Mabel Fitzpatrick
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Mabel Fitzpatrick✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Mabel Fitzpatrick •• Vas. Ápr. 09, 2017 7:31 pm

Üdvözöllek nálunk!

Kedves Mabel!

Először is üdvözöllek az oldalon, nem csak a neved különleges, hanem a pb választásod is. edi

Igazán egyedi a családi hátteret választottál a karakterednek és örülök annak, hogy én olvashattam el. Kíváncsi lennék, hogy milyen interjúban hangoztak el azok, amiket mondtál, de az talán mindegy is, hiszen a válaszaidból könnyedén bepillantást kaphattunk abba, ami a háttérben zajlik és Mabel mit gondol az annyira nem is hétköznapi családjáról. :wooo: Ugyanakkor a történetedből megismert életed mozzanatai se mondhatóak igazán átlagosnak. Kíváncsi vagyok arra, hogy miként fog változni az életed, miként fog még inkább felkavarodni az állóvíz, vagy éppen mi fog veletek, hármatokkal történni. edi  Nagyon tetszetős, ahogyan fogalmazol, így nem kérdés, hogy élvezet volt olvasni az előtörténetedet. Azt viszont bevallom őszintén picit hiányoltam, hogy nem derült ki, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy látó vagy-e, vagy még te se tudsz róla, de ha itt nem, akkor majd a játéktéren fény derül eme titokra is. lufi

Nem is szeretnélek tovább megvárakoztatni, hess foglalózni, ha még nem tetted meg, majd pedig mehet is a játék. edi

Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
617
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Mabel Fitzpatrick •• Szer. Márc. 15, 2017 10:33 pm

Születési idő:
Születési hely:
Foglalkozás:
Karakter arca:
Választott faj (rang):
1999. augusztus 2.
Dublin
tanuló
Amandla Stenberg
ember, látó


Mabel Elle Fitzpatrick

Különlegesnek tartod a családod?
Nem mondanám, hogy a családom különleges, de aki ezt megkérdezi, általában azt szeretné kiszedni belőlem, hogy igen, különleges a családom, mert két apukám van. Csakhogy számomra ez túlságosan megszokott és unalmas dolog. Én mindig így éltem.
Hogyan kerültél a szüleidhez?
Ez egy elég furcsa kérdés, ha heterók lennének a szüleim, ez nem hiszem, hogy felmerülne. De örökbe fogadtak, még baba voltam. Nyílt örökbefogadás volt, így ismerem a biológiai anyukámat, először csak leveleztünk, jobban mondva, az apukáim vele, találkozhattam is vele. Egy picit furcsa számomra, főleg, hogy akaratlanul is belegondol az ember, hogyha a dolgok másképp alakulnak ő nevelt volna fel, és talán nem is jártam volna rosszul.
Van testvéred?
A biológiai anyukámnak nem rég született egy kisfia, de vele nincs kapcsolatom. Azonban apáék már régóta nagy tervezésben vannak testvéreket illetően, szóval hamarosan lesz testvérem. Alig várom, mindig is nagytestvér szerettem volna lenni, és végre valóra válik az álmom.
Milyenek a szüleid?
Apa egy picit szigorúbb, mint apu, de mind ketten megbíznak bennem. Mindig azt mondják, hogy ezen alapulnak a szabályok. Én pedig nem vagyok olyan, aki áthágná őket. Apa építész, de titkos vágya, hogy festő legyen. A legtöbb szabadidejét ezzel is tölti, persze, ha nem családi programokról van szó. Van egy kis nyaralónk egy tó környékén, ha ott vagyunk, csak festeget és borozgat, amíg süt a nap.
Apu ezzel szemben túl kedves, és mindig ott van, ha szükségem van rá. Fun fact: hozzá mentem, amikor először megjött, és az óta nem láttam olyan vörösnek senkit. Ő tanított meg úszni, teljes mértékben megbízom benne.
Ennyire volt időnk, köszönöm az interjút!


Egyszer volt, hol nem volt...

