Omladozó kastély
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Omladozó kastély •• Szomb. Júl. 15, 2017 10:04 pm

*******
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Vas. Szept. 10, 2017 11:18 am

Serge & Darren

Körülbelül egy hete települtünk ki ebbe az elhagyatott kastélyba. Igazából én mindig is szerettem terepen lenni, bírom a természetet, az állatokat, a virágokat, és mindenféle sportot, amit itt kell csinálni. Talán épp ezért fura, hogy bár tőlem egyáltalán nem áll ez messze, Théo azért egészen nehezen viseli a napi dolgokat, a rutint, amit itt kell eltölteni. Mindig is tudtam hogy nem egy falusi fiú, azonban valójában csak most bizonyosodtam meg erről. A tengerimalac után mondjuk nem kellett volna mindenféle elvárásokkal nekiindulnom, azonban egészen jól szórakozom, mikor mindenféle szúnyog betámadja és azokat hajkurássza. A kondíciójával nincs gond, jobb mint egy kaszkadőr, és ő az talán meg én, akik mindig kerüljük az ilyen segítő embereket és ha lehet saját magunk oldjuk meg a feladatokat. És most a nap végén, mikor már csak neki vannak jelenetei én szívesen odamennék és megcsókolnám és elmondanám hogy büszke vagyok rá, azonban ezt nem tehetem. Muszáj tartanom a három lépés távolságot, hiszen megkért rá, és bár akármennyire is belehalok félig megteszem a kedvéért.
Az egyik fa lenyúló ágai alatt állok izzadtságtól nedvesen. Hiszen nem olyan régen lett vége az utolsó jelenetemnek és még meg akartam nézni mit alkot a kedvesem. Kedves, milyen fura szó, és mennyire megmelengeti a szívemet. Arcomra kába és bugyuta vigyor ül ki, miközben Théo mozdulatait figyelem. Hajlékony, kecses, és úgy lő az íjjal, hogy eltátom a számat. Nem hiába hajtotta magát az elmúlt hónapokban, most kezdem látni teljes egészében, hogy mennyire sokat is dolgozott ezért a szerepért, ezt pedig csak egy jó kis bólogatással nyugtázom. Majd ha kettesben leszünk megdicsérem, hiszen úgyis szereti ha az egóját kicsit legyezgetik.
A gondolatokból egy reccsenő faág szakít ki, ami közvetlenül mögöttem csendül fel, én pedig lassan hátrafordulok hogy lássam a közeledőt. Magas termet, formás alak és hasonló szemek, mint a Théoé. Igza személyesen még soha nem találkoztam a bátyjával úgy érzem most épp itt az ideje. A gyomrom egy másodperc töredéke alatt zsugorodik mogyoró méretűre, és próbálok nem azon kattogni, hogy muszáj jó benyomást keltenem. De ha egyszer muszáj jó benyomást keltenem! Azt tudom, hogy a családjának egy része ismeretlenül is bírja a fejemet, de jó lenne ha a személyes találkozás után is hasonló maradna az álláspont. Mert nekem ez fontos, mert tudom hogy neki is fontos, még akkor is ha nem tudnak arról, hogy mi tulajdonképpen egy párt alkotunk.
- Szia! - nyújtom felé a kezemet és arrébb húzom az egyik nagyobb ágat, hogy végre mellém kerüljön és ő is tökéletes szögből szemlélhesse Théo akcióját.
- Egészen kikupálta magát az elmúlt napokban, ugye? - kérdezem mosolyogva, majd veszem a bátorságot és bemutatozom.
- Darren Meyer. Te pedig ha jól sejtem Théo testvére!
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Szomb. Szept. 16, 2017 8:30 amDarren & Serge

Kopp, kopp… pattan a száraz leveleken a cipőm talpa, miközben a megadott hely felé lépdelek. Théo megadta a következő helyszínt, ahol a próbálnak, vagy már a darabot forgatják? Nem tudom pontosan. Lassan elmaradoznak mellőlem az épületek, sokasodnak a fák. A fodros lombozatú tölgyek és kőrisek helyét méregzöld fenyőgúlák veszik át. Az utcai lámpák száma is megfogyatkozik.
Néhány száz, zöldövezetben megtett méter után, épp mikor már erőteljesen kezdek ráunni az immár túlontúl hosszúra nyúlt andalgásra, megpillantom végre a helyszínt. Romos kastély, düledező falakkal és régmúlt idők meséivel. Ha ezek a falak beszélni tudnának, bizonyára sok érdekes történetet tudnának velem megosztani. Ideális környezet lenne egy horrorfilm forgatásához, de ez most nem az a sztori. Látom az öcsémet, kiváló teljesítményt mutat be, én meg közeledem, hogy jobban lássam. De egy alak… ő lenne a sokat emlegetett?
Megállok mellette, óvatosan végig mérem, ahogy felém fordul és bemutatkozik.
- Helló. - köszönök én is, majd kezet nyújtok jómagam is egy férfias kézfogásra.
- Igen. Szemet gyönyörködtető a munkája. - mosolyodom el szélesen, még pont rápillantva az öcsémre, majd visszapillantva a szemben lévő fiúra bemutatkozom utána.
- Igen. Serge. Örülök, hogy megismerhetem végre a "csesztető feltörekvőt". - mosolyom szélesedik, csupán az öcsém szavait idéztem, hiszen amikor iszogattunk és a kedves kollégáról kérdeztem, ezeket a válaszokat kaptam viszonzásul.
- Szóval Darren. - bólogatok lassan gondolkodóan, majd az öcsémre vetek egy pillantást.
- Köszönöm, hogy segítesz neki. Még ha én nem is lehetek itt vele, mint színésztárs, jó, hogy akad valaki, aki napi, vagy heti szinten kioktatja a helyzetről és segítő mancsot is nyújt….  - szavaim jókedvűen de mégis komoran törnek elő. Nem vagyok rosszkedvű egyáltalán, csak néha belefeledkezek pár dologba és úgy hagyom azokat.
- Na és te? Épp kit játszol? - pillantok vissza rá felhúzott szemöldökkel. Az arca különböző tőlünk, a szemével egyetemben, de talán ezért is különleges.
- Kitalálom. Szabad? - érdeklődök egy keveset a hovatartozását illetően. - Japán vonások is akadnak rajtad. - persze hogy feltűnt, de nem zavar. Sose zavart, ha egy ember kicsit ez meg az. Legalább különbözőek vagyunk.
- Na és te mióta vagy benne ebben az egész színészi dologban? - érdeklődöm tovább, hiszen mindent tudni vágyom arról, aki az öcsém oldalán díszeleg, mint társ.


avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Szomb. Szept. 16, 2017 7:06 pm

- Csesztető feltörekvő? Hát ez érdekes. Mostanában pedig nem szokta ezt az oldalamat túl sűrűn emlegetni. - húzom el a számat tettetett sértettséggel, és szinte már imaként mondogatom magamnak, hogy, ne felejtsem majd ezt megemlíteni a kedves barátnőmnek, és lehetőleg mindezt mondjuk szex közben, ahol durva bosszút tudok állni. Természetesen jó erősen rászorítok Serge kezére, hiszen hiszem azt, hogy az egyenes ember többek között a határozott kézfogásról ismerszik meg.
- Egy barát ott segít ahol tud. Tudod hogy van ez... ha kell fenéken billent, ha kell megdicsér. Bár Théodoret nem kell nagyon dícsérgetni, ő tökéletesen elvan a saját adottságaival, és mint ahogy a példa is mutatja csak gyerekes viselkedést produkál, ha az ember rászól. Szóval inkább manapság meghagyom a jelenlegi formájában, így az arca sem nő gömb nagyságúra, és hiszti sincs... - vigyorgom játékosan, és ha Serge rám néz, láthatja, hogy valójában csak viccelődöm, egyáltalán nincs bennem sértettség vagy harag. Legalább is vele, de majd Théoval... ()
- Egy mágust játszom egyébként, aki .. hogy is mondjam... - akadnak el bennem a szavak. Hiszen most kellene kinyögnöm, hogy valójában én vagyok a szerelme, és amúgy nem csak a vásznon, hanem az életben is. Vagyis remélem. Vagyis nekem ő.. de hát ehhez egyelőre nem sok mindenkinek van köze.
- Szóval egy warlock vagyok és a Théo által játszott karakter a szerelmem. Elég összetett szerep, bár azt hiszem ez tőle nagyobb odafigyelést igényel mint tőlem. Az ő szerepe jobban megkívánja a színészi teljesítményt, a fejlődést, szóval szerintem igazán jó ötlet volt erre őt választani. Tehetséges... - mondom halkan, miközben fél szemmel a kastély felé pislogok.
Kezében az íj játszi könnyedséggel feszül meg, arcára az összpontosítás és a figyelem árnyéka vetül. Tekintete megvillan, ujjai közül kireppen a nyíl, és nem kétséges, hogy telibe talál bármit, bárkit mértani pontossággal. Magamban szerelmesen felsóhajtok, napokig tudnám nézegetni csodálatos alakját, arcának játékát, tekintetét és minden mozdulatát. Nem kétséges, még akkor is odavagyok érte, mikor egyébként meg kibeszélt a hátam mögött. Az áruló...
- Igen, az édesapámtól örököltem a japán vonásokat. Hárman vagyunk testvérek, és persze pont nekem jutott a húzott szem sötét haj kombináció. Látnád az öcsém... Szőke és kék szemű... mintha nem is egy család lennénk... - morranok fel mosolyogva, majd a figyelmemet Serge-re irányítom.
- Na és hogy megy a zenélés mostanában? Már egy ideje nem jelentkeztél új albummal. Dolgozol valamin? - kérdezem teljesen őszintén. Szeretem a zenét, nincs is rossz hangom, és például tökre elbírnék képzelni valami közös pengetést majd akkor, mikor már őszinte lehetek mindenkivel...
- Ó hát már gyerekkorom óta vonzott a színészet. Sokat dolgoztam színházban, musicalekben. Egész jól éneklem, és kicsit játszom zongorán és gitáron is. - vigyorgom rá aztán felvetem az előző agyamba pattant ötletemet.
- Egyszer ha van időd zenélhetnénk kicsit... már persze ha nem gond. Amióta a sorozaton dolgozom, nem nagyon van időm a zenére, pedig kikapcsolja az agyamat...
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Vas. Szept. 17, 2017 5:24 pmDarren & Serge

