Pietro Camorra
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 1:52 pm ✥

✥ Today at 11:04 am ✥

✥ Yesterday at 10:09 pm ✥

✥ Yesterday at 9:34 pm ✥

✥ Yesterday at 8:05 pm ✥

✥ Yesterday at 4:00 pm ✥

✥ Yesterday at 10:24 am ✥

✥ Yesterday at 9:36 am ✥

✥ Vas. Okt. 14, 2018 3:59 pm ✥

Párizs lakói

Pietro CamorraTémanyitás ✥ Pietro Camorra •• Vas. Május 13, 2018 5:39 pm

Pietro Camorra
szösszenet

általános jegyzet
» Teljes név: Pietro Luca Marco Camorra
» Anyja neve: Sofia Martina Camorra  
» Apja neve: Lorenzo Luca Giovanni Camorra  
» Testvérek: Antonia Camorra (26 éves), Noemi Matilde Camorra (15 éves)  
» Születési hely: Róma  
» Születési idő: 1989.04.08.  
» Mikor érkezett a városba: 2016
tudj meg többet
» Becenév: Pietro, Luca, Piro 
» Avatar Alany: Gaspard Ulliel  
» Karakter kora: 29
» Választott csoport és foglalkozás Törvényen kívüli, Bártulajdonos és strici

» Egyéb hozzátartozók;;
"Nálam igazából a család az, amiről beszélhetek, és nem csak a vér szerinti kötelékről van szó, hanem annál sokkal nagyobb dologról. A családot azok az emberek alkotják, akiket beengedsz az életedbe. A család az, ami támogat és átsegít dolgokon. Ők azok, akikkel igazán törődsz."
Lorenzo Luca Giovanni Camorra - apa Apám mindig is szerette a hagyományokat, mint az én esetemben, neki is az apja választotta meg a feleségét, ami azt jelenti, hogy szeretné, ha én dönteném majd el, hogy kit vesz el a fiam... Konzervatív, elég csökönyös és ha ez nem lenne elég, elismerését csak eredményekkel lehet elérni. Mindennek ellenére egészen jó viszonyunk volt mindaddig, míg be nem jelentettem, hogy sebész akarok lenni...
Hogy mi történt velünk? Megbízta az embereit, hogy egyesével törjék el az ujjaimat... Felesleges is lett volna ellenkezni, nem tudtam volna mit tenni, az ő akarata a szent és sérthetetlen. Ő van a hierarchia legtetején, a családfő.
Sofia Martina Camorra - anya Első ránézésre egy törékeny és elég kifinomult nő, akiből senki sem nézni ki, hogy tizenéves lányokat rabol el és tanítja be őket "unokahúgnak". Mit is takar ez? Hónapokon át bedrogozott tizenéves lányokat kényszerít szexre, míg önmagukról és a szabadságukról lemondva, összetörve nem hódolnak be az akaratának.
Elég kiszámíthatatlan és hangulatingadozásai vannak, szerintem nincs vele valami rendben, nagyon reménykedem, hogy ezt nem öröklöm tőle. Az orvosok szerint borderline személyiségzavara van, nem egyszer próbált már végezni önmagával, de... hogy a betegség miatt vagy éppen az elbaszott élete lehet az oka? Szerintem még ő magam sem tudja.
Antonia Camorra - öcs Egy igazi féreg, aki mindig próbál keresztbe tenni nekem és fiatalabbik fiúgyermek révén kiéli azt, hogy szabadsága van és fele annyi kötelesség nehezedik a vállára... Egy maffia család tagjai vagyunk, az egyik legerősebb olasz maffiacsalád tagjai, lehet ezt elfelejtettem említeni.
Apám szerint mindenkinek kell egy "mesterség". Az öcsém a fegyverkereskedést választotta... Bár mondhatnám, hogy nem tudom miért éppen sebész lett belőle, ezt is csak azért tette, hogy az orrom alá dörgölhesse mennyire nem dönthetek az életem felett. Élvezettel próbál rám hatással lenni, de egy valamit elfelejtett. Amint megházasodom és családot alapítok, apám fejérről a korona az enyémre kerül, ami egyenlő lesz a halálos ítéletével... De még ki kell várnom.
Noemi Matilde Camorra - húg Ő az egyetlen a családunkban, aki ártatlan és talán ez csak a kora miatt van, de... remélem, hogy örökre ilyen marad. Ő az egyetlen, akit közel engedtem magamhoz és szinte már olyan, mintha az én gyermekem lenne. Lényegében a házasságba úgy egyeztem bele, hogy Matildet vihetem magammal, hogy nem apám választja ki a foglalkozását és a vőlegényét, hanem mindenről saját maga dönthet.
A húgom jelenleg is velem él.


