Nappali
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Nappali •• Csüt. Márc. 16, 2017 9:18 pm

[Only admins are allowed to see this image]
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Pént. Márc. 17, 2017 3:32 am

Sebastian & Eliza
❝Not letting the world destroy you. That’s a daily battle.❞✗ Szószám: 513 ✗ Outfit: ♡♡♡ ✗ Dal: Scars ✗ Egyéb:Kezdőkben nem vagyok jó  doboz  


Lassan két hónapja lesz annak, hogy Eizo felbukkant és a keresztanyámat, Leslie nénit megölte, ahogy a család többi tagját is. Valószínűleg. Ennek a gondolatát viszont messzire elkerülöm, csak dühössé és szomorúvá tesz, hogy nem tehettem semmit. Még éltetem a reményt, hogy valakit életben hagyott. Például a keresztanyámat, ő semmit nem ártott neki. Egyszerű ember volt, aki abban a hitben élt, hogy a bátyja -az apám- egy tisztességes erdész és csak állatokat öl. Lány gyermekként kimaradt a nagyapám bizniszéből, szerencséjére. Egyedül élt ebben a nagy házban, szerényen és ártatlanul, aztán egyik napról a másikra elragadta egy mágus. Miattam.
- Nem, Leslie Asher nem tartózkodik itthon, szeretne üzenetet hagyni?
Lassan átsétálok a nappalin és lehuppanok a kanapéra. Szabad kezemben a taktikai kést forgatom, és hümmögök, mintha hallanám is, amit a vonal túlvégén magyaráz egy ismeretlen női hang. A fedősztori eddig az volt, hogy a keresztanyám nyaral, addig pedig én vigyázok a házra. Közel az ötvenhez úgy gondolta ideje kicsit élnie, ezért egy hosszú, hosszú utazásra indult. Gyűlöltem hazudni, nem is ment olyan jól, mint mondjuk a szüleimnek. Kényszeresen mozogni kezdtem, babrálni vagy járkálni. A lelkem kezd belefáradni abba, hogy hetente fogadok hívásokat az ismerőseitől, akiknek elrágom ugyanazt a történetet.
Kinyomom a mobilt és az egyik fotelre dobom. Fáradtan bámulok ki a nyitott erkély ajtaján a lassacskán eltűnő napot kémlelve. Bágyadt sóhaj szakad fel tüdőmből. A legjobb döntés az, ha lefürdök és ágyba bújok. Lejjebb gombolom a farmer ingemet és a kontyomért nyúlok, hogy leengedhessem szorosan összefogott szőke tincseimet, de a csengő megzavar.
Megfordulok a kanapén, hogy a folyosón át rálássak az ajtóra. Őszintén elgondolkodok rajta, hogy kinyissam-e vagy csak úgy tegyek, mint aki nincs itthon. Nincs kedvem vendégeket fogadni és nem is vártam senkit. Frusztrált leszek, rosszat sejtek.
A kést a hátam mögé rejtem, ahogy felkelek. Amióta Eizo csak úgy besétált ide, nem érzem magam biztonságban. A zárak amúgy is elég régiek, és amennyi furcsa lény mászkál odakint, sosem lehet az ember elég óvatos. Halk léptekkel az ajtóhoz indulok, megváratva az érkezőt, hátha elmegy. Balszerencsémre, még mindig az ajtó előtt toporzékolt. Lenyomtam a kilincset és kitártam az ajtót.
- Jó estét. - Egy korombeli férfi az, sötét hajjal és igéző szemekkel. Igazán jóképű, de az arcáról egyelőre nem tudtam levenni érzelmeket, ezért továbbra is frusztrált maradok.- Miben segíthetek?
Odébb állok, hogy beengedhessem. Amíg az ajtó mögé kerülök a szoknyám alatt visszateszem a combomra erősített tartójába a kést. Amint belép, becsukom utána az ajtót.
- Megkínálhatom esetleg valamivel? - Próbálok természetesnek tűnni. Mint aki toppon van, de nagyon nehéz kedvesnek, könnyednek és illedelmesnek tűnni 12 óra munka után.- Kávéval, esetleg teával? Valami erősebbel?
Milyen szerencse, hogy a teán kívül mindegyik be van készítve a nappaliban, tekintve, hogy többször kávézok egy nap, mint eszek szilárd ételt. Ha kér valamit, már indulok is a nappali irányába, hogy a szoba sarkában helyet foglaló bárkocsiról levegyem a kellő italokat és töltsek. Valószínűleg ő is Leslie néniről akar kérdezni, hogy van, merre jár, nem beszéltek időtlen idők óta, kije vagyok, mesélt rólam, ő a barátja, postása, az orvosa és a többi, és a többi... Csak a szokásos bájcsevej, ami viszont szokatlan, hogy eddig csak idősebb barátai látogattak és érdeklődtek róla.

avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Nappali •• Vas. Ápr. 02, 2017 12:41 pm


Eliza &&  Sebastin
Lesütöm a szemeimet miközben végiggurulok a hosszú főúton. Keresem a szavakat, hogy mit is mondhatnék. Mindig is utáltam rossz híreket közölni idegen, és valószínúleg mit sem sejtő emberekkel, de muszáj. Ez az egyetlen kivetni való a munkámban. Találtunk egy hullát, egy újabbat. A hónapban már a második, akit azonosítatlan halállal vittünk be a kórboncnokhoz.
Lassan lefékezem, leállítom a motort, és a kulcsokat az ujjaimon pörgetve bezárom a járművet. Próbálok minél lassabban haladni, de nem tudom halogatni az elkerülhetetlent. Bekopogok, és várom, hogy valaki ajtótnyisson. Mikor kinyílik az ajtó elszorul a szívem. Egy fiatal lány áll velem szemben, alacsonyabb nálam, és egyértelműen védtelennek tűnik.

- Jó estét! - köszönök vissza illedelmesen - maga Eliza Asher? - teszem fel a kérdést mindenféle kertelés nélkül, s közben besétálok a lakásba. Feltűnően nézek körbe, próbálok nyomokat találni, amik elárulhatnának bármit is arról, hogy mi történhetett a halottunkkal.

- Egy tea jól esne, köszönöm - mondom kimérten. Még mindig nem vetkőztem le britt akcentusom. Nem foglalok helyet, csak nézem ahogyan a hölgy elmegy, hogy elkészítse a "rendelésemet,,. Közben hátratett kézzel nézek végig mindent aprólékosan. A falakra akasztott családi képeket, a dohányzóasztalon felejtett jegyzeteket, s várom, hogy Eliza visszaérjen. Ha megérkezik helyet foglalok, s ráemelem tekintetemet.

- Elnézést kérek, hogy ilyen időben, csak így magára törtem, Miss. Asher... de rossz hírt kell közölnöm önnel. A minap találtunk egy holttestet, és a DNS vizsgálat alapján az ön nagynénje, Leslie Asher az. Ha szeretne bejöhet azonosításra... - mondom miközben végig kék íriszeibe nézek. Csak remélni tudom, hogy nem fog kiborulni és nyugodtan folytathatom a kihallgatást.

■ ■ Zene ■ ■tudom rövidke, de lesz ez jobb is love ■ ■credit
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Nappali ••

Tell me your secrets

Nappali
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Asher Ház-