Darren-nel mosolygok, nem pedig rajta, hogy az öcsém mit panaszkodott róla napokkal ezelőtt. A tyúkszemébe léphetett, nem tudhatom, nem igaz? De ki nem állhatta, mára meg a segítője… remélem Théo is el tudja majd fogadni, hiszen senki nem akar neki rosszat. Csak ő úgy van vele, hogy egyedül megoldja, ha nem…akkor nagy nehezen de kér segítséget. Az öcsém ilyen, ezer tanácsot adok neki, ezerszer megfogadja. Rám hallgat, a családja vagyok, aki segíti őt.
- Egyszerű dolog, nem igaz? - nevetem el magam a megjegyzésére, miszerint hogy nincs hiszti, nincs probléma. No igen, ha a srác neki áll, akkor ott nem marad egybe senki, mindenkinek okoz egy kis halláskárosodást. Főleg ha odahaza még Céci is beindul és ők ketten eladják a házat…. képesek rá. Szóval ezzel nem mondott újat a srác, még ha viccből is mondta, no meg nem is hiszti az amit levág, hanem sajátos vélemény kinyilvánítás.
- Szóval mágus… warlock. Izgalmas lehet. Bírom ezt a varázsvilágos természetfelettis műsorokat… - akár sorozat, akár film, de ez jobb, ezt az öcsém szerepelteti. Ő a főszereplő.
- Már várom, hogy lássam a teljes élő adásotokat. - billentettem oldalra a fejem mosolyogva, miközben az öcsémet figyeltem.
Elidőztem egy pár mozdulatán, le nyűgöz. Jobb mint én bármikor is lehettem volna. Nem vagyok féltékeny, örülök a sikerének. Még ha ez egy szerelmi dolog is az egész, a színészet megkövetel dolgokat. Én nem smárolnék le se egy idegen nőt, faszit meg pláne nem. Nem ítélkezem, nem ítélem el azokat, akik a saját nemükhöz vonzódnak…nekik ez jó? Csinálják, hát elférnek. Nagy a világ.
A család érdekes téma, nálam nagyon fontos, mind a ketten fontosak számomra. Főleg hogy a legidősebb vagyok és kiforrott bennem az aggódás értük. Nem szűnök meg értük aggódni még így felnőttként se. Tudom hogy tudnak magukra vigyázni, de ott akarok minden bajuknál vagy örömüknél lenni. Elnézve őt, eltudom képzelni édesapját, de szavaiban felcsendül pár szó az öccséről.
- Szőkés… - húzódnak fel szemöldökeim, hiszen általában a haj az, ami totálisan megegyezik a testvéreknél. Ugyanaz a haj, a szem… max a magasság ami beüt, meg az arc forma. Dehogy egy egész karakter…. érdekes kapcsolatuk lehet.
- A lényeg, hogy szeretitek egymást, nem? - vagy náluk nincs ilyen összetartás, mint ami nálunk is van?
A zenémre kitérve… - Albumborítón dolgoztam, meg közbejött pár családi ügy is…szóval úgy beütött minden, amiért még nem jelentkeztem egy újjal. De már készülődik az új is, nincs para. – felelem totál komolyan, miközben az öcsémet figyelem, micsoda kombinációkat dob be a lövés sorozatba.
- Meg magamhoz vettem egy tanítványfélét is. 17 forma srác, jól zenél, a hangjával sincsen gondja… külön külön elviselhető, de egybe már nem tud rákoncentrálni… alakulunk. - magyarázok egy szuszra.
- Igen, láttalak pár darabban, mikor ráértem elmenni, vagy épp a tv-t bekapcsoltam és leadták ott. Emlékszem rád. - mosolygok szélesen, miközben a srácot figyelem. Tiszta klasszul nyomta már akkor is, gondolom mostanra már gyémánttá csiszolódott némiképp. Nem volt időm mostanában ilyesmire, de remélem akad majd egy kis szabad időm…akad, ha fordítok rá, igaz?
- Együtt zenélni? Profi ötlet lenne. Már régóta vágyom egy ilyesmire. A napokban meg is ejthetnénk egy ilyesmit.avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Pént. Szept. 22, 2017 2:46 pm

- Azért ezt elég nehéz ám megállni, pláne ha Théodore-ról van szó... - jegyzem meg vigyorogva és cinkosan, hiszen ki más tudhatná, hogy milyen fafej tud lenni, ha épp nem a saját testvére, akit mindennél többre tart?! Tény és való Théonak is van egy stílusa, és nehéz néha megállni, hogy ne szóljon be neki az ember, de hát hogyan is lehetne haragudni rá? Teszem fel magamban a költői kérdést, és a választ inkább nem is keresem. Helyette rugalmas testét pásztázom, ahogy röhögve fetreng a többi szereplővel, vagy ahogy épp izzadtan rohan egy démon után. Tökéletes választás volt a szerepre, és ezt mindinkább meg kell állapítanom. Mint ahogy azt is, hogy Magnus karaktere hogyan is lehetett szerelmes épp belé.
- Nem rossz, igen. Mindig izgalmas feldolgozni egy híres könyvet és várni a visszajelzéseket, mert tudod ez egy könyvadaptáció. És nyilván nem ugyanazt adja vissza a sorozat, mint amit a könyv. Persze igyekszünk... - mondom érdeklődve, és izgatottan, bár nem hinném, hogy Serge valaha is olvasta azt a könyvet. Sőt abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán olvasott könyvet. És ez nem rosszindulat vagy bántás akar lenni, de nekem ő tipikusan az a férfi, akinek volt a gitárja, dalok a fejében, és soha nem látta szükségét annak, hogy tanuljon, mert mindig is tudta mit akar, és hogy ő ebből fog megélni. Túl elcsépelt vagyok és skatulyákat aggatok az emberekre. Erről még le kellene szoknom, hiszen biztos nem így van. Biztos tévedek... de majd megkérdezem erről Théot is.
- Lassan jó pár részt be kell pótolnod, mert ahogy halad az első évad, úgy vagyunk egyre jobban felkapottak. Ne tudd meg milyen rajongó csoportok alakulnak, és hogy hányan ismernek fel minket az utcán. Bár mondjuk ezzel biztos nem mondok újdonságot, hiszen a zenélés is egyfajta áldozat a színpadhoz. CSak ki így teszi, ki úgy. És tuti téged is lépten nyomon vigyorgó lányok csordája talál meg autógrammért. - mosolygok rá és tulajdonképpen én is így tennék az ő helyükbe. Igazán kedves és udvarias férfi. Lehet hogy már megjárta a hadak útját, és sokat változott az elmúlt időszakban, azonban az bizonyos, hogy én is örömmel kérnék egy autogrammot. Ha már lány lennék, a mellemre kérném. Az mindig jó...
- Szőkés. Az arcformánk, a termetünk hasonló, még talán az orrunk is kicsit, de a hajunk és a szemünk nem egyezik. Timo anyám vére. Igazi északi. Épp csak szeplői nincsenek. Bár ilyenkor mindig elgondolkodom hogy vajon az én vágott szememhoz hogy passzolna az ő világos haja. Észbontó... - kacagok fel az öcsémet felemlegetve. Mindig is jól kijöttünk. Legalább is vele. Susan már más tészta. De talán egyszer majd róla is ilyen jól tudok nyiltakozni.
- Ja, a szeretet megvan... - mondom kissé kimérten, és inkább nem is feszegetem a témát tovább. Hiszen elmondhatnám, hogy azért a mi családunk nem épp olyan összetartó és hogy sok a széthúzás. Hogy nem vagyunk teljesen őszinték egymással de ezt épp elegendő Théoval megbeszélnem, hiszen egyelőre ő az egyetlen akivel erről nyiltan és szókimondóan tudok értekezni.
- Ó a tanítványok fogadása jó ötlet! Imádtam énektanárhoz járni... olyan jó tanulni valami újat, vagy csak fejlődni! - lelkendezem, majd szinte már óriási, csillogó, boci szemekkel nézek rá, mikor azt mondja benne van a zenélésben.
- Komolyan? Hát nem is gondoltam volna, hogy esetleg lesz hozzá kedved. Mármint én nem akarok ám tolakodó lenni, gondolom van életed, párod, családod és még én is programokat találok ki... szóval tényleg csak akkor ha nem gond....
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Szomb. Szept. 23, 2017 11:38 amDarren & Serge

