Garcia nyomozó
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Garcia nyomozó •• Vas. Szept. 09, 2018 4:24 pm

SzabadFoglaltElkelt

Natalia Garcia» Karakter arca:
Monica Raymund (ötlet)
» Csoport:
Bűnüldözés
» Életkor:
31 (plusz mínusz néhány év jöhet)
» Foglalkozás:
ex-profilozó; szervezett bűnözési nyomozó

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Nőként ebben a szakmában érvényesülni nehéz – pláne, ha valaki ilyen fiatalon sikereket ér el. Te mégis itt vagy mellettem, immár két éve, és bár elsőre nem vártam tőled sokat, meglepően felkészült vagy, még ha van is mit tanulnod. Egészen máshogy közelíted meg az ügyeket, mint én, a realizmusom a te empátiáddal párosul, s míg én jobb vagyok a "ki és hogyan", addig te a "miért?" kérdést válaszolod meg. Profilozónak készültél, végül személyes okokból maradtál mégis rendőrségi kötelékben, ahelyett, hogy doktori karriert üldöznél.


Sokan téves feltételezéseket vonnak le rólunk; igazság szerint azonban az elmúlt két évben, mióta partnerek vagyunk, tényleg közel kerültünk egymáshoz, ám egészen másféle módon. Olyanokat tudsz, amiket senki más, olyanokat, amiket el sem kellett mondanom; egyszerűen tudtad. Kikövetkeztetted. Valahol bosszant, hogy ilyen könnyedén olvasol a fejemben, ám régen nem zavar, hogy a professzionális ismertségen túl többet jelentesz számomra; a legjobb barátot, a bizalmast, azt, aki mindig ott áll mellettem, fedezi a hátam. Bro, így mondják manapság. Akkor is, ha nő vagy.


Ahhoz képest, mennyi mindent tudsz rólam, te mégis sokat rejtegetsz előlem. Két éve vagyunk társak, mégis csak néhány hónapja tudtam meg, hogy a testvéred és az édesanyád gyilkossága vezetett erre a pályára. Hogy a saját apád volt a tettes; hogy végig nézted az egészet. Hogy attól félsz, a hajlam öröklődik. Hogy ha kiderül, a kisfiad (talán az ő létezése volt az első közös kapocs köztünk; elvégre, mindketten egyedülálló szülők vagyunk) másként fog nézni rád. Hogy máig rémálmaid vannak a nevelőintézetről.


Hogy annak ellenére, mennyire hithűen harcolsz a bűnözők ellen, épp te vagy a téglájuk.


//Azt szeretném leszögezni, hogy ezt a közös plotot hosszabb távúnak tervezem, nem szeretném, ha két reag után fény derülne az egészre. Inkább amolyan démoklész kardjaként gondolok rá, ami minduntalan ott lebeg a fejük felett, vagy egy csordultig teli pohárként, amibe lassan csöpög a víz, és pillanatok kérdése, hogy mikor ömlik ki… A PB megtartásának nagyon örülnék, de szükség esetén lehet módosítani rajta, megbeszélést követően. A karaktert mindenesetre szeretném spanyolajkúnak megtartani. Egyéb családi háttér teljesen a megalkotóra van bízva, és ha megérkezik közénk, az általam kigondolt részleteket is szívesen megosztom PM-ben, mind a szál hátterét, mind Natalia jellemét illetően, de tényleg nagyban múlik az igénylőjén is. Várlak, siess!//

avatar
● ● Posztok száma :
20
● ● Reag szám :
10
● ● Keresem :
garcia
&
jean d'arc
&
a mosómedvém
● ● karakter arca :
→ Nick Zano

Garcia nyomozó
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-