Ira belemártja az ecsetet az arany szemfestékbe. Óvatosan, kisujját az arcomon tartva, a szemhéjam közepére visz fel a belőle. A háttérben a Mamas and the Papas Californa Dreamin' duruzsol halkan. Ha tehetném, oda lépnék, egy picit tekernék a hangerőn, így alig tudom kivenni a szöveget. De nem szeretném megzavarni a legkisebb mozgolódással sem Irát. Belebámulok a szemébe, hallom, ahogy levegőt vesz, arcán egy apró mosoly játszik. Hátra csúszik a forgós székkel, hogy jobban szemügyre tudja venni a művét.
— Kész? — pillantok rá.
— Kész — egy bólintással nyomatékosítja a szavait.
Fölpattanok és az egészalakos tükörhöz sietek. Bár a matricák, képek, apa szerint nemes egyszerűséggel szemét, eltakarja a tükör nagyobb részét, még így is tökéletesen látom magam. A kék bársony ruha lágyan öleli körbe az alakom. A tudorkort idéző párnákat én varrtam rá, mert szükségem volt valami egyedire, és a tudorkori ruhákból sosem elég. Ha tehetném, valószínűleg sosem hordanék nadrágot. A ruha természetesen egy használtruhás boltban szereztem, és kisebb nagyobb átalakításokkal tökéletes a bálra. Földet söprő, a vonalú szoknyája, akár egy tenger omlik le a lábaimon. Hosszú ujjaiban kellemesen melegem lesz egész éjjel. Talán pont ezért választottam ezt a szerelést. Ira kezei óvatosan felcsúsznak a vállamra, majd egy elszabadult hajtinccsel kezdenek játszadozni. A mellkasának döntöm a fejem. Egy pillanatig elcsöndesedünk, mind kettőnknek hiányérzete van.
— Te jössz! — fordulok hirtelen hátra, mire a fiú összerezzen. Nem bírom elviselni a hosszú csöndeket, az elnyújtott, kínossá váló perceket. — Megcsinálom a sminkedet.
Ira felnevet, de készségesen leül a tükörasztalomhoz, én pedig mellé, az irodai székbe.
— Vörös rúzs, és cicás tusvonal? — vonja fel a szemöldökét.
— Nem is hangzik rosszul — gyors puszit nyomok a szájára, miközben alapozót öntök a kezemre. — Kontúrozás? — kuncogok, mert eszembe jutott a legutolsó eset, amikor Ira és én megpróbáltunk kontúrozni, mind a ketten úgy néztünk ki, mintha sárral kentünk volna be a fejünket.
— Meg ne próbáld! — eltolja az ecsetet, ami vészesen közelít felé. — Maradjunk a megbeszélteknél.
—Megegyeztünk.

Lehuppanok az ágyra, ahol Ira szemét lehunyva feküszik. Oda kucorodok a válla és nyaka közti mélyedésbe, figyelem, ahogy minden lélegzetvétellel emelkedik, majd süllyed a mellkasa. Olyan megnyugtató, a csönd most nem válik ragacsosan fojtogatóvá kettőnk között, hanem kellemesen pihen köztünk. Tenyere elvándorol az arcomra, hüvelykujjával végigsimít a felső ajkamon.
— Ne csináld, tönkre teszed a sminkem — szuszogom a nyakába. Ujjai így az arcomról, leszánkáznak a vállamra, ahol apró köröket írnak a ruha anyagába. Olyan nyugodtság uralkodik köztünk. Akár el is aludhatnék a karjaiban.
Hatalmas robajjal nyílik az ajtó, Aungus lép be, aki rögtön el is kiáltja magát.
— Én akarok középen lenni!
— Nem — nyújtom el az "e" betűt. — Én pici és aranyos vagyok, ez az én helyem.
Aungus megadóan sóhajt egyet, majd bebújik hozzám, magához von. A sok végtagok összegabalyodva, csomóba kötve hever a kis, kétszemélyes ágyamon.
— Asszony — a kezébe veszi az arcomat, megcsókol, először csak óvatosan, puhatolózva, majd egyre követelődzőbben húz magához. Azután leenged az ágyra, egy pillanat erejéig nem nyitom ki a szemem, félek, hogy elszáll a pillanat varázsa.
— Férjuram — Aungus áthajolva rajtam oda bújik Irához, így akaratlanul is kiszorulok az ágy szélére. Csókjuk hosszú, elnyújtott, Ira belemosolyog. Szeretem őket, ahogy Ira olyan lágyan beletúr Aungus hajába, a fiú a keze pedig elkalandozik Ira hátán, lassan becsúszik a pólója alá.


Facebookon keresztül ● Sajátavatar
Vendég
Tell me your secrets

Mabel Fitzpatrick
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Elfogadott karakterek :: Emberek-