Nathaniel ...
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Nathaniel ... •• Csüt. Aug. 02, 2018 5:43 pm

SzabadFoglaltElkelt

Nathaniel ...» Karakter arca:
Henry Cavill (?)
» Csoport:
Elit (?)
» Életkor:
30 év
» Foglalkozás:
megalkotóra bízva

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
"[...]És megint ott voltam, a legrémesebb szobában, amiben valaha is jártam, s igyekeztem is nem rápillantani a ragyogó csillárra, vagy a puccos díszítőelemekre. Az emberekre koncentráltam, s ekkor pillantottam meg először a fickót, akin látszott, mennyire nem akar itt lenni,mégis volt elég önuralma ahhoz, hogy ne szaladjon el fülét-farkát behúzva. Helyette illedelmesen cseverészett egy kisebb csoporttal, és esküszöm valami megmozdult bennem, ahogy őt néztem. Valami furcsa érzés, amit azelőtt még soha nem éreztem, és amit nem is igazán tudtam hová tenni. Aztán megszólalt, s mint valami béna filmben, hirtelen elmúlt az a bizonyos érzés, s olyan ellenszenv lépett a helyére, hogy alig bírtam szó nélkül hagyni a gúnyos köszöntését az irányomban. Nyilván nem azért volt jelen, mert olyannyira kedvelte a családomat, hogy velünk töltse az estét, és nyilvánvalóan nem ismert engem. Már épp tervezgetni kezdtem fejben, hogy talán előkutatok róla minden mocskos részletet,és leközlöm az újságban, mert még soha, senki nem szólt hozzám ilyen hangnemben, senkiből nem áradt még ennyi gyűlölet és megvetés az irányomba."
Szóval ez volna az első találkozás, részlet az előtörténetemből. Nagyjából ez volna az elképzelés, nehezen induló kapcsolat, mindkét fél félreismeri a másikat. Elise gyűlöli az elitek életét, hiába ebbe született bele. Nathaniel jelleme kapcsán nem sok mindent szeretnék megszabni. Lehet Elise-hez hasonló, aki nem szereti a gazdagok életét élni, s inkább saját lábra állt, vagy épp ellenkezőleg, egy gazdag ficsúr, igazi s*ggfej, a döntés a Tiéd!
Egy kis apróság: Elise valakinek a jegyese, egyfajta érdekházasságról van szó, ami még inkább bonyolítaná a kapcsolatukat. Egyéni ötletekre vevő vagyok, pb javaslatokra kevésbé, de ha csak az tart vissza, szívesen egyezkedek. A névhez sem feltétlen ragaszkodok, de szeretném, ha nem egy sablonos név tartozna a karakterhez. Nagyon várom!! ahwie

avatar
Vendég

Nathaniel ...
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-