Elhagyatott birtok - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ Elhagyatott birtok •• Szomb. Júl. 15, 2017 10:03 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

*******
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott birtok •• Csüt. Feb. 15, 2018 10:03 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

to Abraham

Az életemnek vissza kellett rázódnia a normális kerékvágásba, és nem bánkódhattam azon, hogy Victor nem emlékszik rám, ez úgyis amolyan fura önbizalomhiányt okozott bennem, szóval meggondolatlanul beleugrottam egy új film forgatásába. A munkálatok nem tartottak tovább, mint egy hét. Hónapok óta környékezték meg a menedzseremet ezzel a forgatókönyvvel, de egyszer már visszadobtam, mert túl harsánynak véltem, és kezdtem kinőni azokból a szerepekből, hogy a hőst játsszam, de aztán fordult a kocka, és élt bennem egyfajta bizonyítási vágy, így mint a legtöbb díva megfordítottam a véleményemet, és pozitívan álltam hozzá a dolgokhoz. A színésztársam Ewan a felkapottabb amerikai gárdát színesítette a híres Nyugaton, miközben az a megtiszteltetés érte, hogy velem játszhat egy új kasszasikerben. Az eltelt napokban őrültség bontakozott ki körülöttem, a házamat már el is hagytam, és Párizson kívülre utaztam, hogy az első jeleneteket egy elhagyatottabb területen vegyük fel, aztán ha minden jól megy, akkor hamarosan egy rövid időre Spanyolországba utazom, de előtte még van néhány elintéznivalóm. A lakókocsim a másik főhős mellett áll, és minden luxussal felszerelt, ebből kiindulva panaszra nem is lenne okom, de valamiért bal lábbal keltem fel. A reggeli kávémat is elrontotta egy asszisztens, ezután rossz méretben hoztak nekem ruhát, és még sorolhatnám a ballépéseket, melyektől a hideg futkosott a hátamon. Lucas még a forgatások előtt benézett hozzám, egyébként lassan négy éve dolgozunk együtt, és jobban megbízom benne, mint saját magamban. Mélyeket lélegzem, mikor közli, hogy az unokabátya, aki csak másodfokon az ellátogat ma ide, mert este közös programjuk lenne, és történetesen ez a rokon valami felkapott sebész, de ennél többre nem futotta tőlem, meg a figyelmemből se, mert a sminkes és a fodrász váltotta fel a drága jobb kezemet. A személyzetis kocsiban hatan csak rám koncentráltak, a másik felem ma nem itt veszi fel a saját jeleneteit, hanem a Versailles kastélyparkban. A történet szerint egy gazdag család sarja lesz Ewan, aki nem akar eleget tenni a szülei kérésének, és a neki szánt hárpiát rám akarja lecserélni…haha mintha az életemből idéztek volna, csak éppen ott most más a felállás, és én vagyok az, aki mellékvágányra lesz téve, nem pedig az asszonyjelölt. Egy huszonéves egyetemista bőrébe kell bújnom, aki vagány, és adrenalinfüggő, pontosan ezzel hódítja meg a drágalátos Connor szívét. A végén természetesen engem fog választani, házasság és a többi, de ma a szokatlanabb, és félelmetesebb kihívás áll előttem, mint az illegális autóversenyek hóbortja. A valóságban egy kocsit sem tudnék megkülönböztetni, de most a kisujjamban van a tudás, és a frizurám készítése alatt egy szakkönyvet is kapok, amit át kell lapoznom. Senki nem zavar, még zenét sem kapcsolnak, de a háttérmunkások már nagyon készülődnek. Az egyik alkalmazott suhan oda hozzám, de úgy, mint aki éppen előttem kívánja kiköpni a tüdejét.
- Ms. Durant a kaszkadőre, Sophie nem érkezett meg. Sajnos így el kell halasztanunk a forgatást, mert… - felpillantok rá villogó kékjeimmel, és csendre intem, hogy ne szóljon bele.
- Nem várunk még egy napot. Ha nincs más helyettem, akkor beülök abba a nyamvadt kocsiba, csak nem nehéz vezetni egy ehhez hasonlót. A gázra taposni még a hülye is képes. Mondja meg Javiernek, hogy nincs szünet, és az átöltözés után már ott is vagyok. – még néhány púder és ecsetvonás, és mehetek is felvenni az új latexet. Borzalmas, hogy erre izgulnak a nézők, de nincs más választásom, így belebújok, és a szőke loknijaimmal csatlakozom a két operatőrhöz, meg az egyik díszleteshez.
- Colette…meg vagy te veszve? – dühösen artikulálva talál be a menedzserem, de úgy teszek, mint aki nem hallja meg.
- Kezdhetjük. – még időben veszem át a sisakomat, és követem az egyik srácot, aki röviden elmondja majd, hogy mire ügyeljek a sportkocsiban. Férfiak százai lennének a helyemben, de túl szórakozott vagyok, mikor magyaráz a barna hajú férfi, így csak beülök mellé, és bólogatós jancsi módjára fogom fel csak az elhangzottakat. Két perc sem kell, és máris pörög a kamera, nekem viszont fingom sincs arról, hogy mit kellene kezdenem, holott előttem a pálya, és a végtelen…nyugi Colette. Mit akart mondani Lucas, vajon a drága rokona is itt van már? Mindenesetre a piros fényre beletaposok a gázba, de arra nem számítok, hogy öt másodperc alatt lendülök bele, és a gyomrom felcsúszik a torkomig. Beletaposnék automatikusan a fékbe, de az nem fog, és a legnagyobb szerencsétlenségemre a dobbantón nem fogok tudni megállni.
- Valaki… - üvöltök, de már késő, a hangom beleveszik a nyüzsgésbe, és az autóval együtt repülök, aztán egy éles csattanás, és oldalra borulok. Úristen…a fék…mi történik?

