Loire-völgyi kastélyok
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 7:25 pm ✥

✥ Yesterday at 6:59 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 6:54 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 5:46 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 4:36 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 am ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:04 pm ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:01 pm ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:00 pm ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Loire-völgyi kastélyok •• Szomb. Feb. 24, 2018 9:16 pm

Forrás: google


Forrás: google
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2322
● ● Reag szám :
1528
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Loire-völgyi kastélyok •• Szomb. Feb. 24, 2018 10:11 pm

you & me
- Ó te jó ég, odanézz! - mutattam előrefelé, ahogyan a fák között szépen lassan kezdett kibontakozni a kastély látképe. Először csak egy szürkés folt, aztán ahogyan közelebb értünk, szépen sorban váltak láthatóvá az ablakok, a sok emelet, a rengeteg torony és az egész valami olyan gyönyörűséggé állt össze, hogy a nagy csodálkozásban szerintem még a szám is nyitva felejtettem.
- Szerintem Rosie születése óta nem láttam ilyen szépet - jegyeztem meg nagy lelkesen. Időközben kiértünk a fák takarásából, az út a kastély és a köztünk elterülő kis tó partján vitt tovább. Nagyjából szemben állhattunk a kastéllyal és én alig tudtam betelni a látvánnyal. Kihúztam kezemet a tenyeréből, hogy a védőkorláthoz lépve a hűvös fémre támaszkodjak és belevesszek egy pillanatra a látnivalóba. A szellő gyengéden cirógatta az arcomat, játszadozott a sapka alól kilógó tincseimmel és amilyen szerencsénk volt, olykor-olykor a Nap is kisütött néhány pillanatra. Vékony hóréteg borította a tájat, a kastély tetejét és a felhőkből ítélve lehet a következő állomásunk felé már hóesésben fogunk sétálni. Apropó, következő állomás...
- Egyébként.. tegnap este komolyan mondtad a korcsolyázást? - fordítottam el a tekintetem a kastélytól, hogy Rafi pillantását keressem és ha időközben esetleg nem jött közelebb, akkor visszalépve mellé újfent az ujjai közé csúsztatom a sajátjaimat, ezzel is jelezve; mehetünk közelebb a kastélyhoz. - Mert remélem tudod, hogy egyetemista korunk óta nem volt korcsolya a lábamon... - húztam el a számat, Rosie-val mindig ők jártak korcsolyázni, valamiért sosem vonzott annyira a jég és hát akkoriban sem voltam olyan profi a jégen, képzelem, most mi lesz, de én rajtam aztán ne múljon, ha nem engedi el a kezem közben, akkor megpróbálhatjuk.

sweety   ■ ■  credit
Média,mûvészet
avatar
● ● Posztok száma :
79
● ● Reag szám :
72
● ● Keresem :
my lil' sis
● ● karakter arca :
Mandy Moore


Témanyitás ✥ Re: Loire-völgyi kastélyok •• Szomb. Feb. 24, 2018 11:49 pm

Toi && Moi

- Hm? - néztem abba az irányba, amerre Léa mutatott. Már jó pár perce, hogy a parkolótól a kastély felé sétálunk, először egy erdősebb részt magunk mögött hagyva, most pedig a díszkerten át, ami tél lévén annyira nem volt látványos, mint ha mindent virág borítana, de azért így sem volt rossz, hogy a napokban esett egy kis hó. Legalább nem terelte el az ember figyelmét a lényegről, a kastélyról, ami szép lassan kibontakozott a szemünk előtt. Meg kell hagyni, tényleg szép volt, magam is néma csodálattal adóztam neki, amíg észre nem vettem Léa reakcióját - az annyira őszinte és aranyos volt, hogy képtelen voltam nem mosolyogni rajta.
- Ugyan már, és amikor zsírkrétával végigdekorálta a folyosó falát? Vagy amikor tavasszal, eső után a kis fehér ruhácskájában kiszökött a kertbe és nekiállt a sárban pancsolni? - komolytalankodom el a dolgot, mert szépnek az is szép volt a maga módján... igaz, akkor a rosszullét kerülgetett minket, így utólag azonban, több év távlatából jókat szoktunk nevetni rajta.
- Nem mint ha Versailles ne lenne szép, de az az én ízlésemnek kissé túl hivalkodó. Ezeknek a vidéki kastélyoknak meg van valami egészen más bája. - engedem el a feleségem kezét, miközben továbbra is az épületet, a mögötte-alatta hömpölygő folyót nézzem. Milyen lehetett vajon egykoron itt élni? Menő, az tuti!
- Teljesen komolyan. Miért, nincs kedved hozzá? - fordulok felé, mert igaz, hogy elég hűvös az idő, legalábbis ahhoz képest, hogy pár hete még az eső szakadt, de annyira talán nem vészes. Meg egyébként is, ha mozog az ember...
- Emiatt ne aggódj, olyan ez, mint a biciklizés, ha egyszer megtanulja az ember, nem lehet elfelejteni. - bíztattam vidáman miközben újra a kezéért nyúltam, hogy folytassuk a sétát - Mondjuk ezek után kínos lenne, ha kettőnk közül pont én lennék az, aki elfelejti levenni az élvédőt, és az első lépés után kiterül a jégen... - bár nem tagadom, rám vallana. De csak nem...!
- Azért akkoriban sem ment az olyan rosszul... Majd fogom a kezed, legrosszabb esetben meg nosztalgiázunk egyet, aztán esünk mindketten mint amikor először mentünk jégkorizni együtt. Legalább Rosie nem látja, hogy kinevessen minket. - teszem hozzá vidáman, miközben felidézem az emlékeket. Mikor is volt már az!
- Ha jobb idő lenne, akár lehetne csónakázni is, de ilyen időben azt inkább kihagynám. - intek a fejemmel a folyó irányába, látni is a kis stéget, ahol melegebb időben a csónakok várakoznak, azonban most üresen árválkodik az is.
- Ha már kastély... éltél volna pár száz évvel korábban, egy ilyen helyen? Habcsókos ruhák, rizsporos parókák, meg a többi? - jut eszembe hirtelen, elvégre az ő szakmájának több köze van a művészetekhez, mint az enyémnek.

■■  Toi et moi ■■ credit

tudomány emberei
avatar
● ● Posztok száma :
459
● ● Reag szám :
191
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt


Témanyitás ✥ Re: Loire-völgyi kastélyok •• Pént. Ápr. 20, 2018 8:59 pmkarakterleadás miatt
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2322
● ● Reag szám :
1528
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Loire-völgyi kastélyok ••

Ajánlott tartalom
✥ ✥

Loire-völgyi kastélyok
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Obszidián Kastély
» [Játékos Küldetés] A rejtvények kastélya
» [Játékos Küldetés] Rejtvények kastélya
» Kazamata Szabályok
» [Event] Cupido Kastélya

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 05. Különlegességek :: Városhatáron túl :: Franciaország-