Félreeső út
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 2:30 pm ✥
✥ Today at 2:11 pm ✥
✥ Today at 2:05 pm ✥
✥ Today at 1:11 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Félreeső út •• Szomb. Júl. 15, 2017 10:06 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1223
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Timothy Meyer tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Kedd Okt. 03, 2017 8:24 pmGeorge & Timothy

A múltkori találkánk nem éppen úgy sikeredett, ahogy akartam. A férfi nem akarta, hogy az összeröffenésen, akiket kikémleltünk, jómagam is ott legyek. Aham, mintha az olyan könnyű lenne. Pláne odaaza lenni egy húggal egy házban meglenni. Aki persze rettentő mód idegesítő. Nem tudok vele percekre egy szobában meglenni, mert valamelyikünk úgyis robban. Szóval mivel egész héten be nem áll a pufókája, a hisztijei sem álltak be, szóval mégis csak úgy döntöttem, jobb helyen leszek George mellett. Darren a forgatásai miatt nem ér rá, őt nem is zargatnám, őt semmiféleképpen nem. Meg van a maga kis élete, én ezt elfogadtam, nem kellek oda a nyakára. Ám mielőtt útra indultam, alaposan felszereltem magam egy térképpel, ugyanis fingom sincs merre van a megbeszélt hely. Nem járok Párizson kívül, persze hogy nem ismerem. Igaz, hogy a szobában is átnéztem minden egyes szegletét a google térképpel, hát segítségnek éppen elég volt. Végig gondoltam mindent, amit a főnök mondott a két ipséről, az egyik egy hacker…pedig beillene egy ketrecharcosnak…vele kell jobban vigyázni. Persze hogy elsőre is felfogtam George szavait, hogy nem akar ott meglátni, de tényleg nem akarok itthon lenni a húgommal. Vagy ő vagy én és mivel ő egy igazán kis idióta hebrencs, így én lépek le. Idővel. Csak összepakolom a rendőrség által megkapott aktákat, a laptopomat két üzenet elküldése után offolom, a fiókomba zárom és felöltözőm.  
Szerda, 1 hét múlva. Éjjel... 11.
Este 21:45 van. A húgom még fent van, pedig reggel suliba kellene mennie, mondjuk nekem is kéne, de még sem… más dolog akadt a horgomon. Egy kis utánpótlás. Agy formában. Egy zseblámpát kaptam le a polcomról, egy régi ütött kopott semmire se jó teniszlabdát dugtam el a zsebembe, tényleg van belőle rengeteg, egy hiányzik, senki sem kérdezi meg a hollétéről. Motor kulcs eltéve.
Végül a gördeszkámat is felkaptam. Nem szoktam kint hagyni a ház különböző pontjain, ugyanis a húgomnak szokása elpakolgatni, vagy épp kidobálni más holmijait, mert oda épp mást akar tenni. Hát nah! Az ajtómból még visszanézek, majd mivel mindent elpakoltam biztos helyre, így el is zúztam otthonról. Anyáék „randira” mentek, szóval csak Sue van itthon, ő meg magára gyújthatja a házat is, nem fog ma érdekelni. Tett ma eleget, hogy ez ne érdekeljen. Egy 16 évest nyugodtan egyedül lehet hagyni, nem? Engem simán magamra hagytak, szóval én miért ne hagyjam őt magára? A szülők úgy is 11 körül érkeznek haza.
- Sus. Leléptem az éjjel-nappaliba. Kell valami? - koppantottam be hozzá, válasza után léptem csak le, de azt is ízibe. Ki az ajtón, ki a garázsba, ahol a motoromat tartom, kigurultam vele a ház elé, lezártam a garázsajtót, felpakoltam a deszkát rá, majd léptem is. Kressz szabályok betartása szerint közlekedtem, még a tempót is betartottam, láttam pár ismerős arcot, intettem is, majd gyorsabbra vettem a figurát és a város szélére robogtam. A térkép a fejemben volt, nem kellett már semmi sem, csak az, hogy megtaláljam az adott helyszínt. A várost elhagytam hamar, a terület ismeretlen volt, így óvatosan vezettem. Úgy 5 km után állítottam csak le a motorom és egy zugosba állítottam, ahol nem volt feltűnő. Az útra sétáltam, körülnéztem, majd a deszkámra pattanva gördültem tovább. Úgy 800 méter hosszan lejtővel könnyű repeszteni, nem voltam hangos, tök csendesen megérkeztem az ismerős autó mellé. George kocsija volt. Megálltam mellett és benéztem az ablakon. Üres. Az órát néztem. Háromnegyed 11… még épp időben vagyok. A deszkámat a kocsi mellé helyeztem és besétáltam halkan a fás területre. Nem is kellett mélyre mennem. Az alakját egyből kiszúrtam. Egy kidőlt fa és egy éppen kidőlni látszó takarásában álldogált. Várakozott. Háttal állt tőlem. Hiszen a távolban síri csend volt.
Roppant alattam az avar, szóval megtorpantam, tudom hogy fegyver van nála, jobb ha nem használja. Ha felém fordult, csak elvigyorodtam. És vállat is vontam. Mondtam, hogy segíteni akarok.

