Maximillian Slater
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥

Maximillian SlaterTémanyitás ✥ Maximillian Slater •• Szomb. Feb. 24, 2018 6:56 pm

Maximillian Slater
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: Vivyan Slater
» Apja neve: Gaspard Slater  
» Testvérek: -
» Egyéb hozzátartozók: -  
» Születési hely: Nantes
» Születési idő: 1991.05.22.
» Mikor érkezett a városba: kb 20 éve

Max, Maxiking
Avatar:Micheal B.J Jordan
27
Törvényen kívüliek


- Csúnyarossz beszédet tartalmaz-

Elfáradtál igaz? Hosszú volt a nap, sok a hülye és kevés a helikopter? Egyelek meg, babám, hát a szívem ketté hasad érted. Mit is dolgozol? Irodában, értem. Túl meleg volt? Túl sok az olcsó kaja, amit a pofádba toltak? Túl puha a gurulós szék vagy unalmas a sorozat, amit munkaidőben nézel? Tudod, hogy hívom én az ilyen nőket? Egyszer baszhatónak. Pörögsz egyet a farkamon, mint kiskölyök a ringisen és csók, puszi, visszavárjuk. Ja, nem.
Meséljek neked kicsit arról, hogy én honnét jöttem, galambom? Megvan hol taposol a csikkre? Hol köpöd ki a rágót? Na, pontosan onnét. Várj, segítek definiálni: utca.
Sosem voltunk gazdagok, a luxust azokról a plakátokról ismertem, amiket telibe hugyoztunk Pierrel. Fiatalság, bolondság, nem igaz? Apámat kétszer láttam, abból egyszer megvert, pusztán szívszeretetből. Aztán lecsukták vagy meghalt, fasztudja. Anyám öngyilkos lett, azt tudom. Betolta a bogyókat, és leöblítette borral, stílszerűen tablettással. A temetése után nevelőszülőkhöz kerültem, ki nem állhattam őket. Mondjuk ők próbáltak nyitni, de nem vagyok én fémlakat, hogy nyitogassanak. Maradtam magamnak, tomboltam, romboltam, szeretem kalamajkába kerülni na. Pierre, meg adta alám a lovat, úgysem mered megcsinálni Max, úgysem mered! Így gyújtottam rá először, vagy tettem zsebre életem elő elcsentcsokiját. De, nem kell aggódni, én is hecceltem őt, egymást ráncigáltuk bele a rosszba és csináltunk egyre keményebb dolgokat. Lábjegyzet, itt voltunk vagy tizennégy évesek. Néha Pí anyukája főzött nekünk vacsorát, remélve, hogy utána csendesen játszunk az udvaron és nem bontjuk le a város falat. De persze, ilyenkor mindig bezabáltunk és újult erővel indultunk utunknak.
Mindent csináltunk. Magnót guberáltunk, aztán loptunk hozzá kazettákat, Nintendot csempésztünk, később menők akartunk lenni és a menő emberek mindig isznak, úgyhogy mi is elkezdtük kartonszám kihordani a piákat az üzletből. Az első csavarós vodka után sugárba hánytunk egymás cipőjére.
Persze, sokszor lebuktunk, el akartak venni a gyámjaimtól is, de végül mindig abbamaradt az ügy, mi meg kezdtünk egyre lejjebb menni. A suliból kibuktunk, melléjártunk már előtte is. Eldöntöttük, hogy kereskedni fogunk, kezdetben füvet szereztünk és egy nagyobb helyi dílernek lettünk a mitugrászai. Hamar kijátszottuk őt is, átvettük a helyét. Egy héttel utána visszajött, akkor cuppant először pisztolycső a halántékomhoz. Jó szar érzés volt, megijedtem, viszont eldöntöttem, hogy kell nekem egy stukker. De nem lőtt le végül, mert a pénzt akart, azt meg sajna helyben nem tudtuk perkálni. Pível úgy határoztunk terepet váltunk, hátha bejön valami jelentékenyeb biznisz is, mellé ez a kis hajdan volt nagyfiú is mással meregetné a kuksiját.
Bebuktunk. Pierre még időben elszökött, de engem elkaptak, sittre vágtak, letöltendő tizennégy hónap. Óvadékkal kiválthattak volna, de a nevelő szüleimmel akkor se volt sok kapcsolatom, amikor velük laktam, a haverom meg úgy szaporázott a helyszínről, mint a hasmenéses ugrifüles. Jó magaviseletért elengedtem három hetet, pedig elfotoszintetizáltam én a sarokba. Nem mondom, hogy nem örültem a szabad levegőnek, tekintve, hogy a börtönben parádés kapcsolatokat kötöttem és láncaim ledobása után két nappal ismét a drogkereskedelem ingoványában  ganézhattam. Keményebb cuccok, több zsé, nagyobb fegyelem. Itt már nem szabad lebukni, mert hiába minden, nem szeretek más rácsos ribanca lenni...
