Daan Van Der Vaart
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Daan Van Der Vaart✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Daan Van Der Vaart •• Csüt. Ápr. 20, 2017 9:54 pm

Kedves Brian!

Írni sokkal jobban szeretek, mint amennyire a számítástechnika útvesztőiben ismerem ki magam. Razz

Sokféle sportot kipróbáltam már, természetesen előkelő helyen szerepel a szívemben holland lévén a foci (ORANJE!!), de atlétikát, vagy az úszást is szívesen űzöm és nézem. A sportok szeretet miatt választottam a szakmámat is.

A Gwen név csak véletlen egybeesés, ráadásul az én barátnőm seelie, de akkor majd igyekszem a teljes nevén (Gwendolyn) hivatkozni rá a jövőben. Smile

Köszönöm szépen a segítséget (ha még szükség lesz rá, akkor előre az eljövendőeket is Razz ), és a jóváhagyást! Smile


Daan
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Raphaël Deschamps tollából
Témanyitás ✥ Re: Daan Van Der Vaart •• Csüt. Ápr. 20, 2017 9:42 pm

Üdvözöllek nálunk!

Kedves Daan!

Először is, üdv nálunk! Az igazat megvallva, kellemes csalódásként ért, hogy a sok kérdés után ilyen hamar meg is örvendeztettél minket egy karakterlappal, de látod? Megy ez, nem kell aggódni miatta! Wink

Nos, azt kell mondjam, hogy a hollandoknak is szép cifra neveik vannak... Hála az égnek, hogy a tiéd még egészen könnyen megjegyezhető, ami pedig a munkaválasztást illeti, részemről külön pirospont, az egyik kedvencem Már csak arra lennék kíváncsi, milyen sportot űzöl?

Érdekes volt olvasni a családi hátteredet, én kimondottan szeretem ezeket az ikertestvéres témákat, sok minden kihozható belőlük, és igazán különlegesek tudnak lenni.Természetfeletti anya, vadász apa - ha jól értelmeztem - , ez már magában sem szép unalmas, de úgy felnőni, hogy mindebből eddig semmit sem tudsz... Amúgy bírtam a nagyit, jó fejnek tűnt. Örülök, hogy mesélt!

Tetszett a stílusod, szerintem kimondottan jól olvastatja magát, minden gond nélkül tudtam volna tovább is olvasni, arról nem is beszélve, hogy hányszor sikerült mosolyt csalnia az arcomra! Meg kifli, meg szelfi... xD
Rövidsége ellenére azonban egy szép, kerek történetet hoztál, kellő háttérrel szolgálva a múlthoz, kellő bonyodalommal a jelenre, és sok-sok lehetőséggel kecsegtetve a jövőben.

Kíváncsi vagyok, mennyire jutsz a kis magánnyomozásoddal itt Dublinban, mielőtt elérkezne a kitűzött dátum, esetleg történik-e bármi, vagy belecsöppen-e az életedbe valaki olyan, aki rábír a maradásra Rolling Eyes Anyud? Apud? Gwen? (Csak kíváncsiságból, ő a nálunk is lévő vadász leányzó Gwenllian, vagy csak véletlen egybeesés a névválasztásod? O.O )

Nem is húznám tovább az időd, a karakterlapod elfogadva, gratulálok! Smile Kérlek, hogy foglalj avatart, én intézem a többi dolgot addig, majd sipirc játszani! Smile Ha pedig bármi kérdésed adódna a későbbiekben, nyugodtan írj bármikor!


avatar
tudomány emberei
Tell me your secrets
383
● ● Posztok száma :
Madame & Mademoiselle Deschamps
● ● Keresem :
Chris Pratt
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Daan Van Der Vaart •• Csüt. Ápr. 20, 2017 8:51 pm"/>
Születési idő:
Születési hely:
Foglalkozás:
Karakter arca:
Választott faj (rang):
1993.06.02
Utrecht, Hollandia
frissdiplomás sportriporter
Demian Overduijn
ember - látó


Daan Van Der Vaart

A családom… hmm, hol is kezdjem.

Anyámat nem ismerem, apám egyedül nevelt minket. A nevén kívül semmit nem tudok róla, tekintve, hogy senki a családból nem hajlandó beszélni vele kapcsolatban semmiről.

Apám egyedül nevelte az ikerhúgomat és engem, erős kézzel, de szeretettel. Nagyon fontos volt nekem az a stabil férfiminta, amit tőle láttam, hogy ma az lehessek, aki. De ő meg tavaly karácsony előtt lelépett, azóta se híre, se hamva. Ja, időnként küld egy levelet. Mármint rendeset, postán. Innen-onnan, szerte a világból. Én nem tudom, hogy ez valami kapuzárási pánik haladó szinten, vagy mi a fene, de elég nagy szemétség tőle azok után, ami történt.

Ja, mert a volt barátnőm, Gwen, életem első szerelme, egy gyönyörű ír lány, akivel egy csodás évet töltöttünk együtt, egy hónappal apám előtt, novemberben szintén lelécelt, hagyva egy olyan búcsúüzenetet, ami alapján megfordult a fejemben, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. Így szeret, meg úgy szeret, de ennek így kell lennie, lehetetlen a szerelmünk, majd megértem, de talán jobb, ha nem, ne hagyjam magam befolyásolni, és talán még találkozunk, és blablabla, maszlag, rizsa, és dögölj meg te ócska ribanc, legalább álltál volna egyenesen elém.