Az öcsém is mondta, hogy egy könyv sokkal izgalmasabbra íródik, mint maga egy előadás. Persze ez nem azt jelenti hogy a színészek ne hoznák ki a legtöbbet egy adott darabból, én hiszek nekik, hogy ne hinnék.
Jó dolog ha az embert körbe veszik a rajongó hadak, olykor a nyugi sokkal jobb, mint ezer autogramot kiosztani egy teljes nap…én abba beleőrülnék. Jó érzés, de olykor jobb visszahúzódni a házba. Napiszinten ugatnak meg a kutyák paparazókat, szerencsére kapun belülre még nem tévedtek. De egy egy helyesebb embernek szoktam adni „ajándékot”, meg a mosolyomat kedvesség gyanánt. Újságba is kerültem, bár Darren szerintem többet szerepelt benne. Nem számoltam, csak úgy mondom.
- Akad pár fiatalka persze, de van barátnőm és nem értik meg, hogy…érted… - pillantok rá, felesleges ecsetelni, biztos vele is összeakartak már jönni ezért meg azért.
Az hogy egy fiatalabb testvér miben hasonlít az idősebbre mellékes. Az összetartás és a vér az ami igazán fontos. Persze nem mindenhol, de Darren és mint én idősebbek megteszünk mindent a kisebbek jólétéért, még ha már nem is szorulnának rá. Bár azért lepörög előttem a két testvér. Egy szőke kék szemű és a húzott szemű barna hajú ugyanazon alakos férfiak. Tutira senki sem mondná meg róluk, ha egymás mellé állítanánk őket, hogy ők testvérek. Még jó hogy mi örököltünk majdnem mindent apánktól. A szépségét és a jóképűségét, no de szerénységet azt már nem. Azt anyánk elhagyta félúton.
Jelenleg egy nebulóm van, ő is okoz fejfájást, de alakulunk. Én tanulok tőle, ő tőlem. Meg van ez a furcsa kötelék közöttünk. Amit tudok átadom neki, egész klasz a csávó, főleg hogya netről tanulta és egyre csak jobb lesz az amit csinál.
- Mindig örülök egy remek társaságnak. Főleg ha egy barátja az öcsémnek. - vigyorgok rá, hiszen ha már felhozta, akkor ne dobjuk félre. Keressünk időpontot akármit, aztán röffenjünk össze.
- Nem veszem tolakodásnak. Szívesen látlak az otthonomban. - persze ha Théo hajlandó lesz elhozni hozzám. De mehetek én is, azon nem múlik a dolog. Megiszunk ezt azt, elpletykálunk erről is arról is kicsit aztán zene ezerrel. Jó mókának tűnik. Théóra emelem íriszeimet, nevet a társaival, hozza a formáját, ezen látványra én is elmosolyodok, hosszasan és jókedvűen. Nem fogsz változni, igaz?


avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Pént. Szept. 29, 2017 10:26 am

Ha valamiben, akkor ebben mindenképpen egyezünk Serge-el. Nem kifejezetten mutatkozik az újságírók előtt, és ha lehet kerüli a felhajtást. Én pont ugyanezt teszem. Egyszerűen nem vágyom örökké a rivaldafényre, szükségem van a saját magam terére, arra, hogy elbújhassak a házamban és ott csak úgy éljem a mindennapi életemet. Ezt pedig mostanában a legjobban Théodore-ral szeretem megosztani, és tudom, hogy ő mindig is többet akar majd, mert ő más mint én, sokban különbözik, egyelőre ez nem zavar.
Vannak rajongók akik lépten nyomon felismernek, volt már aki simán követett csak azért, hogy kaphasson egy autogrammot és bár egy részem örül ennek, a másik felem viszont nem. Én is pont ugyanolyan ember vagyok, mint ők. És bár arról még nem cikkeztek, hogy melyik nemhez is vonzódom, ezt a kérdéskört valahogy egyfolytában kikerültem. Nem láttak még nővel megjelenni sehol sem, és ez találgatásokra ad okot. Jó dolog előadni a szingli férfit, azonban ez teljesen egyértelművé válik egy idő után. Nem akarok cukin meleg férfiakat az életembe. Nem ilyenekre vágyom! Théodorra vágyom, arra, hogy elfogadja saját magát, engem, kettőnket!
- Áh, hát igen. A fiatalok néha könnyedén túlzásba esnek. Azt hiszem a húgom is nagyon oda volt érted. És azért beszélek csak múlt időben, mert mostanában nem igazán vagyok képben azzal, hogy mit is hallgat. Ugye nem lakom otthon... - magyarázkodom egy cinkos vigyorral az arcomon. Hiszen a világ legboldogabb embere azóta vagyok, amióta nem vele lakom egy fedél alatt. Imádom a hisztijeit, de azért jó az a csend, ami a saját házamban körülölel. Arról nem beszélve, hogy így legalább már van magánéletem is. Susan mellett ez így nem létezik, hiszen mindenre szabályok vannak felállítva. Ide nem jöhet senki, nem mehet el a fürdőbe, mert akkor épp ő megy, nem ehet ebből a tálból, nem ehetsz abból az almából... mindig van valami ami tiltott, és bele se merek gondolni abba, hogy vajon mikor majd komoly kapcsolata lesz, ezt hogy fogja egy férfi bírni, és abba se akarok belegondolni, hogy mi van ha gyereket szül? Te jó isten, még jó, hogy a baba.... bár biztos pont ugyanolyan édes és kedves lett volna, mint amilyen ő volt kiskorában.
Arcom kissé a távolba révedéstől kisimul, majd egy perc múlva egy zavarodott pislogással nézek Sergere. Nem igazán figyeltem mit is mondott, ami baromi nagy udvariatlanság. De hát a családi gondok ,kérdések mindig előrébb valók, és szerintem ha úgy van ő is inkább a családját helyezi előtérbe önmaga helyett.
- Te is nyugodtan átjöhetsz, vagy megkéred Théot hozzon el... - harapok a nyelvemre, hiszen nem biztos hogy Serge tisztában van azzal, hogy annyira jó kapcsolatot ápolunk, hogy az otthonomról azt is tudja hol van.
- ...Majd megadom neki a címet ... - korrigálok a válaszomon, és rámosolygok.
- Naná, veszek piát, úgyis régen eresztettem már ki a fáradt gőzt. És amúgy, mi újság van veletek? Véletlenül pont ismerem a barátnődet... a húgom osztályfőnöket... - jegyzem meg, majd kérdő tekintettel nézek rá. Helyes lány, és abszolút hozzáillő. Legalább is én külső szemlélőként így látom.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Hétf. Okt. 02, 2017 4:28 pmDarren & Serge

