Charles Gauthier
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Charles Gauthier •• Szomb. Júl. 14, 2018 7:30 pm

SzabadFoglaltElkelt

Charles Gauthier» Karakter arca:
Tom Holland & KJ Apa & Colin Ford (ötletek, szívesen egyeztetek)
» Csoport:
Oktatás
» Életkor:
16-17 éves
» Foglalkozás:
Tanul - szintén versenyszerűen lovagol, mint én

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Arrogáns, beképzelt fráter.
Tömören ennyi a véleményem rólad, hiszen úgy viselkedsz legtöbb esetben, mintha valamiféle királyi sarj lennél és mindenkinek azt kéne lesnie, hogy mit tehet érted, legalábbis akkor biztosan, amikor valamelyik rokonod is a közelben van. Kár lenne tagadni, hiszen az elitek körét bővíted te is, de legfőképpen anyád és apád tehet arról, hogy ilyen vagy. Legtöbb edzéseden mindig valaki elkísér, mintha attól tartanának, hogy elrabolnak és imádnak beleszólni, hogy mit hogyan kéne csinálnod, te pedig próbálod lenyelni minden egyes alkalommal a békát mosolyogva, hiszen valójában gyűlölőd őket. Ezt viszont senki se mondaná meg rólad, hiszen a tökéletes mosolyod állandó és roppantmód idegesítő. Évek óta nem gondolsz rájuk úgy, mint a szüleidre, számodra szerte foszlott ez a dolog, amikor egyre inkább kezdték megszabni, hogy mt tehetsz meg és mit nem. Ahogyan múltak az évek, úgy nőtt az ő elvárásuk is, ezért is meglepő, hogy még mindig nem valami magánsuliba jársz, hanem a helyi középiskolába írattak be. Amiatt hogy számodra már szinte idegen a család fogalma kicsit irigykedve figyeled azt, amikor azt hiszed senki se lát, hogy a szüleim miként is támogatnak. Ahogyan édesapám az ölelésébe von, becézget, vagyis mennyire is jó a viszonyom vele, vagy édesanyám gyengédségét, amivel irányomba fordul, hiszen te is erre vágynál, de ehelyett? Igazából hozzám szólnod se lenne szabad, hiszen én vagyok a feltörekvő konkurencia, emiatt pedig a szüleid még inkább lenéznek, hiszen még gazdag sarj se vagyok, hogy bármennyi időt is szenteljenek rám. Nem mintha ezt bánnám, mert esélyesen még Demona is elbújhatna anyád mellett, ami a természetét illeti... Megannyi versenyen vettem már részt az elmúlt 5 év alatt, nem egyszer végeztem első helyen a kisebb balesetek ellenére is. Még ha titkolod is, de nagyon is tetszik neked az, hogy mindig újra és újra nyeregbe pattantam és honnan is küzdöttem fel magam; nem féltem újabb akadályokat állítani magam elé, hogy még jobb legyek. Ahogyan azt is imádod, hogy ha megszólalsz, akkor nem vagyok rest visszaszólni, de alapjáraton is mindig kimondom azt, amit gondolok. Talán olykor még meg is fordul a fejedben, hogy netán egyszer tényleg bezúzom az orrod, nem csak levegőbe beszéltem korábban, amennyiszer az idegeimen táncoltál már az elmúlt hónapok alatt.
A látszat ellenére egy teljesen normális srác vagy, minden beképzeltség a lehető legtávolabb áll tőled. Utálod a sok elkényeztetett fruskát, akik alapjáraton a közeledben lennének a suliban, vagy éppen a szüleid partiján. Nem vágysz sokra, csak arra, hogy ne kelljen örökké maszkot viselned, megfelelned olyanoknak, akik szinte már idegenek számodra, hiába a szüleid. Pontosan tudod, hogy idővel esélyesen bennem ellenfélre fogsz akadni a versenyeken, de… de addig neked ki kéne tartanod, hiszen amennyire imádtad eleinte a lovaglást, most annyira érzed már csak kényszernek. S talán pont ezért akarsz valahogy a bizalmamba férkőzni, hogy visszarántsalak ebből és ragadjon rád is abból a szenvedélyből, amit a lovaglás iránt érzek, hogy újra azt érezd szabad vagy és igen is számít az, hogy mit érzel és gondolsz. Engem viszont nem túlzottan érdekel a pénzes feneked, de neked pont kapóra jön az is, hogy szeptembertől ugyanabba a középsuliba fogok járni, mint te is jársz, még ha másik évfolyamba is. Így még nehezebb lenne elkerülnöm téged, bármennyire is akarnálak.

|| A karakterek sorsát nem akarom megszabni. Lehetnek csak barátok, idővel lehet több is köztük, vagy még ennyi se, mert soha nem fogom elhinni azt, hogy valójában egy rendes és igazán remek srác vagy. Pont olyan, akivel valójában minden szülő elengedné a csemetéjét, hiszen eddig pont nem ezt láttam tőled, így nehezen tudom elhinni, hogy ez a valódi arcod és a seggfej, beképzeld viselkedésed a maszk, amit a szüleid miatt kell viselned. Sok dologban hasonlítunk, hiszen ott van az állatok iránti szeretetünk, az, hogy legszívesebben másokon is mindig segítenénk - titkon esetleg ételosztásban is segédkezhetsz -, illetve ott van a lovaglás is, régebben biztosan szeretted és most is hiányzik neked az, amit hajdanán éreztél olyankor. PB-ről és névről is lehet egyeztetni, rugalmas vagyok ilyen téren. Ha megérkeztél, akkor vágj hozzám egy üzit, hogy tudjam itt vagy, kérdés esetében pedig PM-ben megtalálsz. edi Nagyon várlak! woo


avatar
● ● Posztok száma :
159
● ● Reag szám :
136
● ● Keresem :
My place in the world and my lovely mom and my superhero dad
● ● karakter arca :
Anya Taylor-Joy

Charles Gauthier
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-