Laborok
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Laborok •• Szer. Okt. 31, 2018 4:07 pm

Forrás: googleForrás: googleForrás: google

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Christine és Lara •• Hétf. Nov. 05, 2018 11:40 am

Már karikásra nyomtam a szemeimet a mikroszkóppal, de alig jutok közelebb a sejtésemhez. Sóhajtva dőlök hátra a széken, és megdörzsölöm az orrnyergemet, mint a szemüvegesek. Szerencsére nekem nincs rá szükségem, de a készülék kukkolós része már így is némi kellemetlenséget okozott.
~Hányféle DNS-t lehet levenni egy keksz darabkáról?~
Kedvem lenne nevetni egy jót az ostoba kérdésen. Na persze, a mikroszkóp alatt nem a DNS-t nézegettem. Ellököm magam a székkel, lendület közben kapva ki a kis tárgylemezt, majd fordulok át a hátam mögötti asztalhoz. Mindenféle mütyürkék sorakoznak szép rendben. Kémcsőbe emelek csipesszel egy darabkát az előttem elterülő morzsák közül, és egy cseppentővel néhány csepp oldóanyagot csöpögtetek rá. Megrázom kicsit, majd a centrifugába helyezem. Egy másikat egy másik műszerbe, a harmadikat egy harmadikba. Körülöttem életre kel a labor, csipogás, prüttyögés, surrogás tölti meg a csendet. Visszafordulok, feljebb gurulok. A számítógép monitora is feléled ujjhegynyi koppintásom után. Az előhívott jelentés néhány sorát böngészem újra végig, fejet csóválok.
- Slendrián munka.
Csak úgy magam elé morgom a szavakat, míg tekintetem visszatér a centrifuga felé. Várnom kell.
Bő két hónapja vagyok Párizsban. A törvényszéki labor minden nap elnyel, és munkával lát el. Nincs okom panaszra. Kitölti a napjaimat, nem ad üres időt, lehetőséget arra, hogy búslakodjak. Csak a városi pöttöm lakásom ürességében válok újra zombivá, azzá az élőhalottá, akivé szeretteim elvesztése változtatott. Azért a bevállalt sok túlóra segít a dolgon. Keveset vagyok otthon, kevés időm marad az önkínzásra.
Fehér köpenyem szétnyitva lógatja szárnyait oldalamon, rövid ujja alól fekete felső ujja simul alkaromra. Fekete farmeremhez edzőcipőt húztam. Köpenyemen csak a laborbelépőm fityeg. Minden más kellék, mely rendőri személyiségemre utalna, a táskámban tartok.
Az egyik készülék hangosabb csippantással jelzi, elkészült a várva várt eredmény. Gombokat nyomogatok, átkérem a monitorra. Hümmögve olvasom el újra és újra.
avatar
● ● Posztok száma :
6
● ● Reag szám :
1
● ● karakter arca :
Angie Harmon


Témanyitás ✥ Re: Laborok •• Csüt. Nov. 08, 2018 6:06 pm

A kíváncsiság, az visz majd a sírba. Mert hogy is mondják? Aki kíváncsi, hamar megöregszik.
Bár lehet, hogy egyszerűen csak sokáig leszek kíváncsi vénasszony.
A lényeg, hogy valahogy nem hagynak nyugodni a Rivoli gyilkosságok. Pedig nem kellene velük foglalkoznom, az egész nem az én ügyem volt eleve, csak besegítettem egy kollégának a kábszeresektől.
Fura, fura ez a világ, Cordell azért szlt nekem, mert én nem tartozom a rendőrség kötelékébe, ugyanakkor korábban magam is zsaru voltam, és pont a marseille-i kábszereseknél. Mondjuk ebből nem a város a lényeg, hanem az egység. Cordell úgy gondolta, vagy mondjuk remélte, hogy lesz egy-két ötletem.
Elkezdtük kapargatni az ügyet és ezzel együtt Cordell előszedett még pár aktát, amit meg a gyakornokára sózott. Azok régi megoldatlan ügyek voltak. Ez meg egy új, amivel le akarták kötni a kollégámat, aki valószínűleg csak a büntijét töltötte nálunk. Ez lenne a jobbik verzió, hogy csak visszahelyezték oda ahonnan jött. A rosszabbik, az az, hogy elvették tőle az ügyet és valami kis porfészekbe száműzték.
Ugyanakkor, amennyire tudom, az anyag elkerült a törvényszékiekhez. A keksz, amit összeszedett...és amin talán ott van valakinek a DNS nyoma.
Mert hát valaki beleharapott.
És ha az a nyom nem a megtalált tizensok áldozat egyikéé, akkor máris lehet gondolkodni, hogy ki is volt a hunyó, és miért hagytak a helyszínen tizenöt kiló kokaint.
És az nagyon-nagyon sok.
És ez engem eléggé zavar.
Így hát, bár közöm nem sok, de bebattyogok a törvényszéki laborba, hátha találok egy jótét lelket, aki szóba áll velem és aki hajlandó elgondolkodni vad ötleteken is.
Az egyik hátsó laborhoz irányítanak, ahova egy kopogás után benyitok.
- Szép napot kívánok! Elnézést, a kollégák ide irányítottak a kekszes nyálminták ügyében.
Kivárok egy pár percet, közben a monitorhoz hajoló barna hajú nő hátát nézem.
- Esetleg tudna segíteni??
avatar
● ● Posztok száma :
160
● ● Reag szám :
150
● ● karakter arca :
Anne Hathaway


Témanyitás ✥ Re: Laborok ••

Ajánlott tartalom

Laborok
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Törvényszéki laboratórium-