Öltözet


avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
74
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Lucky Blue Smith
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel George Riverdale tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Pént. Okt. 06, 2017 9:11 pm

Még a találka előtt kiértem, körbenézni a terepen, no és persze előtte is párszor. Tisztában akartam lenni az előnyeimmel és a hátrányaimmal, már ami a terepet illeti. Nem tűnt túl rózsásnak az egész helyzet, kezdem úgy látni a dolgot, hogy ez nekem talán túl nagy falat. Vagy én vagyok túl beszari. Ami egyáltalán nem vagyok, csak tudom, meddig tudok nyújtózkodni. Unokázni azért még szeretnék, például.
A kocsit nem szemet szúróan helyeztem el, gyanút sem kelt. Jó helyen van, ahol van, s én is, rejtőzködve. Mert hallani akarom a beszélgetést, nem pedig megakadályozni. Jóval többet nyerek, ha hagyom őket akár még üzletet is kötni, annál tovább tudom göngyölíteni a szálakat.
A fánkok nem a barátaim, a kávék sem annyira, ha várakozom. A cigi meg végképp nem. Jól jönnek ilyenkor a vadászatban is csiszolt türelmem és módszereim. Ha már egyszer nagyvadra vadászom.
Van fegyverem, de nem csak tűzfegyver. Az elmaradhatatlan vadászkésem mellé az eszemet is bepakoltam, s egy botot is. Elég vastag, hogy egy csapással elnémítsak bárkit, s elég vékony, hogy akár felnyársaljak rá valakit. Vadászaton jól jön, a fa odvas részében meg ellapulgat, míg várakozom.
A zajra lendítés nélkül döföm hátrafelé a botot, fordulás közben.
Amit látok, nem, hogy ínyemre nincs, hanem mérhetetlenül fel is bőszít. Van fogalma egyáltalán, hogy ezzel felvéste a nevünket egy sírkőre?! Mivel dumának helye itt nincs, na meg a kölyöknek sem, így vágok egy képet és előveszem a lőfegyverem, rászegezem.
- Kettőig számolok – tudom, hogy tud szájról olvasni, ezért némán formálom szavaim, van elég világosság hozzá a sötétben is.
Nagyon remélem, hogy hatni fog és elhúz. Nagyon remélem, hogy szót fogad és ért a jó szóból is.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
13
● ● Posztok száma :
Jeffrey Dean Morgan
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Timothy Meyer tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Hétf. Okt. 09, 2017 7:20 pmGeorge & Timothy

