Jean-Claude Leblay
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 1:30 am ✥

Vendég
Today at 12:01 am


✥ Yesterday at 2:27 pm ✥


✥ Yesterday at 8:27 am ✥

✥ Szer. Jún. 20, 2018 8:02 pm ✥

✥ Szer. Jún. 20, 2018 8:02 pm ✥

✥ Szer. Jún. 20, 2018 7:50 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Cassandra Nina Leblay tollából
Témanyitás ✥ Jean-Claude Leblay •• Csüt. Márc. 01, 2018 10:46 am

SzabadFoglaltElkelt

Jean-ClaudeLeblay


● ● Karakter arca;;
Zayn Malik / akit szeretnél, alkudható!

● ● Csoport;;
Elit / Törvényen kívüli

● ● Életkor;;
25-28

● ● Foglalkozás;;
Hivatalosan? Bankár.


» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:

Egész jól indult az életed, a korai gyerekkorodból csupa kellemes emléked van. Anya, apa, mindenki boldog, mindenki elégedett. Persze felnőtt fejjel rájöttél, hogy egy kényszer házasság sosem lehet teljesen boldog, és apa egyébként is fiatalabb volt az anyukádnál... nem biztos, hogy jó ötlet egy balhés, nőcsábász húsz éves fiút és egy majd' negyven éves nőt összeboronálni. Aztán, még kicsi voltál mikor az anyukád megbetegedett és meghalt. Apa újranősült, szerelemből tette. Született egy húgod is, Cassie, ő az egyetlen testvéred.
Mikor Cassie megszületett, a család egyből egyességet is kötött, hogy ha elér egy bizonyos kort, akkor feleségül megy a Devaux család fiacskájához. Ó, ne nevess, eleinte téged is ilyesmire akartak volna kényszeríteni. De apa téged jobban szeret. Neked nem volt muszáj.

A családunk szerves és fontos résztvevője az alvilági életnek. Mi nem foglalkozunk mitiáner drogcsempészéssel, mi nem terítünk füvet, mi nem szedünk védelmi pénzt... nem. Mi mossuk tisztára amit mások megszereztek, mi vagyunk a bankárok már több mint száz éve. Te is ezt tanultad az egyetemen, és most a nagybátyánkkal karöltve vezeted a családi bankot, míg apa az építkezési vállalatainkat felügyeli. Klasszul hangzik, mi?!
Idő közben beleszerettél egy lányba, és ő is beléd. Két éve éltek boldog házasságban... boldog? Ki tudja manapság, hogy a zárt ajtók mögött mi zajlik, látszólag boldogok vagytok. Csak azzal a gyerek kérdéssel ne buzerálna mindenki! Ha tudnák, hogy mennyire elcseszett ez az egész?!

Kapcsolatod a húgoddal egészen különleges. Szereted ezt a kis mócsingot, aka: engem. De a szereteten és a féltésen kívül más érdeked is fűződik ahhoz, hogy mindenről tudj amit csak teszek. Nagyapa a halála előtt elmondta neked, hogy mi áll a végrendeletében: a nagybátyád alig kap valamit, hiszen alkalmatlan a családi üzlet vezetésére. Az apád? Óh, apa egyáltalán nem lenne képes arra, hogy előrébb vigye a családot, ő behódol a többi családnak. Gyengének tűnünk miatta. TE öröklöd a vagyont a húgoddal. Azonban ha az esküvő Christophe és Cassie közt meghiúsul, továbbra is te kezeled a lány örökségét is, mivel a túlnyomó része rád szállna. Egyébként sem kedveled Christ. Sosem kedvelted. Nem is való ő a te édes, drága hugicádhoz! Ez nem a pénzről szól, de ha már így szóba került, nehogy már ezek a súlyos euró tíz-száz milliók más kezébe kerüljenek! Ez a mi családunk pénze, jobb ha a mi kezünkben marad. Te amúgy is sokkal jobban tudnál gondoskodni a testvéredről. Nem igaz?

// Alkudható a név és az avi is. Igazából ha valamin változtatnál, nyitott vagyok, beszéljünk róla! Smile  Ha szükséged van további infóra, keress nyugodtan, szívesen ötletelek még, illetve vannak olyan dolgok, amiket nem írtam le a hirdetésbe....
Nagyon várlak légyszi gyere tesó!  edi //


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket
Cassie húgod, és eljövendő sógorod már nagyon vár!  woo
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
30
● ● karakter arca :
Bailee Madison

Jean-Claude Leblay
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-