Udvar
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Szomb. Márc. 18, 2017 12:42 am

TO MÉABH
Délután tizenöt órát egyeztettem le a Parancsnokkal és ennek megfelelően érkezem negyed órával a megbeszélt előtt. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a másik felet, Ms. Armstong-ot is értesítette a megszervezett délutáni programjáról. Fogalmazzunk úgy nem rúgna gyomorszájon a meglepődés, ha ezt a lépést szándékosan kihagyta volna, de a lány felé mutatott odafigyelése okán inkább nem tippelek. A viselkedése önmagában anomáliának számít a saját szemszögemből.
A háznál két személyzeti tag van elszállásolva, akik egymást kiegészítve biztosítják a zavartalan, gondmentes háztartást. Az egyikőjük a modernkori inasforma megtestesítője, Fitz. A negyvenes éveinek közepén jár, haját korai ezüst szálak alkotják, az arcán, pedig szigorú, de egyúttal kedves mosoly szokott időzni. Elképzelésem sincs róla hogyan csinálja, minden esetre rendkívül hathatós. A második szintén a századforduló utáni szakma inkarnációja, jelmezszerű maskarát nélkülöző kisegítő, hivatalos megnevezése szerint házvezető nő Delilah képében, aki a közvetlen utasításait az előbb megnevezettől kapja. Szerény, nem utolsó sorban diszkrét. Diszkrétebb, mint kollégája, így kellemesebb vonásúvá rendeződik át az ábrázatom, amikor ő vele találom szemben magam a parkolást elintézve a hátsó bejáratnál. Nem rabolom pár érdeklődő szónál tovább az idejét, mellyekkel hogyan léte felől érdeklődök, az én menetrendem is szorosabb a vágyottnál, hát még az övé, ha a nővéremen múlik..
- A kisasszony legutóbbi tudomásom szerint a kettes számú vendégszobában tartózkodik. – bólintásomba hála vegyül a gyors tájékoztatásért és elköszönést eszközölve intek neki, mielőtt megindulnék a lépcsőn felfelé. Nem hoztam magammal semmilyen felszerelést, se váltóruhát, se könyvet a prezentáláshoz. Első körben semmi szükség nincs rá, nem mellesleg fogalmam sincs róla mennyire avatták be a dolgokba és a nem elhanyagolható következményeikbe az apja halála óta.
A lépcsőforduló ablakához érve, a szemem sarkából észlelem a lent mozgoló alakját Méabh-nak, pont a körbe tekintésnél, mielőtt folytatná a lépteit. Más a reakciójából ítélve nem tartózkodik az udvaron, ha ilyen könnyen halad tovább – vagy csak arról van szó nem vette észre. Irányt váltok és leindulok a magam kényelmes tempójában. Vélhetően úgyis meg fogom zavarni az imént megfogant tervében. ..és nem is tévedtem.
A hinta halkan nyikorgó hangjából még a sövény megkerülése előtt tudom hol tartózkodik. A csendes közeledést nem tartom célra vezetőnek, így mielőtt kilépnék a gondozott növénysor mögül megköszörülöm a torkomat segítségként, hogy számoljon egy erre járó, plusz egy fővel a társaságába. A le vagy le nem törölt könnycseppel éppen csak annyira foglalkozom, hogy ha még az arcán szárad, akkor a kabátzsebemből előveszek egy zsebkendőt, amit néma átnyújtás kereteiben ruházok át rá. A szándékaim között nem szerepel, hogy szóvá tegyem a látványt vagy a feltételezett lelki világát.
- Szia, nem tudom apám szólt-e róla, de beütemezett a napi táncrendedbe.. – gyors pillantást a karomon lévő órára. - Nagyjából hét perc múlvára. Szeretnél idekint maradni vagy vonuljunk be? – a helyszín nem befolyásoló tényező, abszolút rajta áll és érezhetően nem erőltetem rá a választást, egyúttal nem is sürgetem a nyugodt hangsúlyommal.
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar •• Vas. Márc. 12, 2017 9:14 pm

to Dillon

Magam elé meredve ülök az ágyon, miközben elé-hátra dőlingélek. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdhetnék az életemmel, vagy egyáltalán, hogy mihez kezdhetnék magammal. Egyik nap jön a másik után, én meg egyre inkább úgy érzem, hogy ez nem az az élet, amit elképzeltem magamnak. Másfél hónappal ezelött még csak nem is gondoltam volna, hogy milyen könnyen el lehet veszíteni mindazt. amit felépítettél magadnak.Talán itt volt már az ideje, hogy rájöjjek: az élet nem olyan, mint amilyennek eddig láttam. Nem a rózsaszín felhőkből áll, és nem lehet az ember mindig boldog sem. A boldogság csak egy illuzió, ami pont olyan könnyen szertefoszhat, mint amilyen könnyen jött. Az élet valójában szívás. 23 évembe telt erre rájönnöm, ahogyan arra is, hogy valójában fogalmam sincs, hogy mit rejt a nagyvilág. Régen azt képzeltem, hogy minden ember jó a maga módján, meg, hogy azok az emberek, akik szomorúnak érzik magukat, valójában csak azért szomorúak, mert azok akarnak lenni. Most viszont felébredtem, és úgy érzem, mintha hazugságban éltem volna mindidáig. Mintha felépítettem volna magamnak egy álomvilágot, amiből hosszú évek óta először ébredtem fel. És ez fáj. Korábban sosem éreztem magam egyedül, sem magányosnak, még csak csalódottnak sem. Ha bármi bántott, elég volt haza mennem az apámhoz, aki rögtön felvidított. Most meg még otthonom sincs.
Veszek egy mély levegőt, felállok és kilépek a szobából, ahol eddig mindig próbáltam csendben meghúzódni. Bár ez a ház nagyon idegen nekem, az a szoba mégis úgy érzem, hogy közel áll hozzám. Talán jelenleg az egyetlen hely, ahol biztonságban érzem magam. Most azonban mégis úgy érzem, hogy levegőre van szükségem. Csendben megyek le az emeletről, kezeimet zsebre vágom. Nem akarom, hogy bárki is észre vegyen, mert gyűlölöm a szánakozó pillantásokat, és beszélgetni sincs kedvem senkivel. Persze hálás vagyok, amiért Mr. Doherty befogadott, de tudom, hogy előbb vagy utóbb a talpamra kell állnom. nem furakodhatok csak úgy be egy család életébe. De egyedül mégis mihez kezdhetnék magammal? Kiérve az udvarra jó alaposan körbe nézek, majd megindulok a padhinta felé. Kényelmesen hátra dőlök, majd egy pillanatra becsukom a szemem és élvezem ahogyan a szél az arcomba csap. Egy pillanatig mintha kirázna a hideg, de nem törődve vele kinyújtom a lábaimat és meghajtom magam a hintán. Előre-hátra, előre-hátra. Szememet ismét becsukom és hagyom, hogy legördüljön néhány könnycsepp az arcomon.
■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Udvar •• Vas. Márc. 12, 2017 8:16 pm

*****
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Udvar ••

Tell me your secrets

Udvar
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ház és udvar
» Tavaszudvar
» Valahol az Udvar egyik útján

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Doherty rezidencia-