BRC Club (Lõtér)
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 9:21 am ✥✥ Yesterday at 11:37 pm ✥

✥ Yesterday at 11:21 pm ✥

✥ Yesterday at 11:12 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:05 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
BRC Club (Lõtér)✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ BRC Club (Lõtér) •• Csüt. Márc. 30, 2017 10:24 am

[Only admins are allowed to see this image]
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Muiredach Gwrtheyrn tollából
Témanyitás ✥ Re: BRC Club (Lõtér) •• Csüt. Márc. 30, 2017 10:43 am

Aviana & Muiredach

Szerencsére nem kellett a farmomtól valami sokat utaznom ide, mivel elég közel van a két hely. Valahogy úgy fogalmaznék, hogy körülbelül egyenlő távolságra a várostól, és az én helyemtől. Nem szoktam valami gyakran ide járni, akármennyire is félig-meddig az enyém a hely. Én voltam az, aki a javát finanszírozta, de igazából ez a legkevésbé sem volt gond. Dugig vagyok pénzzel még így is, másrészről pedig egy jó barátomat akartam kisegíteni. Nem szólok bele, hogyan vezeti az üzletét, mert ez érdekel a legkevésbé sem. Egész jó hírneve van amúgy ennek a lőtérnek, a városból is bőven szoktak jönni ide az emberek, ha nem a városiban akarnak roskadozni. Én jobban szeretek itt lenni, mert imádom a természet lágy ölét, és jóval nagyobbak a terek itt, mint bent a városban. Máris két pont, ami miatt szívesebben választom ezt.
Hozhatnak ide az emberek saját fegyvereket is, feltéve, ha van hozzá engedélyük. Mivel Declan ismer engem már régóta, ezért néhány fegyveremet nála is szoktam tartani. Főként a nagyobb puskáimat. Míg másoknak fizetniük kell, hogy használják az itteni fegyvereket – az enyémhez senki nem nyúlhat hozzá rajtam és Declanon kívül -, addig nekem csak annyi a dolgom, hogy beszélek két szót vele, ő pedig már hozza is, amit kérek.
Kézipisztolyokkal kezdtem a gyakorlást, amit követtek a gépkarabélyok a maguk nagyobb távjával, aztán pedig jöhetett a kemény dió: Mesterlövész puskák. A lehető legtávolabb felállított céltáblákat szándékoztam eltalálni vele. Csak hát ez jóval nagyobb odafigyelést igényel, és meg kell találni azt a tökéletes pillanatot, mikor lőhetek. Most például arra várok, hogy a szél kicsit csillapodjon. Amint ez megtörténik, már tüzelek is.
A lövés és a célba érés között eltelik néhány másodperc, én pedig csak vigyorogva veszem célba a következőt. Már épp elsütném a fegyvert, mikor hirtelen azt veszem észre, hogy elsüvít a fülem mellett egy golyó, én pedig abban a pillanatban kapom fel a pisztolyomat, és fordulok meg, rászegezve fegyveremet arra, aki az előbb épp majdnem megölt. De ahelyett, hogy bármit is tennék, egyszerűen csak elnyílnak ajkaim, kikerednek szemeim, mert olyasvalaki állt velem szemben, akire… nos, akire a legkevésbé sem számítottam. Mit keres ő itt? Ahogy látom Declan megindulását, csak épphogy felemelem a kezemet, hogy nincs semmi gond. Szerintem még egész könnyen megúsztam, hogy csak egy figyelemfelkeltő lövést kaptam, nem egyet a lábamba.
- Aviana.
Ennyit nyögök csak ki, ahogyan visszateszem a pisztolyt az asztalra. Fogalmam sincs, hogy van-e engedélye neki, de igazából nem is számít. Declant mindketten ismerjük, szóval nem is volt rá szüksége. Minden bizonnyal ő volt az, aki elmondta Avinak, hogy én is itt vagyok. Azt már most meg kell adnom neki, hogy tudja, miként kell beállítani. Nem szokásom ennyire lesokkolni senkitől sem. Akármennyire is próbálok mondani valamit, a legnagyobb meglepetésemre most nem jönnek a szavak. Legutóbb is találkoztam egy succubusszal, most is, és ahogy akkor, most sem tudom, hogy ez most áldás, vagy átok. Avit legalább ismerem valamennyire. Bár annak is már több, mint húsz éve, hogy utoljára láttam. Néha-néha eszembe jutott, de próbáltam elfelejteni őt, amennyire csak tudtam. Most viszont, hogy újra itt áll előttem… nem nagyon tudok mit kezdeni magammal. Plusz most fegyver is van nála. Egy rossz szó, és tényleg lábon lő. Na jó, azért annyira nem vagyok lesokkolva, hogy az a reakcióidőm rovására menjen.
Szerencsére még így is valamivel könnyebben térek magamhoz, mintha más lenne az én cipőmben, és akár elkezdett jönni felém Avi, akár nem, én megindulok az ő irányába. Szinte biztos vagyok benne, hogy most legszívesebben tényleg lelőne, de arra addig volt meg a legnagyobb esélye, míg nem figyeltem.
- Te mit keresel itt?
Őszinte kíváncsiság csendül ki a hangomon, semmiféle számonkérés, vagy bármi ilyesmi. Bár valószínűleg nekem kellene inkább magyarázkodnom, semmint neki.
avatar
Törvényen kívüliek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
98
● ● Keresem :
Cora
● ● karakter arca :
Jason Momoa


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: BRC Club (Lõtér) •• Csüt. Május 18, 2017 9:20 pm

[Only admins are allowed to see this image]
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: BRC Club (Lõtér) ••

Tell me your secrets

BRC Club (Lõtér)
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club
» North Pole Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Külváros-