Mr. Daly
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Mr. Daly •• Hétf. Márc. 27, 2017 7:02 pm

Üdvözöllek nálunk!

Kedves Mr. Daly!

Biztos vagyok abban, hogy Leni már nagyon vár téged, így nem is szeretném tovább szaporítani a szót, hanem egyből inkább a lényegre térek.

Kíváncsian vártam azt, hogy vajon milyen karakter fog általad visszaköszönni, még akkor is, ha a pb már engedett bizonyos dolgokat sejteni. A család sose csak a vérszerinti köteléket jelenti, hanem azt is, ahova az ember szíve  húzza őt, ami nálad nem is tudom, hogy van-e, de az tuti, hogy Eleanor fontos szerepet játszik az életedben, így talán részben ő annak tekinthető? Hmm, azt hiszem igen, vagy valami olyasmi. Smile

Kellemes olvasmány az, ahogyan írsz, ahogyan megjeleníted a dolgokat, de bevallom őszintén én kíváncsi lettem volna arra is, hogy miként változtatott meg téged vagy befolyásol az, hogy milyen fajt is képviselsz, de ha itt nem, akkor majd játéktéren gondolom lesz szerencsém hozzá. edi Másrészt egy banda fejének lenni sose könnyű, főleg egy ilyen zűrős városban nem! Kíváncsian várom azt, hogy miként fog kibontakozni a két karakter élete együtt, ugyanakkor külön-külön is, hogy kiknek az életét fogjátok még felforgatni vagy éppen ki fogja a tiéteket még. lufi

Nem is szeretnélek tovább feltartani, hess foglalózni, aztán mehet is a játék!Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
617
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Mike Ledoux tollából
Témanyitás ✥ Mr. Daly •• Csüt. Márc. 16, 2017 2:46 pm

Jack Daly
szösszenet

általános jegyzet
» Anyja neve: ismeretlen  
» Apja neve: ismeretlen  
» Testvérek: -  
» Egyébb hozzátartozók: Eleanor Hathaway  

Családi háttér... Mindenkinek egy igazi élet tárul fel mikor a drágalátos családjáról beszél, hát tudja meg az olvasó, hogy nekem nincs családom! Szülök? Ugyan már, utálom őket, testvéreim sosem voltak, akkor miről is beszélünk?
Vagy inkább mondjak mindent az elejétől? Hogy volt szép otthonom, kedves és szerető családom? Még ha lett volna, de sosem volt. Nos, kimondhatom őszintén, hogy a családom az első percben magamra hagyott a szó legszorosabb értelmében; kidobtak egy sikátori kukába, hogy ott vesszek és ez idáig szép és jó, csakhogy a rendőr lánya talált meg, ami hát mondjuk úgy, nem vetett jó fényt a családomra, ugyanis jóban voltak a rendőrrel és feleségével és milyen lány lenne az aki nem újságolja el szüleinek, hogy talált egy kisbabát, pláne ha annak szülei zsaruk? Tehát hozzájuk kerültem; de nem igazán volt jó sorom, Nina folyton-folyvást gyötört engem, beöltöztetett kislánynak és cibálta azt a pár szál hajamat is, egy idő után elkezdtem bujkálni, volt, hogy napokat töltöttem éhezve, szomjazva a szekrénybe elmenekülve előle. Aztán mikor 13 lettem meguntam az örökös szenvedést és világgá mentem; a legkevésbé sem érdekelt, hogy kiskorú vagyok, fogtam a cuccaimat és elindultam, többet vissza sem nézve. Nincs családom.. és soha nem is volt; ez egyértelmű!
tudj meg többet
» Születési hely: Dublin  
» Születési idő: 1984. október 1.  
» Mikor érkezett a városba: Itt született (Dublin)