Nos, igen, nem számítottam üdvözlő kézfogásra, sem jó pofizásra, sem egy kellemes mosolyra, hogy hát mégis itt vagy. A fegyverével nézhettem farkas szemet. Szó szerint. Csak álltam ott majd kisikló szívveréssel, olyan gyorsan és ütemtelenül verdesett. Nyeltem egyet, ahogy kiolvastam a másodperces türelmi időszakot… hátra léptem egyet, majd még egyet, de onnan már nem voltam hajlandó. Kezem ökölbe szorult, mindkettő mondhatni. Szúrós szemekkel figyeltem a fegyver csövet. Félnem kéne, félek is, de a harag, hogy rám tarja… nagyobb. Hogy merészeli? Segíteni jöttem! Még ha mondta is, hogy semmi keresni valóm nem lesz itt. De igenis van!
Segíteni akarok! És nem képes felfogni. Hát értse már meg ember! Jó persze, ezért le fogja harapni a fejem, meg egyéb következményei is biztos lesz majd, de vállalom őket. Az isten szerelmére, csak tegye már el! Mély levegőt vettem, majd kifújtam, kezeim ellazultak és közelebb lépdeltem, mintha nem vennék tudomást a rám szegeződő fegyverről.
Lassan, de annál magabiztosabban léptem elé, a fegyver a mellkasom előtt 1-2 centire volt. A férfi tekintetébe figyeltem, majd elmosolyodtam.
- Ha segítség kell, szóljon. Tudom, hogy ez mekkora felelősség magának, de higgye el… nem tudnám elviselni, ha magával történne itt valami és egyedül van…megérti? - halkan beszélek, hogy senki más ne halljon minket, csak ő hallja meg és fogja is fel, legyen akármekkora dühe. Értse meg, hogy akár idegen, akár sem, mert már hónapok óta neki dolgozom, igeni képes vagyok aggódni érte. Egy ideig még figyelem őt, majd a távolba meredek, amerre ő is a felügyelete alatt tartotta a tájat. Nincs mozgás. Ez még jót jelent, vagy már rosszat?
- Majd később csesszen le ezért, oké? Valaki jön. - guggolok is le, hiszen rejtve vagyunk a bokrok és a kidőlt fa miatt, de a fehér hajam nem illik a képbe, szóval kapucnit húzok. Eltűrök a képemből egy ágat és pár levelet, hogy lássak valamit. Egy kétajtós szekrény kaliberű férfi jön a másik oldalról, még jó hogy hatalmas területről beszélünk… De mi van, ha már járt mögöttünk és látta a főni kocsiját? Akkor vagyunk ám bajban.
Azt nem látom, hogy lenne fegyvere, valószínűleg jól elrejtette… Körül néz, figyel minden neszre, ugyanúgy én is figyelem őt és a mögötte érkező másik tagot. Elegáns öltöny, királyi magatartás… gondolom testőrként hozta magával az előző csávót, vagy ő a már korábban említett hacker? Mindegy is most… akad is bökkenőnk, jön a harmadik ügyfél, neki már látható a fegyvere is. Semmit sem bíznak a véletlenre. Megvakarom a tarkómat, majd George-ra vetek egy kérdő pillantást. Aztán visszameredek a srácokra, hiszen kezet fognak és beszélni kezdenek. A senki sem követett szindróma és a 100%-ig biztos vagyok ebben válasz. Körülnéztek egyáltalán rendesen?


Öltözet


avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
74
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Lucky Blue Smith
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel George Riverdale tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Vas. Okt. 15, 2017 9:33 am