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott birtok •• Csüt. Márc. 01, 2018 10:33 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Rég volt már, hogy utoljára találkoztam volna Lucasszal, így hát megbeszéltük, hogy este majd beülünk valahova, és iszogatunk kicsit, beszélgetünk. Nem mondom azt, hogy vészesen közel voltunk egymáshoz, de nagyon jól kijöttünk, még úgy is, hogy csak másodunokatestvérem. Rákérdezett, hogy egyáltalán van-e ma bármi dolgom, tehát lényegében, hogy dolgozom-e. Válaszként megkapta a nemleges választ, mire felajánlotta, hogy ha nincs más tervem, és szeretnék jönni, akkor ellátogathatok az egyik forgatásra. Kicsit vonakodva mondtam rá az igent, arra hivatkozva, hogy ebből nem fog-e gond származni akár neki, akár nekem, vagy akár bármelyik másik stábtagnak. Biztosított róla, hogy ha nem leszek láb alatt, akkor nem lehet semmi fennakadás sem. Plusz, ha beütne a krach, és történne valami baleset, legalább lesz ott egy szakképzett személy, akinek ráadásul elég nagy tapasztalata van abban, hogy gyorsan kell reagálnia a vészesetekre. Megadott hát egy helyet, és időpontot, én pedig indulásra készen is álltam – csak hát közben a kutyám elég ramatyul festett, és már napok óta. De most különösen.
Így hát mielőtt a helyszín felé vettem volna az irányt, elvittem Nadine-t az állatorvoshoz, aki gyorsan megvizsgálta, felírt egy gyógyszert, elmondott pár dolgot, amit csinálnom kéne vele, és aztán engedett is utunkra. Gondolkoztam, hogy hazavigyem-e Nadine-t, vagy sem, de végül csak az előbbi mellett döntöttem. Ki tudja, lehet pont most nem tudott volna viselkedni ez a drágaság.
Szóval hát kicsit késve, de végül odaértem a helyszínre. Ahogy leparkoltam a kocsit, pont abban a pillanatban indult meg egy hatalmas mozgolódás. Kocsiból gyorsan kipattantam, táskámat féloldalasan a hátamon pihentettem, és úgy haladtam közelebb. Ahogy csökkent a távolság, úgy stabilizálódtak a hangok is, hogy mit kiabáltak és jajveszékeltek. Végül Lucas is meglátott, és odarohant hozzám, ahogy csak tudott. Már félúton kiabált. – Abe, gyere, siess! Colette felborult a kocsival! Gyere már! – az első kérdés, ami megfordult a fejemben, akármennyire is fura, de az volt, hogy ki az a Colette. De ahelyett, hogy ezen agyaltam volna – mert valószínűleg kollégája, ki hitte volna -, most már futólépésben követtem a helyszínre Lucast.
Éppen kiszedték a kocsiból a nőt, és páran elkezdték körülugrálni, de látszott rajtuk, hogy semmit sem értenek ehhez. Lucas félretolta az embereket, hangoztatva, hogy én orvos vagyok, tudok segíteni. A lány látszólag sokkot kapott, amit nem is csodálok. Elnézve a nyomokat, elég hosszú távban fordult meg ez a kocsi. Az a szerencséje, hogy be volt kötve, máskülönben már valószínűleg nem élve, elnézve a környezetet, ahová a kocsi kicsúszott. Hallottam már a mentősöktől olyanról, hogy a kocsiban lévőket egy ilyesmi esetnél lekezelték, és utána derült ki, hogy volt egy negyedik személy is – csak körülbelül száz méterre a kocsitól. Nem volt bekötve, kirepült a járműből, és csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt – meg a mentősök szaktudásának is, nyilvánvalóan.