Jack, J
Jared Leto
32
Incubus - Leni megtalálása

Egyszer volt, hol nem volt...volt egyszer egy tökéletes srác; haha jó vicc volt. Az unalmas rész már papírra vésetett, úgyhogy csapjunk a lecsóba és jöjjön az izgalmas történet.
Nem is olyan régen volt ez a dolog, már évek óta járom az utcákat és vándor cirkuszokban fordulok meg, no de a munkán kívül én is csak egy átlagos ember vagyok...a magam módján legalábbis, hiszen mindennek mondható vagyok, csak átlagosnak nem. Tehát olyan huszonöt-huszonhat lehettem, mikor megszereztem a jogosítványomat, nem igazán siettem el a dolgot, de most igazán úgy tűnt, szükségem van egy autóra; loptam is egyet, na csak poén..vagy mégsem?
A lila Lamborghinimben ültem és vezettem, zene szólt, aztán piros lett a lámpa és megálltam; előkaptam a telefonomat és már twitteltem is, észre sem vettem, hogy időközben zöldre váltott a lámpa és dudálnak rám ezerrel, ezért mikor végre feltűnt nem néztem semerre csak a gázra léptem. Egy fél utcával arrébb még időben eszméltem fel a dologra és az előttem áthaladó gyalogos életét meghagyva léptem a fékre és az autó egyből satufék következtében rántott egyet és a kerék nyomaival megékesítette az úttestet. A gyalogos ijedten meredt rám, de a szemeiben én mindent láttam csupán félelmet nem, valami megfogott kék íriszeiben. Vadság volt az ami lángolt szemeiben ahogy megpillantott, éreztem, hogy még látnom kell az életem során legalább egyszer. Így is lett, másnap, munkába indulva szembe jött velem, egyből felismertem és gondolkodás nélkül leszólítottam, nem tűrtem nem leges választ, már akkor is mintha a tulajdonom lett volna. - Tegnap majdnem elütöttelek, most meg csak így sétálgatsz az utcában? - Persze a kérdésemet közel sem tolakodva tettem fel és nem is tolakodásnak szándékoztam, csupán meglepett; számomra ismeretlen volt minden érzelem a fájdalmon kívül és nem gondoltam volna, hogy úgy érezhetek egy nő iránt, hogy azt kívánom bárcsak az enyém lenne és azt tehetnék vele amit csak óhajtok. Persze ez a kapcsolat ettől még jó messze állt, hiszen még egymás nevét sem tudtuk, de a következő egy órában amikor is dolgoznom kellett volna, de inkább be sem mentem; igenis megtudtuk egymás nevét. Eleanor füleimnek zene ez a név, kellemes orgánuma van, nem túl hétköznapi mégsem az a ritka fajta. Gyönyörű nevek egyike a Caroline is, de abban semmi egyediség nem rejlik.
Ahogy a későbbiek folyamán megtudtam, ha elütöttem volna azért nem kis börtön járt volna, ugyanis kiskorú volt még, mikor komolyabban megismertem akkor tölthette be körülbelül a tizennyolcat. Nagyon fiatal volt és gyönyörű, pont az esetem; hát gondoltam semmi gondom nem lehet ha kihasználom azt ami vagyok; elcsábítottam nem hazudok, de arra nem számítottam, hogy véresen komolyan kezd majd el követni engem és olyanná válni amilyen magam is lettem az évek során; nem csak külsőleg, hanem belülről is teljesen megváltozott, de nem elleneztem a dolgot; az hogy olyan lett mint én, csak jobban vonzott hozzá. Elkezdtem hát kisajátítani is, nem adtam fel amíg bele nem ment, hogy a tulajdonomként tekintsek rá. Kisit már be is kezdett kattanni, engem pedig elhívott a cirkusz, mennem kellett, bár nem akartam. Minden szó nélkül lelépni; nem a legférfiasabb tettem volt életem során, de meg kellett tennem, nem lettem volna képes elbúcsúzni s elmenni tudva, hogy baja eshet, így nem is akartam a dologgal foglalkozni. Csak leléptem, voltam és tovább léptem.
De nem régiben visszatértem azzal a céllal, hogy felhevítsem ismét a tüzet és ismét védelmet nyújthassak az én Lenimnek, csakhogy már semmi sem a régi; nem tudok róla semmit, az is megeshet már feladta a várakozást és új dominánsabb félt keresett maga mellé. Nem hibáztatnám érte, én nem búcsúztam el s én léptem le, pontosan tudtam mit fog érezni, de nem érdekelt, nem foglalkoztam vele, egyszerűen tettem amit tenni akartam. Idő közben nem lett senkije, hacsaknem a rácsok valakinek számítanak; nem volt nehéz megtudnom, börtönben van, méghozzá nem sokkal utána került be, hogy én elhagytam Dublint, szóval már nem ma került be, ugyanakkor én magam nem azért tértem vissza hozzá, hogy majd 10 év múlva talán viszont lássam, én igenis most óhajtom látni! Ki fogom hozni ha addig élek is, ha nem óvadékkal hát megszöktetem! Kerül amibe kerül, szabad lesz.
•• Majd kifelejtettem...valójában nem a cirkusszal voltam végig, suta lettem volna ha a cirkusszal maradok; ezúttal sokkal magasabbra helyeztem magam előtt a lécet; csapatot alakítottam és maffia vezér lettem, a saját kis bandámmal tértem vissza Dublinba és minden kívánságom, hogy Leni maga is csatlakozzon hozzám; hiszen világuralomra törni unalmas a tulajdonod nélkül, nem igaz? ••

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Leni missed me szeretgetesi || Keresett karakterAzt hittem, szerelmes lettem. Pedig nem szerelem volt az, hanem kétségbeesés. Élő testet akartam.


A hozzászólást Mike Ledoux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 24, 2017 5:46 pm-kor.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
33
● ● Posztok száma :
nothing
● ● Keresem :
☪ Andy Biersack
● ● karakter arca :

Mr. Daly
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Elfogadott karakterek :: Succubus-