Imádom, amikor a húgom puffogni kezd és olyan pofát vág, akár egy hörcsög, kacaja képes elfeledtetni pillanatok erejéig, hogy miért is vagyok itt, hogy milyen helyzetben is vagyok. Cseppet sem örültem egy házasságnak, indokolatlannak és butaságnak tartottam, hogy egy olyan emberrel kössem össze az életemet, akit még csak nem is ismerek. De nem vagyok olyan helyzetben, hogy én döntsek a sorsom felől, legalábbis jelenleg, hogy mit tartogat vagy éppen mit hoz a jövő, még csak magam sem tudom. De nem is most kéne ezzel foglalkoznom, egyáltalán nem is lényeges ez volt, el kell vennem azt a lányt, engedelmeskednem kell és így a húgom megkaphatja az azt életet, amit érdemel. Egy házasság nem nagy ár Noemi jövőjéért és kifejezetten örülök annak, hogy velem él, nem pedig apámékkal...
- Nem is figyelsz rám Piro. - mondja a húgom nekem olaszul és mintha némi sértettséget vélnék felfedezni a hangjában csipetnyi haraggal. Csak sóhajtok egyet, fogalmam sincs róla, hogy éppen miről beszélt nekem, túlságosan elmerültem a gondolataimban. Bár ezt nem igazán szeretném neki bevallani és talán túl sokáig hagyom őt válasz nélkül, már éppen szóra nyitnám az ajkaimat, amikor hozzám vág egy díszpárnát, még időben elkapom.
- Örülnék, ha végre erről leszoknál Matilde. - ritkán használom a második nevét, sőt. Csak akkor kerül erre sor, amikor éppen leszidom vagy nevelem őt, bár ő ennek nem igazán örül, vörösödő feje is erről árulkodik.
- Mondtam, hogy utálom, amikor így szólítasz, muszáj? - kérdezi felháborodva és én csak sóhajtok, nincs kedvem most a tini húgom hisztijét hallgatni, napok óta nem tudok rendesen aludni... Visszatérő rémálmok miatt. Emlékszem hogyan ölte meg apám a legjobb barátomat egyetlen ellenszegülés miatt. Nem tudtam, hogy miért barátkoztatott össze azzal a fiúval, hogy miért kellett állandóan csak vele játszanom, de szép lassan barátok lettünk, igaz barátok és... amint apám erről tudomást szerzett, pálcás fiúvá tette. Nem engedhette meg magának, hogy nyomot hagyjon a gyermekein, hiszen az pletykákhoz vezetett volna, így mindenkinek "teremtett" egy pálcás fiút.
- Akkor viselkedj rendesen! - hangom nem kérlelő, sokkal inkább parancsoló és követelőző, ilyenek után általában nem szokott visszabeszélni, tudja hogy hol van az a határ, amit nem léphet át. - Este átjönnek apáék, szeretném ha itt lennél és velünk vacsoráznál. - tudom, hogy legalább annyi kedve van, mint nekem, szóval semennyi, de muszáj... Muszáj velük vacsorázni. Bólint egyet és elindul a szobája felé.
Felállok és elindulok a minibár felé, töltök magamnak egy pohár whiskeyt és elindulok az ablak felé. Odaérve kinyitom azt és hagyom, hogy friss levegő árassza el a szobát, miközben a közlekedő autókat bámultam.
Nem akarok elvenni senkit, nem akarok trónörökös lenni, nem akarom apám hatalmát, nem akarom átvenni a helyét, sebész szeretnék lenni, de... ez már nem lehetséges, tett róla, hogy ne legyen. Tizenhét éves voltam, mikor bejelentettem, hogy nem gazdasági iskolába megyek, hanem egészségügyibe, megkérte az embereit, hogy vigyenek le a pincébe. Azt hittem ott fog tartani majd pár napig, hogy majd éheztet és szomjaztat, de... Ehelyett lefogatott és kalapáccsal eltörték az összes ujjamat. És még holnapig sorolhatnám, hogy milyen dolgokat tett velem, hogy erre az útra kerüljek.