Semmi rezzenés vagy változás a tekintetemben, vagy az arcomon. Volt alkalmam gyakorolni, színésznek is elmehetnék. Hátrál. Jó döntés, megmarad az élete. Akikre várok, nem kispályások és még csak nem is lágyszívűek. Ezért nem szóltam, hogy jöjjön. Az fix, hogy innen élve nem menne el. Erre tessék, itt van.
Közelebb jön, vissza, a fegyvert továbbra is rászegezem. Blöff, amihez tartanom kell magam. Eszem ágában sincs lelőni, bár ha az életét mentem meg általa, habozás nélkül lábon lövöm, vagy kevésbé veszélyes helyen. Kicsit a nagyért, ennyit megér, s hogy a hülyeségéből jól jöjjön ki.
A szavai meglepnek. Ha valóban igaz, amit mond, nem a hősködés szava hívta erre. Félt. Mint ahogy saját dühöm is annak szól inkább, hogy féltem. Tojáshéj még a hátsóján, élete meg még hosszan előtte, ami nekem már jócskán a hátam mögött. Értem már annyira nem lenne kár. S valahogy valóban nem izgatott ez a kérdés. Ami baj, könnyen hibázik az ember ezzel. Ami a kölyök életébe is kerülhet.
- Szóltam? Nem. Vagyis egyértelmű, hogy nem kell segítség. A te kétbalkezességed semmiképpen sem. Az eszed kell, nem a lábad vagy a karod. Húzás innen, vagy kúszva mész haza, nem érdekel, mit szólnak a szüleid. Legalább élve kerülsz haza – kis szünet után válaszolok a végére is. – Megértem. S jól esik. És akkor is tűnés innen. Semmi keresnivalód itt.
Sértőek és kemények lehetnek szavaim, amik érte szólnak, hogy életben tartsam, ha balul sülne itt el a dolog. Aminek az esélye megugrott, hogy Tim megjelent.
Nem zavar, hogy mellkasa érinti a fegyverem csövét és egyben zavar. Nem mutathatom ki, hatni akarok rá.
- Nagyszerű – mormogom, s visszateszem a fegyvert a helyére, s lassan mozdulok a fához, amire egy magasabb bokor hajlik. Kiváló búvóhely, több oldalról sem látni.
A bevonulókat figyelem, mint valami moziban. Az utolsóra azonban magamban szívni kezdem a fogam.
- Lucien – nézek Timre. – Még az aktában sem volt, mint lehetséges partner. Nagy kartellező.
Vagyis: rohadt nagy bajban vagyunk, ha kiszagolják, itt vagyunk. Nem igazán egy lágyszívű alak.
Nem aggódom a kocsin, azt mindig jól el tudom rejteni, s hamar el tudok vele tűnni. Ha odaérek, ha el tudom indítani a motort. Megvakarom a barkóm.
Kihallok egy mondatot. Az összes energia erőművet egyszerre hackelni? Az lehetetlen. Lucien embere az aktatáskát leteszi és kinyitja. Prototípus, képes energiát termelni, rengeteget a semmiből. De nem a népnek akarják adni, hanem uralni azt. Ezt rebesgetik egy ideje, de engem nem ez érdekel, hanem, hogy kik vannak benne, s mit terveznek. Már az gáz, hogy kartellgyanú van az egészben.
Vladimir pedig egy laptopot vesz elő és felcsapja, s elkezd rajta dolgozni.
- Ahogy sejtettem – húzom el a szám. Szólni kellett volna másoknak is, mivel tudom, hogy rengeteg tégla van mindenhol, így nem tehettem meg. Ezért veszélyes itt.
- Ezek most akarják megcsinálni – és még várnunk kell, míg belekezdenek. Erőműveket leállítani nem egyszerű dolog. De az első gyanúja az egyik, energiaiparban jártasnak, akkor merült fel, amikor szisztematikusan álltak le blokkok, különböző erőművekben. Vagyis valaki próbál ismerkedni a rendszerrel. Ő bérelt fel, s jó sokáig vizsgáltam a csajszit is, mert szokásuk blöffölni, én is szeretek. Lehet, hogy pont ő a legnagyobb kutya az egészben, csak fedezni akarja magát. Eddig nem úgy nézett ki, de nem nyomtam ki az ébergombot őt illetően.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
13
● ● Posztok száma :
Jeffrey Dean Morgan
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Timothy Meyer tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Vas. Okt. 15, 2017 4:46 pmGeorge & Timothy