A húga. Oda és vissza… na hiszen. Mennyi lehet a húga? Áh, nem találgatok, ez nem szép dolog amúgy sem. Azt meg főleg nem tudom, hogy Léah osztályához és tantárgyához ki fűződik. Ilyenekkel nem igen vagyok tisztában, de már terveztem egy látogatást a középsuliba, hogy meglepjek mindenkit. De ezt majd máskor. Lehet sose érek el odáig.
- Akkor uralja az egész házat. És a benne élőket..? - a kis tesók mindig ezt csinálják, az idősebb elköltözik és máris azt hiszik, hogy övék a kiürült szoba is és már nincs ki rászóljon ha hibázik. Cécinél is igy volt, bár ő visszafogottabb volt, csak Théo-al zúzták, vonták, húzták egymást és mikor ott voltam, csak szétkaptam őket. Utána már maguk oldották meg a problémájukat. Persze, ha kellettem, akkor ott voltam. Szerencsére a civakodásból már rég kinőttek, ugyan néha megesik a veszekedés, de kinél nem? De még mindig hozzám fordulnak, ha elakadnak valamiben és az élet felkiáltó jelet állít eléjük.
Az öcsém tökéletes. Olykor nem az, de ő már csak ilyen kis herceg típus, nehéz a természete, de én már megszoktam miként is kezelje… jobban elkényeztették, mint a húgát. Ez a mozdulataiból is olykor kilátszik, a szereplései tökéletesen idomulnak hozzá, mintha csak kalapból húzta volna ki.
Ő a tökéletes gyermek, akit magamnak is eltudnék képzelni, jó hát a gőg kimaradhatna belőle.
Kérdésemre nem igazán hamar kapok választ, de nem is sürgetem ebben. Válaszát hallva alig láthatóan bólintok, végül elvigyorodok.
- Szívesen átugrom persze, hozok…vörösbort, meg megízlelheted a föztömet, szóval, elhiheted ha Théo azt mondja, frenetikusan főzök, akkor az úgy is van. - tulajdonképpen nem tudom, mennyit dumálnak melón kívül, melón túli dolgokról. De ha tudnám is, nem sok minden közöm lenne hozzá. Théo felnőtt ember, Ő tudja, mit szeretne és kihez akarna vonzódni… ebben is csak támogatni tudnám, nem tudom a szüleink hogyan állnának majd ehhez a témához, de egyelőre még én sem tudok erről az egészről.
- Léah? A húgodé? Nem is tudtam. - vigyorodok el, hiszen ez mekkora meglepetés már?
- Legalább meg lesz nevelve. - forgatom a szemem, ezt mondjuk nem tudom kinek címeztem, Léah lesz „kifilézve”, vagy Darren húga megszentelve…
Mondjuk hosszútávon Léah-oz hozzá lehet szokni, na de egy 16 éveshez? Nem értek a fiatalsághoz...
Elsüvít mellettünk egy nyílvessző, a mellettünk álldogáló fába fúródik. Kicsit meglepetten pillantok irányába, majd a másikba, ahonnan küldhették. Egy gizda srác punkséróval... kezdőket is beengednek? Csak szúrósan figyelem, de mivel én itt csak vendég vagyok, úgy hiszem nem az én dolgom leordítani a fejét...avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Hétf. Okt. 09, 2017 11:26 am

