A csapat
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥


Témanyitás ✥ A csapat •• Kedd Aug. 28, 2018 6:31 pm

archivált hirdetés

SzabadFoglaltElkelt

Wyatt  ……» Karakter arca:
Rick Ravanello, Armie Hammer
» Csoport:
Civil
» Életkor:
+40
» Foglalkozás:
Hivatásos tűzoltó (szolgálat/?/parancsnok)

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Wyatt volt az, aki bemutatott a csapatnak, még akkoriban. Mikor is? Áh, régen volt. Már 10 éve eldöntöttem, hogy beállok Lánglovagnak. Csak ugye sok mindent le kellett tennem az asztalra, hogy idáig eljussak. Ehhez Ő segített hozzá. Mindig mellettem állt és emiatt is övezi őt nagy tisztelet. Amiben tudott abban 100%-san segített, majd más országban folytattam a tanulmányaimat ilyen téren. Mikor visszajöttem beálltam hozzájuk és megmutattam miféle gyakorlatom is van, bemutattam a tudásomat, hogy nem csak a szám járt. Újoncból alig 2 év alatt lettem parancsnok helyettes. Hamar megbirkóztam az elém állított problémákkal és Wyatt is elégedett volt.

Amit Wyatt-ről érdemes tudni röviden:
- 22 éve űzi ezt a szakmát, a családja is ezt csinálta, jelenleg is űzik. Párizsban született és itt is él azóta.
- Tűzbe tenné a csapatáért a kezét és én is ugyanennyire bíznak benne is.
- Unokaöccse: „Heller”
- Mindig is rendkívül határozott, talpraesett, lényegre törő figura volt.


A leírtakon kívül abszolút szabad kezet adok, még a pb-t is cserélheted, csak gyere, mert vár egész Párizs. Kérdéses részletek, vagy ötletelés esetén viszont szívesen segítek és az adminok is. Részemről baráti vele a viszony, hogy te alakítasz-e ki vele kapcsolatot és, hogy milyen jellegű lesz, azt rád bízom. Légy bátor az ötleteidet tekintve, légy nyitott a történésekre és szeresd, ha alakulnak a dolgok!SzabadFoglaltElkelt

„Heller”» Karakter arca:
Dave Franco
» Csoport:
Civil
» Életkor:
25 év
» Foglalkozás:
Hivatásos Tűzoltó (kezdő beosztott)

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Még rengeteget kell fejlődnöd, és ezt nem csak én látom így. A fiúk és a nagybátyád is. Utóbbi elküldött egy vizsgára, mert azt mondtad, hogy jobban értesz a szakmához, mint ő maga. Sikeresen letetted, de még van mit tanulnod. Nagybátyád oldalán ez lehetséges… ám te mással is el vagy foglalva. Alkohol, buli, drog és nők. Fiatal vagy és azt hiszed, hogy az álom melód mellett csinálhatod ezt is. De nem, Wyatt rám bízott, szóval amíg az állomáson vagyunk, addig én felügyelek rád. Tetszik, vagy sem, ez a helyzet.


A leírtakon kívül abszolút szabad kezet adok, még a pb-t is cserélheted, csak gyere, mert vár egész Párizs. Mondjuk én ezerrel pörgök érted.  
Kérdéses részletek, vagy ötletelés esetén viszont szívesen segítek. Légy nyitott a történésekre és szeresd, ha alakulnak a dolgok!
SzabadFoglaltElkelt

Tiago...» Karakter arca:
Devon Sawa
» Csoport:
Civil
» Életkor:
35 év
» Foglalkozás:
Hivatásos Tűzoltó (gépjárművezető)

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Tiago egész életét feláldozta a hivatásáért, a magánéletre igen kevés ideje volt. Soha nem adta át magát az érzelmeinek, sosem élt együtt élete szerelmével, és soha nem látta fiát, akiről ugyan tudja, hogy létezik valahol, de még nem kereste meg.
Eltökélt, kész a harcra, szeretne segíteni, megpróbál kapcsolatokat kialakítani a többi taggal, hogy végre megtalálja a helyét. Hány éven át nem találta meg? Lassan 8 éve... Sikerülhet? Ez csak rajta áll.


Kérdéses részletek, vagy ötletelés esetén viszont szívesen segítek. Légy nyitott a történésekre és szeresd, ha alakulnak a dolgok!SzabadFoglaltElkelt

Maeva....  » Karakter arca:
Katie Findlay
» Csoport:
Civil
» Életkor:
27-36
» Foglalkozás:
Hivatásos Tűzoltó

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Maeva gyermekként erős, szabad lelkű és szabad szájú kislány volt. Hat fiútestvére mellett ez nem is volt meglepő; habár mindannyian úgy óvták a széltől is mintha porcelánbaba volna, ez csak arra bátorította, hogy legyen még vakmerőbb, még kalandvágyóbb. Erős és eszes nővé érett akit nem tántorított vissza a politika vagy a parancs. Első gyermeke elvesztése után a szeretett férfitől a mélybe taszította. Évekbe telt mire ismét felemelkedett de ez elég erőt adott neki.

Kérdéses részletek, vagy ötletelés esetén viszont szívesen segítek. Légy nyitott a történésekre és szeresd, ha alakulnak a dolgok!FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK
avatar
● ● Posztok száma :
62
● ● Reag szám :
50
● ● karakter arca :
Joseph Morgan

A csapat
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-