Akárhogyan is sérteget, akármit is vág a fejemhez, szíven szúrnak, de nem mozdulok. Sehová sem. Vághat bármit a fejemhez, megbánthat, lelőhet…akkor is maradni fogok, mert féltem őt. Mintha…apám lenne, vagy valami ilyesmi, de közel áll hozzám. Sokszor besegítek neki, ez is hasonló pillanat lenne, ha hagyná. De elakar üldözni, biztonságban akar tudni. Tudom jól, hogy ahol biztonságban lehetek bárki vagy bármi elől, az csakis Darren lehet. De őt képtelen vagyok bele vonni az életem szőrnyű részeibe, a hazugságok kereszttűzébe, ő nem élné túl. semmiképp sem. Ezért is hallgatom el mindezt tőle. Nem adhatom át mindezt számára, mert túlaggódná. Igen, tutira túl aggódná a dolgot és egyből a fejemet mosná, előkapná a szigorú bátyó fejet. Jönne a rengeteg kérdésével és válaszokat akaró fejével, akaratával. Előhozná a durvábbik énjét és úgy rohanna le… senki sem akarja ezt a jelenetet látni, ugye?
Ezért sem mondok neki semmit erről a helyzetről, senkinek, ami azt illeti. Senkinek semmit.
Haza megyek élve, mert hiszek magamban, hiszek George-ban és tudásában, szakértelmében. De aztán érkeznek a vendégeink is, meg kell húznunk magunkat, s így is teszünk hamar. Hárman érkeznek egymás utánban, szájról olvasok, Georg-ra pillantok, aki hamar zavart lesz, mérges.
- Konkurens? - kérdezek vissza, ahogy kiejti Lucien „foglalkozását”. A részt vevő cégek magasabb árakat és profitot érhetnek el, miközben nem jár társadalmi előnyökkel. Versenyellenes szövetség. Az, hogy milyen mértékű a verseny - kartell általi - korlátozására visszavezethető áremelés nagysága, vagyis az árfelhajtó hatás, a kartellár és a versenyár összehasonlításával számszerűsíthető. De… A kartellezés a legsúlyosabb versenyjogi jogsértés, az ilyenben vétkes vállalkozást komoly pénzbírsággal büntetik. És ezek mégis akarnak valamit. De mit?
Egy laptop kerül elő és a srác gépelni kezd valamit. De nem látom mit, pedig baromi kíváncsi lennék rá.
De hiába tekergetem a nyakam, valahogy csak nem az igazi itt egy helyben lenni... innen nem látom. Elnézek George mellett, meg a másik irányba, de visszatekintek az előzőre. Az avart nézem, nem lenne jó mozogni rajta, sok az apró gally, melynek reccsenésére bárki felfigyelhet. Maradnom kell, az a biztos.
Az egyik fickó felfigyel valamire, nézelődik, talán gyanús neki valami, talán tud valamit amit mi nem. A lépéseit figyelem, feje és tekintete mozgását... gyanúsan méregeti a fákat, a környezetet. Elengedem az ágat, halkan visszasorol a helyére, szóval majd kicsit később visszanézek rá. Helyette a főnire pillantok kissé aggódva. Hallok egy fegyvert is, melyet épp felhúznak, majd egy dörrenést is, amire összerezzenek és összeszorítom a szemeimet.
Visszanézek, elhúzom az ágat, az egyikük lelőtte a másikat, egy következő fél került elő... Le...lelőtte... Hevesen kezdem el venni a levegőt, a vér látványa nem épp a kedvencem,pánikrohamom lesz tőle. Le kell lépnem, kiteljesedik. Számoljunk. 1...2...3....4... a szívem hevessége megugrik egy pillanat alatt.
Elengedem újra az ágat, lehuppanok a földre és koncentrálok. Nem rángathatom bele őt is ebbe, nem hagyhatom, hogy miattam sérüljön meg. A másodpercek peregnek, én még mindig azt érzem, hogy valami hatalmas préselődik a mellkasomhoz, mely oxigént lop el tőlem. De a számolás segít, újra és újra neki látok. Ezúttal sikerül. Lenyugszom, megnyalom a szám, szusszanok, a Főnökre pillantok, bólogatok párat kissé aggódó tekintettel és visszafordulok az eseménykehez. A gépre koncentrálok, nem a halottra.
Számolom a billentyűk leütését, mindegyiknek más koppanása van, figyelem az ujjainak útját, majd képzeletben összeteszem a fejemben a keresését, az üzenetet... ez egy levél. Bár... visszatekintek a férfire, George-ra.
- Levelet ír, erről az egészről, hogy kiiktatták a besúgót, elkezdték. Fizessenek. - suttogom, hangomon pánik uralkodik még az előző esemény miatt, de visszatekintek újra. Egy újabb bőrönd kerül elő, majd még egy. Mindkettőt kinyitásra bírják. Az egyikben pénzkötegek vannak, a másikban egy nagyobb fegyver.
- Az egy AMP-69... - döbbenek le egy pillanat alatt, ahogy kiszedik a táskából és összerakják mutogatóba. Kifújom a levegőm, a szívem még mindig sokat ver egyszerre, mivel jól tudom mi található nem messze tőlünk a fűben.


Öltözet


avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
74
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Lucky Blue Smith
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Pént. Okt. 20, 2017 4:18 pmkarakterleadás miatt játék lezárva
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1223
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Anne C. Shirley tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Vas. Nov. 12, 2017 5:13 pm

Ben && Anne
Különös, amikor a pirkadat hozza magával a pusztulást, vagy az új fejezetben az ismeretlen önmagunk lehetséges tükörképe, a múltunk, ami jelen és jövő is egyben

