Elhagyatott faház az erdő mélyén
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 9:21 am ✥✥ Yesterday at 11:37 pm ✥

✥ Yesterday at 11:21 pm ✥

✥ Yesterday at 11:12 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:05 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Elhagyatott faház az erdő mélyén✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Elhagyatott faház az erdő mélyén •• Pént. Márc. 24, 2017 8:06 pm

*******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott faház az erdő mélyén •• Hétf. Május 01, 2017 2:56 pm

Drága szűzanyám, tudtam, hogy hiányozni fog a természet, az erdő és az otthoni, vidéki levegő, de azt nem gondoltam volna, hogy egy hét városi lét után gyakorlatilag úgy menekülök ki a betondzsungelből. Úgy éreztem magam, mint aki nem kap levegőt. Persze valószínűleg a puszta honvágyon túl ebben az is szerepet játszik, hogy természet elemű mágus vagyok, mindenesetre erre kell találni valami megoldást, mert nem hiszem, hogy ez az érzés el fog múlni, legfeljebb enyhülhet valamennyire. Talán teli kéne nyomnom az albimat cserepes növénnyel, meg arra a parányi erkélyre is kitelepíteni valamit. Bár jobban szeretem a növényeket és az állatokat a saját, természetes élőhelyükön látni, de majd különös gondot fordítok rájuk. Egy házikedvenc is kelleni fog, mert különben begolyózom.
Még jó, hogy Evan jól ismeri a tulaját a kis faháznak, ahová jelenleg tartok, ami az erdő közepén egy forrás és egy tisztás közelében, de mégis eldugottan áll. Így néha kijárhatok ide visszavonulni, akár csak pár órára, vagy hétvégékre, amikor nem zavarok senkit.
Ha minden igaz, már nem is lehet messze, érzem a feldolgozott fa illatát, és hogy a közelben egy kisebb területen egyáltalán nem érezni vadállatokat, hangyákat viszont koncentráltan, ez eléggé emberi kéz által alkotott, lakott épületre, no meg némi ottfelejtett kajamaradékra és kupira utal.
Megállok egy percre, becsukom a szemem, mélyet szippantok a levegőből, és magamba szívom a természet energiáit. Máris kicsattanóan egészségesnek érzem magam.
A következő pillanatban azonban az idilli képnek hirtelen lőttek.

Éppenhogy koncentrálni kezdek és megérzem a közvetlen közelemben egy ember energiáit, az illető már fel is fedi magát, méghozzá olyan módon, hogy a tőlem pár méterre lévő kocsányos tölgy egyik alacsonyabb ágáról zuhan alá, egyenesen egy nagy csomó csalán közé.
Mikor odarohanok, látom, hogy egy velem egyidős ázsiai srác az, aki próbál felkönyökölni, beletenyerelve ezzel a csalánbokor azon részébe is, amit eddig véletlenül még nem érintett.
- Hé, várj, segítek! – kiáltok rá és mellélépve, a kezemet nyújtva kisegítem a kritikus részről.
A srác meg is köszöni, azt hiszem, legalábbis, és közben olyan arcot vág, hogy nem tudom eldönteni, szégyelli magát, fél, röhögni fog, vagy esetleg sírni. Mindenesetre a nyakában lógó elég drágának tűnő fényképezőgépet vizsgálgatja. Úgy határozok, hogy amíg eldönti, hogy reagálja le a helyzetet, körbenézek egy kicsit; pontosan tudom, melyik növény leveléből nyert nedv a legjobb csaláncsípés tüneteinek enyhítésére, és hogy hol találom.
- Remélem, minden okés! – érdeklődöm közben. – Ha gondolod, öt percre van itt egy faház, oda igyekszem, ott rendbe tudod szedni magad és adok valamit a horzsolásokra meg a csípésre…
avatar
Vendég
Tell me your secrets

Elhagyatott faház az erdő mélyén
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Elhagyatott bánya
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Külváros-