Chantal Roussel
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥

Chantal RousselTémanyitás ✥ Chantal Roussel •• Szomb. Márc. 17, 2018 7:20 pm

Chantal Roussel
You say you love me, I say you crazy

általános jegyzet
» Anyja neve: -
» Apja neve: -
» Testvérek:
» Születési hely: Lourmarin
» Születési idő: 1978. 03. 10.  
» Mikor érkezett a városba: 15 évvel ezelőtt, mikor a férjem itt indította meg a vállalkozását.
tudj meg többet
» Becenév: Chanti, Anyu
» Avatar Alany:  Jennifer Love Hewitt
» Karakter kora: 40
» Választott csoport és foglalkozás Civil, háztartásbeli

» Egyéb hozzátartozók;;
Szüleim sosem voltak, árvaházban nőttem fel, ahonnan a tizennyolcadik életévemet betöltve kiraktak, hiszen nem tarthattak ott. Sosem kerestem meg a szüleimet, nem éreztem szükségét, hogy tudjam kik ők, amikor ők eldobtak engem. Nem érdekelt az indok, hogy jó volt-e, vagy sem, csak tudom, hogy ezt tették velem, és ezzel megpecsételték az életemet. Nem bonyolódtam nagyon erős kapcsolatokba, képtelen voltam elköteleződni, egyszerűen nem éreztem úgy, hogy menne nekem, egészen addig, amíg a mostani férjem fel nem bukkant. Édes Istenem, hogy az mekkora szerelem volt a kezdetekben, hatalmas rózsaszín buborékban éltem hosszú éveken keresztül, Azt mondják az nem marad meg sokáig, nálam mégis úgy volt, egészen a lányunk születéséig. Amint Lissa az életünkbe lépett a férjem szinte elfordult tőlünk, már nem érdekeljük. Nem fogok hazudni, az elején bántott, és mindent megpróbáltam, hogy visszahozzam azt, ami régen volt, a szenvedélyt, és a szerelmet, de nem tért vissza azóta sem. Már csak a lányom a boldogságom forrása, és miatta nem fogok elválni. Én nekem nem volt családom, neki van, és nem fog csonka családban felnőni, csak azért, mert én nem vagyok elég a férjemnek.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
ajánlották || Keresett
avatar
Vendég

Chantal Roussel
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-