The Big Bad Warlock♡
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ The Big Bad Warlock♡ •• Hétf. Márc. 13, 2017 10:53 pm

Kor:
Választott arc:
Foglalkozás:
Viszony:
Választott faj:
25
Kötetlen
Kötetlen
Bonyolult
Mágus


Eizo Asher

Ha madarat szeretsz égbolt legyél, ne kalitka.

Drága bátyám, bár a kapcsolatunk nem indult fényesen, tekintve, hogy te álltál a rivaldafényben, te kaptad a nagyobb szobát és mindig tied volt az utolsó lekváros buci -Csak hogy tiszta legyen; azaz ÉN bucim, te kövér, hülye, pufi!-, én mégis szerettelek. Hogy miért? Ilyen a természetem, de nagyon jól tudom, hogy ezzel te is tisztában vagy, amekkora manipulátor vagy. Hosszú évekig éltél vissza a naivságommal, én végeztem a munkák nehezét és mindent rám foghattál következmények nélkül. Emellett halálra idegesítettél azzal, amivel éppen tudtál. Ha nem madárkának becéztél, a harmadik nevemen szólítottál, amit csak azután kezdtem értékelni, hogy megölted édesanyámat, aki után a Kate nevet kaptam.
Minden rossz tulajdonságod ellenére, valahol úgy éreztem szeretsz engem, mint testvért, a magad furcsa módján. Nehezen nyíltál meg az új környezetben, de én voltam az első, akihez igazán közel kerülhettél és a mai napig melletted állnék.  
Most, hogy leleplezted magadat és életemre törtél, tudom, hogy a városban tartózkodsz és figyelsz. Félek, nem lesz választási lehetőségem és végeznem kell veled. Egyáltalán képes lennék erre? Legutóbb megtorpantál, több lehetőséged talán nem lesz, de miért tehetted? Talán érzel még valamit irántam vagy játékra vágysz?
De ami a legfontosabb; te képes lennél véget vetni az életemnek?

// Nyau. pirulo Várom a kedves bátyust, akiről többet lehet megtudni az ET-m elolvasása után. Pofi szabadon választható egyeztetés után, Daniel Radcliffe csak egy lehetőség. A nevet sem kötöm meg különösebben, hiszen lehetett a családba kerülés előtt más neve amit akár visszavett, miután lemészárolta a famíliát. Nagyon nyitott vagyok, szeretem mikor a karakterek életre kelnek és alakítják a kis életüket, ezért a készítőre és a játéktérre bízom a jövőbeli kapcsolatukat és azt, hogy miért tért vissza a városba tesóhaver.:3 Nagyon várlak, dobj egy pm-et ha megérkeztél. edi
 


avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: The Big Bad Warlock♡ •• Csüt. Május 18, 2017 9:45 pm

*** archiválva ***
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless

The Big Bad Warlock♡
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: karakterpiac :: Akiket nagyon várnak :: Elkelt karakterek-