Pietro Camorra
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs



A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 8:05 pm ✥

✥ Yesterday at 4:19 pm ✥

✥ Yesterday at 2:09 pm ✥

✥ Yesterday at 1:49 pm ✥

✥ Yesterday at 10:29 am ✥

✥ Yesterday at 10:24 am ✥

✥ Yesterday at 10:20 am ✥

✥ Szer. Május 23, 2018 10:58 pm ✥

✥ Szer. Május 23, 2018 10:28 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pietro Camorra tollából
Témanyitás ✥ Pietro Camorra •• Vas. Május 13, 2018 5:39 pm

Pietro Camorra
szösszenet

általános jegyzet
» Teljes név: Pietro Luca Marco Camorra
» Anyja neve: Sofia Martina Camorra  
» Apja neve: Lorenzo Luca Giovanni Camorra  
» Testvérek: Antonia Camorra (26 éves), Noemi Matilde Camorra (15 éves)  
» Születési hely: Róma  
» Születési idő: 1989.04.08.  
» Mikor érkezett a városba: 2016
tudj meg többet
» Becenév: Pietro, Luca, Piro 
» Avatar Alany: Gaspard Ulliel  
» Karakter kora: 29
» Választott csoport és foglalkozás Törvényen kívüli, Bártulajdonos és strici

» Egyéb hozzátartozók;;
"Nálam igazából a család az, amiről beszélhetek, és nem csak a vér szerinti kötelékről van szó, hanem annál sokkal nagyobb dologról. A családot azok az emberek alkotják, akiket beengedsz az életedbe. A család az, ami támogat és átsegít dolgokon. Ők azok, akikkel igazán törődsz."
Lorenzo Luca Giovanni Camorra - apa Apám mindig is szerette a hagyományokat, mint az én esetemben, neki is az apja választotta meg a feleségét, ami azt jelenti, hogy szeretné, ha én dönteném majd el, hogy kit vesz el a fiam... Konzervatív, elég csökönyös és ha ez nem lenne elég, elismerését csak eredményekkel lehet elérni. Mindennek ellenére egészen jó viszonyunk volt mindaddig, míg be nem jelentettem, hogy sebész akarok lenni...
Hogy mi történt velünk? Megbízta az embereit, hogy egyesével törjék el az ujjaimat... Felesleges is lett volna ellenkezni, nem tudtam volna mit tenni, az ő akarata a szent és sérthetetlen. Ő van a hierarchia legtetején, a családfő.
Sofia Martina Camorra - anya Első ránézésre egy törékeny és elég kifinomult nő, akiből senki sem nézni ki, hogy tizenéves lányokat rabol el és tanítja be őket "unokahúgnak". Mit is takar ez? Hónapokon át bedrogozott tizenéves lányokat kényszerít szexre, míg önmagukról és a szabadságukról lemondva, összetörve nem hódolnak be az akaratának.
Elég kiszámíthatatlan és hangulatingadozásai vannak, szerintem nincs vele valami rendben, nagyon reménykedem, hogy ezt nem öröklöm tőle. Az orvosok szerint borderline személyiségzavara van, nem egyszer próbált már végezni önmagával, de... hogy a betegség miatt vagy éppen az elbaszott élete lehet az oka? Szerintem még ő magam sem tudja.
Antonia Camorra - öcs Egy igazi féreg, aki mindig próbál keresztbe tenni nekem és fiatalabbik fiúgyermek révén kiéli azt, hogy szabadsága van és fele annyi kötelesség nehezedik a vállára... Egy maffia család tagjai vagyunk, az egyik legerősebb olasz maffiacsalád tagjai, lehet ezt elfelejtettem említeni.
Apám szerint mindenkinek kell egy "mesterség". Az öcsém a fegyverkereskedést választotta... Bár mondhatnám, hogy nem tudom miért éppen sebész lett belőle, ezt is csak azért tette, hogy az orrom alá dörgölhesse mennyire nem dönthetek az életem felett. Élvezettel próbál rám hatással lenni, de egy valamit elfelejtett. Amint megházasodom és családot alapítok, apám fejérről a korona az enyémre kerül, ami egyenlő lesz a halálos ítéletével... De még ki kell várnom.
Noemi Matilde Camorra - húg Ő az egyetlen a családunkban, aki ártatlan és talán ez csak a kora miatt van, de... remélem, hogy örökre ilyen marad. Ő az egyetlen, akit közel engedtem magamhoz és szinte már olyan, mintha az én gyermekem lenne. Lényegében a házasságba úgy egyeztem bele, hogy Matildet vihetem magammal, hogy nem apám választja ki a foglalkozását és a vőlegényét, hanem mindenről saját maga dönthet.
A húgom jelenleg is velem él.


Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Miként jutottál ide || Keresett - saját - canon
avatar
Új vagyok
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1
● ● Keresem :
Léa
● ● karakter arca :
Gaspard Ulliel

Pietro Camorra
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Karakteralkotás-