Rögvest megszedtem magam, lett lakásom, autóm, menő cuccaim, sőt bejelentett állásom is egy fuvarozó cégnél. Időközben, az a majomfejű is rám talált, hát, majdnem elbőgte magát, úgy szántabánta hogy annak idején ott hagyott a hűvösön. Megittunk egy sört és együtt folytattuk az üzletet. Tiszta Forrest Gump amúgy, mi ketten, mint a borsó, meg a héja, csak persze, minden buzulás nélkül.
Jött egy nagy lehetőség, elkezdtünk kokainnal is szakítani, úgy repültek a vásárlók, mint kiflicsücsökre a tojós galambok. Nem agyaltunk semmit túl, de azért okosan játszottunk, tényleg nagy a tét. Minden flottul ment, buliztunk, csajoztunk, néha kipróbáltunk valami új anyagot, merőkanállal habzsoltuk az életet. Aztán Pierre szerelmes lett valami csajba, aki hirtelen az összes anyagot magába akarta importálni, az a szerencsétlen, meg egész éjjel fogta a haját a WC felett. Romantikus, nem? Mégis működött, mert elég sokáig hemperegtek együtt, akkora lelkesedéssel, hogy gyerek lett a vége. A kis hörcsögarcú keresztfiam Alex.  Szeretem azt a kölyköt, apja helyett lennék apja, ha megtehetném, de ez egy másik történet, ami nagyon messzire vinne.
Hol is tartottunk? Ja igen, lényegtelen apróság, hogy Claire - a csaj, akit Pí dugott - 16 éves volt és az elvonón szült. De ne ugorjunk ennyire előre. Tehát, aktív és indokolatlanul monogám szexuális életet élő cimborám egyszer csak arra ébredt, hogy ő bizony sokat nem látott még a világból, így hát felkerekedett és hátrahagyva mindent, lekoccolt. Szeretném azt hinni, hogyha tudja, hogy a nője állapotos, akkor visszafogja Kolumbuszi terveit. De nem tudta és elment. Én meg ott maradtam egy csajjal, akihez vajmi kevés közöm volt és lettem egycsapásra gondoskodó bátyó és aggodalmas, reménybeli keresztszülő, aki hajnal négykor banános csokiért túrja fel a várost. A szülei közben rájöttek, hogy szemük megkopott fénye néha rápislantott a drogokra és ellentmondást nem tűrve dugták be az elvonóra. Nehéz időszak volt, de naponta látogattam, hívtam, írtam, pénzt küldtem neki. Tudtuk, hogy ott fogja kipottyantani a bébit, ezért csilliárdokat fizettem az intézetnek, hogy mindenből a legjobbat kapja. Hittem, hinni akartam, hogy Pí is ezt tette volna ha itt van és nekem, most őt kell képviselnem. Miatta nem tepertem le sosem, akkor sem, amikor kicsit betépve majdnem kísértésbe estem.
Meg tudtam volna ölni azt a faszkalapot, amiért egy ilyen nőtt itt hagyott nekem, és nem csinálhattam vele semmit. Gerinctelen féreg vagyok, büszkén vállalom, de ekkora késsel nem szúrhatom hátba. Na,de ne nyálaskodjuk kéremszépen.
Claire megesketett mindenre, ami valaha is számított nekem, hogy nem táviratozok annak a balfácánnak, hogy remélem jól van és egyébiránt kurva gyorsan jöjjön haza és hozzon pelenkát is. Nagyon nehéz volt kussban maradni, hiába éreztem, hogy joga lenne tudni, mégsem szólhattam róla. Pedig beszéltünk néha, érdeklődött a csaj felől, én meg hallgattam nagyokat, hogy izémeghozé, semmi extra, ma kezdett menstruálni, kicsit hisztis.
Megkönnyebbülés volt, amikor váratlanul betoppant hozzájuk, Alex valami autót tologatott, a büszke anyuka pedig videózta. Olyanok lehettek, mint egy boldog, harmonikus család, hiába ömlött a szar napi szinten a nyakukba. Volt meglepetés bőven! Tüstént elviharzott hozzám, előkaptuk az algebra tankönyvet és szépen kiszámoltuk, hogy én nem lehetek a kölyök apja valamint, hogy a haverom, aki egyébiránt a véremet akarta, amiért sejteni vélte, hogy meghágtam szíve hölgyét, lenyugodhassék a picsába. Ja, utána tombolt még egy kicsit, hogy a jöjjön le a jóisten és basszon engem szárazon seggbe, amiért nem tájékoztattam őt apaságának öröméről.
Azóta itthon van, de játssza a nagymenőt. Néha eltűnik pár napra, de nem tudok minden lépéséről. Különváltunk, már, ami az bizniszt illeti.
Pörög az üzlet , egyedül viszem, teljes a haszon. Egyedül Clernek adok, illetve Alexnek teszek félre a nyereségből.
Sokan tudják ki vagyok, a zsaruk nem hülyék, párat megkentem már, mint a zsíros kenyeret. Mi a célom? Gazdagnak lenni. Elérni mindazt, amire taknyos suhancként csak álmodtam. Mert ki lehet törni, mert kitörtem, mert talán széttörök mindent magam körül.


