Abraham lakása
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Legújabb történetek

✥ Today at 7:16 pm ✥

✥ Today at 7:05 pm ✥

✥ Today at 7:02 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:27 pm ✥

✥ Today at 6:26 pm ✥

✥ Today at 6:07 pm ✥

✥ Today at 5:56 pm ✥

✥ Today at 5:46 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Abraham lakása •• Csüt. Feb. 15, 2018 4:34 pm

*****
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1781
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Abraham Bernard Merle tollából
Témanyitás ✥ Re: Abraham lakása •• Csüt. Feb. 15, 2018 6:48 pm

Abe&Roxy

Leparkolom a kocsimat, és felsétálok a másodikra, ahol a lakásom van. Kicsit hosszú volt ez a nap, és elég fárasztó, szóval most aztán tényleg jól fog esni egy frissítő fürdő. Még ránézek az órámra azért, hogy időben vagyok-e, de úgy néz ki, igen. Olyan fél órával későbbre beszéltük meg, hogy átjön Roxy, addig rendbe tudom kapni magamat én is. Nadine szinte letarol, amint belépek a lakásba, én pedig csak vigyorogva vakargatom meg a füle tövét. Ledobom a kabátot magamról, utána adok neki valami kaját. Míg ő eszik, én eltűnök a fürdőben, és vagy negyed óráig bent is vagyok, mert túl jól esik a forró víz.
Megtörlöm a hajamat, és ellépek valami itthon ruhát magamra kapni. Ilyet utcára nem hordanék, de itthon bőven megteszi, és Roxyval is van már olyan kapcsolatunk, hogy nem különösebben zavarja a másikat, ha kicsit lezserebbre fogjuk a dolgokat. Valami melegítő nadrágot felszedek magamra, egy atlétát, és egy kardigánt, amit félig felhúzok.
Kicsit furának tartottam, hogy mostanság nem jelentkezett Roxy, nem beszéltünk szinte egy szót sem, pedig azelőtt ha nem is napi szinten, de legalább kétnaponta váltottunk legalább pár szót, vagy akár találkoztunk. Ez már eltart két-három hete, szóval mindenképpen úgy gondoltam, hogy beszélnünk kéne, hogy mi a fene van. Pikkel-e rám esetleg valami miatt, vagy csak szimplán megunt. Ezért is hívtam fel, hogy ha lenne kedve, jöjjön át valamelyik este hozzám, kicsit beszélgetni, meg hogy eltölthettünk egy kis időt a másikkal. Azt is hozzátettem, hogy én nagyon örülnék, ha jönne, mert már hiányzik azért rendesen, hogy beszélgessünk egy jót. Szerencsére rábólintott. Így hát egyeztettük a naptárainkat, és a ma este lett esedékes. Nem nézegettem az órát, a kanapén tévéztem a kutyámmal, míg vártam a csengőt, vagy hogy a telefonom megcsörrenjen. Végül meg is történik az egyik. Felállok, majd odasétálok az ajtóig, amit megszokásból kulcsra zártam. Elfordítom, majd kinyitom, és féloldalas mosolyra húzódik a szám széle. – Szia Roxy – ha látom, hogy ő is örül azért nekem, akkor köszöntöm őt úgy, ahogy mindig is szoktuk a másikat – egy öleléssel. Aztán pedig beljebb invitálom. – Gyere csak be – amint beljebb lép, bezárom az ajtót magunk mögött, és követem őt. – Hogy vagy, Roxy? Kérsz esetleg valamit? Vizet, gyümölcslét, valami erősebbet? – amennyiben pedig választ valamit, úgy azon nyomban indulok is meg a konyhába, hogy tölthessek akármelyikből is szeretne inni most.


 
   
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
48
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer

Abraham lakása
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Bérlakások és belvárosi lakások-