Mathis Fournier
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Mathis Fournier •• Vas. Szept. 09, 2018 1:05 pm

SzabadFoglaltElkelt

Mathis Fournier» Karakter arca:
Max Riemelt (lehet egyeztetni, de ne vmi kinyalt címlapfiú legyen)
» Csoport:
Civil / elit
» Életkor:
30-33
» Foglalkozás:
Világutazó

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
20 éves korodban szöktél meg, semmi nem maradt utánad, még egy búcsúlevél se, vagy legalábbis apánk azt is remekül eltűntette. Sok helyen megfordultál már, hiszen mindig is vonzott a világ. Régebben is sokat beszéltél arról, hogy fel fogod fedezni a világot, de apánk helyét biztosan nem veszed át az üzleti életben. Soha nem voltál olyan arrogáns jellem, mint ő, aki képes volt mindig mindenkin áttaposni, ha az érdeke úgy kívánta meg. Sok idő eltelt már azóta, fogalmad sincs arról se, hogy itthon mi a helyzet, vagy éppen arról, hogy pár éve mit is tettem, miként próbáltam véget vetni az életemnek, hiszen ha tudnád, akkor esélyesen elsők között lennél, aki betöri „apuci” orrát és már sokkal korábban betoppantál volna.
Nem értem, hogy miért engem hívtál, amikor bajba keveredtél, de kihoztalak az őrsről az éjszaka közepén. Érdekel, nagyon is szeretném tudni, hogy mik történtek veled az elmúlt évek alatt, ahogyan azt is, hogy netán miért is tértél vissza. Tudod jól, hogy bennem megbízhatsz. Sőt, még lakást szereznék neked, ha nem akarsz hazajönni a birtokra, de reménykedek, hogy eljössz velem. Nem is sejted, hogy mennyire erős nő lett belőlem az évek alatt, milyen csatákat vívok apánkkal, aki nem is az apám és mennyire is jól jönne a segítséged abban, hogy a két kisebbet is megóvjuk apánktól. Vajon ha tudnád, hogy csak féltestvérek vagyunk, akkor is szeretnél? Vagy te már mindig is sejtetted? Miért jöttél vissza ennyi év után? Beteg lennél, vagy csak hiányoztunk neked? Megannyi kérdés kimondatlan, de egyszer talán mindenre fény derül.


|| Mi történt az elmúlt évek alatt rajtad áll, hiszen életjelet se adtál egészen mostanáig magadról. Lehet családod, belekeveredhettél valamibe, vagy ahogyan írtam akár lehet vmi betegség is, ami miatt hazajöttél, mert netán csak éveid vannak hátra. Ez mind rajtad áll, nem szeretnék sok mindent megszabni. Jó volt a kapcsolatunk mindig is, bíztál bennem, én pedig benned. Ahogyan nem is vagy egy arrogáns tapló, mint a családfő a családban. Sokkal inkább helyén van az eszed és a szíved is. PM-ben kérdés esetén meglelsz és általam akad még egy rokon, hiszen a valódi apámnak született mástól is egy lánya. Rolling Eyes**
avatar
● ● Posztok száma :
813
● ● Reag szám :
327
● ● Keresem :
My Mom && Him && My doctor
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Mathis Fournier
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-