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ajánlották || Keresett
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Maximillian Slater •• Szomb. Feb. 24, 2018 10:39 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Kinder Maxiking Maximillian,

nem tagadom, amikor megláttam a figyelmeztetést az elején, már treníroztam csöpp lelkemet, az első bekezdés után meg megijedtem egy pillanatra, hogy te jó ég, szép lesz ez még így estére... Rolling Eyes de azt kell mondjam, néhány sorral később már jókat nevettem a jópofa beszólásaidon meg kifejezéseiden, úgyhogy sikeresen feldobtad az estémet a történeteddel!
Nem vidám, nem könnyű, nem tündérmesébe illő az életed, mégis, valahol irigylésre méltó az az optimizmus, ahogyan szemléled a dolgokat, hogy akármilyen mélyre is süllyedsz, vagy szorult helyzetbe is kerülsz, képes vagy nem feladni, hanem valami kiutat találni - sőt mi több, ha úgy adódik, még hasznodra fordítani az egészet.
Nem lehetett egyszerű helyzet az sem, amikor Pierre haverod lelépett, meghagyva az élet minden nyűgjét és gondját neked, ráadásul még Claire titkát is őrizgethetted, holott mennyivel egyszerűbb lett volna már első körben megosztani vele!
Számomra jól átjött ez a bajtársias jóban, rosszban egymás mellett kitartás, ahogy az is szívet melengető volt, hogy mi mindent megtettél Claire irányába, holott közel sem volt annyi közöd hozzá, mint Pierre-nek - nesze neked önuralomfejlesztő gyakorlat, nem igaz?
Kíváncsi vagyok, a játéktéren miket fogtok összehozni, vagy hogyan szövitek tovább a szálakat!

Nem is tartanálak fel tovább, megkérlek, hogy írd be a neved a foglalókba, aztán sipirc játszani! Jó szórakozást! Wink


avatar
● ● Posztok száma :
474
● ● Reag szám :
200
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt

Maximillian Slater
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-