- Hééééé! Álljon meg! - ordítom a mellettem elhúzó autós után, aki hasonlóan ideges lehet, amiért padlógázzal halad tova. Majd elképzelem, hogy a kórházba sietnek oly nagyon, mert egy apró csöppség születik a szerető családba. Az apa pánikol, a nejét nyugtatja, aki az anyák magasztos kötelességtudásával, csillogó szemekkel tekint a jövőbe.
Az út szélére sodródtam, igyekszem feltápászkodni. Felszisszenek. A gépeeeem! Ugye annak nincs semmi baja nincs? Istenem, mondd, hogy épségben van, kérlek légy jó hozzám, ha már a hajam színével büntetsz! Előrekúszok, hogy a kosárka fogságából szabadítsam ki a raboskodó kincset. A kosaram, a kosár! Ne-ne-ne-ne-nee! Nem hiszem el, eltörött. Tovább szakítom, hogy a deformált részek alól előkerülhessen, minden, ami benne volt. A nyelvem kidugom a nagy koncentrálástól, remegő ujjak kutakodnak a roncsok alatt. A puha tokot tartom a kezemben, cipzár, gép. Kérlek, kapcsolj be, nagyon-nagyon szépen kérlek, könyörgöm, ne legyen bajod, esedezve kérlek! Villogni kezd a jelző, majd bekapcsol a kijelző. Fekete. Nem-nem-nem-nem-nem! Az objektívet tapogatom. Ó, csak a kupak. Újra belenézek, tiszta a kép. Nagy sóhaj száll a levegőben. Megúszta. A fedő már nem volt ilyen szerencsés, az elrepedt, de a gépet a bélés megmentette.
A biciklim nem tudom mennyire lehet ép. A vázról úgy tetszik hiányzik némi festék, viszont a kormány deformálódott csak el számottevően. A ruhám őriz pár szakadást az eséstől, azt hiszem kócos lehetek, koszos. Még nincs erőm felállni. Oly rémisztően festhetek, mint amikor zöldre színezte a hajamat az a festék. Ezüstös tükörben sem szeretném látni önmagam, a pocsolya, pedig megalázó volna.
Mi ez a fémes íz? Vércseppek színezik a földet. Porból lettem, porrá leszek? Visszaadom magam a földnek? Milyen eszményi lenne most meghalni, mint a színész, aki a színpadon leli halálát, utolsó leheletével is Thaliát dicsőítve, ki egész lelkével őt vallotta életében. Az operatőr, aki vágóképeket akart készíteni a szabadban. Hiszen én még csak elindultam, ez nem is ugyanaz. Bár az volna! A világ ébred a felkelő Nap sugaraival, gyönyörű és pompázatos volna most elhagyni...

■ ■ Zene ■ ■ ezzel az a baj, hogy rajtad van a vér, de még járhatsz így oké, kiéltem magam, szeretet van hug iloveu ■ ■creditHey Carrots!
Anne with an e, please
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
8
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Rose Leslie
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Benjamin Peverell tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út •• Vas. Nov. 12, 2017 7:13 pm

To Anne

//Trágár szavakat tartalmazhat//
Csak élvezem, ahogy maxra tekerhetem a kocsiban a hangerőt egy kiadós munka derekán. Noha csak kis szabadidőm akadt, amiben dolgomat intézem, most mégis kiélvezem a pillanatot. A nap sem süt már igazából, de a szemcsit feltolom az orromra.
Azonban nem sokáig haladunk, amikor az úton a többi autó araszolni kezd előttem, végül beáll a dugó. Mi a... errefelé nem szokott sosem akkora lenni a forgalom, hogy beálljunk. De a csigatempóban való araszolás közben kezdem megpillantani, mi történhetett. Elsodortak egy biciklist, az előttem haladó faszfejek pedig csak a dudát tudják tenyerelni. Hát szép. Sóhajtok egyet, miközben felteszem a napszemüveget a fejem tetejére. Én nem fogok csak úgy elmenni innen, előbb adom le a diplomámat. Inkább lehúzódok , felhajtok félig a padkára és megállok. Rögvest kiszállok a kocsiból, hogy megközelítsem a lányt. A bicikli kereke még mindig forog, ő pedig az úton térdepel nekem háttal. Mit motyog? Felvonom a szemöldökömet, ahogy szófoszlányok ütik meg a fülem. Biztos alaposan beüthette a fejét.
Odalépek hozzá, leguggolok, hogy segítsek összepakolni neki, akkor csak ráfogok a csuklóira és rápillantok. De hát vérzik az orra! Ő meg ezekkel foglalatoskodik?
- Jól vagy? - kérdezem meg azonnal aggodalmas arckifejezéssel, miközben a zsebemből előhalászom a csomag papírzsepit, hogy egy kézzel kiügyeskedjek belőle legalább két darabot. Finoman hátra döntöm a fejét.
- Maradj így. - azzal erősen ráfogom az orrára a zsepit. - Most pedig állj fel, beviszlek. Orvos vagyok, megvizsgállak. - ellentmondást nem tűrve állítom fel a földről, remélhetőleg nem fog ellenkezni. Legyen akármilyen cucca itt, én még a biciklit is komolyan képes vagyok itt hagyni...
■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Online
Egészségügy
Tell me your secrets
20
● ● Posztok száma :
Kit Harington
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Félreeső út ••

Tell me your secrets

Félreeső út
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-