- Susan mindig, mindenkit uralni akar... - bukik ki belőlem. Tudom, a megállapítás nem túl kedves, de ami igaz az igaz. Soha nem volt kis nebáncsvirág, aminek egyrészt örülök, másrészt viszont megöl a hozzáállásával. Igazi hercegnő, és mindig mindennek úgy kell lennie, ahogy ő azt várja és elképzeli. És ezen sem én, sem Tiki nem tudunk változtatni. Ő ilyen.
Igaz, nem ilyen volt, és a bújós énjét jobban szerettem, de hát ez van. Én sem tudok megváltozni, és nem a férfiakhoz vonzódni, ő pedig nem tudja önmagát meghazudtolni. Még akkor sem, ha ez a dolog vele kapcsolatban csak jellemhiba, míg én ha akarnék se tudnék nőket szeretni.
- A bort szeretem, szóval jöhetsz. Ha gondolod átadom a főzés lehetőségét is, bár a saját házamban általában én szoktam sertepertélni a tűzhely körül. De ha szeretnéd... én nem vagyok semmi jónak elrontója. Majd addig pengetek párat, te meg csinálsz valami isteni kosztot... - mosolyodom el. Nem, Théodore nem mondta, hogy a bátyja istenien főz, mondjuk kettőnk között ez a téma nem is igazán jött fel. Azt tudtam, hogy minden hónapban összefutnak valamelyiküknél, és amolyan Dubois napot tartanak, de ennél többet nem hallottam. Egyrészt nem is firtattam a dolgot, én sem szoktam sokat beszélni a családi dolgokról, másrészről úgy vettem észre ez számára egy szent dolog, így nem is kíváncsiskodtam. Meghagyom a kettejük privát bulijának, én ebbe egyelőre még nem tartozom bele.
És rólam biztos hogy nem beszélt, ha megtette volna, biztos szólt volna ezzel kapcsolatban, de mivel sem ő, sem Serge nem hozta fel a témát, nem hinném, hogy tudná, kettőnk között nem épp baráti viszony húzódik.
- Igen Léah. - mosolyodom el a döbbenetét látva. Kicsi a világ.
- Hát ráférne Susanra a nevelés azt hiszem... - mondom vigyorogva és remélem hogy a falnak nincs füle. Vagy az erdőnek. Vagy bárminek. Mert ha megtudná, hogy én arról beszélek valakivel, hogy szerintem nevelésre szorul, biztos bevágná a durcát és a hisztit. Nem ismeri senki annyira a húgomat mint én. Amit mások felé mutat az csak látszat. Tud ő úrilány is lenni, és mindenkire nagyon magasról letekinteni, de hát ez csak amolyan Susanos előadásmód. Arra van, hogy mindenki benyelje. Ezt pedig az emberek könnyen befogadják. A jó lány... aki mindig mindenben tökéletes. Na igen. Bár megnevelnék annyira, hogy ne akarjon tökéletes lenni! Én biztos jobban bírnám, azzal a személyiséggel.
Gondolataimból egy nyílvessző rángat ki, ami túl közel süvít el a fejem mellett.
Tekintetemmel azonnal megtalálom a gazdáját.
- Ha nem tudsz bánni az íjjal haver, inkább tedd le! Ne veszélyeztess másokat. - kiabálok oda neki, majd kiszedem a fából az elhagyott kelléket.
- Hát igen, néha történnek balesetek. Nem egy biztonságos dolog a forgatás. Pláne ha olyanok kezébe is fegyvert adnak, akik nem értenek hozzá. Az öcséd viszont nagyon jó benne... Szerintem előző életében valami lovas íjász lehetett... - mondom, majd a távolban dolgozó Théodore szemébe nézek, aki épp az imént vett észre engem és a bátyját.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Csüt. Okt. 12, 2017 6:56 pmDarren & Serge

A húgomat én sem tudnám megnevelni, de hát ő már elmúlt húsz is, az ő húga még jóval alatta van, ő még nevelhető. Persze ha ő is akarja, bár ahogy hallgatom… menthetetlen a kiscsaj. Uralni akar? Hát… eléggé elbaszták kiskorában annyi szent. Már bocsánat a kijelentésért.
- Vagy megfőzöm odahaza és elviszem… nem gáz. - nekem mindegy melyik a jobb, csak röffenjünk össze kicsit, ha már az öcsém munkatársa és pont ő az az idegesítő fajta. Aki mindent jobban tud és tökéletes. Nem értem Théot mi baja a sráccal. Semmi ilyet nem látok belőle, valószínűleg csak a szerepezéséhez tartozik, hogy csak ott akar jó lenni. - Aztán összedobunk valami kis műsort. Két gitár… tudsz énekelni? - érdeklődőm meg végül, mert ha nem, akkor az a része rám marad. mondjuk szeretek rögtönözni és improvizálni, de ha két hanggal menne, az jobban hangzana.
Az meg hogy Léah a tanárja a húgának az meglep mindkettőnket, vagy csak engem, nem tudom. Nem aggódom Léah miatt, hogy a gyerekek többsége nehéz eset. Stramm csaj, jól bánik a szavakkal, szóval rá lehet bízni az egész csapatot. Még sose jött úgy haza, hogy panaszkodott volna, inkább élvezetesen mesélte el a napját, szóval tényleg bírja az iramot a srácokkal. Ha meg valakit nem bírna onnan, akkor szólt volna már rég, de semmi ilyesmit nem hallottam tőle kicsúszni.
A nyíl téves útra tért, mindkettőnk észre vette, az illető le lett cseszve jogosan. Inkább tegye le ha nem tudja hogyan húzza fel az íjat és hogyan tegye irányba. Ahogy a srác kihúzza a fából, elkérem tőle, hogy szemügyre vegyem azt. Elég klassz dolog az ijászkodást, sose csináltam, pedig menő dolog. Théora figyelek, ahogy Darren felemlegeti, s vigyorgásra késztet.
- Igen, abban én is teljesen biztos vagyok. Ő ezért él jóformán…s ennél már csak jobb lesz. Jobb még nálam is. Már most jobb. - mutatok Théó-ra, ahogy felénk pillant. - De inkább ehhez értsen, és ezt szeresse, minthogy olyan bulikba menjen el…ami nem épp az ő idegeire lett kitalálva. - szemet forgatok, hiszen a hírnév senkinek sem könnyű. Ez az igazság. Lesifotós itt, ott, egy gyilkos amott, egy szenzáció hajhász amott. Megkímélném őt ezektől.
- Darren… örülök, hogy egy ilyen embert ismertem meg személyedben. Támogasd az öcsémet, terelgesd ebben a jó utón. Én is itt vagyok neki, de a színészet nem az én asztalom.

avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Vas. Nov. 05, 2017 1:53 pm

