Clara Deneuve
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Clara Deneuve •• Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am

SzabadFoglaltElkelt

Clara Deneuve» Karakter arca:
Danielle Panabaker
» Csoport:
foglalkozástól függ
» Életkor:
26-27 éves
» Foglalkozás:
Író, ételkritikus, gasztroblogger vagy vmi különleges, ami még nincs

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Iskola első napja óta ismerjük egymást, hiszen egymás mellé ültünk le az iskolapadba. Mind a ketten eléggé szótlanok voltunk, aztán jött édesanyád mennyei csokoládéssütije és szép lassan a jég is megtört. Legjobb barátnőkké váltunk az évek alatt, együtt jártuk ki az általános iskolát, majd pedig a gimnáziumot is és még felsőoktatásba is együtt keveredtünk. Még akkor is, ha külön szakra jártunk, de mindig számíthattunk egymásra. Jóban és rosszban, együtt terveztük a jövőnket. Mind a ketten részt vettünk hajdanán a bulikban is, de mindig tudtuk, hogy hol a határ. A diploma megszerzését követően pedig te utazni akartál úgy, ahogyan elterveztük, de én már nem akartam menni. Edmund mellett volt már akkor régóta a helyem, hiszen 15 éves korom óta alkottunk egypárt. Sokszor cukkoltál vele, de mindig is támogattál és eleinte csak te ismerted a titkomat, míg a nagyim rá nem jött a dologra. Mindig mindent megosztottunk a másikkal, de mégis láttam a szomorúságot a szemedben, amikor rájöttél arra, hogy én már döntöttem és tényleg maradni fogok. Kicsit talán úgy érezted, mintha az évek tartó barátság ellenére is elárultalak volna, amiért egy férfit választottam helyetted, az álmaink helyett, hiszen tudtad jól, hogy attól még mindig vágyom arra, hogy lássam a világot.
Sokáig próbáltalak neten megtalálni, beszélni veled, de soha nem sikerült. Nem válaszoltál, vagy csak simán letiltottál, mintha többé nem akarnál hallani rólam. Sokszor eszembe jutsz és hiányzol is. Az esküvőre is meghívtalak, de nem jöttél. Próbáltam tudatni veled, hogy anya lettem, de mintha csak egy szellemmel próbáltam volna kapcsolatba lépni. Még mindig remélem, hogy egyszer helyre hozható a barátságunk és meg fogod érteni, hogy miért a maradás mellett döntöttem. Még akkor is, ha jelenleg eléggé viharossá változott a házasságom. Pontosan tudod, hogy mindig próbálok pozitív maradni, remélni, de olykor egyre nehezebben megy már. Szükségem lenne rád, nagyon is és talán megérezted ezt, hiszen a semmiből toppansz be. Biztosan sok minden történt veled az elmúlt 3-4 évben, így bőven lenne miről beszélni, ahogyan esélyesen te se ok nélkül állítasz be hozzám.

|| Sok mindent ki lehet találni, hogy nálad milyen titok lappang. Akár lehet családod, gyereked is már, esetleg anyagi gondjaid vannak, netán a rendőrség keres, mert valamibe belekeveredtél. Szívesen ötletelek veled, megannyi ötletem lenne rá, de mindent én se szeretnék megszabni. Alapjáraton viszont egy kedves és hozzám hasonlóan nagyszívű lányról van szó. Soha nem akart direktbe ártani senkinek se, csak néha túlzottan is a saját feje után megy. Egy dolgot viszont nem szeretnék, ha netán erőszak áldozata lett volna, de azon kívül bármilyen ötlet jöhet. Kérdés esetén PM-ben megtalálsz. Név és PB is teljesen alkuképes! edi
Nobody said it was easy It's such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

avatar
● ● Posztok száma :
233
● ● Reag szám :
191
● ● karakter arca :
Danielle Campbell

Clara Deneuve
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-