Megállok az ajtója előtt, be kell vallanom, hogy még csak a nevére sem emlékszem igazán... Lana vagy Lara? Biztosan megfog sértődni, ha nem tudom megmondani a nevét és most nincs erőm egy női hisztihez, ahogyan minap a húgoméhoz sem volt. Kopogtatnom kell, de legszívesebben elmennék csak egyszerűen, nem akarok vele vacsorázni, leginkább semmit sem szeretnék vele csinálni. Végül csak felemelem a kezem és kopogtatás helyett inkább megnyomom a csengőt.
Mikor nyílik az ajtó csak sóhajtok egyet. -Pietro Camorra vagyok, gyere velem vacsorázni, az apád és az apám is ezt szeretné. - mondom neki, remélem ezzel tudatosulni fog benne, hogy nincs igazán választásunk.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Miként jutottál ide || Keresett - saját - canon
Törvényen kívüliek
avatar
● ● Posztok száma :
4
● ● Reag szám :
2
● ● Keresem :
Léa
● ● karakter arca :
Gaspard Ulliel


Témanyitás ✥ Re: Pietro Camorra •• Kedd Május 29, 2018 9:00 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Pietro,

mostanában nem túl sok törvényen kívüli érkezett, így mindig elkél belőlük az erősítés, igaz, az vicces, hogy milyen rövid időn belül egyből három olasz maffiózó is beköltözött a városba... "Vicces"... egy sötét sikátorban azért egyikőtökkel sem szívesen futnék össze Rolling Eyes
Érdekes volt bepillantást nyerni a családod életébe, akár a családtagok bemutatásán keresztül, akár az azt követő kis életképeken át, milyen is egy hagyománytisztelő, vaskalapos maffiacsalád élete, ahogy a családfő szava szent és sérthetetlen, ésa védelmező báty igyekszik mindent megtenni a kishúga boldog és szabad életéért... A generációk közötti nézeteltérések, különbségek itt is szépen kijöttek, míg bizonyos dolgok az idősebb generáció számára szinte magától értetődőek, nem feltétlenül könnyű őket a fiatalabbaknak is gondolkozás nélkül elfogadnia.
Bár a karakter szempontjából kimondottan szomorú pillanat volt a sebész karrier ellehetetlenítése, valahol mégis érzékletesen bizonyította apád elszántságát és tekintélyét a családon belül. Az meg, hogy az öcséd, akinek eleve sokkal kevesebb felelőssége van, mint neked, pont ezt a szakmát választotta, szép kis fricska... Gondolom nem véletlen, hogy a húgoddal jobban kijössz xD
Apropó, ha már hugi... azok után, hogy a család milyen szigorú szabályok szerint él, és a maffiavezér szava szent és sérthetetlen, számomra kissé logikátlan és furcsa volt az, hogy az esküvőd kapcsán még te szabtál feltételeket, ráadásul olyanokat, amik a húgod életét befolyásolják - mentesítik a családi "kötelességek" alól... Rolling Eyes Vagy esetleg apádnak ezzel is valami terve van, amiről még nem tudtok? Azon mondjuk nem lepődnék meg.

Tovább viszont nem is húznám a szót, hess-hess foglalózni, aztán irány a játéktér! Smile Jó szórakozást!


tudomány emberei
avatar
Online
● ● Posztok száma :
462
● ● Reag szám :
192
● ● Keresem :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● karakter arca :
Chris Pratt

Pietro Camorra
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Pietro Maximoff / Higanyszál
» i came 2 party -Pietro&Tabitha
» And we can't stop - [Pietro&Wanda]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-