- Ugyan, nem akarok gondot okozni a kaja kérdéssel, szóval lehet az lenne a legjobb, ha rendelnénk valamit aztán kész. Így egyikünk sem fárad túl sokat a dologgal, és a gitárra is marad több idő. - mosolyodom el, hiszen a dolog tök jól hangzik. Mindig is imádtam a zenét és mostanában a sorozat miatt nincs idő arra, hogy ezzel a kedvtelésemmel foglalkozzam. Igaz hangszeren nem vagyok profi, viszont egészen jó hangom van, és ha nem zárkózik el tőlem, akkor talán halhatja is valamikor.
- Tudok énekelni. Jó nyilván nem vagyok zenész és énekes, de nem áll távol tőlem. Játszottam már zenés darabokban, ahol meg kellett mutatni mit tudok, szóval talán nem lesz lámpalázam előtted. - vigyorgom, majd tekintetem közben Théodore-ra téved. Szeretem nézni ahogy dologzik, és nem kell melegnek lennie ahhoz az embernek, hogy csak rá koncentráljon ilyenkor. Annyira elegáns, annyira precíz, mint egy elf. Nem is tudnék szebb szót találni arra, milyennek látom. Kecses, és sebes, és előkelő és akárhányszor ránézek a tökéletességétől elszorul a szívem. Nem is értem, hogy állhatott velem szóba, vagy hogy mit láthatott meg bennem! De a lényeg, hogy meglátta, és ennek nagyon, nagyon örülök.
Mosolyogva, újult erővel nézek Sergre, majd rosszallóan kirepült íj tulajdonosára. Simán el is találhatott volna bennünket. Rossz kedvem azonban hamar tovaszáll, mikor Serge beszélni kezd az öccséről.
Csak bólogatok helyeslően, hiszen minden szavából süt az őszinte szeretet. Én is szeretnék így beszélni a családomról, bár ehhez az kellene, hogy a kapcsolatunk is pontosan ilyen jól működjön. Sajnos azonban nálunk inkább háború dúl a béke helyett, és akármennyire is igyekszem jobbá és szebbé tenni mindannyiunk életét, mondhatni egy fecske nem csinál nyarat.
- Hát ő kétlem, hogy így gondolná. Hogy remek ember vagyok. Képzelem, mennyire utálhat dolgokért, és mennyire lehetek a bögyében. - kacagok fel hangosan. Nem vagyok hülye, tudom nagyon jól, hogy nincs, vagy legalább is nem volt rólam túl jó véleménye. Azonban gonosz dög vagyok és számító, így nyílván érdeklődöm afelől, hogy vajon milyen embernek is tartott, mielőtt még beadta a derekát nekem.
- Ne mondd, hogy nem panaszkodott rám! Tudom, elmondhatod. Nem sért meg ez a hozzáállása. Lassan majd kinevelem belőle! - mondom nemes egyszerűséggel határozottan és kíváncsi szemekkel nézek Serge-re.
- Én terelgetem, de ahhoz tudnom kell merre és hogy ne terelgessem...
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Szomb. Nov. 11, 2017 1:55 pmDarren & Serge

Nekem mindegyik verzió bejön, majd amelyik adni fogja magát, úgyis az lesz. Rendelés, vagy mi összeütünk valamit. Mindegy, érezzük jól magunkat ez itt a lényeg. egy teljes napot eltölteni valaki, akit megakarunk ismerni valamilyen okból kifolyólag. Honnan is tudhatnám, hogy mennyire közel is áll az öcsémhez, de nem is ez miatt vagyok itt. Semmit sem tudok. Csupán munkatársak és ha Théo sok mindent mondott rólam, meg őróla is, akkor én is megismerném.
- Hát nem vagyok semmi rossz elrontója. Az éneklés jó dolog, kiadhatod magadból a hangod. - a távolba révedek, elgondolkodom egy két dolgon, melyik napot is üthetnénk össze, de aztán ezt későbbre halasztom, a naptáramat látnom kell ehhez az akcióhoz.
- Lámpalázad ne legyen, még senki emberfiát nem ettem még meg, mert énekelni kezdett. - pillantok magam is a harcoló testvérre, remekül küzd a fegyverrel és dagad a mellkasom, hogy ilyen remek testvérem van. mindenki szeme őt stíröli és ez nem hogy féltékenységet gerjeszt bennem, ez inkább arra sarkal, hogy hozzon ki magából mindent. Szeretem és támogatom őt, szóval kívánom, hogy ez a sorozat jó alapon mozogjon. Nem sok mindent hallottam még a közös szálukról, de igyekszem képben lenni minden ponton. És figyelni ezt az egészet. Kettőjük miatt.
Darren szavaira meglepetten pillantok rá. Hát nem tudom mifféle kapcsolatban vannak ketten, lehetséges, hogy Théo nem nagyon kér a segítségéből, de hát ez kettejükről szól. Össze kell dolgozniuk és támogatni egymást, tanácsokkal szolgálni a másik számára. Majd Théo is megérti, hogy egy ilyen szerepre elkel több oldalról is a segítség. Nem csak maga van, nem csak ő van a kamera előtt. Nekem nem sok mindent árult el Darrenről, csupán annyit, hogy irritálja, hogy jobb akar lenni nála és hogy folyton okoskodik… de ez ezzel jár.
Ahogy azzal jön, hogy kineveli belőle, csak elnevetem magam.
- Komolyan? Darren, Ő ezzel született, hozzá jár mindez. - bár az, hogy olykor furán viselkedik aggaszt, de hozzászoktam bizonyos jeleneteihez, amit pillanatokon belül le tud az ember előtt vágni. Az öcsém, elfogadtam. És is furcsa vagyok, Léah is említett pár dolgot rólam, ez gondolom Dubois szokás. Nem lehet minket teljesen megismerni és változni sem biztos tudunk, max csak elnyomni tudjuk ezt a fura felünket. Terelgetni akarja, visszatekintek az öcsémre, büszke tekintettel bámulok rá, majd a mellettem lévő vállára teszem a kezem.
- Ráfogsz majd érezni idővel Darren, ebben biztos vagyok.
Kis ideig még a távolból figyelem az öcsémet és ahogy befejezi a műveletet, hát köszöntöm őt, időt és teret adok mindenhez, amit ezután tennie kell. Csak dumálok vele, hogy mennyire fitt volt és jó volt látni őt így. Sokáig nem maradok, kettőjüknek van mit megbeszélniük, szóval mindkét sráctól elköszönők és indulok is. Vár a munka és a naptár.


