dear sissy'
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:30 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ dear sissy' •• Hétf. Feb. 19, 2018 9:14 pm

SzabadFoglaltElkelt

Jessalyn Chevotet


● ● Karakter arca;;
Phoebe Tonkin

● ● Csoport;;
média&művészet

● ● Életkor;;
28

● ● Foglalkozás;;
prima ballerina


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Édesdrágajóegyetlen húgom, imádlak, de lassan ideje, hogy visszaadd a kölcsön adott lakáskulcsomat, mert teljesen visszaélsz a kapott hatalmaddal, aminek az alvásra fordítható óráim látják kárát. Meg a vércukorszintem, ha továbbra is minden alkalommal hozol egy dobozra való canalét anyánktól. (Apropó, margójegyzet: megmondani neki,  hogy ne adjon neked többet. Egyébként sem szereted. Kicsit se gyanús.) Az időzítésed kiváló, általában hajnali egy és kettő közé szoktad tájolni az érkezésed,  természetesen bejelentés nélkül, a lehető legnagyobb természetességgel. Közvetlen és jó kapcsolatunk van, de megkérhetnélek arra úgy, hogy komolyan is vegyél, ne osonj be legközelebb, nyúzz fel álmomból legközelebb, ha ki akarod beszélni valamelyik randipartnered? Erre igazán ott vannak a barátnőid. Aláírom, nem rendszeresen hozod fel témának, de a legutóbbi alkalom több volt, mint meredek a tálalását tekintve... Sőt, igazából csak az elmúlt hónapokban zargattál éjjelente az apró ügyeiddel vagy csak simán beugrottál arra hivatkozva rég láttál. (Nappal biztos kevesebbet, de belátom van benne ráció, sokat utaztam...) Nem tettem szóvá, hogy furcsállom a dolgot csak betudtam egy újabb hóbortodnak, amit rajtam gyakorolsz és fel sem merül bennem,  hogy komolyabb oka is lenne.
Pedig van, nem is kicsi és pont emiatt jössz át a furcsa időpontjaidban. Azzal meg csak tetézni fogod a helyzetet, hogy a következőt egy husky kölyökkel a hónod alatt tervezed, hogy ezzel is eltereld a figyelmem a mondani valód komolyságáról. Mindig egy életvidám, erős és öntudatos nő voltál, egy jó adag szemtelenséggel, imádattal a meglepetések iránt. Két kezemen meg tudom számolni hányszor láttalak ijedtnek, ami nem mellesleg most nagyon is az vagy. Mit ijedt? Egyenesen rettegsz az orvostól elhangzottak miatt, hogy lehet egy-két éven belül tolószékbe kerülhetsz (off: vagy például nem fogja tudni folytatni a karrierjét) és attól hogyan is mondd el avass be vagy anyáékat. A gyógyulásod nem olyan iramban történik, mint a tervezett és egyre gyakrabban érzed az ezzel járó fájdalmat.
Mit fogsz most csinálni te lüke?

Az előtörténetem sztárjaként is gondolhatsz magadra, szóval vess rá egy pillantást és nyugodtan bombázz kérdésekkel, ötletekkel. Play by ajánlat nincs kőbe vésve, a foglalkozás se, de a művészi vonalat elég passzolónak találom. A pontos betegséget/problémát pedig rád bízom, csak egyeztessünk.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Várlak te ördögfatty  nyau ..illetve a rokoni részlegen akad egy pár Thibodeux is.

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: dear sissy' •• Szer. Ápr. 18, 2018 6:07 pm

FAGYASZTOTT HIRDETÉS - ELTŰNT HIRDETŐ
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless

dear sissy'
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-