Tommy Anderson
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 1:30 pm ✥
✥ Yesterday at 11:06 pm ✥
✥ Yesterday at 11:04 pm ✥


Témanyitás ✥ Tommy Anderson •• Pént. Aug. 31, 2018 9:15 pm

Fagyasztott hirdető

SzabadFoglaltElkelt

Tommy Anderson» Karakter arca:
Cillian Murphy (változtatható, csak egyeztess róla)
» Csoport:
Törvényen kívüli
» Életkor:
35-39
» Foglalkozás:
Verőember, behajtó (apám jobb keze)

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Lassan 10 éve annak már, hogy apám jobb keze vagy. Pontosan azóta, hogy az előzőt „véletlenül baleset” érte a szökésemet követően. Rájött apám, hogy segített nekem és remélte, hogy megjön az eszem és haza fogok térni, de sose jött el ez a pillanat. Azóta orvos és feleség lett belőlem, mellé pedig kétszeresen is édesanya is. Soha nem beszéltem senkinek a múltamról, hogy valójában a maffiához köt a vérem, hogy az egyik legkeresettebb ember az apám. Még az esküvőmön is hamis rokonok vettek részt, azok, akiket annak tartottam. Apám tűrt, de mostanra megelégelte a tetteimet és azt, hogy miként is fordítottam hátat a családnak. Egy olyan családnak, aminek nem lehet, hiszen ezzel gyengeséget sugározz ő is, amiért az egyik gyermeke fellázadt.
Öcsémet esélyesen ismered, hiszen ő még mindig közétek tartozik, nem érdekli az se, hogy miként kell elvennie majd egy olyan lányt, akit kijelöltek neki. Talán azóta meg is szerette, ki tudja, hiszen évek óta őt se láttam. De most itt vagy te. Egy feladatot kaptál, hogy épségben vigyél vissza. Látszólag nem nehéz, hiszen egy családanya egy „takarítóval” szemben miért is jelente nehézséget? Csak azt felejtette el apám közölni veled, hogy nem vagyok védtelen, hiszen egykoron egyik legjobb harcossá neveltek. Vagy azt, hogy olyan titkot tudok, amivel akár ellene fordíthatlak téged. Emlékszel még a négy éves lányodra, az angyali fürtökkel megáldott gyermekre, vagy feleségedre? Több mint 10 éve annak már, hogy meghaltak és míg te azt hitted, hogy baleset volt, majd utána azt, hogy a másik maffia család tette, addig én pontosan tudom, hogy apám szervezte meg az egészet. Ott voltam, hallottam. Téged akart! És meg is tette, ami kellett hozzá, hogy téged megszerezzen. Vajon hűség nálad megkérdőjelezhető? Ezért küldött értem, mert tudta, hogy ha nem viszel vissza, akkor esélyesen holtan fogod végezni?
Ellenségek lennék, vagy inkább szövetségesek? Vajon hinnél nekem, ha elmondanám az igazságot? Vagy vakon bízol apámban? Tényleg olyan jó vagy, mint suttogják azokban a körökben? Elbuksz, vagy sikerrel jársz, netán egy harmadik útra tévedsz?


|| Az, hogy pontosan mi is történne megbeszélés tárgyát képezi. Ez inkább kiindulási alapnak szánnám, a játéktér úgyis hozza magával a dolgokat. Christope-t simán ismerheted, mint említettem. Az, hogy ti kedvelitek-e egymás, vagy nem rajtatok állna. PB-ről és névről is lehet egyezkedni, de gondolom jelenleg úgyse az igazi nevét használja. PM-ben megtalálsz kérdés esetén! lufi  Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
avatar
● ● Posztok száma :
64
● ● Reag szám :
53
● ● Keresem :
broken boy
● ● karakter arca :
Ana de Armas

Tommy Anderson
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-