// Köszönöm a játékot, Darren, élveztem az első nagy találkozást //

avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Pént. Nov. 17, 2017 3:38 pm

- Többek között ezért szeretek énekelni! Mert mindig megnyugtat, és felszabadít. - mosolygok az előttem ácsorgó férfira. Szinte el sem hiszem, hogy ő Théodore testvére. Mint a tűz és a víz, annyira különbözőek. És bár Serge a maga édesen egyszerű nyugalmasságával biztos nők százainak szívét dobogtatja meg, én mégis vágyakozva tekintek a távolban forgató fiúra, aki bár nehéz természet, mégis az akiért úgy érzem megéri küzdenem.
- Nem szokott lámpalázam lenni, szóval ne aggódj, ezzel nem lesz gond. - mondom mosolyogva, és szinte már látom magam előtt, hogy mennyire jól fogunk szórakozni. Szeretem a zenét, és az éneklést, közelebb áll hozzám a színpad ezen formája mint ahogy azt képzelnék. Hiszen musicalekben kezdtem, ez volt az első olyan műfaj, amit ténylegesen a sajátoménak éreztem. A filmek és a forgatás csak később jött. És bár szeretem ezt is, a szívem egy része még mindig visszavágyik a színpadra, a közönség elé.
- Hát nem mondom, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy milyen is ő, csak néha nehézkes a dolog, de hiszen te biztos jobban tudod, mint én. - bólogatok lelkesen, és nagyon jólesik ahogy bátorítóan a kezét a vállamra helyezi. Mindig is valami ilyenre vártam. VAlami támogatásra, a családomra, és tudom, nem szabad irígynek lennem, mégis piszok mód az vagyok. Sajnálom, hogy az én családom nem ilyen, nem ilyen összetartó és hogy mi nem vagyunk egymás támaszai. Pedig lehetnénk... talán én lennék a legboldogabb.
- Azt hiszem mennem kell... - mondom lemondóan, majd hálásan megrázom a kezét.
- Örülök hogy megismerhettelek! - mondom illemtudóan, és a stáb felé veszem az irányt. Talán még barátok is lehetnénk. Egyszer biztos...

// nagyon szépen köszönöm, minden percét imádtam! :* //
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Pént. Nov. 17, 2017 3:55 pm

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Vas. Ápr. 08, 2018 10:28 pm

Ariella Sühan && Kenny

- Megint hova mész kislányom? - hallom apám haragos kérdő hangját.
- Melózni apa. - jegyzem meg neki miközben egy pólót keresek amit felkaphatok magamra. Késésben vagyok, szóval sietnem kell. Nincs időm végig hallgatni apám vészjósló mondatait, vagy nem is tudom, hogy nevezzem őket.
- Ez hihetetlen még nem hagytál fel azzal, hogy mindenkinek mutogasd magad. - Valahogy éreztem, hogy ilyesmit akar majd mondani nekem. Ennyi év után sem volt képes elfogadni azt amit csinálok. Még mindig azt hiszi, hogy majd egyszer azt fogom tenni amit ő akar. Hogy az ő ízlése szerint fogok táncolni majd. Hát sajnálom, de ez az én életem.
Még szerencse, hogy már régóta külön lakom tőle. Nem kell végighallgatnom a sápítozásait. Most is csupán azért jöttem haza, mert el kell vinnem pár dolgot. Szóval nem feltételen szükséges végighallgatnom apám hülyeségeit. Csupán bepakolok és eltűnök. Ennyi az egész.
- Apa ezt már megbeszéltünk. Nincs mit hozzá fűznöm. -zárom le ennyivel a dolgot. Még behajigálok pár cuccot a táskámba és már itt se vagyok. Mormogok egy sziát még mielőtt kilépnék az ajtón.
Bepakolok az autómba, és elhajtok. Egyenesen a forgatás helyszínére megyek, a cuccom tökéletesen jó helyen lesz a kocsiban, amíg én dolgozom. Most először fogok sorozatban szerepelni, eddig inkább csak kisfilmekben szerepelte meg reklámokban. Na meg persze a modellkedéssel foglalkoztam.
A menedzserem által megadott helyszín felé megyek. Mondtam a többieknek, lehet hogy picit késni fogok, de azért időben odaérek. Azt se tudom, jó hely felé megyek-e. Már letértem a főútról is valami kis mezei úton lehetek. Remélem drága menedzserkém jól adta meg a helyszínt. Igaz mondta, hogy furcsa és különleges helyen fog lejátszódni ez a jelenet. De nem gondoltam, hogy azért ennyire zűrös lesz eljutni oda.
Egy bő félóra után megpillantok egy romos kastélyféleséget. Egy csomó kamera meg mindenféle emberek vannak ott. Tehát biztosan ennek kell lennie a forgatási helyszínek. Leparkolok a közelben, kiszállok a kocsiból és gyalog indulok tovább a kastély felé. Hát ha tényleg ide kell jönnöm nincs mit tenni. Egy kis idő után megpillantom Jimmyt a menedzseremet egy férfi társaságában. Ja hát persze, hisz mondta, hogy elhoz valakit magával csak én már elfelejtettem. Odamegyek hozzájuk és illedelmesen köszönök.
-Sziasztok.
- Megjöttél Ariella. - üdvözöl Jimmy kedvesen.
- Igen végre ideértem. Elég nehezen kaptam meg a helyszínt, de sikerült. -mosolygom rá. Jimmy meg mintha beakarná mutatni a személyt akit magával hozott.

avatar
● ● Posztok száma :
26
● ● Reag szám :
17
● ● karakter arca :
Tuba Büyüküstün


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:47 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Omladozó kastély ••

Ajánlott tartalom

Omladozó kastély
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-