Michael személyében. Még ebben az évben, három hónap együtt járás után eljegyzik egymást.

2012
Az élet egyáltalán nem kegyes Shana irányába, szerelmével még az esküvőig sem jutottak el, mert az ifjú Michael örökre eltávozott az élők sorából. Hosszú és kíméletlen betegség gyötörte, aminek végeredményében a leukémia győzött. Shana ott volt vele minden nap, ápolta, szerette, vigyázott rá. Minden fellépését lemondta, lemondott álmairól és csak azért fohászkodott Istenhez, hogy a férfit akit szeret megtartsa neki. Szerették egymást. Példátlan és erős szerelem volt közöttünk ami megérdemelte volna a beteljesülést, a hosszú boldog közös éveket. A temetés után Shana egyedül maradt közös lakásuk falai között, a fájdalmával és darabokra tört szívével. Úgy érezte, hogy soha nem lesz képes más férfit szeretni, Micki örök szerelme marad. Már nem érdekelte semmi, lemondott az élet minden öröméről, lemondott az életről. Egyedül maradt, és úgy érezte soha többé nem lesz képes talpra állni. A drogok és alkohol maradt a legfőbb támogatója. Csak olyankor nem visszhangoztak kedvese utolsó szavai a fejében, amikor már nem volt képes gondolkodni.

Napjaink
Shana nem volt képes elengedni a múltját. Szülei és testvérei unszolására munkát talált magának, énekel és zongorázik, de már nem vágyik többé karrierre, nem vágyik hírnévre és csillogásra. Bele akar süppedni a szürkeség mocsarába és úgy akar meghalni, hogy senki ne emlékezzen a nevére. Esténként énekel, napközben alszik és drogozik. Nincs szerelme, nincsenek álmai. Budy a nyuszi az egyetlen társasága. Kerüli a családi összejöveteleket, nem képes együtt mosolyogni Ingriddel aki most várja második gyerekét és együtt örülni Marionnal akinek néhány hónap múlva lesz az esküvője. Úgy tűnik róla mindenki megfeledkezett, mindenki elfogadta, hogy milyen sorsot választott magának. Megtanult árnyékban élni, nevetni ha muszáj, maszkot és álarcot viselni, boldognak tűnni. Azt viszont senki nem tudja, hogy a négy fal között még mindig elvesztett szerelmét siratja, az életét hibáztatja és legszívesebben véget vetne az életének, de nem teszi, nem teszi, mert túl gyáva ahhoz, hogy megtegye és nem teszi, mert szerelmének megígérte hogy élni fog. Ha hosszú évekkel ezelőtt nem ígér talán már ő is föld alatt feküdne azzal az emberrel, akit a saját életénél is jobban szeretett.


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Itt voltam || saját
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
4
● ● karakter arca :
Dua Lipa

Shana Dumont
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Média, mûvészet-