Felipe Larbaud
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Felipe Larbaud •• Pént. Feb. 16, 2018 8:59 am

SzabadFoglaltElkelt

FelipeLarbaud


● ● Karakter arca;;
Anthony Gastelier

● ● Csoport;;
Egészségügy

● ● Életkor;;
33

● ● Foglalkozás;;
Sebész/szívsebészetre specializálódva/


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Először is kezdjük a lényeggel: Imádlak! A legjobb bátty vagy, akit csak kaphattam, és még akkor is így gondolom, ha néha a falat kaparod tőlem, és az őrületbe kergetlek.Te vagy az egyetlen aki Macsek-nak becéz, mindenki másnak Siffy vagyok. A Macsek onnan ered, hogy gyerek korom óta úgy mászkálok a nyomodban mintha az árnyékod lennék, vagy mint egy levakarhatatlan kóbor macska. A szüleink tíz évvel ezelőtt autóbalesetben meghaltak, és huszonhárom évesen a nyakadba kaptál egy hugicát. Te lettél hivatalosan is a gyámom. Korábban sem voltál egy nagy kicsapongó fajta, elég konzervatív és merev vagy a mai napig, amiből a magam módján igyekezlek kikupálni, de hamar fel kellett nőnöd a feladathoz. Tuti nem volt egyszerű, és szerintem én sem könnyítettem meg a helyzeted. Ott volt az egyetem amit be kellett fejezned, és hát csajozni sem egyszerű úgy, hogy ott van a tíz éves oldalkocsi, vagyis én. Sosem mondtam el, hogy mennyire hálás vagyok neked mindenért, ismersz, hogy nem szokásom a nagy és komoly beszélgetés, mindent állandóan elviccelek. Pedig te nem egyszer igyekeztél velem szót érteni, de mindig az lett a vége, hogy csak hülyéskedtem. Szerinted ez azért van, mert a gyászt egy elég spéci módon dolgoztam fel, szerintem meg nem kéne annyi pszicho baromságot olvasnod. Én ilyen vagyok és kész. Általános sebész lettél, ugyanakkor pár éve a szívsebészet felé kezdtél húzni, és szerintem jó is leszel benne idővel. Lelkiismeretes vagy, alapos és precíz...csak basszus ne legyél már olyan karót nyelt! Lazíts néha! Hallgass zenét, ne csak azt a nyekergést...vagy sikítozást, amit operának csúfolnak. Egyszer elvittél magaddal operába, hogy kultúrát csepegtess az agyamba. Hát mit mondjak: azokban a bársonyszékekben baromi jó aludni, csak az a sikítozós nő, meg a brummogi pasija állandóan felébresztettek. És nyugodtan hívd el randira azt a barna hajú rezidenst, akivel együtt kávézol éjszakai ügyeletben...mit kell ezen gondolkodni? Tetszik, nem? Szívesen gerincre vágnád, nem? Akkor meg? Nem kell egyből feleségül venni! Mondjuk téged ismerve...vársz az igazira. Titokban nem vetlek ám meg, én is ilyen vagyok. Hiába na, testvérek vagyunk.
Imádod a motorokat, azt hiszem ez az egyetlen és életrevaló szenvedélyed. Nem is engednéd, hogy más mögé felüljek, szerinted senki nem vigyázna úgy rám, mint ahogyan te. Néha, ritka szabadnapjaidon elruccanunk a vasparipán ide-oda. Én nagyon bírom ezeket az alkalmakat. Persze hiába próbálsz komolyan beszélgetni velem, valahogyan ilyenkor sem nyílok meg ezekkel kapcsolatosan. De azért már haladunk.
Büszke vagy arra, hogy jól megy az egyetem, szépen haladok, azt viszont nagyon nem díjazod, hogy az idősebb pasasok érdekelnek. Mostanság elsősorban a szomszéd, akit előszeretettel kukkolgatok. Ez az ami legutóbb kiverte nálad a biztosítékot.De nem értem mi bajod van?
Alapvetően beosztó tipus vagy, nem szórod két kézzel a pénzt, ellentétben velem. Legutóbb már befékezted a bankkártyámat egy időre, hogy megtanuljak bánni végre a pénzzel. Szemét húzás volt. A büntetéseid is hasonlóak, mert szerinted egy fiatal lányra duplán oda kell figyelni.
Mindent összevetve a legjobb testvér vagy, még akkor is ha legtöbbször duzzogva szólogatok be neked.És azt akarom, hogy boldog legyél...de halálkomolyan...és beszélni is fogok majd egyszer veled tényleg hótkomolyan is, meg minden, de most még engedd, hogy ilyen legyek.
/Oldalakat tudnék még regélni a testvéremről, akit jelenleg a reagjaimban NJK játszom ki, de úgy gondoltam túl jól sikerült személyiség, hogy így maradjon.Szerintem egy jó karaktert adnék a kezedbe, ha bevállalod, akivel sokféleképpen is tudsz plotolni.Név/életkor/csoport/foglalkozás fix. Az archoz azért ragaszkodnék mert nem egy mainstream mindenhol felbukkanó figura, de ha van hasonló kategóriában jobb ajánlatod, aki valamennyire hasonlít is a karakteremre, szívesen fogadom.Ha megérkeztél akkor bővebben üzenetben egyeztetgethtünk róla. Az alap kapcsolódáson, és a pár leírt ötleten kívül nagyon engedékeny vagyok, hogy saját képedre formáld őt. Pár támpont az ETm-ben is található. Várlak nagyon bátyó!  iloveu /

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én tuti, de, hogy mások is vevők lennének rád, az biztos!

avatar
Vendég

Felipe Larbaud
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-