Ezek után azt hinné az ember, hallotta a lényeget, de nem. Édes drága nagyanyám, aki két héttel ezelőtt hagyott itt minket, olyasmiket talált mondani még mielőtt nyugalomra lelt, ami felforgatta az életemet. Nem mennék bele, talán, majd ha pár whiskey után összehoz valakivel a sors, aki hajlandó meghallgatni ilyen agymenéseket, de volt ott boszorkány, meg tündér, meg fókaember (kajak a legújabb Marvel-hős kéne, hogy legyen). Csak az a baj, hogy a zavaros mese közben olyan részleteket közölt a családról, amiket hallva helyre került egy-két furcsaság, amire még gyerekkoromból emlékszem. Képes lehet egy nem teljesen tiszta elme egy kitalált képzeletvilágot összemosni a valódival úgy, hogy közben a valós szereplőket és tényeket tekintve teljesen összeszedett és komplett a sztori?
Hát, mindegy, megígértem neki, hogy felkutatom apámat és Gwent Írországban, merthogy nagyi szerint itt vannak, és csak én teremthetek békét. Mivel úgyis meg akartam nézni Írországot, hát itt vagyok, carpe diem, meg egyéb bölcs latinságok…

-


Egyszer volt, hol nem volt...

Ahogy ledobom a cuccaimat újdonsült szobámban, le sem zuhanyzom, rohanok is ki a levegőre. A bájos kis panzió kevésbé bájos, középkorú recepciósa ezúttal is úgy bámul rám, hogy a fogvájó, amit olyan hangos lelkesedéssel csócsált idáig, hogy még az emeletre is felhallatszott, majd’ kifordul a szájából. Ha valóban léteznek különféle misztikus teremtmények, ez a nő biztosan egy ogre ivadéka.
Az utcára kilépve rögtön elszáll valamennyi az indulatból, ami órák óta fojtogat.
Ez a hely csodálatos. Mondhatni, tündéri…
Legszívesebben felképelném magam, hogy ilyen ócska poénokkal próbálom elvenni az élét Dublinba jövetelem okának. De ha ölre mennék saját magammal, már azelőtt diliházba zárnának, mielőtt elmondanám valakinek, hogy miért is vagyok itt. Így hát nyugton maradok, hátha csak azután veszi kezdetét a kényszer-gyógykezelésem, mikor majd kinyitom a számat...

Végülis, nem tudom, miből gondoltam, hogy nem érzem majd hülyén magam. Elvégre a szenilis, nyolcvanhárom éves nagyanyám utolsó szavai repítettek drága Hollandiámból egészen idáig. Ez egy gyönyörű és megható történet is lehetne, ha a kedves asszony fent említett utolsó szavai között nem szerepelt volna tündér, szellem, vadász, meg kifli, meg szelfi, vagy az ördög tudja miféle fura nevű lények, akik állítólag meghatározták a családi életünk alakulását…

Édes Istenem, erős, egészséges, fiatal férfi vagyok, és képes vagyok arra pazarolni az időm, hogy nyomozzak anyám után, akiről semmit nem tudok, apám után, aki állítólag képzeletbeli teremtmények csonkítására szakosodott, meg az egyetlen lány után, akit valaha szerettem, és aki nagyi szerint „seelie” volt. Igen, ezt a szót megjegyeztem, mert rá vonatkozik…

Francba, hogy miért nem hívtam magammal hugit, vagy Guust legalább az első egy-két hétre. Ők ketten azok, akikben a végletekig megbízom, mint ikertestvérem és gyerekkori legjobb barátom. Rajtuk kívül soha, senkinek nem mondanám el, hogy miért vagyok itt. Még magamnak sem merem bevallani, hogy ez komoly.

Végignézek a szürke téglaházikókkal szegélyezett kavicsos úton. Szándékosan foglaltam a város legszélén szobát, messze a zajtól és turistáktól. Ki kell szellőztetnem a fejem, és ez már most is bőven rám fér, hátha még meg is tudnék valamit a következő két hónapban…

Ennyi időt adtam magamnak erre az őrültségre. Két hónapot. A repjegy haza június huszadikára szól.
Ezalatt kell kiderítenem, hogy miért nem hallottam soha anyámról, miért nem beszélt róla sem apám, sem a nagyi egy szót sem. Miért tűnt el apám egyik napról a másikra, hogy azután csak a havi rendszerességgel küldött, semmitmondó levelek emlékeztessenek rá, hogy valaha nekünk apánk is volt. De, ami jelenleg a legfontosabb: miért és hová tűnt el öt hónappal ezelőtt az a lány, aki értelmet adott az életemnek, és miért írta azt a furcsa búcsúüzenetet…?

Na, ezért jöttem ma ide.
És most elteszem ezt a rohadt naplót, mert az, hogy minden gondolatom és érzésem leírom, otthon még remek ötletnek tűnt, de most végképp’ úgy érzem tőle, hogy a baj velem van és minden csak a fejemben létezik. Mint abban a DiCaprio-filmben.
Remélem, rám jobb sors vár itt, Dublinban, mint Leora azon a szigeten…Hogyan jutottál el ide? ● Saját karakterA hozzászólást Daan Van Der Vaart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 20, 2017 10:16 pm-kor.
avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Daan Van Der Vaart ••

Tell me your secrets

Daan Van Der Vaart
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Elfogadott karakterek :: Emberek-