Gyorsan lecsaptam magam a két térdemre a sebesült mellé, és ahogy tudtam, gyorsan átvizsgáltam a sebeit. Egy-két bordája valószínűleg eltört, de ezt jelenleg nem tudom megállapítani. A szilánkokat veszem inkább szemügyre. Javarészt kisebbek állnak ki belőle, tehát ez nem fog a karrierje rovására sem menni, mert hamar begyógyulnak és egy kis sminkkel pedig könnyen orvosolható. És a sisak is nagyon jó, hogy rajta volt. Viszont van egy nagyobb is, ami kiáll a ruhából és az oldalából. Kicsit a ruhát széjjelebb feszítem, hogy ezzel foglalkozzak, mert komolyabbnak tűnik a többinél. Szerencsére nem ért semmilyen létfontosságú szervet, ahhoz nem tűnik elég nagynak. De jobb, ha óvatos leszek.
Gyorsan elmondok egy-két utasítást a körülöttem lévőknek, akik hoznak valamit, amire fel lehet fektetni a szőkeséget, én addig a táskámból kiveszek egy-két dolgot, ami a szilánk szükséges eltávolításához kell és az utána való fertőtlenítéshez. Tudom, hogy sokkban van, de ez bizony fájni fog neki, és hamar elkezd majd kapálózni. Így hát két derék embert megkértem, hogy fogják le – ettől függetlenül egy fájdalomcsillapítót is beadtam neki. – Rendbe teszlek, ne aggódj. Ez fájni fog – pár szót mondok Colette-nek, mielőtt belekezdenék a sterilizálásnak és később a szép nagy szilánk eltávolításának. Ahogy várható volt, elkezd kapálózni, én pedig szerencsére nem tévedtem, és tényleg nem ért semmilyen szervet, nem volt olyan hosszú. A sebet nagyon gyorsan lekezeltem, és össze is varrtam. Ekkorra már megszűnt a kapálózás, hisz a leányzó elájult.
[…]
Eltelt egy szűk fél óra, már beltérben voltunk, a lehető legtisztábban, amit tudtak jelenleg keríteni. Én a maradék szilánkot eltávolítottam és felmértem a további károkat. Csoda, hogy nem tört semmije, de még a válla sem ugrott ki legalább. Viszont két bordája elég csúnyán megrepedett, éppen csak hogy nem tört el, még egy pedig csak enyhén. Túl fogja élni, efelől kétségem sincs, de ez egy maradandó tanulság lesz neki, hogy nem véletlenül vannak kaszkadőrjei – mert nagyjából felvilágosított Lucas, hogy mi történt. Bekötöztem minden sebét, amit kellett, varrni szerencsére azon az egy helyen kellett, amit még kint csináltunk, és elmondtam egy-két dolgot a stábtagoknak. Végül visszamegyek a szobába, és látom, hogy éppen felébredt és próbálna felkelni a szőkeség. Odasietek és közben megszólalok. – Ne, ne mozogj. Most egyelőre még ne. Abraham Merle vagyok, orvos, én láttalak el – még nyújtanám a kezemet is, de felesleges jelenleg. Inkább megpróbál visszatessékelni az ágyra és leülök mellé egy székre. – Mire emlékszel? – egyrészt kíváncsi vagyok, hogy van-e valami fejsérülése, amiről nem tudhatok máshogyan, csak most. Valószínűleg kicsit kótyagos lesz most a vérveszteségtől, de azt infúzióval próbáljuk valamennyire korrigálni.


 
   
avatar
● ● Posztok száma :
69
● ● Reag szám :
61
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott birtok •• Pént. Márc. 02, 2018 5:59 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2karakterinaktiválás miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Elhagyatott birtok ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Ajánlott tartalom

Elhagyatott birtok
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Yamanaka birtok
» Kert és erdő a birtok körül

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-