Noémie Fournier
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Noémie Fournier •• Szomb. Szept. 01, 2018 7:04 pm

SzabadFoglaltElkelt

Noémie Fournier» Karakter arca:
Amy Adams (ötletelni szabad!)
» Csoport:
Elit v. foglalkozás függő
» Életkor:
45-48
» Foglalkozás:
Régiségkereskedő / könyvesbolt tulajdonos / üzletasszony (család fekete báránya)

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
16-17 évesen lettél állapotos, de nem tarthattad meg a babát. El akartatok szökni a valódi apámmal, de a vasakaratú anyád közbeavatkozott és soha többé nem láttad azt a férfit, akit mindig is igazán szerettél. A gyermek megszületett, de nem tarthattad meg, a világ se tudott soha a terhességedről, erről gondoskodott a családod is, hogy nehogy bárki bármit is megneszeljen, amikor pedig eljött a pillanat, akkor a világ úgy ismerte meg a lányodat, mint a bátyád legújabb gyermeke. A fiú mellé született még egy lány is abba a családba, senki se kételkedett benne, hogy nem az övéké lennék. A hajam színét  és a szeplőket arra fogták, hogy felmenőkre hasonlítok, mint te is. Te pedig beletörődtél idővel a nagynéni szerepbe, hiszen mást nem tehettél. Mindig is remélted, hogy egyszer felfedheted a titkodat, de soha nem jött el az a pillanat. Az öngyilkossági kísérletemet követően viszont esélyt kaptál arra, hogy nagyobb szerepet kapj az életemben. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, sok időt töltünk együtt és hamarabb fordulok hozzád bármivel, mint a „családomhoz”.
A családod ellenére is egészen nagyvilági nő lett belőled, mintha csak alá akartad volna támasztani a „család fekete báránya” jelzőt egykoron. Soha nem titkoltad, hogy inkább a jót próbálod meglátni és örömmel mész szembe a családi elvárásokkal, mint én is. Barátságos és kedves teremtés vagy, kicsit talán szétszórt, de a Fournier család legtöbbjével ellentétben az emberek téged szeretnek. Amikor pedig felhoztam neked, hogy nem is ők a családom, akkor mellettem álltál, támogattál, de közben nem túlzottan segítettél előre lépni, mintha féltél volna attól, hogy a titkodra rájövök. Kicsit talán mindig is reménykedtél abban, hogy újra látni fogod azt a férfit, akinek köszönhetően én is létezem, de nem is sejted, hogy ő azóta meghalt és lett egy másik lánya, egy másik családja, ezzel együtt pedig a titkod többé nem titok. Láttam a fényképet rólatok, érzem, hogy te vagy az édesanyám, hiszen erről a szív csak nem hazudik, de nem tudom, hogy miként mondhatnám el. Vajon te akarnád azt, hogy a lányod legyek, vagy te megelégszel a nagynéni szereppel, hiszen 27-28 éve (attól függ, hogy mikor is érkezel) annak mond a családunk… Megannyi kérdés tombol bennem. Vajon, ha megismernéd Roisint, a féltestvéremet, aki mesélhetne megannyi dolgot, akkor örülnél, boldog lennél? Meddig maradhat valami titok? Ki fog hamarabb megtörni?

|| Kedves, barátságos teremtésről van szó, s ha nem is tudta teljesen elfelejteni a tinédzserkori szerelmét azóta lehet akár más férfi az életében. Főleg, hogy az apám meghalt – ez fix dolog-. A természetéből adódóan pedig Roisinnak is örülne, hiszen végre ha nem is hagyományos értelemben, de végre lehetne családja, mert másik gyermeke soha nem lett. Mindig is gondoskodó teremtés volt, aki nem félt szembe menni a családjával, kimondani kerek-perec a véleményét. Kérdés esetén PM-ben megtalálsz minket, de előbb még nekem kéne bemutatnom őt! Nagyon várunk! woo edi
(Korábban Barbara Fournier néven volt regisztrálva a karakter, de azóta egy-két dolgon változtattam.)**
avatar
● ● Posztok száma :
813
● ● Reag szám :
327
● ● Keresem :
My Mom && Him && My doctor
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Noémie Fournier
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-